Jump to content

sergio_2004

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sergio_2004

  1. Καλημέρα, έλαβα μια προσφορά από άλλο πάροχο και θα ήθελα μια προσφορα από εσάς.
  2. Καλημέρα σας, το συμβόλαιο 3ple play έληξε πριν λίγους μήνες και είμαι σε αναζήτηση νεόυ συμβολαίου. Με ενδιαφέρει η αναβάθμιση της γραμμής σε vdsl και παρόλο που στις άλλες εταιρίες φαίνεται διαθεσιμότητα, στη Νοβα δεν φαίνεται διαθέσιμο δίκτυο στην περιοχή. (Βρίσκομαι σε απόσταση 50 μέτρων από το κεντρικό κτήριο του ΟΤΕ στην πόλη.) Θα ήθελα να με καλέσει κάποιος εκπρόσωπος σας για να με ενημερώσει για τυχόν προσφορές καθώς και έαν υπάρχει πιθανότητα εύρεσης γραμμής vdsl.
  3. Καλημέρα, μόλις μου έκανε προσφορά η wind για 50 vdsl στα 26 ευρώ με 3 μήνες δώρο.
  4. Καλησπέρα σας, είμαστε πελάτες της εταιρίας σας από τα Χριστούγεννα του 2013. Ενα συμβόλαιο 3ple play ακόμα έφτασε στο τέλος του και θα ήθελα να συζητήσουμε την προοπτική ανανέωση του. Αν υπήρχε δε κ η πιθανότητα σύνδεσης vdsl θα ήταν ακόμη καλύτερα.
  5. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ τελικά και έφτιαξα το αγαπημένο μου xperia z ultra. Οι λόγοι καθαρά συναισθηματικοί αλλά χαλάλι το 50ευρω. Το λατρεύω, απλά!
  6. Πόσο κόστισε η αλλαγή της οθόνης? Τελικά καταφερες να το δουλέψεις το τηλέφωνο?
  7. Καλή σας ημέρα, το συμβόλαιο (2play) μου λήγει στις 03/03/2018 και θα ήθελα να το διακόψω καθώς έχω λάβει μια συνδυαστική προσφορά από άλλο πάροχο. Πριν προχωρήσω στην αλλαγή παρόχου θα ήθελα μια επικοινωνία μαζί σας προκειμένου να ενημερωθώ για τις σημερινές παροχές και τιμές των συμβολαίων σας.
  8. Δυστυχώς δεν πιάνει πάντα. Είχα για 3 χρόνια το ίδιο πακέτο και αφού έληξε ζήτησα να επικοινωνήσω μαζί τους για κάποια προσφορά για ανανέωση. Δυστυχώς δεν μου έδωσαν καμία προσφορά παρόλο που η εξόφληση γινόταν πάντα με πάγια εντόλη κ εμπρόθεσμα. Τελικά έκοψα εντελώς την τηλεόραση και έμεινα με το 2play.
  9. Δεν παλευεται με τίποτα. Εκανα προσπάθεια με login, έκανα προσπάθεια χωρίς login, μπήκα από chrome, από modzilla, απο opera, από την εφαρμογή του κινητού και πάντα χωρίς αποτέλεσμα. Οπότε μόνο μέσω κάρτας ανανέωσης χρόνου. :(
  10. Καλημέρα σας, το καλοκαίρι είχα παρατηρήσει αρκετές αποσυνδέσεις και ήρθα σε επαφή με το τεχνικό τμήμα σας. Κατόπιν ενεργειών του τμήματος οι αποσυνδέσεις σταμάτησαν πλήρως ωστόσο μειώθηκε και η ταχύτητα κατά 2 έως 5 mbps. Μήπως θα μπορούσαμε να ξαναδούμε τις τεχνικές ρυθμίσεις ώστε να επανέλθει η ταχύτητα ή έστω να βρεθεί μια μέση οδός?
  11. Συμπτωματικά αποφάσισα και εγώ να αφαιρέσω την εφαρμογή fbook για να αδειάσω λίγο τη μνήμη του κινητού. Οταν το άνοιγα έκανε συνεχείς επανεκκινήσεις και νόμιζα ότι απλά είχε παραδώσει πνεύμα. Κατόπιν διάβασα και τις δικές σας αναφορές εδώ. Χίλιες φορές προτιμότερο το lite πρόγραμμα.
  12. Εχω το τηλέφωνο αυτό εδώ και 4 μήνες περίπου. Δεν έχω κανένα παράπονο. Πολύ γρήγορο στις λειτουργίες του, δεν κολλάει σε παιχνίδια και λοιπές εφαρμογές, η μπαταρία με κανονική χρήση κρατάει 1.5 μέρα, ο φορτιστής του ταχύτατος, και πολύ ανθεκτικό το τζάμι της οθόνης. :)
  13. Καλημέρα, είμαι συνδρομητής από το 2014. Εχω μία προσφορά απο την εταιρία WIND αλλά και από CYTA για το σταθερό μου και πριν αποφασίσω την αλλαγή παρόχου θα ήθελα μια επικοινωνία μαζί σας προκειμένου να διαμορφώσουμε τις παροχές και τις τιμές του συμβολαίου. Σας ευχαριστώ.
  14. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Διάβασα σε άλλα ποστ τα σχόλια. Ωστόσο απ' ότι βλέπω στη σελίδα τους το κόστος είναι αρκετά μεγάλο, σχεδόν τριπλάσιο, οπότε δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσω τόσα χρήματα για το κίνητο, όσο και να το συμπαθώ. Θα κάνω υπομονή λίγο ακόμα μέχρι να βρω μια οικονομική λύση. Μέχρι τότε θα χρησιμοποιώ το sony sole! :cry: Πρέπει να ειναι καρμική αυτή η σχέση, γιατί κάτι γίνεται και πάντα σε αυτό το αχώνευτο κινητό καταλήγω.
  15. Δεν ρώτησα στο επίσημο service. Σήμερα το πρωί θα επικοινωνήσω μαζί τους για να πάρω μια προσφορά. Θα ξαναδιαβάσω τις προηγούμενες σελίδες να βρω τηλέφωνα επικοινωνίας.
  16. Ε, προφανώς. Τα γνήσια ανεβάζουν το κόστος αρκετά νομίζω. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που θέλω είναι να δώσω μια παράταση ζωής έστω ενός χρόνου. Αν έβρισκα κάποιο αξιόλογο τάμπλετ με σύνδεση 3g στα ίδια λεφτά ίσως να μην το επισκεύαζα αλλά δυστυχώς δεν βρήκα κάποιο με όμοια χαρακτηριστικά. Οπότε θα δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στο phablet. :)
  17. Οχι από έναν τεχνικό στην πόλη μου. Δεν ξέρω τι έγινε με τα συγκεκριμένα κινητά, ωστόσο είχε ακόμη δύο με το ίδιο πρόβλημα. Δεν τα πάει πολύ το έτος 2017 φαίνεται.
  18. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κ εγώ κάτοχος του εξαιρετικού κινητού που λέγεται Xperia Z Ultra. Δυστυχώς όμως με την αλλαγή του έτους, ο μικρός το χτύπησε και ράγισε η οθόνη κάτω δεξιά και δεν λειτουργεί η αφή. Σε μια εβδομάδα άλλαξα 100 γνώμες σχετικά με το αν πρέπει να αλλάξω οθόνη και να κρατήσω το ίδιο τηλέφωνο ή να προχωρήσω παρακάτω. Οπως έχετε γράψει κ εσείς ατελείωτες φορές σε αυτή τη συζήτηση, οι οθόνες των 5 ιντσών μου μοιάζουν μικρές πλέον, οπότε μάλλον θα δώσω το 80άρι της επισκευής και θα κρατήσω το τηλέφωνο όσο πάει. :rolleyes:
  19. Γεια σας και από εμένα, μετά από 5 χρόνια με ένα laptop dell N5010, δυστυχώς ήρθε η ώρα του αποχωρισμού καθώς το λαπτοπ παρέδωσε πνεύμα. Ετσι αποφάσισα να ξαναγυρίσω σε σταθερό υπολογιστή. Επειδή η τελευταία φορά που έκανα update στο μυαλό μου σε θέματα υπολογιστών ήταν πριν καμιά 10 χρόνια, θα ήθελα τις πολύτιμες συμβουλές σας για αγορά νέου σταθερού υπολογιστή, χωρίς οθόνη, σε ένα εύρος τιμής μεταξύ 500-650 ευρώ. Διάβασα σε προηγούμενα σχόλια, ότι συστήνεται κυρίως η συναρμολόγηση. Η χρήση θα αφορά κυρίως πλοήγηση ίντερνετ, ταινίες άντε και κανένα παιχνίδι όπως το αγαπημένο μου προϊστορικό "knights and merchants". :lol:
×
×
  • Create New...