Jump to content

COSMΟΤΕ: HOME: Δίκτυο, τιμές, σχόλια, παρατηρήσεις, προβλήματα

Κοινοποίηση

Recommended Posts

κανενα νεο για την αναβαθμιση των ταχυτητων;

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

• 3 weeks later...
Γεια σας !!! Θα ηθελα να ρωτησω κατι: Εχω συνδεση conn-x στα 8 mpbs εδω και 3 μηνες περιπου! Η ταχυτητα που συχρονιζω δεν εχει ξεπερασει ποτε τα 5790. Θα ηθελα να ρωτισω οτι ειναι λογικη η ταχυτητα στην οποια συχρονιζω απο την αρχη της συνδεσης? Γιατι νονιζω οτι τα 5790 με τα 8000 εχουνε μια διαφορα.Εσεις τι λετε??

Η ταχύτητα σου δεν είναι και η καλύτερη (θα έπρεπε να έχεις κάτι πιο κοντά στα 7600-7800 τουλάχιστον), πάρε στον ΟΤΕ.

Έχω ADSL Tellas και επειδή μου έχει σπάσει τα νεύρα σκέφτομαι να βάλω Conn-x, δεν έχω φύγει από το δίκτυο του ΟΤΕ, μόνο internet έχω από την Tellas.

Η ερώτηση μου είναι αν κάνω αίτηση για Conn-x θα αναλάβουν αυτή να διακόψουν την σύνδεση στην Tellas η πρέπει να το κάνω εγώ; Ευχαριστώ:)

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Έχω ADSL Tellas και επειδή μου έχει σπάσει τα νεύρα σκέφτομαι να βάλω Conn-x, δεν έχω φύγει από το δίκτυο του ΟΤΕ, μόνο internet έχω από την Tellas.

Η ερώτηση μου είναι αν κάνω αίτηση για Conn-x θα αναλάβουν αυτή να διακόψουν την σύνδεση στην Tellas η πρέπει να το κάνω εγώ; Ευχαριστώ:)

Θα το αναλάβουν αυτοί. Αλλά πρόσεξε αν έχεις κάποια δέσμευση με την Tellas μπορεί να σε χρεώση τέλος αποσύνδεσης.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

παιδια να κανω μια ερώτηση....απλη.....

αν εχεις Μ Ο Ν Ο 4 mb conn-x KAI TΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ(ουτε ταλκ ουτε μολκ και γενικα δεν χρησιμοποιείς το τηλ καθόλου) ποσο πρεπει να πληρωνεις καθε φορα που σου ερχεται ο λογαριασμος(με το παγιο και ολα αυτα μαζι.....)........?

γιατι δεν μπορω να βγαλω ακρη με το λογαριασμο μου αυτο το μηνα....

Πόσο στοιχίζει συνολικά:

-πάγιο ΟΤΕ

-απεριόριστα σταθερά

-4 MBPS

Στον ΟΤΕ μου είπαν περίπου 53€, μήπως έκαναν λάθος κανένα 10€ (63€)?

ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ADSL ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ

Αθήνα, 08/05/2009

*

Μεγαλύτερες ταχύτητες

o Όλες οι συνδέσεις 1 Mbps αναβαθμίζονται αυτόματα σε 2 Mbps

o Όλες οι συνδέσεις 4 Mbps αναβαθμίζονται αυτόματα σε 8 Mbps

*

Χαμηλότερες τιμές σε όλες τις ταχύτητες:

o 2 Mbps

o 8 Mbps

o Έως 24 Mbps

*

Ωφελημένοι οι πάνω από 1 εκατομμύριο υφιστάμενοι και όλοι οι νέοι πελάτες ADSL του ΟΤΕ

Ακόμα ταχύτερες και οικονομικότερες ευρυζωνικές συνδέσεις προσφέρει ο ΟΤΕ στο πλαίσιο της στρατηγικής του για τη διάδοση της ευρυζωνικότητας.

http://www.ote.gr/portal/page/portal/OTEGR/MediaOffice/PressReleasesAnnouncements/2009_press_releases_announcements_basket/megalyterestaxytitesxamiloterestimesadsl

Απλά τώρα, έγινε λίγο πιο λογικός στις χρεώσεις. Και πάλι είναι αρκετά ακριβότερος από τον ανταγωνισμό κατά πολύ!

βασικα πληρωνουμε αυτους που καθονται στον οτε γιαυτο το παγιο σκοτωνει!αλλιως θα ειχε λογικες τιμες!πληρωνεις 10 ατομα για την δουλεια του ενος!βλεπω επι εβδομαδιαια βαση,φορτηγακια του οτε που την αραζουν σε συγκεκριμενα σημεια απο τις 10 το πρωι ως τις 14:00 για να περασει η ωρα.τι να λεμε τωρα!για να δουμε τη θα κανει η deutsche telecom!

θα κανει καποια στιγμη την διαφορα?

η θα συνεχησει με διαφορα.......

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

βρε παιδια συγνωμη που ξαναρωταω αλλα εχω παθει μια ψιλοφρικη....

τον Φεβρουάριο εκανα 4mb στον οτε(μονο ιντερνετ τιποτα αλλο....) μια και με την φορθνετ....κοντεψα να χασω πασα ιδεα για το τι σημαινει ιντερνετ..τουλάχιστον εδω αλεξανδρουπολη....

τον ιδιο μηνα φεβρουαριο μου ερχεται ο πρωτος λογαριασμος(αυτος που πληρωνεις στην αρχη...) 72 εβρο....!!!!!

ολα ωραια ολα καλα.......2 μηνες μετα μου ερχεται ο πρωτος επισημος λογαριασμος 120 εβρο...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ............απο σταθερο...

ειναι δυνατον.......?:blink:

οπου γραφει αναδρομικα σου επιστερφονται οταν κοψεις το internet.

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

οπου γραφει αναδρομικα σου επιστερφονται οταν κοψεις το internet.

δεν το καταλαβα αυτο.........

λεει κατι για αναδρομικα 2007...αλλα εγω την συνδεση την εκανα φεβρουαριο...2009......(σε καινουργιο σπιτι μολις μετακομισα....)

και αν εγω κοψω την συνδεση μου η την μετατρεψω μεσω αλλης εταιριας πως θα παρω τα λεφτα μου πισω.....

κατσε γιατι μπερδευτηκα ασχημα τωρα.....:blink:

ηρθε πριν απο 5 λεπτα μια κοπελιτσα απο τον ΟΤΕ και ζητησε εναν λογαριασμο του σταθερου μας τηλεφωνου για να δει λεει αν περαστηκαν καποια στοιχεια..

φυσικα δεν εδωσα τπτ..

γνωριζει κανεις περι τινος προκειται?σαββατιατικο και door to door?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ηρθε πριν απο 5 λεπτα μια κοπελιτσα απο τον ΟΤΕ και ζητησε εναν λογαριασμο του σταθερου μας τηλεφωνου για να δει λεει αν περαστηκαν καποια στοιχεια..

φυσικα δεν εδωσα τπτ..

Τι είναι πάλι αυτό; Πάρα πολύ περίεργο ακούγεται.

مفاجأة

πιθανολογω πως ειναι απο καποια εταιρεια,τους προσελαβε καποιος παροχος τυπου χολ,τελλας κτλ κτλ και κανουν μεταφορες στο δικο τους δικτυο χωρις την συγκαταθεση σου.

φυσικα δεν εδωσα τπτ..

Τι είναι πάλι αυτό; Πάρα πολύ περίεργο ακούγεται.

Ακριβως. Αυτο γινεται εδω και χρονια και το θρασος τους ειναι απιστευτο!

Κανενας τους δεν ειναι απο τον ΟΤΕ. Παιρνουν τα στοιχεια του λογαριασμου σου για την προεπιλογη και κανουν συμβαση στο ονομα σου χωρις καν να το γνωριζεις!

Συνηθως αυτοι οι τυποι ανηκουν σε εταιριες που προσλαμβανονται απο τους παροχους (ειδικα η Tellas το εχει παραξηλωσει) για να τους φερουν πελατες με το συγκεκριμενο τροπο. :mad::mad:

φυσικα δεν εδωσα τπτ..

Και δεν την ρώτησες γιατί δεν το είδαν πρωτού το στείλουν να δείς τι θα απαντούσε;

γτ δεν ηθελα καν να απιασω κουβεντα και επειδη ο σκυλος γαβγιζε σαν μανιακος...:p

Έχει ο ΟΤΕ αντίστοιχο πακέτο με το Hol Double Play;:worry:Δεν με νοιάζει αν έχει λιγότερα λεπτά ομιλίας γιατί σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιώ το σταθερό αλλά θέλω 6Mbps όπως το πακέτο της Hol :happy:.Ευχαριστώ.:)

Έχει ο ΟΤΕ αντίστοιχο πακέτο με το Hol Double Play;:worry:Δεν με νοιάζει αν έχει λιγότερα λεπτά ομιλίας γιατί σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιώ το σταθερό αλλά θέλω 6Mbps όπως το πακέτο της Hol :happy:.Ευχαριστώ.:)

Δηλαδή σου αρέσει σα νούμερο το 6; Αν σου δώσουν 8 δε σου κάνει;

Αν θες ζήτα πιο συγκεκριμένα τι θες, και τι εννοείς "αντίστοιχο"

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::