celtic1453 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Πολύ καλή συσκευή στιβαρή και ποιοτική. Ένα μικρό βιντεάκι έχω κάνει εντελώς ερασιτεχνικό αν θέλετε ρίξτε μια ματιά Το συστήνω σε όλους αξίζει τα χρήματα του άνετα στέκει δίπλα σε συσκευές 200-250€ σε θέμα ποιότητας κατασκευής και χαρακτηριστικών. Φωτογραφικη μηχανή;;;;;; GPS? αυτονομια; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laz3 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 13MP εξαιρετική ποιότητα φωτογραφιών,η σελφοκάμερα δεν ενθουσιάζει με την ανάλυση της,υπάρχουν πολλές επιλογές και φίλτρα επεξεργασίας φωτογραφιών,καλό gps κλειδώνει σχετικά γρήγορα αρκετά ακριβές,σε θέμα μπαταρίας 24 ώρες max Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 το εχει αγορασει κάποιος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagana Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Καλοριζικο, εχει notification led ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman9 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Παρελήφθη από κάποιον; Εντυπώσεις; Τελικά, έχει notification led; Μαθαμε για μπαταρια και notification led τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Μαθαμε για μπαταρια και notification led τελικα? Οπως σου εγραψα και αλλου, δεν εχει notification led. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laz3 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Καλοριζικο, εχει notification led ? Έχει notification led ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megalos1974 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Φαίνεται πολύ καλό. Πού το βρίσκουμε και σε ποιά τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laz3 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Φαίνεται πολύ καλό. Πού το βρίσκουμε και σε ποιά τιμή; Απο gearbest πήρα το δικό μου. Μεγάλη προσοχή παιδιά συστήνω ''επώνυμα'' καταστήματα και όχι λύσεις τύπου ebay,alibaba έχει βγεί βρώμα οτι τα τελωνεία απο την αρχή της χρονιάς κάνουν πάρτυ. Το τα βρείς κάτι 10-15€ κάτω δεν λέει κάτι αμα σου κάτσει τελωνείο κανα 50ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenas13 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Να καλησπερισω κ'εγω την μικρη παρεα του oukitel c3. Το ειχα παραγγειλει απο antelife. Μου ηρθε και εμενα πριν 3 ημερες και απο το λιγο που το εχω δοκιμασει , μου αρεσε πολυ (βεβαια το προηγουμενο κινητο μου ηταν ενα samsung gt-s6500 και η διαφορα, χαωδης). Ηθελα να ρωτησω , εαν καποιος εχει δοκιμασει καποια απο τις μεθοδους twrp και root που αναγραφονται στα διαφορα sites. Υπαρχει μια ιδιαιτεροτητα με rom1 και rom 2 για το κινητο που δεν εχω καταλαβει. Αν υπαρχει καποιος να προτεινει κατι...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopan Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 γεια σας το κινητο αυτο το εχει αγορασει ενας φιλος μου. σαν πρωτη εντυπωση ειναι πολυ καλο αν και 6 ιντσο το περιμεναμε πιο μεγαλο απο οτι ειναι. το εχει κανα 2 ημερες δουλευει μια χαρα , "γρηγορουτσικο" , φωτογραφιες σχετικα καλες αν και δεν εχει βγαλει αρκετες ωστε να πουμε σιγουρα. αυτο που θελω να ρωτησω και εαν μπορειτε να μου πειτε , παρολο που εχει μεγαλη μπαταρια , μου ανεφερε οτι την "τρωει " γρηγορα. δλδ απο της μια περιπου το μεσημερι που το φορωσε μεχρι της 7 περιπου το απογευμα ειχε πεσει στο 60% και εχει ενεργοποιημενο την λειτουργια εξοικονομισης της μπαταριας. καποια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Εχω ενα κινητο Ramos Mos1 max που μου δειχνει οτι εχω συνδεσει ακουστικα και εγω ακουστικα δεν εχω. Το κακο ειναι οτι δεν το δειχνει παντα για να πω εχει χαλασει η θυρα των ακουστικων εχει βραχυκυκλωσει. Οταν κανω restart το κινητο δεν δειχνει οτι εχω ακουστικα αλλα με το που με παρεις καποιος τηλεφωνο ενω μιλαω κανονικα απο το ακουστικο του κινητου μολις τελειωσει η κληση τοτε εμφανιζει το συμβολο και απο κει και μετα αν με παρει καποιος ο μονος τροπος για να τον ακουσω ειναι να βαλω ανοικτη ακροαση γιατι το δικο του ακουστικο εχει βγει off Εχει τυχει και πολλες φορες ολη μερα σχεδον να μιλαω κανονικα χωρις να βγαλει το συμβολο. Δεν ξερω αν ειναι προβλημα firmware γιατι μονο δυο rom υπαρχουν για αυτο το κινητο και η δευτερη ειναι φτιαγμενη πανω στην πρωτη. Υπαρχει καποια software λυση; Δεν με πειραζει αν η θυρα των ακουστικων βγει εντελως off με νοιαζει να μην ξαναδω το συμβολο στην οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Εγώ πάντως λέω ότι είναι θέμα hardware και έχει χαλάσει η θύρα των ακουστικών. Δεν έχει σημασία που δεν το κάνει πάντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Μήπως κατά λάθος έβαλες στραβά τα ακουστικά? Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Δεν εχω ακουστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istorikos13 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχεις αγοράσει το UMI PLUS E διότι το αγόρασα πριν λίγες ημέρες και αντιμετωπίζω ορισμένες δυσκολίες με κάποιες εφαρμογές. Ειδικότερα, εφαρμογές όπως το Facebook και το Instagram κάποιες φορές όταν τις πατήσω να ανοίξουν μου ανοίγει παράθυρο για αναφορά ή για κλείσιμο. Δεν ξέρω αν είναι θέμα update λογισμικού ή κάποιο σφάλμα των εν λόγω εφαρμογών. Οι υπόλοιπες εφαρμογές ως επί το πλείστον λειτουργούν κανονικά. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχεις αγοράσει το UMI PLUS E διότι το αγόρασα πριν λίγες ημέρες και αντιμετωπίζω ορισμένες δυσκολίες με κάποιες εφαρμογές. Ειδικότερα, εφαρμογές όπως το Facebook και το Instagram κάποιες φορές όταν τις πατήσω να ανοίξουν μου ανοίγει παράθυρο για αναφορά ή για κλείσιμο. Δεν ξέρω αν είναι θέμα update λογισμικού ή κάποιο σφάλμα των εν λόγω εφαρμογών. Οι υπόλοιπες εφαρμογές ως επί το πλείστον λειτουργούν κανονικά. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. δοκιμασενα τις απεγκαταστησεις και να τις κατεβασεις παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istorikos13 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλό διότι αφού έγραψα το post παρατηρήθηκε και σε λειτουργικές εφαρμογές του κινητού όπως οι ρυθμίσεις. Βασικά έβγαζε απανωτά μηνύματα error. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Μάλλον δεν το έπιασες τι είπα. Δεν με απασχολεί αν η συσκευή χάσει την «ριζική απελευθέρωση/root» αλλά αν θα μπορώ να βρω το ίδιο λογισμικό/rom (iQ1511) και αν στο επισκευαστικό κέντρο/ service θα εντοπιστεί ότι η συσκευή ήταν «ριζωμένη/rooted» ούτως ώστε να είναι ένας λόγος για να χάσω την εγγύηση. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές/apk για να κάνεις root και ανάλογα την android έκδοση που φορά η συσκευή σου. Στο play store θα βρεις αρκετές αλλά και με μία αναζήτηση στον διαδίκτυο θα βρεις αρκετούς οδηγούς για να «ριζώσεις» την συσκευή σου. Τελικά τι έγινε; Στο έφτιαξαν στην αντιπροσωπεία; Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλό διότι αφού έγραψα το post παρατηρήθηκε και σε λειτουργικές εφαρμογές του κινητού όπως οι ρυθμίσεις. Βασικά έβγαζε απανωτά μηνύματα error. τοτε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και αν δεν διορθωθει τοτε πρεπει να μιλησεις με το καταστημα που το αγορασες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultravox Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Το έχω και εγώ αλλά δε μου το έχει κάνει ποτέ. Μοιάζει με πρόβλημα hardware πάντως. Στο δικό μου το μόνο μειονέκτημα είναι το αδύναμο WiFi, κατά τα άλλα είναι σούπερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 (edited) ανοίγω εδώ το θέμα για το απλό κινητό με την 1800αρα μπαταρία. http://www.flamefox.eu/sk-en/products-catalog/featurephones-eshop/flamefox-simple1 Πέρα απο την κατηγορία των ηλικιωμένων, υπάρχουν κι αλλες κατηγορίες που είναι χρήσιμο. Ειδικά με πάχος 15mm που δεν είναι μπαούλο. Το ιδανικό για μένα να έβγαζε η Νοκια ενα τέτοιο. Έχει και ελληνικά κανονικά. Εντυπώσεις αν το έχει κάποιος. Edited January 18, 2017 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
concordia86 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Γεια σας, για τα λεφτα του καλο γενικα, αλλα ενω συνδεεται κανονικα με ολες τις Bluetooth συσκευες μου, δεν συνδεεται με το στερεο του αυτοκινητου μου (Sony MEX-N4100BT). Κατα τη διαδικασια pairing εμφανιζεται το Sony, γινεται η συνδεση και αμεσως μετα η εφαρμογη bleutooth σταματαει και ξεκιναει μονη της συνεχεια ενω καθε φορα εμφανιζεται το μηνυμα Unfortunately Bluetooth share has stopped. Το προβλημα παραμενει ειτε το κινητο εχει το αρχικο του firmware, ειτε γινει ΟΤΑ upgrade. Εχω εφαρμοσει ολες τις πιθανες λυσεις που βρηκα στο ιντερνετ χωρις αποτελεσμα. Επισης εχω στειλει μηνυμα στον κατασκευαστη αλλα δεν εχω παρει απαντηση (και δεν πιστευω οτι θα απαντησουν). Το Sony μου συνδεεται κανονικα με τα αλλα μου κινητα (kitkat - lollipop). Εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος παρομοιο προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aramiss Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Μέγεθος 77.0 mm x 153.4 mm x 9.5 mm Βάρος 213 g Μέγεθος πλαισίου 0.31 mm Ωφέλιμη επιφάνεια 69 % Υλικά Aluminium alloy Πιστοποιητικά αντοχής (σκόνη, νερό) IP64 Χρώματα Gray White http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_349080.html το εχει δοκιμασει κανεις? μου φαινεται πολυ δυνατο και λεω να το προτιμησω απο το u15 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Ρίξε μία ματιά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7053214 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts