stargreek Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 (edited) εγω εχω παρη απο κινα το star2000 με gps,100 ευρω με μεταφορικα.παρα πολυ καλο ,γρηγορο ιντερνετ, καλο gps igo περασμενω μεσα,βαζης και οτη αλλο θελης, μαρκετ εφαρμογες κανονικοτατα,καμερα μονο για μερα ,οθονη 4,3 πολυ καλη,γενικα το εχω 2 μηνες το μονο που δεν κανη βιντεοκληση με skype αν και εχη και μπροστα καμερα ,η μπαταρια 1 μερα κραταει. συμφωνω απολυτα μαζι σου.αν θες κατι για λογισμικο εδω http://www.forum.china-iphone.ru/viewforum.php?f=35 Edited January 13, 2012 by stargreek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfo1967 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 συμφωνω απολυτα μαζι σου.αν θες κατι για λογισμικο εδω http://www.forum.china-iphone.ru/viewforum.php?f=35 εχει πολα στο φορουμ αλλα αρκει να ξερεις Ρωσικα:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedel Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 εχει πολα στο φορουμ αλλα αρκει να ξερεις Ρωσικα:lol::lol: ευτηχως εχω ρωσιδα γυναικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfo1967 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 ευτηχως εχω ρωσιδα γυναικα Τυχερος πολυ:happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 απο που μπορούμε να το βρούμε φτηνοτερα αυτο και το star2000 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 απο που μπορούμε να το βρούμε φτηνοτερα αυτο και το star2000 ? Ρίξε μια ματιά στο ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pols Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Γεια σας. Επεσε στα χρεια μου ενα ΝΟΚΙΑ Ν97 κινεζικο.Πανω απο την πισω μερια γραφει vodafon και το μονο διαφορετικο ειναι λιγο στο σηματακι της εταιριας. Κατα τα αλλα το τηλεφωνο ειναι ολοιδιο με το κανονικο Νοκια. Εξωτερικα λεει οτι εχει καμερα 5 mp αλλα και 32 gb αποθηκευτικο χωρο.Βεβαια τιποτε απο αυτα δεν ειναι αληθεια.Η φωτογραφιες που βγαζει ειναι η ανωτερη αναλυση 640χ480.Και χωραει καμια 30 φωτογραφιες.Οταν δε τραβαω βιντεο μου επιτρεπει μονο καμια 3 δευτερολεπτα. Κατα τα αλλα οτι και να παω να κανω στο κινητο μου βγαζει μυνημα check operator services.Οτιδηποτε και αν θελησω να κανω στο κινητο.Παντα αυτο το μηνημα. Ειναι σαν να ειναι κλειδωμενο. Ξερει κανεις αν μπορω να κανω κατι? Το θετικο για την ωρα ειναι οτι εχει πολυ καλη αυτονομια μπαταριας αλλα και touch screen. Αυτα και ευχαριστω για την οποια απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 τηλεφωνο μπορεις να παρεις? Αν η απαντηση ειναι ναι, τοτε στα sms, mms & data θα πρεπει να τα περασεις χειροκινητα. Αν δεν μπορεις να παρεις ουτε τηλεφωνο, τοτε απλα δεν μπορει να δουλεψει στο φασμα κινητης τηλεφωνιας της Ελλαδας και δεν μπορεις να κανεις κατι. Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfo1967 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 απο που μπορούμε να το βρούμε φτηνοτερα αυτο και το star2000 ? Εαν δεν βρεις κατι εκει που σου λεει ο απο πανω κοιτα και στο dhgate εχει πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pols Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Ναι βεβαια μπορω να παρω τηλεφωνο και να δεχτω κλησεις κανονικα. Απο εκει και περα ειναι που λεει check operator services. Το κινητο εχει αγγλικο και αραβικο πληκτρολογιο.Λετε να εχει καμια σημασια αυτο?Αφου μαλλον προοριζοταν για καποια αραβικη χωρα. Ευχαριστω για την προσοχη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Ανακοίνωσε η ΗP το πρόγραμμά της για το webOS. Το Οpen webOS 1.0 θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και μέχρι τότε υπάρχει χρονοδιάγραμμα, για να μην κάνω copy paste όλο το κείμενο δείτε εδώ: http://www.engadget.com/2012/01/25/hp-webos-to-be-fully-open-sourced-by-september-enyo-2-0-framew/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 καπου εδω μεσα υπαρχουν τα σημεια που θελουν αλλαγες. βρισκεις και τις ρυθμισεις απο τον παροχο σου και τα περνας χειροκινητα. πχ θα πρεπει να περασεις τον αριθμο για τα sms. επειδη αυτο ειναι το πιο ευκολο (να περασεις τις ρυθμισεις για τα μηνυματα) δοκιμασε αυτο πρωτα και μετα θα φτιαξουμε και τα αλλα. δυστηχως, εχω το ιδιο κινητο αλλα "πεθανε" πριν 4 μηνες και δεν ανοιγει για να σου πω ακριβως τα σημεια που θελουν αλλαγη. Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilise Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 http://www.techgear.gr/blu-studio-5-3-android-smartphone-37920/ Εντυπωσιακό εκ πρωτης όψεως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Εαν δεν βρεις κατι εκει που σου λεει ο απο πανω κοιτα και στο dhgate εχει πολλα Εσυ απο εκει το πηρες και ποσο??Για δωσε ενα λινκ εαν θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Ξερει κανεις η vodafone 355 ποιας εταιρειας ειναι;Πωλειται ανεξαρτητα;(δηλ οχι με την επωνυμια της βονταφον αλλα της κατασκευαστικης).Δεν ειναι η alcatel 355 το εψαξα(καμια σχεση).Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 Προχωράει το σχέδιο για το Open webOS. Βγήκαν και τα πράγματα που ήταν προγραμματισμένα για τον Φεβρουάριο. Στα σημαντικότερα ο browser Isis (βλέπουμε μια προτίμηση σε αρχαία ονόματα μαζί με το Enyo) ο οποίος βασίζεται στο QtWebKit, το οποίο είναι "εφεύρεση" της Nokia για το Meego. Από την HP υποστηρίζουν ότι η Ιsis έχει δώσει καλά αποτελέσματα στα benchmarks. Αναλυτικά εδώ: http://developer.palm.com/blog/2012/02/sams-blog-february-releases-for-open-webos/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrea966 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 μπορει καποιος να μου πει πως ενεργοποιειται ο φακος γιατι δεν εχω βρει πουθενα την συγκεκριμενη επιλογη οσο και να το εχω ψαξει. κατα τ`αλλα μια χαρα κινητακι ειναι.και αυτο το ηχειο απαιχτο.ακομα και μια θεση πανω απο το αθορυβο εξακολουθει να ειναι δυνατος ο ηχος του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Αν και δεν έχω την συσκευή.. δοκίμασε να κρατήσεις πατημένο το πλήκτρο 0 για λίγα δευτερόλεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Εξαιρετικα νεα. Μακαρι να ενδιαφερθουν και οι εταιρειες και να βγαλουν νεες συσκευες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrea966 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Αν και δεν έχω την συσκευή.. δοκίμασε να κρατήσεις πατημένο το πλήκτρο 0 για λίγα δευτερόλεπτα. σουπερ.αυτο ηταν.και εγω εψαχνα στο μενου.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tainia Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Παιδιά έψαξα στο forum αλλά δε βρήκα κάτι για αυτή τη συσκευή της Vodafone, το Vodafone 555. http://www.telecomnews.gr/wp-content/uploads/2011/08/Vodafone-555-Blue-1-530x372.jpg Διάσταση - ύψος (χιλιοστά): 110 Διάσταση - μήκος (χιλιοστά): 61,1 Διάσταση - πλάτος (χιλιοστά): 12 Βάρος (γραμμάρια): 99,35 Δίκτυο: Dual Band Μπαταρία - είδος/χωρητικότητα: Λιθίου 1000 mAh Χρόνος ομιλίας (ώρες): 14 Χρόνος αναμονής (ώρες): 960 Κύρια οθόνη - χρώματα: TFT 2,4'' - 262.000 Κάμερα - είδος: 2 MPixels Κάμερα - ανάλυση φωτογραφίας: 1600x1200 Κάμερα - Flash: NAI Εσωτερική μνήμη: 60 MB Μηνύματα - MMS: NAI Video κλήση: OXI MP3 Player: NAI GPS: OXI GPS χάρτες: OXI GPS πλοήγηση: OXI Wi-Fi: OXI Video: NAI FM Radio: NAI GPRS: NAI Bluetooth - μεταφορά φωνής: NAI Bluetooth - μεταφορά δεδομένων: NAI E-mail client POP3,IMAP4,SMTP: NAI Συγχρονισμός με MS Outlook: NAI Υποδοχή για κάρτα μνήμης: NAI (micro-SD) Χωρητικότητα extra μνήμης: Εως 16GB Περιεχόμενα πακέτου - φορτιστής: NAI Περιεχόμενα πακέτου - μπαταρία: NAI Περιεχόμενα πακέτου- καλώδιο σύνδεσης PC: OXI Περιεχόμενα πακέτου - hands free: NAI Περιεχόμενα πακέτου - κάρτα μνήμης: OXI Vodafone live! / My Web 3G: OXI HSDPA: OXI MobileType: Candy bar Υποστηριζόμενες γλώσσες: Ελληνικά, αγγλικά, ρώσικα, ρουμάνικα Λειτουργικό σύστημα: Vodafone Αν μπορεί κάποιος που το έχει αποκτήσει και το χρησιμοποιεί να πει τη γνώμη του και γενικά τι κατανάλωση MB έχει το μήνα (αυτό βέβαια ανάλογα με τη χρήση που του κάνει!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tainia Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 ίσως είναι alcatel όπως το vodafone 555...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 λιοιπον εχω αποφασισει να παρω το εν λογω κινητο http://www.fastcardtech.com/goods.php?id=6801.εχω καποιες ερωτησεις ομως: 1.το εχει ηδη καποιος?για την τιμη του προσφερει πολλα κ απο οτι βλεπω στα βιντεο ειναι αρκετα γρηγορο με mtk6573 και 512 ram. 2.να το παρω απο το συγκεκριμενο καταστημα fastacardtech.com,ή εχετε να προτεινετε καποιο αλλο πιο αξιοπιστο? 3.να προτιμησω ems ή dhl για αποστολη? 4.το e-mobilo.com δεν υπαρχει πλεον ή εχει μεταφερθει σε νεα σελιδα?ειχα κανει μια αγορα απο εκει και ολα πηγαν καλα και θα ηθελα να ξαναγορασω απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Δεν έχει τύχει να αγοράσω κάτι από το fastacardtech, ωστόσο φαίνεται αξιόπιστο. Σε άλλα καταστήματα το βρίσκω πιο ακριβό το συγκεκριμένο κινητό. Εξαρτάται βέβαια κι από τα έξοδα αποστολής. Ανάμεσα σε ems και dhl θα προτιμούσα ems. Το e-mobilo δεν υπάρχει εδώ και καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 ευχαριστω.μαλλον με dhl υπαρχει η περιπτωση να χρεωθουμε επιπλεον κανα 20-25% εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts