fotios81 Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 σημερα το ανοιξα πρωτη φορα .....εβγαλα τα σκουπίδια απο μεσα εκανα update και εχω display αφου κλεισω τη οθονη ΜΟΝΙΜΑ ... αν θελετε σας ανεβαζω και βιντεο ... ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ Μεγια καταρχάς.την ευρωπαϊκή έχεις;εγώ έχω 12.0.16 και έχει μόνο για 10 δευτερόλεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 Μεγια καταρχάς.την ευρωπαϊκή έχεις;εγώ έχω 12.0.16 και έχει μόνο για 10 δευτερόλεπτα φιλε ειναι συνεχως ανοιχτο ... 12.06 εχω και εγω και η οθονη δεν κλεινει ποτε ...τι να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Για να δουλεύει συνέχεια το aod θέλει να απενεργοποιήσεις την βελτιστοποίηση miu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Για να δουλεύει συνέχεια το aod θέλει να απενεργοποιήσεις την βελτιστοποίηση miu οχι ενεργοποιημένη ειναι κανονικα! :) θα σας ανεβασω πιο μετα βιντεακι να το δειτε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 οχι ενεργοποιημένη ειναι κανονικα! :) θα σας ανεβασω πιο μετα βιντεακι να το δειτε ... Ρε μήπως έχεις το Poco f3 και έχεις μπερδευτεί; :lol: έχεις σίγουρα το Note 10 Pro; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Ρε μήπως έχεις το Poco f3 και έχεις μπερδευτεί; :lol: έχεις σίγουρα το Note 10 Pro; :lol::lol::lol::lol::lol::lol: βρε χθες το αγορασα χαχαχαχα παιδια για να μην μπερδευτουμε ... aod εννοειται αυτο που οταν το κινητο ειναι ανενεργο σου δειχνει την ωρα στην οθονη κτλ κτλ κτλ ετσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 οχι ενεργοποιημένη ειναι κανονικα! :) θα σας ανεβασω πιο μετα βιντεακι να το δειτε ... Ανέβασε λίγο και ποια ρομ έχεις γιατί το έψαξα και δε βρήκα κάτι ότι το φτιάξανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Επιβεβαιώνω και σε μένα μένει μόνιμα ανοιχτό το aod με 12.0.16.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Επιβεβαιώνω και σε μένα μένει μόνιμα ανοιχτό το aod με 12.0.16.0 Πως γίνεται αυτό;την ίδια έχω και δεν έχει επιλογή για να μένει μόνιμα ανοιχτό.οτι να'ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Έχω απενεργοποιημένο το miui optimization πάντως, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Έχω απενεργοποιημένο το miui optimization πάντως, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο Ε ναι βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 παιδια και μενα απενεργοποιημένο ηταν τωρα το ειδα φτουυυυυ! 1000 συγνωμη για την αναστάτωση :) (δεν ξερω πως εγινε αυτο γιατι χθες θυμαμαι αφου το σκαλιξα μετα το ειχα ενεργοποιημένο ) ! τεσπα οποτε εχετε δικιο δεν λειτουργει σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 παιδια και μενα απενεργοποιημένο ηταν τωρα το ειδα φτουυυυυ! 1000 συγνωμη για την αναστάτωση :) (δεν ξερω πως εγινε αυτο γιατι χθες θυμαμαι αφου το σκαλιξα μετα το ειχα ενεργοποιημένο ) ! τεσπα οποτε εχετε δικιο δεν λειτουργει σωστα Είπα κ γω.καλυτερα να την ενεργοποιήσεις πάλι την βελτιστοποίηση και ελπίζουμε κάποια στιγμή να το φτιάξουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Είπα κ γω.καλυτερα να την ενεργοποιήσεις πάλι την βελτιστοποίηση και ελπίζουμε κάποια στιγμή να το φτιάξουν ναι το ενεργοποίησα ξανα ! εβγαλα πολλα σκουπιδακια και τωρα το στρωνω .. ειναι πανεμορφο το ατιμο ! πραγματικα :) η οθονη μεγαλη εξελιξη απο το 9αρι που ειχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 ναι το ενεργοποίησα ξανα ! εβγαλα πολλα σκουπιδακια και τωρα το στρωνω .. ειναι πανεμορφο το ατιμο ! πραγματικα :) η οθονη μεγαλη εξελιξη απο το 9αρι που ειχα Σου κανει εσενα καμμια ροζ αποχρωση στην οθονη,γιατι το πηρε και ο κουμπαρος μου χτες και μου παραπονιεται οτι σε μερικες γωνιες θεασης ροζιζει αρκετα η οθονη Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Σου κανει εσενα καμμια ροζ αποχρωση στην οθονη,γιατι το πηρε και ο κουμπαρος μου χτες και μου παραπονιεται οτι σε μερικες γωνιες θεασης ροζιζει αρκετα η οθονη οχι δεν εχω καποιο θεμα ...θα το προσεξω ομως καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 οχι δεν εχω καποιο θεμα ...θα το προσεξω ομως καλυτερα Ευχαριστω.Ισως ετσι ειναι ολες οι OLED,λιγο ως πολυ.Ετσι του το αιτιολογησα για να τον καθησυχασω....Ελπιζω να μην με βριζει μετα :lol: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Ευχαριστω.Ισως ετσι ειναι ολες οι OLED,λιγο ως πολυ.Ετσι του το αιτιολογησα για να τον καθησυχασω....Ελπιζω να μην με βριζει μετα :lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: παιδια ο καιρος δεν πιανει αυτοματα την τοποθεσια ? :blink: πρεπει να βαζεις εσυ το μερος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Μεγια καταρχάς.την ευρωπαϊκή έχεις;εγώ έχω 12.0.16 και έχει μόνο για 10 δευτερόλεπτα τα ίδια και εγώ Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 :lol::lol::lol::lol::lol::lol: παιδια ο καιρος δεν πιανει αυτοματα την τοποθεσια ? :blink: πρεπει να βαζεις εσυ το μερος ? Καλά γενικά ο καιρός της Xiaomi ότι νάνε είναι... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Παιδιά με το nova Τι φάση τον έβαλα πριν από λίγο και σταμάτησαν να λειτουργούν όλα τα gestures Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Καλησπέρα νέος κάτοχος αξίζει να ασχοληθεί κανείς με gcam? Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Ποιες οι κυριες διαφορες μεταξύ note 10pro και Mi10T pro? Mε ενδοαφέρει περισσότερο οι διαφορές για τις λήψεις φωτογραφιών. Ξερω μόνο οτο το 10Τ εχει σταθεροποιητή εικόνας, το note10ρο exei? Ειμαι μεταξύ των δυο , αν οι καμερες ειναι οι ιδιες και εχει και σταθεροποιητή θα παρω το note10 που εινα και πιο οικονομικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Ποιες οι κυριες διαφορες μεταξύ note 10pro και Mi10T pro? Mε ενδοαφέρει περισσότερο οι διαφορές για τις λήψεις φωτογραφιών. Ξερω μόνο οτο το 10Τ εχει σταθεροποιητή εικόνας, το note10ρο exei? Ειμαι μεταξύ των δυο , αν οι καμερες ειναι οι ιδιες και εχει και σταθεροποιητή θα παρω το note10 που εινα και πιο οικονομικό To Redmi Note 10 pro δεν εχει OIS. Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Ποιες οι κυριες διαφορες μεταξύ note 10pro και Mi10T pro? Mε ενδοαφέρει περισσότερο οι διαφορές για τις λήψεις φωτογραφιών. Ξερω μόνο οτο το 10Τ εχει σταθεροποιητή εικόνας, το note10ρο exei? Ειμαι μεταξύ των δυο , αν οι καμερες ειναι οι ιδιες και εχει και σταθεροποιητή θα παρω το note10 που εινα και πιο οικονομικό Ρίξε μια ματιά σε αυτό το συγκριτικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts