tengai Δημ. February 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2023 ποια gcam να του βαλω ; υπαρχει καποιο λινκ ; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2023 14 ώρες πριν, diamantis_69 said: Και έτσι γίνεται, αλλά γίνεται και όπως ανέφερε παραπάνω το μέλος conan1. Ανοίγεις την εφαρμογή που θες να κλειδώσεις, κάνεις ελαφρώς σύρσιμο (swype) της εφαρμογής για να μικρύνει σαν παράθυρο και πατώντας παρατεταμένα βγάζει δεξιά ή αριστερά το λουκετάκι κλπ εντολές... Και εγω ετσι ηξερα και απο τα παλια μου κινητα αλλα στην miui 13 ηθελε αυτα του βιντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. February 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2023 8 ώρες πριν, Teo010 said: Και εγω ετσι ηξερα και απο τα παλια μου κινητα αλλα στην miui 13 ηθελε αυτα του βιντεο Και εγώ έχω miui 13 (13.0.17) και δουλεύει και με τους δύο τρόπους... 1 Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2023 14 ώρες πριν, tengai said: ποια gcam να του βαλω ; υπαρχει καποιο λινκ ; ευχαριστω https://t.me/gcamlm/316 Eγω αυτη χρησιμοποιω και ειμαι απολυτα ευχαριστημένος 1 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2023 Το μεσημέρι κλείνω το κινητό για να το φορτίσω. Όταν γέμισε το ανοίγω και έλειπαν κάποια εικονίδια και widgets από την αρχική οθόνη (υπήρχαν κανονικά στο συρτάρι εφαρμογών) και το κινητό ήταν σε λειτουργία πτήσης. Για ποιο λόγο μου το έκανε αυτό; Θεωρείτε ότι είναι ανησυχητικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 (edited) Χθες ήταν ίσως η μόνη μέρα που δεν το χρησιμοποίησα, πέρα από ένα τηλεφώνημα γύρω στα 5 λεπτά, και το βράδυ η μπαταρία ήταν στο 80% (99% το πρωί). Ανοίγοντας την εφαρμογή της μπαταρίας είδα ότι καταναλώθηκε στην Αδράνεια κινητού, και πατώντας την αδράνεια (σήμερα) έδειξε ότι ήταν χρήση μπαταρίας από το ράδιο 10,28% Ψάχνοντας στις εφαρμογές δε φαινόταν το ράδιο αλλά πληκτρολογώντας το δείχνει αλλά δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί, ούτε να μπει σε αδράνεια. Καμία ιδέα; Edited February 12, 2023 by D_G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 9 minutes ago, D_G said: Χθες ήταν ίσως η μόνη μέρα που δεν το χρησιμοποίησα, πέρα από ένα τηλεφώνημα γύρω στα 5 λεπτά, και το βράδυ η μπαταρία ήταν στο 80% (99% το πρωί). Ανοίγοντας την εφαρμογή της μπαταρίας είδα ότι καταναλώθηκε στην Αδράνεια κινητού, και πατώντας την αδράνεια (σήμερα) έδειξε ότι ήταν χρήση μπαταρίας από το ράδιο 10,28% Ψάχνοντας στις εφαρμογές δε φαινόταν το ράδιο αλλά πληκτρολογώντας το δείχνει αλλά δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί, ούτε να μπει σε αδράνεια. Καμία ιδέα; Όταν λέει ράδιο δεν εννοεί ραδιόφωνο αλλά είναι η κατανάλωση από το σήμα της κινητής τηλεφωνίας, αν έχεις και 2 κάρτες τότε πιο μεγάλη κατανάλωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 1 minute ago, geotzia said: Όταν λέει ράδιο δεν εννοεί ραδιόφωνο αλλά είναι η κατανάλωση από το σήμα της κινητής τηλεφωνίας, αν έχεις και 2 κάρτες τότε πιο μεγάλη κατανάλωση... Κατάλαβα, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 ..ειμαι σε αναζητηση συσκευηs αυτην την εποχη...μιαs και εχει πεσει η τιμη του και το βρισκω 200+κατι ψιλα στα 8/256 αξιζει να το παρω..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 1 ώρα πριν, Christos_Tz said: ..ειμαι σε αναζητηση συσκευηs αυτην την εποχη...μιαs και εχει πεσει η τιμη του και το βρισκω 200+κατι ψιλα στα 8/256 αξιζει να το παρω..? Δεν είναι κακό για το χαμηλό κομμάτι της μεσαίας κατηγορίας. Εγώ πλέον θα κοιτούσα κάτι σαν το νέο Poco X5 Pro, αλλά θα είναι λίγο ακριβότερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni3 Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 Το 8/256 στο e-shop 254,9€. Για εμένα αξίζει το τηλέφωνο σε αυτή την τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, Christos_Tz said: ..ειμαι σε αναζητηση συσκευηs αυτην την εποχη...μιαs και εχει πεσει η τιμη του και το βρισκω 200+κατι ψιλα στα 8/256 αξιζει να το παρω..? Αν θέλεις να το κρατήσεις 1-2 χρόνια είναι πολύ καλή επιλογή -Το 8GB 256GB στο best price αρχίζει από 208€!!!!- αλλά αν θέλεις να το κρατήσεις παραπάνω χρόνια θα σου πρότεινα και εγώ νεότερο τηλέφωνο...(το σκεπτικό μου είναι ότι δεν θα πάρει άλλα ή άντε να πάρει άλλο 1 update) & συμφωνώ με τον παραπάνω φίλο γιά poco αλλά θα είναι αρκετά ακριβότερο, ιδίως αν πας στο Pro Edited February 12, 2023 by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphonides Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 Επειδη το βλεπω και εγω αλλα ειμαι ασχετος! Αμα δεν παρει update μετα απο κανα-δυο χρονια τοτε θα υπαρξει προβλημα ασφαλειας (γενικοτερα)....η αυτο δεν εχει να κανει και τοσο με τα update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 1 ώρα πριν, myphonides said: Επειδη το βλεπω και εγω αλλα ειμαι ασχετος! Αμα δεν παρει update μετα απο κανα-δυο χρονια τοτε θα υπαρξει προβλημα ασφαλειας (γενικοτερα)....η αυτο δεν εχει να κανει και τοσο με τα update? Έχει να κάνει με τα security update που σταματάνε και αυτά σε 2 χρόνια... Υποθετικά λοιπόν υπάρχουν κενά ασφαλείας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphonides Δημ. February 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2023 (edited) 1 hour ago, geotzia said: Έχει να κάνει με τα security update που σταματάνε και αυτά σε 2 χρόνια... Υποθετικά λοιπόν υπάρχουν κενά ασφαλείας. Αμεσα; Δηλαδη απο την τελευταια ενημερωση ποτε το ενδεχομενο προβλημα; Εναλλακτικες προστασιας υπαρχουν; ...Οκ ειπα πως ειμαι ασχετος (Αμα δεν υπηρχε αυτο με το να μπαινεις με το ετσι θελω με κωδικους και στο κιν με τον τραπεζικο λογαριασμο ολα καλα ..Ενω απο pc κατι σκαμπαζω αλλα τα κινητα με τρομαζουν καπως).. Αξιζει δηλ ας πουμε να παρω κανα καινουργιο (παρεμφερες! ετσι οπως τα κανανε).. με κανα δυο κατοσταρικα περισσοτερο; Edited February 20, 2023 by myphonides Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 13 ώρες πριν, myphonides said: Αμεσα; Δηλαδη απο την τελευταια ενημερωση ποτε το ενδεχομενο προβλημα; Εναλλακτικες προστασιας υπαρχουν; ...Οκ ειπα πως ειμαι ασχετος (Αμα δεν υπηρχε αυτο με το να μπαινεις με το ετσι θελω με κωδικους και στο κιν με τον τραπεζικο λογαριασμο ολα καλα ..Ενω απο pc κατι σκαμπαζω αλλα τα κινητα με τρομαζουν καπως).. Αξιζει δηλ ας πουμε να παρω κανα καινουργιο (παρεμφερες! ετσι οπως τα κανανε).. με κανα δυο κατοσταρικα περισσοτερο; Κοίτα εγώ δεν μπορώ να μπω στο τρυπάκι των εταιρειών και να αλλάζω κάθε 2 χρόνια κινητό...Δεν μπορώ να ξέρω πόσο κινδυνεύεις αν δεν έχεις ενημερώσεις ασφάλειας αλλά θεωρώ ότι αν είσαι κάπως προσεκτικός στις εφαρμογές που κατεβάζεις πχ να μην είναι από τρίτες πηγές, να είναι αξιόπιστες κλπ δεν θα έχεις κάποιο θέμα. ιδίως οι τραπεζικές εφαρμογές έχουν τόσες δικλείδες ασφαλείας που αν δεν κάνεις μ@λ@κία πολύ δύσκολα έως αδύνατο να κινδυνέψεις!!! 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphonides Δημ. February 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2023 ΟΚ το χτυπαω τοτε.. Οχι δεν βαζω τιποτα μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 Τώρα κατεβαίνει MIUI 14... Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας TapatalkαναβαθμίστηκεΣτάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 Σε μένα κατέβηκε και στο decrypting σταμάτησε και εξαφανίστηκε η αναβάθμιση. Α ρε Xiaomara.....Sent from my M2101K6G using Tapatalk Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. February 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2023 12 ώρες πριν, vassar said: Τώρα κατεβαίνει MIUI 14... Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αναβαθμίστηκε Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk κατέβηκε κανονικά η αναβάθμιση.εντυπωσεις αργότερα. Μου έσπασε η οθόνη από πέσιμο, τιμή για γνήσια βρήκα από 110 μέχρι 175 ευρώ.... Για να μην το πετάξω με αυτές τις τιμές,κ πάρω καινούργιο, έβαλα μαϊμού, δεν είναι amoled, νομίζω lcd,με 60 ευρώ, με πολύ καλό touch,κ καλή οθόνη.... για τα λεφτά που έδωσα, είναι καλό το αποτέλεσμα κ όσο αντέξει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. February 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2023 12 ώρες πριν, zalaros said: Σε μένα κατέβηκε και στο decrypting σταμάτησε και εξαφανίστηκε η αναβάθμιση. Α ρε Xiaomara..... Sent from my M2101K6G using Tapatalk Μήπως δεν έχεις αρκετό ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. February 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2023 Άλλαξε κάτι εκτός από ψιλολόγια;επέκταση μνήμης μέχρι 5 GB, μικρή διαφορά στο μενού.δεν έχω δει κάτι άλλο επίσης το κέντρο ελέγχου άλλαξε.το κάνανε πιο ωραίο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. February 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2023 Αυτά έχω παρατηρήσει και εγώ και τις εφαρμογές Ασφάλεια και Game Center. Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. February 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2023 Νομίζω, ότι με την αναβάθμιση, τρώει πιο γρήγορα τη μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. February 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2023 45 minutes ago, bdros said: Νομίζω, ότι με την αναβάθμιση, τρώει πιο γρήγορα τη μπαταρία... Όντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts