fanisgauros Δημ. March 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 @lkint ευχαριστώ φίλε αυτό ήταν!Το είχα κλείσει δε ξέρω γιατί όμως... Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. March 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 εχουμε μελλον εμεις με την ρωσσικη, τις τελευταιες μερες ηρθε η 13.0.5... Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. March 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2023 1 ώρα πριν, TIM-RANGER said: εχουμε μελλον εμεις με την ρωσσικη, τις τελευταιες μερες ηρθε η 13.0.5... Εγώ ακόμα είμαι με την 13.0.4 και δεν έρχεται τίποτα ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpomptefeli Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 12 ώρες πριν, memostrikas said: Εγώ ακόμα είμαι με την 13.0.4 και δεν έρχεται τίποτα ακόμα. Και εμένα μια από τα ίδια φίλε. Πολύ καλημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 2 ώρες πριν, mpomptefeli said: Και εμένα μια από τα ίδια φίλε. Πολύ καλημέρα. Εγώ φίλε μου κατεβάζω την ρομ να την περασω χειροκίνητα, και πάλι δεν την δέχεται. Και έχω προσπαθήσει αρκετές φορές. Λογικά θα μας έρθει. Αλλά θεωρώ ότι άργησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 12 minutes ago, memostrikas said: Εγώ φίλε μου κατεβάζω την ρομ να την περασω χειροκίνητα, και πάλι δεν την δέχεται. Και έχω προσπαθήσει αρκετές φορές. Λογικά θα μας έρθει. Αλλά θεωρώ ότι άργησε. Αν είσαι στη V13.0.4.0.SJUEUXM πέρασε πρώτα την V13.0.6.0 και μετά την 14. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 1 minute ago, chios said: Αν είσαι στη V13.0.4.0.SJUEUXM πέρασε πρώτα την V13.0.6.0 και μετά την 14. Ούτε αυτή περνάει χειροκίνητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Σίγουρα φοράς ευρωπαική; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 (edited) 7 minutes ago, chios said: Σίγουρα φοράς ευρωπαική; V13.0.4.0.SJUEUXM Ευρωπαϊκή είναι αυτή σωστά ; Τώρα θα δοκιμάσω και με fastboot mode Edited March 2, 2023 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 ναι ευρωπαική είναι, με fastboot θα γίνει σίγουρα αλλά είναι διαδικασία οπότε αν δεν έχεις γνώσεις άστο καλύτερα Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkint Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 V13.0.4.0.SJUEUXM Ευρωπαϊκή είναι αυτή σωστά ; Τώρα θα δοκιμάσω και με fastboot modeΚαλημέρα. Να υποθέσω ότι έχεις βρει τη 14 σε fastboot? Γιατί η recovery δεν περνάει με το miflash...Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Just now, lkint said: Καλημέρα. Να υποθέσω ότι έχεις βρει τη 14 σε fastboot? Γιατί η recovery δεν περνάει με το miflash... Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Oχι την 13.0.6.0 θα περάσω με fastboot και μετά θα δοκιμάσω την 14. Η 14 έχει βγει σε fastboot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkint Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Δεν την έχω πετύχει κάπου...Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Oχι την 13.0.6.0 θα περάσω με fastboot και μετά θα δοκιμάσω την 14. Η 14 έχει βγει σε fastboot?Δεν έχει βγει ακόμα Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Just now, chios said: 5 minutes ago, memostrikas said: Oχι την 13.0.6.0 θα περάσω με fastboot και μετά θα δοκιμάσω την 14. Η 14 έχει βγει σε fastboot? Δεν έχει βγει ακόμα Το κουλό είναι πως δεν μου βγάζει σε Καμία ρομ κάποιο σφάλμα, η κάτι άλλο. Απλά την επιλέγω, και βγάζει μια μπάρα και γράφει απόκτηση πληροφοριών 0% και μετά φεύγει και λέει δεν υπάρχουν ενημερώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Έκανες εκκαθάριση data στον updater μήπως έχει φάει κόλλημα ; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpomptefeli Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 1 hour ago, chios said: Έκανες εκκαθάριση data στον updater μήπως έχει φάει κόλλημα ; Είπα σε κάποιον ότι πήγα να κάνω ενημέρωση σε miui 14 με επιλογή πακέτου ενημέρωσης, και μου ανέφερε, μην το κάνεις διότι μπορεί να κάνει ζημιά στην συσκευή. Καλύτερα να περιμένεις την ΟΤΑ ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, chios said: Έκανες εκκαθάριση data στον updater μήπως έχει φάει κόλλημα ; Οχι. Θα δω και αυτό Ούτε αυτό έκανε κάτι Edited March 2, 2023 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Είπα σε κάποιον ότι πήγα να κάνω ενημέρωση σε miui 14 με επιλογή πακέτου ενημέρωσης, και μου ανέφερε, μην το κάνεις διότι μπορεί να κάνει ζημιά στην συσκευή. Καλύτερα να περιμένεις την ΟΤΑ ενημέρωση.Τίποτα δεν παθαίνει, το έχω κάνει πολλές φορές σε διάφορες συσκευές. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpnemo Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Μήπως πρέπει να είμαστε beta tester για να κάνουμε αυτή την ενημέρωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Εγω να ρωτήσω κάτι άλλο: Την έχει λάβει κανείς την αναβάθμιση μέσω κινητού OTA; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Εγώ ακόμα περιμένω.... Πριν λίγες ημέρες μου έκανε αναβάθμιση στον Poco launcher. Όσοι την εγκαταστήσατε για πείτε μας, πώς σας φαίνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 1 ώρα πριν, lokar said: Εγώ ακόμα περιμένω.... Πριν λίγες ημέρες μου έκανε αναβάθμιση στον Poco launcher. Όσοι την εγκαταστήσατε για πείτε μας, πώς σας φαίνεται! Βαρέθηκα να προσπαθώ... Την έχω κατεβάσει από όλα σχεδόν τα site, και τίποτα. Οπότε θα περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Και εγώ το ίδιο, όπως πάντα! Υπομονή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. March 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2023 2ο τρίμηνο...Για να δούμε...https://news.xiaomi-miui.gr/poco-miui-14-with-android-13-rollout-device-list97505-2/Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts