Shamrockk Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 Καλησπέρα. Χρησιμοποιεί κανείς τη θήκη της mobilfox, να μας πει εντυπώσεις. Αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. October 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2022 On 11/10/2022 at 6:35 ΜΜ, Shamrockk said: Καλησπέρα. Χρησιμοποιεί κανείς τη θήκη της mobilfox, να μας πει εντυπώσεις. Αξίζει; Expand Και μόνο από την τιμή που πουλιέται (για εμένα) δεν αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. October 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2022 Ποια έκδοση έχετε? Κάποιος ανέβασε εικόνα με 13.0.5! Εγώ ακόμα με την 0.1 ειμαι!! Επισης η Όπερα μου κάνει θέματα, σε πολλά σαητ δε σκρολαρει προς τα κάτω, μόνο όπως ανοίξει, πρεπει να το κάνεις ντεσκτοπ για να κατέβεις κάτω... Μόνο εγώ έχω αυτό το πρόβλημα? Πάω σιγά σιγά Brave που είναι νορμάλ. Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2022 Εγώ έχω την 13.0.3.0 και δεν βγάζει update κανένα.Επίσης, ο Opera δουλεύει τέλεια στο δικό μου. Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpomptefeli Δημ. November 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 On 4/10/2022 at 10:58 ΠΜ, minast said: Δεν έχουν όλα τα ακουστικά και όλα τα τηλέφωνα την ίδια διάταξη στο βύσμα. Δες πχ τα δύο τελευταία σε αυτή την εικόνα: Εάν το τηλέφωνο και τα ακουστικά έχουν διαφορετική διάταξη, ακούς αλλά δεν λειτουργεί το μικρόφωνο. Expand Γεια σας. Το ζήτημα αυτό με τα ακουστικά πως το λύνω? Πρέπει να αγοράσω αντάπτορα μετατροπέα ακουστικών, για να με ακούν οι άλλοι όταν μιλάω με τα ακουστικά? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 Επιτέλους ενημέρωση για το κινητό αυτό.Poco X3 Pro via Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 On 8/11/2022 at 6:14 ΠΜ, georgeavl3 said: Επιτέλους ενημέρωση για το κινητό αυτό. Poco X3 Pro via Tapatalk Expand Εμένα έδειξε σήμερα το πρωί την ενημέρωση, και μετά εξαφανίστηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 Είναι Stable Beta ακόμα. Εμένα δεν μου πέρασε το αρχικό πακέτο που είχε κατεβάσει με τα 454ΜΒ (πάτησα δηλαδή να γίνει η επανεκκίνηση και μου έβγαλε σφάλμα) και μετά αναγκαστικά μου κατέβασε ολόκληρη τη ROM (3.1GB) και μου την πέρασε. Από τον Ιούλιο είχαμε να δούμε ενημέρωση.Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 On 8/11/2022 at 8:56 ΠΜ, georgeavl3 said: Είναι Stable Beta ακόμα. Εμένα δεν μου πέρασε το αρχικό πακέτο που είχε κατεβάσει με τα 454ΜΒ (πάτησα δηλαδή να γίνει η επανεκκίνηση και μου έβγαλε σφάλμα) και μετά αναγκαστικά μου κατέβασε ολόκληρη τη ROM (3.1GB) και μου την πέρασε. Από τον Ιούλιο είχαμε να δούμε ενημέρωση. Poco X3 Pro via Tapatalk Expand Δλδ να περιμένουμε ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpomptefeli Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 Καλημέρα. Λέτε με την ενημέρωση να λυθούν τα προβλήματα που έχει το τηλέφωνο μου? 1) Πρόβλημα με τον αισθητήρα εγγύτητας. 2) Δεν μπορώ να λάβω αρχεία από άλλο κινητό με το Bluetooth.3) Ότι ακουστικό και να βάλω δεν με ακούν οι άλλοι. Μουσική κανονικά με τα ακουστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 On 8/11/2022 at 9:20 ΠΜ, memostrikas said: Δλδ να περιμένουμε ;;Ναι δυστυχώς.Poco X3 Pro via Tapatalk On 8/11/2022 at 9:46 ΠΜ, mpomptefeli said: Καλημέρα. Λέτε με την ενημέρωση να λυθούν τα προβλήματα που έχει το τηλέφωνο μου? 1) Πρόβλημα με τον αισθητήρα εγγύτητας. 2) Δεν μπορώ να λάβω αρχεία από άλλο κινητό με το Bluetooth.3) Ότι ακουστικό και να βάλω δεν με ακούν οι άλλοι. Μουσική κανονικά με τα ακουστικά.Ελπίζω ότι έχεις δοκιμάσει την πλήρη επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 On 6/11/2022 at 10:59 ΜΜ, mpomptefeli said: Γεια σας. Το ζήτημα αυτό με τα ακουστικά πως το λύνω? Πρέπει να αγοράσω αντάπτορα μετατροπέα ακουστικών, για να με ακούν οι άλλοι όταν μιλάω με τα ακουστικά? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Expand Ανάλογα με το κόστος των ακουστικών που έχεις ήδη, ίσως είναι προτιμότερο να πάρεις ένα νέο σετ που είναι συμβατό με τη συσκευή σου. Επίσης τα ασύρματα δουλεύουν με όλες τις συσκευές 😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpomptefeli Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 On 8/11/2022 at 10:27 ΠΜ, minast said: Ανάλογα με το κόστος των ακουστικών που έχεις ήδη, ίσως είναι προτιμότερο να πάρεις ένα νέο σετ που είναι συμβατό με τη συσκευή σου. Επίσης τα ασύρματα δουλεύουν με όλες τις συσκευές 😉 Expand Πέρασα την ενημέρωση 454 mb. Μήπως θα μου έλθει καινούρια στα 3.1 gb? Τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 Όχι, άμα σου περάστηκε η ενημέρωση δεν θα έρθει άλλη. Εμένα μου έβγαλε σφάλμα, για αυτό μου ξανακατεβασε ολόκληρο το firmware.Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpomptefeli Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 On 8/11/2022 at 3:17 ΜΜ, georgeavl3 said: Όχι, άμα σου περάστηκε η ενημέρωση δεν θα έρθει άλλη. Εμένα μου έβγαλε σφάλμα, για αυτό μου ξανακατεβασε ολόκληρο το firmware. Poco X3 Pro via Tapatalk Expand Μήπως έχει επιπλέον χαρακτηριστικά η 3.1 gb από την 454mb? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 Όχι.Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 Μια αναβάθμιση είναι πάντα δεκτή γιατι θεωρητικά βελτιώνει κάτι. Αυτή, τί μας προσφέρει; Πέρα από security patch όπως πάντα! Κάπου διάβασα ότι έρχεται και το miui 14 το οποίο θα λάβει η συσκευή μας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 Η συγκεκριμένη, απολύτως τίποτα. Όσο για το MIUI 14, καλώς να έρθει. Έχω διαβάσει ότι το κινητό μας θα την λάβει σίγουρα μαζί με Android 13.Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 On 8/11/2022 at 6:14 ΠΜ, georgeavl3 said: Επιτέλους ενημέρωση για το κινητό αυτό.Poco X3 Pro via TapatalkΉρθε και στο δικό μου αυτή η ενημέρωση σήμερα, έγινε κανονικά, καμία διαφορά εννοείται. Poco X3 Pro 6/128 Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 On 8/11/2022 at 8:44 ΠΜ, memostrikas said: Εμένα έδειξε σήμερα το πρωί την ενημέρωση, και μετά εξαφανίστηκε...Το ίδιο κ έμενα χθες... Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos3 Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 Παιδια μια απορια.εχω δυο καρτες sim.την μια για τηλεφωνα κ την αλλη για data.οταν παιρνω τηλ ομως τα δεδομενα κοβονται. Πως γινεται να μην κοβονται τα δεδομενα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 (edited) On 10/11/2022 at 8:11 ΜΜ, kos3 said: Παιδια μια απορια.εχω δυο καρτες sim.την μια για τηλεφωνα κ την αλλη για data.οταν παιρνω τηλ ομως τα δεδομενα κοβονται. Πως γινεται να μην κοβονται τα δεδομενα; Expand Εαν έχεις ενεργό το volte δεν θα κόβονται τα δεδομένα! Edited November 10, 2022 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos3 Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 On 10/11/2022 at 8:52 ΜΜ, memostrikas said: Εαν έχεις ενεργό το volte δεν θα κόβονται τα δεδομένα! Expand Η πρωτη sim ειναι cosmote κ ειναι κ για κλησεις με ενεργοποιημένο το volte.η δευτερη ειναι Vodafone μονο data, στην δευτερη δε βγαζει volte .μολις καλω απο την 1η τα data απο την 2η κοβονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. November 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2022 Όταν γίνεται κλήση από τη μια sim η άλλη αποσυνδέεται. Γνωστό αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. November 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2022 On 10/11/2022 at 9:02 ΜΜ, kos3 said: Η πρωτη sim ειναι cosmote κ ειναι κ για κλησεις με ενεργοποιημένο το volte.η δευτερη ειναι Vodafone μονο data, στην δευτερη δε βγαζει volte .μολις καλω απο την 1η τα data απο την 2η κοβονται Expand Ισως επειδή εκείνη την στιγμή το κινητό βρίσκεται σε λειτουργία κλήσης, και μιας και η 2η sim δεν βγάζει volte, αυτόματα κόβει τα δεδομένα, και τα κρατάει στην 1η sim. Εαν διαλέξεις και την 2η sim για κλήσεις (και ας μην την χρησιμοποιείς, αλλά με ενεργό το volte) δεν θα κόβονται. Εσύ την ώρα που μιλάς χρειάζεσαι data? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts