nyor Δημ. December 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2021 Όχι. Σε λίγες μέρες σε όλους. Σήμερα ανακοινώθηκε. Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. December 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 @athanaso77 Admin Χρόνια Πολλά, για είδηση που αφορά update του GT Master Edition, όχι εδω, σωστά? Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2021 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 3 minutes ago, nyor said: @athanaso77 Admin Χρόνια Πολλά, για είδηση που αφορά update του GT Master Edition, όχι εδω, σωστά? To Master Edition έχει δικό του θέμα όπου μπορείς να γράψεις σχετικά... https://myphone.gr/forum/topic/190236 Χρόνια Πολλά! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. December 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 4 minutes ago, athanaso77 said: To Master Edition έχει δικό του θέμα όπου μπορείς να γράψεις σχετικά... https://myphone.gr/forum/topic/190236 Χρόνια Πολλά! Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη για τον κόπο! 🙏🏻 Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. December 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 Νέος κάτοχος παιδιά .καμία gcam? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. December 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 Επίσημο port για το GT δεν έχει βγει. Δοκίμασε αυτήν: https://drive.google.com/file/d/1tkEt2RMHFhwMh9cmGk-TLQ9Eq88FQk-F/view Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. December 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2021 Σε μένα ήρθε a17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. December 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2021 4 ώρες πριν, greg2310 said: Σε μένα ήρθε a17 Επιβεβαιώνω, ήρθε με ΟΤΑ κανονικά σήμερα. Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2021 Και σε εμένα, η α 17, σήμερα με OTA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. December 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2021 Το κινητό είναι ότι πιο smooth έχω πιάσει το τελευταίο καιρό..μόνο λίγο μείον οι φωτογραφίες που δεν είναι επιπέδου flagship παρόλα αυτά τίμιες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2022 On 31/12/2021 at 5:52 ΜΜ, greg2310 said: Το κινητό είναι ότι πιο smooth έχω πιάσει το τελευταίο καιρό..μόνο λίγο μείον οι φωτογραφίες που δεν είναι επιπέδου flagship παρόλα αυτά τίμιες... και μπαταρια για κλαμματα πηρε κανεις ui 3 android 12 ? χθες πηρε ενα παληκαρι απο μια ομαδα που μιλαμε της reakne οχι beta εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2022 (edited) Έχεις δει χρόνους σε άλλες ναυαρχίδες,mi 11 ,samsung s21?πάνω κάτω τα ίδια είναι...στο mi 10 t lite που είχα πριν κανένα τρίμηνο έπιαναν 7 ώρες sot αλλά καμία σχέση σε απόδοση..το mi 11 lite 5g στά ιδια σε μπαταρία με το realme 5g άλλα διάφορα στην απόδοση μεγάλη...888 έχεις..,ίσως είναι τοπίο smooth που παίζει..χάνει σε φωτογραφίες από ναυαρχίδες,αδιάβροχο ποίηση ,και ασύρματη φόρτιση...το μόνο που ίσως με νοιάζει είναι η ασύρματη φόρτιση..η φωτογραφία είναι τίμια τη μέρα ..το βίντεο επίσης ...κάτω από 450 πιστεύω αξίζει το κινητό..χωρίς τα προβλήματα των xiaomi σε proximity sensors κτλ και ελαφρύ λειτουργικό .. Edited January 1, 2022 by greg2310 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2022 4 ώρες πριν, greg2310 said: Έχεις δει χρόνους σε άλλες ναυαρχίδες,mi 11 ,samsung s21?πάνω κάτω τα ίδια είναι...στο mi 10 t lite που είχα πριν κανένα τρίμηνο έπιαναν 7 ώρες sot αλλά καμία σχέση σε απόδοση..το mi 11 lite 5g στά ιδια σε μπαταρία με το realme 5g άλλα διάφορα στην απόδοση μεγάλη...888 έχεις..,ίσως είναι τοπίο smooth που παίζει..χάνει σε φωτογραφίες από ναυαρχίδες,αδιάβροχο ποίηση ,και ασύρματη φόρτιση...το μόνο που ίσως με νοιάζει είναι η ασύρματη φόρτιση..η φωτογραφία είναι τίμια τη μέρα ..το βίντεο επίσης ...κάτω από 450 πιστεύω αξίζει το κινητό..χωρίς τα προβλήματα των xiaomi σε proximity sensors κτλ και ελαφρύ λειτουργικό .. εγω με gcam σωθηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2022 2 minutes ago, Tr3LaRaS said: εγω με gcam σωθηκα Κανένα λινκ? Έβαλες κ xlm αρχείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2022 1 hour ago, greg2310 said: Κανένα λινκ? Έβαλες κ xlm αρχείο? μου το εφτιαξε φιλος απο την ομαδα στο fb της realme fan club Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 Καλησπέρα στην παρέα. Μόλις μου ήρθε το ui 3.0 μέσω China vpn. Το κατεβάζω... 1 Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 Το protonVPN , δεν δείχνει την ενημέρωση. Πιο vpn δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 https://www.xda-developers.com/realme-ui-3-stable-realme-gt/amp/ Στην Ινδία κυκλοφορεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 Ταυτόχρονα με την Α.17 κυκλοφόρησε. 22 Δεκεμβρίου για την ακρίβεια. Τα είχα πει προ ημερών εδώ. Global rollout σύντομα. Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 Εγώ με το China VPN έχω ήδη αναβαθμιστεί. Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 4 minutes ago, fantomXxXx said: Εγώ με το China VPN έχω ήδη αναβαθμιστεί. με ποιο vpn ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 (edited) 38 minutes ago, fantomXxXx said: Εγώ με το China VPN έχω ήδη αναβαθμιστεί. Αν θέλετε , δώσε το link του China VPN. Θέλει λεφτά, ;;; Edited January 6, 2022 by athanasios1112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 Έχω το protonvpn, δοκίμασα σε διάφορες χώρες, δεν δείχνει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 Και όμως υπάρχει, βγήκε. Και όχι China, αλλα Ινδία. Ποτέ δεν θα έβαζα China ROM σε EU τηλέφωνο. Ήρθε στο κινητό πριν λίγο. Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 Το protonvpn δεν δείχνει κάτι. Θα το κοιτάξω αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts