Jump to content

Φήμες και νέα για τα Sony Xperia

KOUNELOS1986
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μολις ηρθε η περιφημη αναβαθμιση 2.3.3 στο arc μεσω Sony Ericsson PC Companion 2.0 και την περναω τωρα ,θα σας γραψω εντυπωσεις αφου την τεσταρω . Απ'οτι λενε ειναι καλη αναβαθμιση .Βεβαια εχοντας ηδη στα χερια μου GALAXY S 2 και OPTIMUS 2X δεν σας κρυβω οτι το αγαπημενο μου ειναι το ARC .

The two biggest features that gets delivered in this update are the jump to Gingerbread 2.3.3 and the recently announced Facebook inside Xperia update. The Android update provides uses with all the fixes and improvements to the system, in accordance with all of the feedback received from users. Here’s a general list of them:

•Better battery performance

•More stable software

•Improved Wi-Fi stability

•Improved HD Video recording performance (Xperia™ arc)

•Better touch responsiveness and faster scrolling

•Improve the reboot time

•Keyboard now supports multitouch

•Facebook Inside Xperia

The Facebook update, on the other hand, let’s you mess around on the world’s most popular social networking platform at a faster and easier pace. The Facebook inside Xperia experience works perfectly with TimeScape and the Facebook for Android app, so no worries about missing your friend’s updates.

Edited by keltonas

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Το εχει χρησιμοποιησει καποιος με mac? διοτι εχω iMac και δε θα θελα να βρεθω μπροστα σε καμια εκπληξη ασυμβατοτητας....
:cool:

Μολις ηρθε η περιφημη αναβαθμιση 2.3.3 στο arc μεσω Sony Ericsson PC Companion 2.0 και την περναω τωρα ,θα σας γραψω εντυπωσεις αφου την τεσταρω . Απ'οτι λενε ειναι καλη αναβαθμιση .Βεβαια εχοντας ηδη στα χερια μου GALAXY S 2 και OPTIMUS 2X δεν σας κρυβω οτι το αγαπημενο μου ειναι το ARC .

The two biggest features that gets delivered in this update are the jump to Gingerbread 2.3.3 and the recently announced Facebook inside Xperia update. The Android update provides uses with all the fixes and improvements to the system, in accordance with all of the feedback received from users. Here’s a general list of them:

•More stable software

•Improve the reboot time

•Facebook Inside Xperia

The Facebook update, on the other hand, let’s you mess around on the world’s most popular social networking platform at a faster and easier pace. The Facebook inside Xperia experience works perfectly with TimeScape and the Facebook for Android app, so no worries about missing your friend’s updates.

Ωραια βγηκε η αναβαθμηση και δεν εχει βγει το κινητο!!Μπραβο στην σονυ..

Καλημέρα. Μπορεί κάποιος να μου πει τι SAR έχει το κινητό ?

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Καλημέρα. Μπορεί κάποιος να μου πει τι SAR έχει το κινητό ?

The highest SAR value for this model phone when tested by

Sony Ericsson for use at the ear is 0.66 W/kg

•More stable software

•Improve the reboot time

•Facebook Inside Xperia

Εμένα δεν μου δείχνει οτι έχει έρθει!!!!!!!!!

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

οπότε όταν το κινητό θα κυκλοφορήσει επίσημα το παρόν θα κλειδωθεί και θα ανοιχτεί καινούριο.

Μην τολμήσετε!!!

[..]

[...]

[....]

[.....]

πλακίτσα... :baby:

Η αναβαθμιση σε 2.3.3 ειναι γεγονος!!!

Μολις την εκανα μεσω SEUS.

Θετικα: -γρηγοροτερο, ομαλοτερο scrolling

- διορθωση του pinch out στο ζουμαρισμα της εικονας, οπου πριν παντα τελειωνε στο δαχτυλο που αφηνε τελευταιο την οθονη, εστω κι αν ηθελες να κανει zoom out στην αλλα πλευρα- τωρα ειναι νορμαλ

Αρνητικα: περιμενω το root με gingerbreak

οσο για την μπαταρια και την καμερα και τα αλλα που λεει οτι διορθωνει , θα δειξει...:)

ρε παιδια...ολοι εσεις που το εχετε βρει το arc?

Εγώ το βρήκα απο Emarket.

Αλλά απ'ότι ξέρω ήρθε τον Απρίλιο η πρώτη φουρνιά στην Ελλάδα και εξαντλήθηκε μιας και ήταν λίγα τα κομμάτια.

Επόμενη παραλαβή απ'ότι ακούγεται στην αγορά θα γίνει γύρω στις 15 του παρόντος μήνα.

X10 mini

Xperia ARC

Galaxy Nexus

Νexus 4

Note 3

Και στο μίνι βγαίνει χεχεχε :ninja:

Σοβαρα?Για να βγαλεις την μπαταρια απ'το mini πρεπει να κανεις ολοκληρη εγχειρηση?Καλα που πηρα το pro:lol:

Καλησπερα κ απο εμενα, εχω δει οτι εχει βγει η 2.3.3, αλλα δεν μου κανει update, ουτε με ΟΤΑ, ουτε με companion, τι παιζει?

Επισης μια αλλη παραξενη ερωτηση, οτον μου στελνουν μνμ, απο x10 mini, το μνμ εμφανιζεται παντα κεφαλαια, χωρις ομως να εχει γταφτει με κεφαλαια. Απο αλλα κιν ερχονται κανονικα μικρα.

Τι γινεται?, το εχει προσεξει κανεις αυτο?

Thnx....

Sent from my LT15i using Tapatalk

Επισης μια αλλη παραξενη ερωτηση, οτον μου στελνουν μνμ, απο x10 mini, το μνμ εμφανιζεται παντα κεφαλαια, χωρις ομως να εχει γταφτει με κεφαλαια. Απο αλλα κιν ερχονται κανονικα μικρα.

Τι γινεται?, το εχει προσεξει κανεις αυτο?

Thnx....

Μάλλον ο κάτοχος του mini έχει ενεργοποιήσει την εξοικονόμηση κόστους (ή τη μέθοδο ελληνικών sms στο handcent) για να στέλνει μηνύματα με 160 χαρακτήρες.

Μάλλον ο κάτοχος του mini έχει ενεργοποιήσει την εξοικονόμηση κόστους (ή τη μέθοδο ελληνικών sms στο handcent) για να στέλνει μηνύματα με 160 χαρακτήρες.

Δεν έχει βάλει handcent, αλλά δεν ξερώ για την εξοικονόμηση κόστους αν την εχει ενεργοποιησει.

Μηπως ξέρεις που θα βρω την επιλογη αυτή?

Ευχαριστώ.

** έκανα και update στην 2.3.3, ολα οκ.

κατι νεο που ειδα σε αυτην την εκδοση, ειναι οτι στην αναπαντητη κληση, οταν ειναι κληδωμένη η οθόνη βγανει μια λεπτη γραμμή που αναφέρει οτι έχει 1 αναπαντητη.

Επίσης περάστηκαν τα "Εντοπισμός μέσων" κατι για το fb, και "Store" , για το Play Now.

Δεν είδα κατι άλλο διαφορετικό.

Παρατήρησε κανεις αλλος καμια διαφορα?**

Edited by bpapad81

Δεν έχει βάλει handcent, αλλά δεν ξερώ για την εξοικονόμηση κόστους αν την εχει ενεργοποιησει.

Μηπως ξέρεις που θα βρω την επιλογη αυτή?

Ευχαριστώ.

Στο mini (που φαντάζομαι θα ισχύει το ίδιο με το x8) είναι στην εφαρμογή μηνυμάτων της se. Εκεί που βλέπεις τη λέστα με τα διάφορα μηνύματα πατάς το menu button και μετά ρυθμίσεις και εκεί έχει την επιλογή εξοικον. κόστους. Δεν ξέρω αν αυτός είναι ο λόγος αλλά με αυτή την επιλογή μετατρέπει τους ελληνικούς χαρακτήρες πάντα σε κεφαλαία για να μπορεί να στείλει μήνυμα με 160 χαρακτήρες.

Στο mini (που φαντάζομαι θα ισχύει το ίδιο με το x8) είναι στην εφαρμογή μηνυμάτων της se. Εκεί που βλέπεις τη λέστα με τα διάφορα μηνύματα πατάς το menu button και μετά ρυθμίσεις και εκεί έχει την επιλογή εξοικον. κόστους. Δεν ξέρω αν αυτός είναι ο λόγος αλλά με αυτή την επιλογή μετατρέπει τους ελληνικούς χαρακτήρες πάντα σε κεφαλαία για να μπορεί να στείλει μήνυμα με 160 χαρακτήρες.

οκ, θα το κοιταξω, ευχαριστώ

Παιδια το παραγγειλα απο το birdphone και το αναμενω αυριο η μεθαυριο!! :yahoo:
Sony Ericcsson G705-Sony Ericsson X8-Sony Ericsson Arc-HTC One :ninja:

Πωπωωωωωωωωωωω ποτε θα το φερει ο γερμανος ρε παιδια??? :mad:

ουτε που ξερουν φιλε....περιμενουν...αλλα εγω δεν μπορουσα αλλο....και το παραγγειλα !

Sony Ericcsson G705-Sony Ericsson X8-Sony Ericsson Arc-HTC One :ninja:

Την επομενη βδομαδα μαλλον θα το φερει Γερμανος και Cosmote .

Το πολυ πολυ να το φερει απο τις 13 και μετα .

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Το σίγουρο είναι πως από της 15 του μήνα θα είναι παντού διαθέσιμο μιας και που τα περισσότερα sites τότε το αναφέρουν...

Το σίγουρο είναι πως από της 15 του μήνα θα είναι παντού διαθέσιμο μιας και που τα περισσότερα sites τότε το αναφέρουν...

Μακαρι γιατι δεν μπορω να περιμενω αλλο..

ποια sites το αναφερουν?

γιατι εγω ειχα ακουσει οτι και καλα θα το φερει πρωτη η cosmote επισημα γυρω στα μεσα Ιουνιου

αν λαβουμε υπ'οψην και την τυχων ελλειπη διαθεσιμοτητα βαλε αρχες Ιουλιου για ευρεια διαθεσιμοτητα

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

ποια sites το αναφερουν?

γιατι εγω ειχα ακουσει οτι και καλα θα το φερει πρωτη η cosmote επισημα γυρω στα μεσα Ιουνιου

αν λαβουμε υπ'οψην και την τυχων ελλειπη διαθεσιμοτητα βαλε αρχες Ιουλιου για ευρεια διαθεσιμοτητα

Το πλαίσιο για παράδειγμα (στο site) κι εκτός αυτού έχω ρωτήσει σε cosmote και electro world και πήρα ακριβώς την ίδια απάντηση:15 Ιουνίου σίγουρα :):)

• The title was changed to Φήμες και νέα για τα Sony Xperia
  • The topic was pinned