topmar Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 Ευχαριστώ πολύ, ποια από τις 2 κατεβάζω; Την Fastboot ή την Recovery;Poco X3 Pro 6/128 Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 Recovery για να την περάσεις από τον Updater του κινητού.Poco X3 Pro via Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 Την κατέβασα αλλά όταν επιλέγω πακέτο αναβάθμισης αυτήν, βγάζει error.Γιατί; Poco X3 Pro 6/128 Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 Σε πιο φάκελο την έβαλες; βάλε την χύμα στον εσ.χώρο. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 Σε πιο φάκελο την έβαλες; βάλε την χύμα στον εσ.χώρο.Α, ευχαριστώ πολύ, αυτό ήταν, την έβαλα χύμα και την δέχτηκε, μόλις τελείωσε και η εγκατάσταση, όλα καλά! Poco X3 Pro 6/128 1 Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 Πολύ ωραία. Να φανταστώ δε βλέπεις κάποια σημαντική διαφορά.Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 (edited) Καλησπέρα. Οταν βάζω ενα ξυπνητήρι να χτυπήσει βγάζει το εικονίδιο του ρολογιού στην γραμμή ειδοποιήσεων, αλλά εάν χτυπήσει το ξυπνητήρι και το κλείσω, η εάν το ακυρώσω, το εικονίδιο του ρολογιού δεν φεύγει και δείχνει να έχω ενεργοποιημένο ξυπνητήρι. Τι μπορώ να κάνω να φτιάξει ; Edit: βρήκα τι φταίει! Edited January 18, 2023 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 Πολύ ωραία. Να φανταστώ δε βλέπεις κάποια σημαντική διαφορά.Poco X3 Pro via TapatalkΌχι, δε βλέπω τίποτα... Αλλά γιατί δεν ερχόταν ως ΟΤΑ η αναβάθμιση; Poco X3 Pro 6/128 Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 Τις περισσότερες φορές εγώ δεν περιμένω να μου βγάλει ειδοποίηση. Πατάω το κουμπί για έλεγχο για ενημερώσεις. Άβυσσος η ψυχή του MIUI. Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. January 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2023 7 ώρες πριν, topmar said: Όχι, δε βλέπω τίποτα... Αλλά γιατί δεν ερχόταν ως ΟΤΑ η αναβάθμιση; Poco X3 Pro 6/128 Θα έρθει. Αλλάααα πότε ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. January 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2023 Τις περισσότερες φορές εγώ δεν περιμένω να μου βγάλει ειδοποίηση. Πατάω το κουμπί για έλεγχο για ενημερώσεις. Άβυσσος η ψυχή του MIUI. Poco X3 Pro via TapatalkΜα κι αυτό το έκανα και τίποτα πάλι, δεν έβγαζε αναβάθμιση. Poco X3 Pro 6/128 Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. January 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2023 Είναι γνωστό θέμα στο miui αυτό χρόνια, δε χρειάζεται να σας κάνει εντύπωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconManC Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 Παιδιά πως φορτώνεις τη recovery απο τον updater; Εμενα στην εφαρμογή δεν μου βγαζει να επιλέξω διαδρομή... Πως το κανατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 Πατάς πολλές φορές πάνω στο εικονίδιο του miui και θα βγάλει έξτρα επιλογές Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconManC Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 7 minutes ago, georgeavl3 said: Πατάς πολλές φορές πάνω στο εικονίδιο του miui και θα βγάλει έξτρα επιλογές Poco X3 Pro via Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν γνώριζα το τρικ αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. January 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2023 Καλησπέρα, στην εργοστασιακή εφαρμογή Miui Browser, βλέπω ότι ενώ την έχω κλειδωμένη να μην κλείνει, μετά από λίγα λεπτά χωρίς χρήση, όταν την ανοίγω έχει κλείσει όλες τις καρτέλες που είχα ανοιχτές και ανοίγει στην αρχική (κενή) σελίδα.Κάποιος τρόπος να λυθεί αυτό το πρόβλημα; Poco X3 Pro 6/128 Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bax Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 Προσπάθησα κι εγω να βάλω την 13.0.6.0 από αρχείο αλλά μου βγάζει οτι ειναι beta για κάποιο λόγο. Ας περιμένουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 Η 13.0.6.0 SJUEUXM είναι stable και την έβαλα κανονικά στο δικό μου, από το παραπάνω link (4-5 ποστ πιο πάνω). Poco X3 Pro 6/128 Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anadrasi Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 Καλημέρα σε όλους, Εδώ και 2μήνες (μετά από κάποια αναβάθμιση) δεν μπορώ να βρω τα αποθηκευμένα Θέματά μου. Μπορείτε να με καθοδηγήσετε ώστε να βρω που είναι; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 Στην εφαρμογή θέματα εκεί θα τα βρεις Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 (edited) 3 ώρες πριν, anadrasi said: Καλημέρα σε όλους, Εδώ και 2μήνες (μετά από κάποια αναβάθμιση) δεν μπορώ να βρω τα αποθηκευμένα Θέματά μου. Μπορείτε να με καθοδηγήσετε ώστε να βρω που είναι; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Εχω ψάξει και γω ενδελεχώς να τα βρω, αλλά τίποτα. Επίσης με το τελευταίο update της εφαρμογής, παρόλο που τα ξαναβρήκα και τα εγκατέστησα τα θέματα μου από την αρχή, όταν (σε όλα) πήγα να τα κάνω εφαρμογή δεν έκανε τίποτα. Αναγκάστηκα και έκανα απεγκατάσταση τα update της εφαρμογής, και έμεινα με την αρχική version (και απενεργοποίησα τις ενημερώσεις της), και έτσι δουλεύουν πάλι όλα τα θέματα σωστά! Edited January 30, 2023 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 Τα θέματα είναι εκεί που ήταν πάντα:Θέματα - Κάτω δεξιά "στο ανθρωπάκι" - Πάνω αριστερά "Θέματα" - Βλέπετε τα αποθηκευμένα θέματα σας. Poco X3 Pro 6/128 Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 55 minutes ago, chios said: Στην εφαρμογή θέματα εκεί θα τα βρεις Τα θέματα που γράφει ότι δεν είναι συμβατά, με την τελευταία version της εφαρμογής δεν τα δείχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anadrasi Δημ. January 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2023 22 ώρες πριν, chios said: Στην εφαρμογή θέματα εκεί θα τα βρεις σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Δεν βγάζει τα δικά μου! 21 ώρες πριν, memostrikas said: Εχω ψάξει και γω ενδελεχώς να τα βρω, αλλά τίποτα. Επίσης με το τελευταίο update της εφαρμογής, παρόλο που τα ξαναβρήκα και τα εγκατέστησα τα θέματα μου από την αρχή, όταν (σε όλα) πήγα να τα κάνω εφαρμογή δεν έκανε τίποτα. Αναγκάστηκα και έκανα απεγκατάσταση τα update της εφαρμογής, και έμεινα με την αρχική version (και απενεργοποίησα τις ενημερώσεις της), και έτσι δουλεύουν πάλι όλα τα θέματα σωστά! Σε ευχαριστώ πολύ καλέ μου ξαπλωμένε (μου αρέσει πάρα πολύ η φωτογραφία σου). Σήμερα, εντελώς τυχαία, όταν μου έβγαλε ειδοποίηση για update ενός ήδη αποθηκευμένου, από τα εργαλεία του update με πήγε στα θέματά μου. Δεν είμαι σίγουρος πως ακριβώς έγινε αλλά θα το ξαναδοκιμάσω σύντομα και θα ενημερώσω... 21 ώρες πριν, topmar said: Τα θέματα είναι εκεί που ήταν πάντα: Θέματα - Κάτω δεξιά "στο ανθρωπάκι" - Πάνω αριστερά "Θέματα" - Βλέπετε τα αποθηκευμένα θέματα σας. Poco X3 Pro 6/128 Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Αυτό σε εμένα δεν δουλεύει... 21 ώρες πριν, memostrikas said: Τα θέματα που γράφει ότι δεν είναι συμβατά, με την τελευταία version της εφαρμογής δεν τα δείχνει. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. February 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2023 Αυτή τη νέα ΡΟΜ (Miui 14) την έβαλε κανένας;POCO X3 Pro (Vayu) : Λαμβάνει ενημέρωση στο MIUI 14 με βάση το Android 13 (Global V14.0.1.0.TJUMIXM ROM) - News by Xiaomi Miui HellasΜπαίνει κατευθείαν στο δικό μου, που έχει την Global 13.0.6.0 SJUEUXM άραγε; Poco X3 Pro 6/128 Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts