Jump to content

cpnemo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by cpnemo

  1. cpnemo

    Poco X3 Pro

    Καλημέρα, τα ίδια μου είπαν και μένα, προσωπικά πιστεύω ότι δεν αξίζει η επισκευή γιατί όπως είπαν είναι συχνό φαινόμενο στα Poco και θα ξανασυμβεί σίγουρα. 'Άλλη μία εταιρεία στη μαύρη λίστα από μένα. Όσοι το έχετε ακόμα φροντίστε να παίρνετε τακτικά backup γιατί το παθαίνει ξαφνικά χωρίς καμμία ειδοποίηση ή δυσλειτουργία. Το πρόβλημα είναι κατασκευαστικό στις κολλήσεις επεξεργαστή πάνω στη μητρική. Κρίμα και ήταν αξιόλογη σαν συσκευή....
  2. cpnemo

    Poco X3 Pro

    καλημέρα σε όλους , σήμερα εντελώς ξαφνικά το τηλ. έπεσε σε bootloop, έχει τύχει σε κανέναν άλλο και τι κάνω από δω και πέρα?
  3. cpnemo

    Poco X3 Pro

    Επιβεβαιώνω και εγώ, με αυτό τον τρόπο πέρασε και η 13.0.6 και η 14.
  4. cpnemo

    Poco X3 Pro

    Μήπως πρέπει να είμαστε beta tester για να κάνουμε αυτή την ενημέρωση?
  5. cpnemo

    Poco X3 Pro

    Μόλις ήρθε και σε μένα η EU
  6. Κανένα καλό τζαμάκι, έχει να μου προτείνει κάποιος, γιατί αυτό που έχει ο Κωτσόβολος δεν του κάθεται καλά (είναι για το 8 και το βάφτισαν 8Τ)
  7. Μήπως να έκανες update το Kies στην τελευταία έκδοση. Αυτό μπορεί να λύσει το πρόβλημα.
  8. Δεν πιστεύω να έχετε μπερδευτεί...... Πρωτομαγιά ήταν χθες και όχι Πρωταπριλιά !!!!
  9. Την χρησιμοποιούσα παλιά και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Σταμάτησα να την χρησιμοποιώ όταν σταμάτησε την υποστήριξη ο δημιουργός της μετά από αλλαγή του τηλεφώνου του. Τώρα χρησιμοποιώ αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=590090 χωρίς κανένα πρόβλημα . Πάντα κάνω MTTY πριν το φλασάρισμα οποιασδήποτε ρομ ,εκεί πιστεύω είναι το κλειδί για την λύση των όποιων προβλημάτων. Υπάρχουν δύο εκδόσεις μία με το Tacchi dialer που δεν υποστηρίζει την βιντεοκλήση και μία με το RHODIUM που υποστηρίζει την βιντεοκλήση. Μπορείς να δοκιμάσεις αν θέλεις και αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια εδώ είμαστε :)
×
×
  • Create New...