trackera Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Νομίζω ότι αυτό το κινητό δεν υπάρχει πουθενά αλλού,μόνο σε αυτό το eshop.Θα το πάρω και εγώ πάντως αυτό το κινητό, εδώ και πολύ καιρό το έχω πει ότι μ αρέσει.Θα διαβάζει και θα στέλνει ελληνικά sms με τον περιορισμό ότι στέλνει sms με ελληνικά μέχρι και 70 χαρακτήρες.Τα ελληνικά του σίγουρα θα είναι τα κλασικά χάλια που έχουν όλα τα κινέζικα αλλά είναι πολύ όμορφο πιστεύω και λεπτό.Το μόνο που θα ήθελα να μάθω είναι αν στην τv τρώει λίγο τα κεφάλια στην κορυφη ή όχι Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 το κινητό στέλνει κ δέχεται κανονικά ελληνικά σμσ, μέχρι 70 χαρακτήρες. τα κεφάλια δεν τα τρώει. πέρα από τα κλασικά μείον που έχουν τα κινέζικα( πέρασμα επαφές,κ κινέζικα ελληνικά) δεν έχω διαπιστώσει κάποιο μείον.. ίσα ίσα όλα είναι τέλεια, έχω κ ένα handsfree samsung WEP200 κ συνεργάζεται άψογα! έχει τέλεια οθόνη σε βαθμό που ακόμα κ κάποια νοκια κτλ να μην έχουν τόσο καλή οθόνη,είναι λεπτό κ γενικά πολύ όμορφο! αν διαπιστώσω κανένα μείον θα επανέλθω! π.σ εγώ πάντως θα παραγγείλω κι άλλα...όλοι οι φίλοι κ συγγενής θέλουν από ένα :p Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 καλησπέρα παιδιά! ζητάω συγνώμη έκανα ένα λάθος,τελικά στα σμσ τα Π,Σ,Ω,Ψ κτλ δεν εμφανίζονται! Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 παιδια σκεφτομαι να το παρω.Η καλυτερη τιμη που εχεται βρει ποια ειναι?σαν ποιοτητα ειναι καλο? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supergoofy Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Ειμαι κατοχος ενος jaga tt30.Ψαχνω software για αυτο το κινεζικο αλλα τζιφος. Αν υπαρχει καποιος που να'χει βρει κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Herakles Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 να σε ρωτησω επι την ευκαιρια η τν πιανει τπτ?? γενικα το κινητο τι λεει? Παράθεση http://www.elink.gr Internet ,Προγραμματισμός ,Smartphone Apps, Κατασκευή Ιστοσελίδων, Υποστήριξη Δικτύων, Service H/Y , Graphics - Media Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 να σε ρωτησω επι την ευκαιρια η τν πιανει τπτ?? γενικα το κινητο τι λεει? φιλε ολα τα κινεζικα με τν εχουν περιπου την ιδια ληψη. η οποια ειανι καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Ειμαι κατοχος ενος jaga tt30.Ψαχνω software για αυτο το κινεζικο αλλα τζιφος. Αν υπαρχει καποιος που να'χει βρει κατι... δεν παιρνει παινιδια (java),θεματα,και επομενος δεν παιρνει και εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Για όσους ενδιαφέρονται επειδή εδώ έχει εξαντληθεί http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/quadband-dual-sim-gsm-worldwide-tv-cellphone/ το βρήκα και εδώ και έκανα μια παραγγελία! http://www.focalprice.com/M6SQ_Quad_band_Dual_Sim_Standby_Cell_Phone_Silver_MH495S_10433.html Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Θα συνιστούσα να ρίξεις μια ματιά σε πιο δουλεμένες συσκευές που έχουν κυκλοφορήσει περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spin Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 venividivici Ποιότητα, έχει πολύ καλή. stathis123 Δεν βγάζει 2η ημέρα με μέτρια χρήση. Το περίεργο είναι ότι και με την ενισχυμένη μπαταρία της ΗΡ πάλι δεν βγάζει 2η ημέρα. Εννοείται ότι ο φωτισμός είναι στη χαμηλότερη ευκρινή σκάλα, τα bluetothh, WiFi, GPS, GPRS είναι κλειστά, ότι δεν μιλάς πάνω από μισή ώρα και δεν στέλνεις/λαμβάνεις πάνω από 15 μηνύμτα το 24ωρο. Αντίστοιχα το 514 μόλις που ρίχνει την ένδειξη μπαταρίας κατα μιά γραμμή από τις 4 που έχει. Αυτό τρώει τουλάχιστον την μισή μπαταρία. Και μια διόρθωση: Ελληνικά γράφει με εφαρμογή της Adaptx την οποία κατεβάζεις από το δίκτυο σαν "λεξικό" και έχει και τ9. Τιμή = 3 ευρώ η 3 δολλάρια (δεν θυμάμαι). http://www.adaptxt.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Charis_g Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Παρέλαβα σήμερα το Ι9+ μου και δεν ξέρω πως να ανοίξω το πίσω κάλυμα για να βάλω κάρτα και μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Παρέλαβα σήμερα το Ι9+ μου και δεν ξέρω πως να ανοίξω το πίσω κάλυμα για να βάλω κάρτα και μπαταρία! δες κανα βιντεακι στο youtube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 όχι ρε τον bob τον μάστορα να δει :lol: Βγάλε τις ζελατίνες του και τράβα το συρόμενο προς τα κάτω ή προς τα πάνω :rolleyes: Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsakosgr Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Καλημέρα, έχω ένα τηλέφωνο JAGA-JC51 αλλά ο τηλεφωνικός του κατάλογος είνια πολύ μπερδεμένος και ψάχνω κανένα πρόγραμμα για να τον επεξεργαστώ μέσω υπολογιστή. Ψάχνω στο internet αλλα δεν μπορώ να βρώ τίποτα. Έχει βρει κανένας κάποιο πρόγραμμα; Έστω και για οποιοδήποτε κινητό JAGA... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Καλημέρα, έχω ένα τηλέφωνο JAGA-JC51 αλλά ο τηλεφωνικός του κατάλογος είνια πολύ μπερδεμένος και ψάχνω κανένα πρόγραμμα για να τον επεξεργαστώ μέσω υπολογιστή. Ψάχνω στο internet αλλα δεν μπορώ να βρώ τίποτα. Έχει βρει κανένας κάποιο πρόγραμμα; Έστω και για οποιοδήποτε κινητό JAGA... πες πιο κινητο εχεις. αν και δεν νομιζω να πειρνει κανενα κινητο της συγκεκριμενεις εταιρειας προγραματα και java Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 sofos7 ο Mitsakosgr ψαχνει software για το pc. κατι παρομοιο με το nokia pc suite αλλα να λειτουργει σε μαρκα κινητων JAGA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 sofos7 ο Mitsakosgr ψαχνει software για το pc. κατι παρομοιο με το nokia pc suite αλλα να λειτουργει σε μαρκα κινητων JAGA. συγνωμη καταλαβα λαθος.αλλα δεν νομιζω να υπαρχει αυτο που ζηταει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsakosgr Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Και εγώ όσο έψαξα δεν βρήκα τίποτα. Ευτυχώς κατάφερα να τα επεξεργαστώ λίγο με το Notepad των Windows, αφού τα μετέφερα πρώτα στην κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vas_theo Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Eπειδη ρωτατε πως θα βαλετε ρυθμισεις στα κινεζικα, σας δινω τον οδηγο για καθε εταιρεια. Πρωτα βαζετε gprs και μετα mms. Επισης μεσω ιντερνετ εγω τις εβαλα αυτοματα στην vodafone ζητωντας ρυθμισεις του παλιου Νοκια 6220 (τα παρακατω αρχεια τα εχω παρει απο jaga.gr) Οι ρυθμήσεις για το whats up δεν ειναι οι ίδιες με αυτές των συμβολαίων Cosmote, αν τις εχει κανενας φίλος ας τις postαρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Και εγώ όσο έψαξα δεν βρήκα τίποτα. Ευτυχώς κατάφερα να τα επεξεργαστώ λίγο με το Notepad των Windows, αφού τα μετέφερα πρώτα στην κάρτα μνήμης. Δοκίμασε και αυτό http://www.china-mobile-phone.com/forum/index.php?topic=15.0 και πες μας εντυπώσεις. Είναι για επεξεργασία επαφών στο OUTLOOK. Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shark_7 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 οντως πολυ καλο για τα λεφτα του, το εχω 3 ημερες στα χερια μου και αξιζει. Μια ερωτηση αν ξερει καποιος , πως αποθηκευουμε τα καναλια στην ΤV? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polisv Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 καλησπέρα παιδιά! ζητάω συγνώμη έκανα ένα λάθος,τελικά στα σμσ τα Π,Σ,Ω,Ψ κτλ δεν εμφανίζονται! Οχι μόνο δεν διαβάζονται τα SMS αλλά και το πίσω καπάκι είναι και πολύ χαλαρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsakosgr Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Δοκίμασε και αυτό http://www.china-mobile-phone.com/forum/index.php?topic=15.0 και πες μας εντυπώσεις. Είναι για επεξεργασία επαφών στο OUTLOOK. Οι drivers που έχει είναι για Windows XP με Mobile CPU 6218 (κάπως συμβατή με την 6225 που έχω εγώ). Δοκίμασα να συνδεθώ μέσω bluetooth και το πρόγραμμα (PC Synch) συνδέθηκε και δούλεψε κανονικά (με μερικά προβληματάκια αλλα δούλεψε). Για Windows VISTA υπάρχουν drivers για το 6227 οι οποίοι θα κάνουν το κινητό να συνδεθεί μέσω καλωδίου και να δουλέψει μέσα από το PcSynch... Ευχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Οχι μόνο δεν διαβάζονται τα SMS αλλά και το πίσω καπάκι είναι και πολύ χαλαρό. επειδή έχω φέρει 4-5 δεν είναι όλα έτσι αλλά τα περισσότερα. στα 5 τα 2 ήταν καλά Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts