zafos90 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Μπορεί κάποιος που το έχει να κάνει μία σύγκριση στην οθόνη του σε σχέση με super amoled? Επίσης ο ήχος από τα ακουστικά είναι δυνατός? Και τέλος, από αυτονομία πώς πάει?Βγάζει τη μέρα με πολύ χρήση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Μπορεί κάποιος που το έχει να κάνει μία σύγκριση στην οθόνη του σε σχέση με super amoled? Επίσης ο ήχος από τα ακουστικά είναι δυνατός? Και τέλος, από αυτονομία πώς πάει?Βγάζει τη μέρα με πολύ χρήση? Σε σχεση με τη samoled του galaxy s δεν εχει τοσο εντονα χρωματα(καλως η κακως) ,δεν εχει το γνωστο pixeliasma και το μαυρο στο arc δεν ειναι τοσο μαυρο οσο στη samoled, χωρις ομως να φαινεται γκρι οπως στο desire HD. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darko_77 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 http://www.madfortech.com/2011/04/to-xperia-arc-se-binteo-tutorial/ Παράθεση http://www.madfortech.com Pinterest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Δεν έχεις άδικο σε αυτό. Εξαρτάται βέβαια και από τη χρήση που κάνει ο καθένας. Αν κάποιος θέλει να παίζει παιχνίδια και να βλέπει full HD ταινίες από τη συσκευή στην τηλεόραση, εκεί καλό είναι να έχει διπύρηνο επεξεργαστή. Σε καθημερινή χρήση οι διαφορές είναι αμελητέες (σου μιλάει κάποιος που έχει και διπύρηνο και μη). Καλά, αυτό σίγουρα. Άλλωστε αυτό περί χρήσης είναι κάτι που ισχύει σε οτιδήποτε πρόκειται να αγοράσει κάποιος. Αυτό που ήθελα να..τονίσω αν θες πέστο.. είναι πως στην καθημερινότητα ο χρήστης του θα είναι προς το παρόν, ίσως όχι μεν μπροστά από τον ανταγωνισμό, όμως σίγουρα όχι πίσω του, αυτό δηλαδή που λες κι εσύ στην ουσία.:D Τα παιχνίδια θα απασχολίσουν κόσμο που θα τα απαιτήσει από την συσκευή του, όμως δεν νομίζω πως θα αποφασίσει πολύς κόσμος να μεταφέρει full HD ταινία στο κινητό του για να την παρακολουθεί στην τηλεόραση του. Άποψή μου αυτό βέβαια, όμως εκεί όντως θα χρησιμεύσει η μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύς. Εκεί που ήθελα να καταλήξω όμως (επειδή ίσως άρχισα να βγαίνω λίγο off από το θέμα) είναι ότι σκεφτόμενος να αγοράσω τη συγκεκριμένη συσκευή ψάχνοντας το επόμενο SE μου προς το παρόν δεν με απασχολούσε τόσο ο επεξεργαστής του (όμως η γνώμη σου που...βιώνεις και τις δύο εκδοχές επεξεργαστών μου έσβησε την όποια τυχόν σκέψη) όσο άλλα πράγματα (όπως π.χ. το αν η οθόνη και ο φακός του ανταπεξέρχονται στις προσδοκίες) τα οποία από όσο διαβάζω εδώ από κατόχους και μη αλλά και από αυτά που είδα από πρώτο χέρι ως τώρα παίρνουν μάλλον θετικό πρόσημο. Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Καλά, αυτό σίγουρα. Άλλωστε αυτό περί χρήσης είναι κάτι που ισχύει σε οτιδήποτε πρόκειται να αγοράσει κάποιος. Αυτό που ήθελα να..τονίσω αν θες πέστο.. είναι πως στην καθημερινότητα ο χρήστης του θα είναι προς το παρόν, ίσως όχι μεν μπροστά από τον ανταγωνισμό, όμως σίγουρα όχι πίσω του, αυτό δηλαδή που λες κι εσύ στην ουσία.:D Τα παιχνίδια θα απασχολίσουν κόσμο που θα τα απαιτήσει από την συσκευή του, όμως δεν νομίζω πως θα αποφασίσει πολύς κόσμος να μεταφέρει full HD ταινία στο κινητό του για να την παρακολουθεί στην τηλεόραση του. Άποψή μου αυτό βέβαια, όμως εκεί όντως θα χρησιμεύσει η μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύς. Εκεί που ήθελα να καταλήξω όμως (επειδή ίσως άρχισα να βγαίνω λίγο off από το θέμα) είναι ότι σκεφτόμενος να αγοράσω τη συγκεκριμένη συσκευή ψάχνοντας το επόμενο SE μου προς το παρόν δεν με απασχολούσε τόσο ο επεξεργαστής του (όμως η γνώμη σου που...βιώνεις και τις δύο εκδοχές επεξεργαστών μου έσβησε την όποια τυχόν σκέψη) όσο άλλα πράγματα (όπως π.χ. το αν η οθόνη και ο φακός του ανταπεξέρχονται στις προσδοκίες) τα οποία από όσο διαβάζω εδώ από κατόχους και μη αλλά και από αυτά που είδα από πρώτο χέρι ως τώρα παίρνουν μάλλον θετικό πρόσημο. και πως θα μετεφερει καποιος full hd ταινια ρε παιδια αφου οι καρτες ειναι fat32 και μεχρι 4gb αρχειοα μπορεις να μεταφερεις..:wacko:...ε?αρα δωρο αδωρο και τσαμπα κουβεντες... Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας εγω αυτα που θελω να κανω με το κινητο, ειναι μαλλον τα απλα θα ελεγα. Θα τραβαω πολλες φωτο, βιντεο, θα μπαινω ιντερνετ, θ ακουω μουσικη , facebook, msn κ κανα παιχνιδι! Σιγουρα θα του περασω απο τον υπολογιστη φωτο και βιντεακια, και μπορει να θελω να του βαζω καμια ταινια μια στο τοσο για καποιο ταξιδι. για συνδεση με την tv, μια στο τοσο θα γινεται κι αυτο, για προβολη ισως καποιων βιντεο που θα χω τραβηξει, ή για να παιξω.. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 και πως θα μετεφερει καποιος full hd ταινια ρε παιδια αφου οι καρτες ειναι fat32 και μεχρι 4gb αρχειοα μπορεις να μεταφερεις..:wacko:...ε?αρα δωρο αδωρο και τσαμπα κουβεντες... Μπορεί να την κατέβασε απευθείας στο κινητό.. Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 καλημερα.θελω να ρωτησω αυτους που το εχουν παρει απο ebw,εχει ελληνικο μενου και πληκτρολογιο,ευχαριστω πολυ.ενδιαφερομαι να το αγορασω απο εκει αλλα ειναι η πρωτη φορα που θα παρω παραεισαγωγης και εχω μια μικρη επιφυλαξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 και πως θα μετεφερει καποιος full hd ταινια ρε παιδια αφου οι καρτες ειναι fat32 και μεχρι 4gb αρχειοα μπορεις να μεταφερεις..:wacko:...ε?αρα δωρο αδωρο και τσαμπα κουβεντες... Μπορείς αν θες να την κόψεις σε κομμάτια.... :) Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 και πως θα μετεφερει καποιος full hd ταινια ρε παιδια αφου οι καρτες ειναι fat32 και μεχρι 4gb αρχειοα μπορεις να μεταφερεις..:wacko:...ε?αρα δωρο αδωρο και τσαμπα κουβεντες... Ας μην είμαστε απόλυτοι, υπάρχουν λύσεις οι οποίες βέβαια δεν είναι του παρόντος να συζητήσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 καλημερα.θελω να ρωτησω αυτους που το εχουν παρει απο ebw,εχει ελληνικο μενου και πληκτρολογιο,ευχαριστω πολυ.ενδιαφερομαι να το αγορασω απο εκει αλλα ειναι η πρωτη φορα που θα παρω παραεισαγωγης και εχω μια μικρη επιφυλαξη. Εχει και στα μενου και στο πληκτρολογιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 (edited) Μολις το παρήγγειλα απο τον Γερμανο στον Πειραια (Eλληνικο, γιατι δεν θελω να μπλεξω με se, σε θεμα εγγυησεως :lol: ), παραλαβη Σαββατο πρωι :) Τιμη 555 Edited April 7, 2011 by georgep Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Ευχαριστώ, αυτές έχω βάλει, αλλά δεν παίρνει internet με τίποτα... Επίσης, δεν μπορώ να ρυθμίσω τον λογαριασμό μου mail της otenet επίσης... Στο Exchange Active sync δεν πρέπει να τον περάσω; EDIT: Ως δια μαγείας, internet ήρθε, εμφανίστηκε και το εικονάκι "Η". Τώρα, στην ρύθμιση του otenet - Exchange Active sync, στο "τομέας" κενό δεν το αφήνουμε; Δεν μου παίρνει τις ρυθμίσεις. Οκ, λύθηκε το πρόβλημα, έκανα "πατάτα" προσπαθώντας να περάσω τον λογαριασμό otenet απο την προσθήκη λογαριασμού στις ρυθμίσεις, ενώ έπρεπε απο την εφαρμογή email... :X Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Μολις το παρήγγειλα απο τον Γερμανο στον Πειραια (Eλληνικο, γιατι δεν θελω να μπλεξω με se, σε θεμα εγγυησεως :lol: ), παραλαβη Σαββατο πρωι :) Τιμη 555 με το καλο και περιμενουμε τη γνωμη σου!!! Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Φοβερο κινητό σε design... άπαιχτο... το φορτιζω τώρα.... στο κουτι είχε σχεδόν τα πάντα... το πήρα από http://www.ebw.gr καλώδιο usb, φορτιστή, καλώδιο hdmi, θήκη δερμάτινη, screen protector, ακουστικά..... :lol: Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 (edited) Μαλλον το νημα πρεπει να μετανομαστει σε κυκλοφορια του se experia arc (αφου πωλειται επισημα στην χωρα μας) review http://www.htcmania.com/showthread.php?t=192986 και εδω http://www.htcmania.com/showthread.php?t=197890 Edited April 7, 2011 by georgep Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Φοβερο κινητό σε design... άπαιχτο... το φορτιζω τώρα.... στο κουτι είχε σχεδόν τα πάντα... το πήρα από http://www.ebw.gr καλώδιο usb, φορτιστή, καλώδιο hdmi, θήκη δερμάτινη, screen protector, ακουστικά..... :lol: Η παροχή του καλωδίου hdmi είναι πολύ καλό νέο γιατί ήμουν σχεδόν βέβαιος πως οι..ελληναράδες στα εδώ καταστήματα θα το έκοβαν από τον "στάνταρ εξοπλισμό" :p Βέβαια κρατάω ακόμη μια πισινή μέχρι να μας πει και κάποιος φίλος που το παρήγγειλε από καταστήματα παρόχων (voda,wind,cosmote/germano) γιατί δεν τους το έχω και λίγο... Ειδικά στη vodafone...:rolleyes::rolleyes: Καλορίζικο φίλε! Και καλώς να έρθει σε όσους το παρήγγηλαν. Περιμένουμε εντυπώσεις. Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Μολις το παρήγγειλα απο τον Γερμανο στον Πειραια (Eλληνικο, γιατι δεν θελω να μπλεξω με se, σε θεμα εγγυησεως :lol: ) Ούτως ή άλλως, αν χρειαστείς εγγύηση από την SE θα περάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Φοβερο κινητό σε design... άπαιχτο... το φορτιζω τώρα.... στο κουτι είχε σχεδόν τα πάντα... το πήρα από http://www.ebw.gr καλώδιο usb, φορτιστή, καλώδιο hdmi, θήκη δερμάτινη, screen protector, ακουστικά..... :lol: Γουάουυυυυυυυυυυυυυυ... τὠρα το είδα.. έχει και 16GB micro SD !!!!!!!!!!!!!!!!!! Φυσάει σου λέωωωωωωωωωωωωωωωω... Θα ήθελα να δω τα ελληνικά πακέτα τι θα περιέχουν.... χαχαχαχαχα :lol: Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Ούτως ή άλλως, αν χρειαστείς εγγύηση από την SE θα περάσει. Ναι αλλα θα εχει εγγυηση απο την se Ελλαδος ,και οχι την πανευρωπαικη που δεινουν τα ιντερνετικα καταστηματα, και δεν αναγνωριζει η εδω αντιπροσωποια.Αυτο ηθελα να αποφυγω και πληρωσα παραπανω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 (edited) Καλησπερα. Παντως, πρεπει να ομολογησω οτι οι πρωτες εντυπωσεις ειναι παραπανω απο θετικες. Τα μονα αρνητικα που εχω βρει μεχρι στιγμης ειναι η χαμηλη διαθεσιμη RAM (σχεδον παντα κατω απο 100 ΜΒ και χωρις κανενα ενεργοβορο widget να τρεχει στο παρασκηνιο) και η αδυναμια calibration του built in keyboard, αν και υποπτευομαι οτι αυτο ειναι παραλειψη του os 2.3 ... Κατα τα αλλα, ποιοτητα κατασκευης, design, συναρμογη, οθονη, οθονη, οθονη, εξοπλισμος (καμερα, καρτα μνημης, hdmi out) ειναι απολυτα ικανοποιητικα! Παντως τοσο το θεμα της ραμ οσο και του κιμπορντ παραμενουν... ενοχλητικα. Οι οποιες προτασεις θα ειναι παραπανω απο ευπροσδεκτες... :-) Edited April 7, 2011 by costasp Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Το κινητο το πηρα και εγω και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες.Ποιοτητα πολυ καλη,σχεδιασμο νομιζω αριστο,οθονη πολυ καλη,ηχειο δυνατο,ακουστικο ποιοτικο ,και γενικα γρηγορο σαν κινητο.Το μονο που με χαλασε ειναι οτι δεν εχει zoom στην καμερα παρα μονο στα 2 mp:wacko:Tο ιδιο και στο βιντεο.Ελπιζω σε καποια αναβαθμιση να το προσθεσουν αν μπορει να γινει φυσικα.Απορω γιατι δεν αναφερθηκε απο καποιο παιδι η απουσια του zoom:worry:Tο πηρα απο το ebw και το πακετο ηταν πληρης οπως ειπε ενα αλλο παιδι.Δεν ξερω αν το επαιρνα αν ηξερα οτι δεν εχει zoom γιαυτο καλο ειναι οταν κανουμε ενα review του κινητου να το λεμε γιατι ο αλλος δινει χρηματα και ειναι κριμα να τα δινει για κατι που μπορει να τον χαλασει.Λιγο προσοχη παιδια:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Τα μονα αρνητικα που εχω βρει μεχρι στιγμης ειναι η χαμηλη διαθεσιμη RAM (σχεδον παντα κατω απο 100 ΜΒ και χωρις κανενα ενεργοβορο widget να τρεχει στο παρασκηνιο) Αυτό είναι πλέον λίγο πολύ standar σε όλες τις καινούργιες συσκευές με 512MB RAM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 (edited) Το κινητο το πηρα και εγω και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες.Ποιοτητα πολυ καλη,σχεδιασμο νομιζω αριστο,οθονη πολυ καλη,ηχειο δυνατο,ακουστικο ποιοτικο ,και γενικα γρηγορο σαν κινητο.Το μονο που με χαλασε ειναι οτι δεν εχει zoom στην καμερα παρα μονο στα 2 mp:wacko:Tο ιδιο και στο βιντεο.Ελπιζω σε καποια αναβαθμιση να το προσθεσουν αν μπορει να γινει φυσικα.Απορω γιατι δεν αναφερθηκε απο καποιο παιδι η απουσια του zoom:worry:Tο πηρα απο το ebw και το πακετο ηταν πληρης οπως ειπε ενα αλλο παιδι.Δεν ξερω αν το επαιρνα αν ηξερα οτι δεν εχει zoom γιαυτο καλο ειναι οταν κανουμε ενα review του κινητου να το λεμε γιατι ο αλλος δινει χρηματα και ειναι κριμα να τα δινει για κατι που μπορει να τον χαλασει.Λιγο προσοχη παιδια:O Το zoom είναι ψηφιακό.... που σημαίνει ότι είναι το ίδιο με το να κάνεις zoom ή crop την φωτογραφία που τράβηξες... οπότε αν θες αφού τραβήξεις τη photo κάνε ένα crop (μπορείς και από το κινητό να το κάνεις ή στο pc).... απλά θα παιδευτείς λιγάκι παραπάνω... P.S. Παιδιά πως μπορούμε να (αν γίνεται) να προσθέσουμε επιλογή multi-shots για την κάμερα.... Πάντα τράβαγα 5-6 photo συνερχόμενες και διάλεγα αυτή που ήθελα..... Για πείτε... Edited April 8, 2011 by nsourtgr Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Το zoom είναι ψηφιακό.... που σημαίνει ότι είναι το ίδιο με το να κάνεις zoom ή crop την φωτογραφία που τράβηξες... οπότε αν θες αφού τραβήξεις τη photo κάνε ένα crop (μπορείς και από το κινητό να το κάνεις ή στο pc).... Eτσι ακριβως. ζοομ στα κινητα δεν υφισταται. Αυτα τα λεγαμε το 2003 οταν δεν ξεραμε. Ειτε εχει ειτε οχι ζοομ ειναι το ιδιο και το αυτο...αφου μιλαμε για ψηφιακο ζοομ. Αν ειχε οπτικο ζοομ τοτε ναι, να παραπονευόσουν για το review. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts