dimgoul Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Όταν σου ζητάνε 1000 ευρώ για κινητό και τα δίνεις, το λιγότερο που περιμένεις είναι να είναι σχεδόν άψογο και σίγουρα χωρίς θέματα λειτουργίας στην καθημερινότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Όταν σου ζητάνε 1000 ευρώ για κινητό και τα δίνεις, το λιγότερο που περιμένεις είναι να είναι σχεδόν άψογο και σίγουρα χωρίς θέματα λειτουργίας στην καθημερινότητα Μα δεν είναι θέμα της συσκευής... Η εφαρμογή είναι κουκουρουκου Η Oneplus είναι η μόνη που προσπαθεί να δώσει κάποια λύση. Η Samsung ούτε απαντάει Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Εμένα στο 7t pro δεν μου κάνει κάποιο πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Δηλαδή με τις εφαρμογές που προτείνουν τα παιδιά παραπάνω π.χ. bluemail κλπ λύνεται το θέμα των notifications Και των υπενθυμίσεων σε 3rd party ημερολόγια? Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Μα είναι δυνατόν να ψάχνεις 3rd party εφαρμογές για να κάνεις την δουλειά σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Πάρτε Poco παιδιά..... Τι να λεμε... Χ3 pro Θηρίο και μπαταρία με επαγγελματικη χρήση άνετα ημέρα 240€ το 256 GB... F2 pro άνετα 1.5 μέρες μπαταρία χρήσης σκληρής Και άριστη νυκτερινή φωτογραφία για 300€ που έχει το κινητο.και 5G +jack Δεν κάνω πλάκα Για αυτονομία αγοράζουμε upper midrange Ποιο F2pro,πλακα μας κανετε?Για πηγαινετε να δειτε στο θεμα του τους προηγουμενους μηνες τι τεραστια προβληματα με reboot ειχε βγαλει σε καποιους. Απο εκει και περα,προφανως το 9pro δεν βγηκε μαπα το καρπουζι με βαση το gmail ή για το εαν εχει ή δεν εχει την καλυτερη καμερα/μπαταρια της αγορας. Ενα Smartphone ναυαρχιδα κρινεται στο συνολο αυτων που προσφερει. Το προβλημα με το 9pro ειναι οτι δυστηχως για τα παραπανω χρηματα που ζηταει,δεν προσφερει το κατι παραπανω ειτε απο τον ανταγωνισμο,ειτε και και απο τις προηγουμενες συσκευες. Ουτε και ο Snap888 δινει μεγαλες διαφορες σε σχεση με τον Snap865 οπως υπαρχει μεταξυ exynos 2020 και exynos 2021. Αυτος ειναι ο κυριος λογος που υπαρχει μεγαλυτερο ενδιαφερον (και μεγαλυτερη συμμετοχη στο θεμα τους) για τα περσινα 8 και 8pro,παρα για το φετινο 9pro. Ακομα χειροτερα τα πραγματα αν δειτε στο θεμα του απλου Oneplus9 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=488686 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannishalde Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Όποιος θέλει και ενδιαφέρεται, βγήκε το νέο update για την eu rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Παρακολουθώ το νήμα, αν και κάτοχος του 8Τ. Το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις του Gmail το είχα κάθε λίγο και λιγάκι στο προηγούμενο κινητό (Samsung A71). Έβαλα το Outlook και ησύχασα, και αυτό έχω και στο 8T. Τι θέλω να πω; Δεν είναι θέμα 9 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Σε καμία των περιπτώσεων δεν πάω να βγάλω μάπα το κινητό.... Έρχομαι από το 1+5t που ήταν για τα δικά μου δεδομένα μια χαρά, αλλάζω κινητό μετά από 3,5 χρόνια και ενώ έχω ένα "πύραυλο" στα χέρια μου, δε μπορώ να κάνω βασικά πράγματα που για το 5t ήταν αυτονόητα. Μου κακοφάνηκε που δε μπορώ να κάνω τη δουλειά μου out of the box και πρέπει να ψάχνω και να σπαταλάω πολύτιμο χρόνο για να βρίσκω λύσεις που θα έπρεπε κάποιος από τους εμπλεκόμενους να την έχει βρει, είτε είναι η google, είτε ο dev της κάθε εφαρμογής, είτε η oneplus... Στην προκειμένη την "πλήρωσε" αρχικά η oneplus, θεωρώντας, λανθασμένα από όσο καταλαβαίνω τώρα, ότι είναι αποκλειστική της ευθύνη. Τα ίδια θα έλεγα αν είχα samsung, ή όποια άλλη συσκευή στα +800 ευρώ.... Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Ενδιαφέρομαι για την αγορά oneplus wireless charger 50 και OnePlus 9 pro Karbon Bumper Case. Αν κάποιος τα δίνει σε λογική τιμή ας μου στείλε ενα μήνυμα. Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 15, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2021 Μετά τα τελευταία updates εχετε δει βελτίωσή στη κάμερα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. July 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2021 όποιος το έχει και έχει εμπειρία από άλλες συσκευές ας μας πει 1) για αυτονομία και 2) για θερμοκρασίες γιατί λένε ότι ανεβάζει πολύ θερμοκρασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2021 Μπαταρία ανάλογα την χρήση που κάνει ο καθένας.. θερμοκρασία με 40 άρια έξω ναι ίσως είναι λίγο ζεστό αλλά και αυτό λογικό....οπότε όλα καλα Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. July 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2021 όποιος το έχει και έχει εμπειρία από άλλες συσκευές ας μας πει 1) για αυτονομία και 2) για θερμοκρασίες γιατί λένε ότι ανεβάζει πολύ θερμοκρασία. Αν το πάρεις στα 700 αξίζει Αυτονομία εξαρτάται από που έρχεσαι, για εμένα που ήρθα από Huawei pro μου φαίνεται μέτρια ως κακιά, αν είσαι από Samsung s20 πχ ή κανένα iphone θα σου φανεί τούμπανο. Θερμοκρασίες μετά από αναβαθμίσεις είναι οκ, μόνο με έντονη χρήση κάμερας ανεβάζει ενοχλητικά, παιχνίδια δεν παίζω. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. July 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2021 11.8.8 μέσω oxygen updater Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. July 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2021 11.8.8 μέσω oxygen updater Καλό το Bitmoji στην AOD :) Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 26, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2021 όποιος το έχει και έχει εμπειρία από άλλες συσκευές ας μας πει 1) για αυτονομία και 2) για θερμοκρασίες γιατί λένε ότι ανεβάζει πολύ θερμοκρασία. Ο 888 ετσι κι αλλιώς βγήκε θερμός φέτος. Οσες συσκευές τον φοράνε έχουν θέμα με τις θερμοκρασίες. Κι αυτό δε φτιάχνει.μόνο με updates πού χαμηλώνει την ισχύ του επεξεργαστή. Με λίγα λόγια τα ίδια ξεφτιλίκια με τον 810,πριν λίγα χρόνια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. July 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2021 Ο 888 ετσι κι αλλιώς βγήκε θερμός φέτος. Οσες συσκευές τον φοράνε έχουν θέμα με τις θερμοκρασίες. Κι αυτό δε φτιάχνει.μόνο με updates πού χαμηλώνει την ισχύ του επεξεργαστή. Με λίγα λόγια τα ίδια ξεφτιλίκια με τον 810,πριν λίγα χρόνια. Κάνεις λάθος Οι θερμοκρασίες έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ, δεν ξέρω τι έχουν κάνει με τους χρονισμούς, στην πράξη δεν κατάλαβα διαφορά, πλέον σοβαρό πρόβλημα έχει άμα δουλέψεις την κάμερα. Δεν χρησιμοποιώ θήκες και στην αρχή είχα ξενερώσει, ήμουν έτοιμος να το πουλήσω, σε απλή χρήση σερφάρισμα, social, chat , mail... δεν πρόκειται να ανεβάσει θερμοκρασία, ούτε σε youtube 4k δεν έχω καταλάβει έντονο πρόβλημα, σε παιχνίδια δεν ξέρω. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSF Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Έφτασε και εμένα το OP9 pro στα χέρια μου απτην Παρασκευή... γενικά όλα καλά όπως το περίμενα το κινητό, θερμοκρασίες δεν έχω δει να ανεβάζει χωρις λόγο... φόρτιση αστραπιαία, κάμερα ακόμα δεν την έχω δουλέψει πολύ... 2 απορίες έχω, επειδή είχα συνηθίσει το βράδυ να το βάζω σε Airplane mode βλέπω ότι μόλις βγω απο αυτό το mode δεν βρίσκει το WiFi.. υποθέτω είναι γνωστό bug αυτό έτσι? Και η άλλη απορία είναι με το 5G τι παίζει..? Έχω Wind αλλά βλέπω μόνο 4G να συνδέεται. Κάποιος μου είπε ότι πρέπει να ενεργοποιηθεί η SIM μέσα απο άλλο κινητό αλλά δεν ξέρω αν ισχύει αυτό, θα το δοκιμάσω βέβαια καποια στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Αυτές τις μέρες του καύσωνα το κινητό υποφέρει... Ανοίγω κάμερα για βίντεο και σε λίγα λεπτά μήνυμα για υπερθέρμανση. Κρίμα Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 Το κρίμα είμαστε εμείς που υποφέρουμε από την ζέστη, τι να σου κάνει και το κινητό. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. August 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2021 Αυτές τις μέρες του καύσωνα το κινητό υποφέρει... Ανοίγω κάμερα για βίντεο και σε λίγα λεπτά μήνυμα για υπερθέρμανση. Κρίμα Ναι, ζεσταίνεται υπερβολικά με ανοιχτή κάμερα. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k26d1310s Δημ. August 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2021 Ένα πρόβλημα που με βασανίζει σχεδόν από την πρώτη ημέρα που πήρα το 9pro στα χέρια μου είναι η μη επαναφορά της οθόνης μετά από κλήση. η Οθόνη παραμένει μαύρη και ή θα τερματίσει ο συνομιλητής την κλήση, ή θα πατήσω το κουμπί λειτουργίας και άμα πιάσει... Έχω δοκιμάσει ήδη 2,3 εφαρμογές τύπου proximity sensor reset κλπ αλλά τίποτα. Έχω επικοινωνήσει ΚΑΙ με oneplus η οποία αφού έστειλε κάτι οδηγίες για να βγει από την υποχρέωση δεν βοήθησε πουθένα. Το έχει συναντήσει κάποιος άλλος αυτό; Σε 3 και 6t που είχα δεν ήξερα καν τι είναι ο proximity sensor... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Ένα πρόβλημα που με βασανίζει σχεδόν από την πρώτη ημέρα που πήρα το 9pro στα χέρια μου είναι η μη επαναφορά της οθόνης μετά από κλήση. η Οθόνη παραμένει μαύρη και ή θα τερματίσει ο συνομιλητής την κλήση, ή θα πατήσω το κουμπί λειτουργίας και άμα πιάσει... Έχω δοκιμάσει ήδη 2,3 εφαρμογές τύπου proximity sensor reset κλπ αλλά τίποτα. Έχω επικοινωνήσει ΚΑΙ με oneplus η οποία αφού έστειλε κάτι οδηγίες για να βγει από την υποχρέωση δεν βοήθησε πουθένα. Το έχει συναντήσει κάποιος άλλος αυτό; Σε 3 και 6t που είχα δεν ήξερα καν τι είναι ο proximity sensor... Όχι ποτέ.. κάντο μια επαναφορά εργοστασιακών...!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Ένα πρόβλημα που με βασανίζει σχεδόν από την πρώτη ημέρα που πήρα το 9pro στα χέρια μου είναι η μη επαναφορά της οθόνης μετά από κλήση. η Οθόνη παραμένει μαύρη και ή θα τερματίσει ο συνομιλητής την κλήση, ή θα πατήσω το κουμπί λειτουργίας και άμα πιάσει... Έχω δοκιμάσει ήδη 2,3 εφαρμογές τύπου proximity sensor reset κλπ αλλά τίποτα. Έχω επικοινωνήσει ΚΑΙ με oneplus η οποία αφού έστειλε κάτι οδηγίες για να βγει από την υποχρέωση δεν βοήθησε πουθένα. Το έχει συναντήσει κάποιος άλλος αυτό; Σε 3 και 6t που είχα δεν ήξερα καν τι είναι ο proximity sensor... Με την συσκευή στο αφτί ; Το έχω πάθει κάποιες φορές όταν μιλάω με BT, χθες δεν ένιωθε με τίποτα να ανοίξει, ούτε με power, σε αφτί δεν έχω παρατηρήσει να τρώει σκάλωμα. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts