golden1 Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Εμπειρια απο αυτο το κινητο; Δουλευει απροβληματιστα παιδια;Αξιζει τελικα η αγορα του η να δω για καποιο αλλο στα ιδια χρηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ged Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Αν το κατάστημα είναι σωστό και υπεύθυνο, θα κάνει αυτά που πρέπει και χωρίς να το ζητήσει κάποιος. Αν δεν είναι, ότι και να ζητήσεις, θα σου πουν ότι το έκαναν, απλώς και μόνο για να βγουν από την υποχρέωση. Προσωπικά, έχω κάνει δεκάδες παραγγελίες από αξιόπιστα κινέζικα καταστήματα, ποτέ δε ζήτησα το παραμικρό και πάντα έχουν κάνει αυτά που θα έπρεπε εξ ορισμού. Αν υπάρχει πραγματικά κάποια ειδική απαίτηση, θα πρέπει φυσικά να την αναφέρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Δεν υπάρχει τίποτα να κάνεις τα περισσότερα καταστήματα στέλνουν ανάκτορα ρεύματος για Ευρώπη Χωρίς να ζητήσεις..απλά σε κάποια σου κάνουν ρουτ κτλ αν ζητήσεις.περνανε ελληνική γλώσσα Μονή τους ..το Android υποστηρίζει ελληνική γλώσσα οπότε μονο αν πάρεις κινεζική εκδοχή δεν θα έχει Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Ώπα! Τι τιμή είναι αυτή για το M1 Pro στο GeekBuying...; http://www.geekbuying.com/item/Mstar-M1-Pro-4G-LTE-5-5inch-Android-5-0-Smartphone-64bit-MTK6752-Octa-Core-1-7GHz-2GB-16GB-13-0MP-OTG-Miracast---Black-353810.html Στα $99.99 που το δίνουν, αναδεικνύεται ξαφνικά σε πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση! Υ.Γ: Αν με ρωτούσε κανείς, θα δήλωνα σίγουρος ότι το θέμα εδώ ονομαζόταν Mstar M1 PRO. Άλλαξε με κάποιον τρόπο, ή απλώς το θυμάμαι λάθος...; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Ώπα! Τι τιμή είναι αυτή για το M1 Pro στο GeekBuying...; http://www.geekbuying.com/item/Mstar-M1-Pro-4G-LTE-5-5inch-Android-5-0-Smartphone-64bit-MTK6752-Octa-Core-1-7GHz-2GB-16GB-13-0MP-OTG-Miracast---Black-353810.html Στα $99.99 που το δίνουν, αναδεικνύεται ξαφνικά σε πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση! Υ.Γ: Αν με ρωτούσε κανείς, θα δήλωνα σίγουρος ότι το θέμα εδώ ονομαζόταν Mstar M1 PRO. Άλλαξε με κάποιον τρόπο, ή απλώς το θυμάμαι λάθος...; :confused: είναι out of stock δυστυχώς αυτό που πόσταρες. και εγώ Mstar Θυμάμαι να είχα ποστάρει. Αν μπορεί κάποιος ας το διορθώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 και μετα θα σου πουν... Καναμε λαθος στην τιμη, θελουμε αλλα 32 δολλαρια!!:rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Εντάξει, το τηλέφωνο είναι ακόμα (σχετικά) καινούριο, και οι άλλοι τώρα το φέρνουν, οπότε δικαιολογείται το "Temporarily out of stock". Υποψιάζομαι βέβαια ότι αν πας να το παραγγείλεις τώρα δε θα γίνει δεκτή η παραγγελία, και όταν το τηλέφωνο γίνει διαθέσιμο, θα θέλουν -όπως είπε κι ο Barlost- καμιά 35αριά δολλάρια παραπάνω. Οπότε το ερώτημα εδώ είναι: Κράχτης για να μαζέψουνε κόσμο (και να αλλάξει η τιμή μόλις γίνει "available"); Λάθος; (οπότε λογικά πάλι θα αλλάξει η τιμή). Αν όμως μείνει στα $99.99, μιλάμε για ευκαιρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 αφου είναι out of stock ρε παιδιά, πως θα το παραγγείλει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 πρωτα εξαφανιστηκε το ...Μ, τωρα εξαφανιστηκε η θηκη?:blink: Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 πρωτα εξαφανιστηκε το ...Μ, τωρα εξαφανιστηκε η θηκη?:blink: ποια θήκη λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 ποια θήκη λες? Μιλαω για το Geek. Μεχρι χθες το ειχε σε καλη τιμη και περιειχε και δερματινη θηκη. Τωρα την αφαιρεσε. Το αλλο καταστημα Deel την εχει ακομα. Την αναφερω γιατι μου αρεσε. Και δεν βλεπω να την πουλαει ουτε σαν εξτρα. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Μιλαω για το Geek. Μεχρι χθες το ειχε σε καλη τιμη και περιειχε και δερματινη θηκη. Τωρα την αφαιρεσε. Το αλλο καταστημα Deel την εχει ακομα. Την αναφερω γιατι μου αρεσε. Και δεν βλεπω να την πουλαει ουτε σαν εξτρα. από το broswer του pc το δείχνει outofstock ενώ από τον mobile στο κινητό το δείχνει κανονικά. άρα κάτι παίζει από το geek! be ware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StuMak Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Είμαι (δυστυχώς) ένας πολυυυυυύ δυσαρεστημένος κάτοχος μίας από τις μπαχατέλες του πλαισίου. Εκτός από ότι δεν έχει google playstore, όποιο antivirus και να βάλλω (δοκίμασα 5 μέχρι τώρα) πιάνει σαν trojans προγράμματα που είναι στην FLASH!!! Μερικά από αυτά τα προγράμματα είναι: MonkeyTest, OperaService, Play (με κάτι κινέζικους χαρακτήρες), TimeService, GPay, GGHappy. Τα "αστεροπελέκια" του service τους (γιατί στο site τους δεν έχουν ούτε ένα link για υποστήριξη των κινητών/tablets) μου την είπαν με υφάκι ότι αφού είναι στην FLASH δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και δεν χρειάζομαι antivirus. Ο μόνος τρόπος να απαλλαγώ από αυτά trojans είναι να το κάνω root (ή να το πετάξω στον τοίχο με δύναμη....μου πέρασε από το μυαλό 1-2 φορές και είναι στα σχέδια μόλις θα μπορώ να πάρω άλλο...). Ακολούθησα τις οδηγίες στο http://www.gleescape.com/posts/2376 αλλά δυστυχώς απέτυχε. Καμιά ιδέα; Οποιαδήποτε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Υπάρχει ήδη θέμα για το κινητό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=381923 Ρίξε μια ματιά εκεί για το τι μπορείς να κάνεις. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
curver Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 καλησπερα σκεφτομαι να παρω αυτο το κινητο για την γυναικα μου , το εχει καποιος , εχετε αποψη για το αν εχει βγαζει προβληματα? το εχει σε τιμη περιπου 220 €. Εχετε κατι καλυτερο να προτεινετε κοντα σε αυτα τα χρηματα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvertical1 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 τι ειναι αυτο ρε παιδια? πανεμορφο αντιγραφο! αμα δουλευει κι ολας!:lol: http://www.hdc-mobile.com/index.php?route=product/product&product_id=77#tab-review1 https://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-Note-Edge-Surface-Side-Screen.html?u=152962#product_tabs_description_tabbed το εχει παρει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 καλησπερα σκεφτομαι να παρω αυτο το κινητο για την γυναικα μου , το εχει καποιος , εχετε αποψη για το αν εχει βγαζει προβληματα? το εχει σε τιμη περιπου 220 €. Εχετε κατι καλυτερο να προτεινετε κοντα σε αυτα τα χρηματα?? Mε 220 ευρω δεκαδες κινεζικα ειναι εκατο φορες καλυτερα,αν εχεις τραπεζικο λογ τα παραγγελνεις μεσω paypal δες αυτο http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_231925.html υπαρχουν δεκαδες αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Μη μου λες για MLS... Πεταμένα χρήματα και υποστήριξη μόνο στα χαρτιά. Πάρε οτιδήποτε επώνυμο σε αυτά τα χρήματα από Ελλάδα ή από δοκιμασμένα αξιόπιστο κατάστημα της Κϊνας (π.χ. Vickmall). Υπάρχει θέμα εδώ για να σε βοηθήσουν στην επιλογή μοντέλου :) Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
curver Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Mε 220 ευρω δεκαδες κινεζικα ειναι εκατο φορες καλυτερα,αν εχεις τραπεζικο λογ τα παραγγελνεις μεσω paypal δες αυτο http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_231925.html υπαρχουν δεκαδες αλλα Νομιζω οτι το paypall δεν δεχεται πλεον Ελληνικες prepayd καρτες. Αν ξερεις κατι παραπανω πες μου γιατι με ενδιαφερει και για αλλες αγορες. Βασικα δεν ξερω τι γινεται με την αξιοπιστια αυτων των κινητων και φοβαμαι μην πεταξω 200 € για πλακα .Αν εχεις καποιο συγκεκριμενο να προτεινεις με ενδιαφερει . Το κινητο αφορα γυναικα οποτε καταλαβαινεις την ενδιαφερει φωτο (καλη καμερα ) internent ( fb κλπ) και καλη μπαταρια. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μη μου λες για MLS... Πεταμένα χρήματα και υποστήριξη μόνο στα χαρτιά. Πάρε οτιδήποτε επώνυμο σε αυτά τα χρήματα από Ελλάδα ή από δοκιμασμένα αξιόπιστο κατάστημα της Κϊνας (π.χ. Vickmall). Υπάρχει θέμα εδώ για να σε βοηθήσουν στην επιλογή μοντέλου :) μπορω να παρω τωρα απο κινα ? σε πιο thread μπορω να ζητησω βοηθεια για τι επιλογη κινητου ??thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Νομιζω οτι το paypall δεν δεχεται πλεον Ελληνικες prepayd καρτες. Αν ξερεις κατι παραπανω πες μου γιατι με ενδιαφερει και για αλλες αγορες. Βασικα δεν ξερω τι γινεται με την αξιοπιστια αυτων των κινητων και φοβαμαι μην πεταξω 200 € για πλακα .Αν εχεις καποιο συγκεκριμενο να προτεινεις με ενδιαφερει . Το κινητο αφορα γυναικα οποτε καταλαβαινεις την ενδιαφερει φωτο (καλη καμερα ) internent ( fb κλπ) και καλη μπαταρια. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μπορω να παρω τωρα απο κινα ? σε πιο thread μπορω να ζητησω βοηθεια για τι επιλογη κινητου ??thanks Χθες παραγγειλα απο το Vickmall me paypal με καρτα απο τραπεζικο λογαριασμο,την δεχθηκε κανονικα,καμια προσαυξηση η οτιδηποτε αλλο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6313329#post6313329 Κοιτα εδω,αλλα πριν αποφασισε ποσες ιντσες,τι προδιαγραφες κλπ θες ωστε να σε βοηθησουν αμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Μην πεταξεις τοσα λεφτα σε κινητο με 1GB ram.Αν μπορεσεις να αγορασεις απο vickmall,δες τα Meizu M2 και Xiaomi Redmi 2. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aicompare Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 (edited) AποΒγηκε νεο smartphone στην αγορα με ονομα Bluboo Xfire Pro εχει απιθανα χαρακτηριστικα για την τιμη του και οπως φαινεται ειναι ο killer του Xiaomi Mi4c http://i0.wp.com/www.gizchina.com/wp-content/uploads/images/2015/09/2-1.png?w=640 5" 1920x1080 display 3GB RAM, 16GB Storage 3000mAh battery 13MP OV13860 Sensor (same as the Oneplus Two) LTE bands 1/3/7/38/39/40/41 ... κοστιζει μονο $169 ! Απο οτι εχω δει σε shops οπως geekbuying http://www.androidheadlines.com/2015/09/bluboo-xfire-pro-will-sport-s808-3gb-ram-cost-169-99.html Edited September 30, 2015 by aicompare Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilealarm76 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Γεια σας μολις παρελαβα και εγω ενα coolpad f1 plus αλλα οταν το παρειγγηλα δεν ειδα οτι δεν εχει ελληνικα!!! Υπαρχει τροπος να περαστουν? Αν καποιος ξερει να μου πει! Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 7, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Από που το πήρες; Το to2c το έδινε με multilang rom η οποία έχει και ελληνικά. Δεν τους ρωτάς μήπως μπορούν να σου τη στείλουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilealarm76 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Απο aliexpress το πηρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts