Nick_minos Δημ. March 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2023 8 ώρες πριν, dragon11 said: Εντυπώσεις : Καλύτερη αυτονομία στην αναμονή...Περνα την άφοβα Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliotisgr Δημ. March 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2023 12 ώρες πριν, Nick_minos said: Kοιτα και το επομενο μοντελο το 11 Pro...Νομιζω οι διαφορές στην τιμη δεν θα ειναι μεγαλες,αλλά θα παρεις μια εξτρα αναβαθμιση παραπανω.Το 10αρι τερματισε τις μεγαλες αναβαθμισεις,απο εδω και περα θα παιρνει μονο Security patches ευχαριστω! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2023 18 ώρες πριν, Nick_minos said: Καλύτερη αυτονομία στην αναμονή...Περνα την άφοβα επιβεβαιώνω η μπαταρια εχει βελτιωση ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. March 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2023 Μετά την αναβάθμιση έχει αλλάξει το θέμα στο κινητό σε άλλο χρώμα, πχ στα μηνύματα και ψάχνω να βρω πως αλλάζει η προεπιλογή συστήματος. Έχει σκούρο θέμα, ανοικτό θέμα και προεπιλογή συστήματος Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. March 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2023 Δυστυχώς, μετά την τελευταία αναβάθμιση και σε μένα δημιουργεί προβλήματα. Πότε χάνεται το σκούρο θέμα και το βάζω χειροκίνητα, μου αλλάζει ρυθμίσεις, μερικές φορές η μπαταρία κατεβαίνει απότομα χωρίς λόγο, καλύτερα να κάνει από εδώ και πέρα μόνο ενημερώσεις ασφαλείας να μην έχουμε άλλα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Προσπαθώ εδώ και μέρες να αγοράσω αποθηκευτικό χώρο στο xiaomi cloud, διότι δεν επαρκεί πλέον για αντίγραφα Ασφαλείας.Όταν πατάω να κάνω αναβάθμιση σε πακέτο ετήσιο μου βγάζει συνεχώς το μήνυμα : παρουσιάστηκε σφάλμα διακομιστή.Ξέρει κανένας πως μπορούμε να αγοράσουμε χώρο; Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 Σε note 10 το απλό, μετά από δύο χρόνια, η μπαταρία ξαφνικά, μέσα σε μία βδομάδα, άρχισε να δείχνει έντονα σημεία κόπωσης... Σήμερα μέσα σε 3 ώρες, με μόνη χρήση μερικά τηλεφωνήματα, έπεσε από το 100% στο 53%... Πριν προβώ σε αλλαγή μπαταρίας, υπάρχει κάτι να κοιτάξω; Κάτι που μπορεί να τρώει την μπαταρία και να μην φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 8 ώρες πριν, harrisxan said: Σε note 10 το απλό, μετά από δύο χρόνια, η μπαταρία ξαφνικά, μέσα σε μία βδομάδα, άρχισε να δείχνει έντονα σημεία κόπωσης... Σήμερα μέσα σε 3 ώρες, με μόνη χρήση μερικά τηλεφωνήματα, έπεσε από το 100% στο 53%... Πριν προβώ σε αλλαγή μπαταρίας, υπάρχει κάτι να κοιτάξω; Κάτι που μπορεί να τρώει την μπαταρία και να μην φαίνεται; Κάποια αλλαγή την τελευταία εβδομάδα σε ρυθμίσεις? Κάποια εφαρμογή? Αλλιώς πριν την αλλαγή μπαταρίας, μια επαναφορά εφόσον πάρεις backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. April 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2023 1 minute ago, conan1 said: Κάποια αλλαγή την τελευταία εβδομάδα σε ρυθμίσεις? Κάποια εφαρμογή? Αλλιώς πριν την αλλαγή μπαταρίας, μια επαναφορά εφόσον πάρεις backup. Επαναφορά έκανα πριν 3 βδομάδες γιατί είχα κολλήσει τον γνωστό ιό που λέγεται θηρευτής. Αυτό που παρατήρησα είναι πως ίσως φταίει ένας παλιός φορτιστής που χρησιμοποιώ. Μήπως δεν την φορτίζει σωστά. Θα δοκιμάσω μερικές μέρες με τον δικό μου να δω τι γίνεται! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. April 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2023 10 ώρες πριν, harrisxan said: Επαναφορά έκανα πριν 3 βδομάδες γιατί είχα κολλήσει τον γνωστό ιό που λέγεται θηρευτής. Αυτό που παρατήρησα είναι πως ίσως φταίει ένας παλιός φορτιστής που χρησιμοποιώ. Μήπως δεν την φορτίζει σωστά. Θα δοκιμάσω μερικές μέρες με τον δικό μου να δω τι γίνεται! πιστεύω ότι κατά 80% είναι το θέμα φορτιστή. Και εγώ έκλεισα 2 χρόνια με το 10pro και βγάζω μέρα άνετα ,με κλήσεις, μειλ και ιντερνετ.. 1 Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. April 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2023 On 5/4/2023 at 3:38 ΜΜ, harrisxan said: Σε note 10 το απλό, μετά από δύο χρόνια, η μπαταρία ξαφνικά, μέσα σε μία βδομάδα, άρχισε να δείχνει έντονα σημεία κόπωσης... Σήμερα μέσα σε 3 ώρες, με μόνη χρήση μερικά τηλεφωνήματα, έπεσε από το 100% στο 53%... Πριν προβώ σε αλλαγή μπαταρίας, υπάρχει κάτι να κοιτάξω; Κάτι που μπορεί να τρώει την μπαταρία και να μην φαίνεται; Μου το έκανε κ εμένα, ένα πρωί βρέθηκε στο 50%, χωρίς ιδιαίτερη χρήση....την επόμενη μέρα δούλευε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. April 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2023 Νέο τηλέφωνο, redmi note 11 pro 5g..... Κριτική σε σχέση με το 10 παρόμοιες οθόνες, ήχος,10 γραμμάρια πιο βαρύ το 11 κ το νοιώθεις, ίδιες φωτογραφίες τη νύχτα, ελαφρά καλύτερο το 10 την ημέρα.Το 11 έχει θέση για 2 sim,η 1 sim k sd. Ο επεξεργαστής στο 10, είναι πολύ γρήγορος,τουρμπατος, μου έτρωγε όλη την μπαταρία σε 4,5 ώρες οθόνη, όταν ήταν καινούριο.στο 11,πιο ήρεμος ο επεξεργαστής, τρώει την μπαταρία σε 7 ώρες περίπου οθόνη.... και φορτίζει σε 45 λεπτά,πιο γρήγορα. Σαν γενικό στήσιμο προτιμώ το 11 pro 5g,6/128, αγορά στα 235 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iron_dk Δημ. April 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2023 Παρατήρησα το εξής περίεργο και προσπαθώ να το εξηγήσω. Έχω πάρει αυτό το κινητό στην κόρη μου και έχει ψιλοδιαλυθεί το καλώδιο του φορτιστή του. Αγοράζω ένα καλώδιο της Baseus και παρατηρώ ότι όταν φορτίζει με αυτό στην οθόνη το ποσοστό φόρτισης είναι χωρίς δεκαδικά ψηφία ενώ με το δικό του καλώδιο όταν δουλεύει βγάζει και δεκαδικά ψηφία. Η φόρτιση γίνεται με τον δικό του φορτιστή. Έχει να κάνει με την ποιότητα του καλωδίου ή κάτι άλλο; Συμβαίνει πάντα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. April 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, iron_dk said: Παρατήρησα το εξής περίεργο και προσπαθώ να το εξηγήσω. Έχω πάρει αυτό το κινητό στην κόρη μου και έχει ψιλοδιαλυθεί το καλώδιο του φορτιστή του. Αγοράζω ένα καλώδιο της Baseus και παρατηρώ ότι όταν φορτίζει με αυτό στην οθόνη το ποσοστό φόρτισης είναι χωρίς δεκαδικά ψηφία ενώ με το δικό του καλώδιο όταν δουλεύει βγάζει και δεκαδικά ψηφία. Η φόρτιση γίνεται με τον δικό του φορτιστή. Έχει να κάνει με την ποιότητα του καλωδίου ή κάτι άλλο; Συμβαίνει πάντα.... Δεν υπάρχει πρόβλημα. Το δικό του καλώδιο είναι φτιαγμένο έτσι (νομίζω έχει μια έξτρα επαφή), ώστε να βγάζει τα δεκαδικά που λές. Λογικά ο χρόνος που χρειάζεται θα είναι περίπου ο ίδιος, αν υποστηρίζει το καλώδιο γρήγορη φόρτιση. Edited April 12, 2023 by conan1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. April 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2023 2 ώρες πριν, iron_dk said: Παρατήρησα το εξής περίεργο και προσπαθώ να το εξηγήσω. Έχω πάρει αυτό το κινητό στην κόρη μου και έχει ψιλοδιαλυθεί το καλώδιο του φορτιστή του. Αγοράζω ένα καλώδιο της Baseus και παρατηρώ ότι όταν φορτίζει με αυτό στην οθόνη το ποσοστό φόρτισης είναι χωρίς δεκαδικά ψηφία ενώ με το δικό του καλώδιο όταν δουλεύει βγάζει και δεκαδικά ψηφία. Η φόρτιση γίνεται με τον δικό του φορτιστή. Έχει να κάνει με την ποιότητα του καλωδίου ή κάτι άλλο; Συμβαίνει πάντα.... Το δικό του καλώδιο έχει δικό του τσιπάκι που το διαβάζει το κινητό, συνεργάζονται τα λογισμικά του κινητού, του καλωδίου και του φορτιστή και σου δείχνουν αυτό με τα δεκαδικά. Της baseus ΔΕΝ έχει τσιπάκι. Αν είναι καλό το καλώδιο της Baseus θα κάνει όντως turbo charging, ανεξάρτητα αν σου δείχνει τα δεκαδικά ή όχι. Ξαναλέω είναι θέμα συδυασμού hardware/software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. April 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2023 33 minutes ago, harrisxan said: Το δικό του καλώδιο έχει δικό του τσιπάκι που το διαβάζει το κινητό, συνεργάζονται τα λογισμικά του κινητού, του καλωδίου και του φορτιστή και σου δείχνουν αυτό με τα δεκαδικά. Της baseus ΔΕΝ έχει τσιπάκι. Αν είναι καλό το καλώδιο της Baseus θα κάνει όντως turbo charging, ανεξάρτητα αν σου δείχνει τα δεκαδικά ή όχι. Ξαναλέω είναι θέμα συδυασμού hardware/software. Το καλώδιο δεν έχει τσιπάκι. Εχει μια έξτρα επαφή που την έχει και ο φορτιστής την οποία δεν έχουν τα κανονικά καλώδια. Ετσι αναγνωρίζει και εμφανίζει τα δεκαεξαδικά ψηφία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. April 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2023 7 minutes ago, conan1 said: Το καλώδιο δεν έχει τσιπάκι. Εχει μια έξτρα επαφή που την έχει και ο φορτιστής την οποία δεν έχουν τα κανονικά καλώδια. Δεν θα επιμείνω στο τσιπάκι, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ειδικό το καλώδιο. Και μάλιστα δεν κάνει σε όλα τα ΝΟΤΕ 10. Στο δικό μου το απλό πιάνει, στης συζύγου μου το 10 5G δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 Έτσι κι αλλιώς τα δεκαδικά δεν ξέρω αν είναι και σωστά. Στο δικό μου όταν το βάζω στη φόρτιση τα δεκαδικά ξεκινούν από .77 και σταματούν στο .97 πάντα όταν σβήνει η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 Παιδιά καλησπέρα στο 10pro έχετε πάρει όλοι MIUI14? Σε εμένα δεν έχει έρθει τίποτα ακόμα Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. April 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2023 14 ώρες πριν, manosn2 said: Παιδιά καλησπέρα στο 10pro έχετε πάρει όλοι MIUI14? Σε εμένα δεν έχει έρθει τίποτα ακόμα οι περισσότεροι πιστεύω την έχουν πάρει. Δεν χάνεις και τίποτα...θα σου έρθει κάποια στιγμή 1 Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. April 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2023 32 minutes ago, diamantis_69 said: οι περισσότεροι πιστεύω την έχουν πάρει. Δεν χάνεις και τίποτα...θα σου έρθει κάποια στιγμή Αρκετα καλυτερη αυτονομια στην μπαταρια με την 14.0.2 1 Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 εδώ και λίγες μέρες ακούγεται έντονα το ηχείο εννοώ ενώ πχ έχω τα ακουστικά bluetooth, όταν παίρνω τηλέφωνο κάπου, αυτό το ¨"τουτ τουτ" που ακούγεται όσο καλεί, ακούγεται δυνατά και από το ηχείο (και από τα ακουστικά) ακόμα και κατά το κλείσιμο ακούγεται από τον ηχείο δυνατά ο ήχος κλεισίματος ξέρει κανείς γιατί; αν είναι από κάπου ρύθμιση αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2023 Καλησπερα παιδια. Τωρα τελευταια μου κανει κατι κουλά το τηλεφωνο. Εκει που το εχεις παρατημενο και πας να το πιασεις, εχει νεκρωσει, δεν ξεκλειδωνει, δεν αναβει η οθονη μεχρι να του κανεις επανεκινηση. Οταν σε καλουν, αυτος που σε καλει χτυπαει ενω στην πραγματικοτητα δεν χτυπαει ποτε. Τι να φταιει; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. May 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2023 (edited) Μήπως μια σκληρή επανεκκίνηση το διορθώσει; Πάτησε το πλήκτρο που ανοίγει συνέχεια για περίπου 10 δευτερόλεπτα, και θα κάνει επανεκκίνηση από την αρχή, μία φορά που μου έκανε κάτι παρόμοιο με αυτό τον τρόπο διορθώθηκε. Edited May 6, 2023 by D_G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. May 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2023 Έχει μικρύνει το μέγεθος των γραμμάτων στο Google αλλά και σε άλλες εφαρμογές όπως εδώ στο myphone. Πώς το μεγαλώνω πάλι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts