MIB Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Πολύ χρήσιμη για μένα η τοποθέτηση σου φίλε μου που ψάχνω λόγο και αφορμή να κάνω την μετάβαση από S20 Ultra σε S21 Ultra. Ειδικά η προτελευταία πρόταση < Μάλλον δεν άξιζε τόσο πολύ η αναβάθμιση από το Note10+ αλλά είμαστε άρρωστοι με τα κινητά ρε γ..... > τα λέει όλα. Όχι ότι πιστεύω να μείνω με το S20 Ultra που και οι διαφορές του εν σύγκρισή με το Note 10 plus είναι πολύ μικρότερες έως και μηδαμινές αλλά για το δεύτερο σκέλος < είμαστε άρρωστοι με τα κινητά ρε γ..... >. Θα προσπαθώ όμως να γιατρευτώ. :lol::happy: Aν κρατηθείς τώρα, και πας στο S22 του χρόνου, θα το απολαύσεις περισσότερο , γιατί το S22 θα έχει τον τούμπανο επεξεργαστή Exynos+AMD Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Για μένα το 20 ultra ήταν ένα πείραμα της samsung που το έβγαλε με ελαφρά την καρδία που λένε. Απόδειξη ότι το αντικατέστησε πολύ γρήγορα. Το 21 είναι περισσότερο η εξέλιξη του note παρά του 20. Απλά το note έχει το μεγάλο πρόβλημα με την μπαταρία του που δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Και μόνο για την μπαταρία, οθόνη ,επεξεργαστή, ντιζάιν, κάμερα, αξίζει η μετάβαση από οποιοδήποτε προηγούμενο. Αυτό είναι, επιτέλους, αυτό που λένε ναι έβγαλε η εταιρεία μια πραγματική ναυαρχίδα. Όχι με περικοπές και πειραματισμό στην κάμερα, όπως το 20, αλλά μια νέα ώριμη ναυαρχίδα. Και προσωπικά μου αρέσει το σχήμα του και παρά το μέγεθος του δεν είναι χοντρό ,πλατύ ούτε ένα τετράγωνο πλακάκι. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμφωνώ απόλυτα ! Ακριβώς έτσι είναι . Ίσως η πιο ουσιαστική αναβάθμιση της τελευταίας διετίας . Προσωπική άποψη φυσικά αλλά εάν υπάρχει το χρήμα , τότε αναβαθμίζεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Εγώ ερχόμενος από 11 pro max έχω πάθει πλάκα . Έχοντας δοκιμάσει όμως και το s20 ultra & note 20 ultra είναι σκάλες ανώτερο ... Με πιάνω πολλές φορές να το ξεκλειδώνω χωρίς να έχω να κάνω κάτι , απλά χαζεύω :) Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 4, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Να ρωτήσω και γω....επειδή το φορτίζω κλειστό,όταν το ανοίξω μετά μου γράφει για λίγο υπάρχει πρόβλημα με τη σύνδεση.. Μετά φτιάχνει,το κάνεις και σε σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 παιδες για οποιον ψαχνει θηκη, αν θελει την καφε την δερματινη την δινω καθως παρελαβα κανα 3αρι σημερα και η καφε δε με βολευει, χοντραινει το κινητο οποτε θα κρατησω μονο μια πλαστικη λεπτη (τυπου PItaka) Που ειναι αρκετα πιο λεπτη. ποσταρω εδω καθως ξερω οτι αρκετοι δε βρισκετε θηκη, αυτη ειναι και τη δινω 40 ευρω καινουρια, απλα την εβαλα τωρα και δε μου αρεσε και μπηκε στο κουτι της: https://www.skroutz.gr/s/26686977/Samsung-Leather-Cover-%CE%9A%CE%B1%CF%86%CE%AD-Galaxy-S21-Ultra-5G.html Για μένα το 20 ultra ήταν ένα πείραμα της samsung που το έβγαλε με ελαφρά την καρδία που λένε. Απόδειξη ότι το αντικατέστησε πολύ γρήγορα. Το 21 είναι περισσότερο η εξέλιξη του note παρά του 20. Απλά το note έχει το μεγάλο πρόβλημα με την μπαταρία του που δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Και μόνο για την μπαταρία, οθόνη ,επεξεργαστή, ντιζάιν, κάμερα, αξίζει η μετάβαση από οποιοδήποτε προηγούμενο. Αυτό είναι, επιτέλους, αυτό που λένε ναι έβγαλε η εταιρεία μια πραγματική ναυαρχίδα. Όχι με περικοπές και πειραματισμό στην κάμερα, όπως το 20, αλλά μια νέα ώριμη ναυαρχίδα. Και προσωπικά μου αρέσει το σχήμα του και παρά το μέγεθος του δεν είναι χοντρό ,πλατύ ούτε ένα τετράγωνο πλακάκι. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμφωνω αν και το νοτε ηταν πιο ομορφο κατα τη γνωμη μου και κυριως πιο λεπτο. Εδω δε μαρεσει το σημειο που ενωνει το σασι με την καμερα, χοντραινει και φαινεται ασχημο. Κατα τα αλλα ετσι επρεπε να ειναι το σ20 περισυ, εγω αυτο εχω να πω αλλα δε θεωρω οτι αξιζει η μεταβαση απο νοτε ή σ20 εαν δεν εχεις λεφτα για πεταμα. το νοτε μονο χειροτερη μπαταρια εχει, στα αλλα οι διαφορες ειναι αναξιες λογου ενω το σ20 ειχε απλα θεμα στην εστιαση στα κοντινα, κατι που ειχαν φτιαξει αρκετα και δεν ενοχλει πλεον τοσο. Επομενως θεωρω οτι δεν μιλαμε για καμια τρομερη βελτιωση, μονο στην αυτονομια και οτι ειναι πιο ωραιο απο σ20. Να ρωτήσω και γω....επειδή το φορτίζω κλειστό,όταν το ανοίξω μετά μου γράφει για λίγο υπάρχει πρόβλημα με τη σύνδεση.. Μετά φτιάχνει,το κάνεις και σε σας? πολυ περιεργο, μηπως σου λεει οτι μπορει να φταιει το καλωδιο και οτι φορτιζει αργα? αυτο το λεει αν βαλεις αργο φορτιστη. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 4, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 παιδες για οποιον ψαχνει θηκη, αν θελει την καφε την δερματινη την δινω καθως παρελαβα κανα 3αρι σημερα και η καφε δε με βολευει, χοντραινει το κινητο οποτε θα κρατησω μονο μια πλαστικη λεπτη (τυπου PItaka) Που ειναι αρκετα πιο λεπτη. ποσταρω εδω καθως ξερω οτι αρκετοι δε βρισκετε θηκη, αυτη ειναι και τη δινω 40 ευρω καινουρια, απλα την εβαλα τωρα και δε μου αρεσε και μπηκε στο κουτι της: https://www.skroutz.gr/s/26686977/Samsung-Leather-Cover-%CE%9A%CE%B1%CF%86%CE%AD-Galaxy-S21-Ultra-5G.html πολυ περιεργο, μηπως σου λεει οτι μπορει να φταιει το καλωδιο και οτι φορτιζει αργα? αυτο το λεει αν βαλεις αργο φορτιστη. Όχι αυτό γίνεται όταν ανοίγω το κινητό μετά από φόρτιση δηλαδή όταν ανοίξει η οθόνη μου το γράφει και μετά φεύγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Όχι αυτό γίνεται όταν ανοίγω το κινητό μετά από φόρτιση δηλαδή όταν ανοίξει η οθόνη μου το γράφει και μετά φεύγει. μηπως εννοεις τη συνδεση με δικτυο? ή τη συνδεση με το καλωδιο φορτισης? κατι δεν εχω καταλαβει σωστα μαλλον. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 4, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 μηπως εννοεις τη συνδεση με δικτυο? ή τη συνδεση με το καλωδιο φορτισης? κατι δεν εχω καταλαβει σωστα μαλλον. Σύνδεση με το δίκτυο όταν ανοίγει... Ενώ δείχνει γεμάτη η μπάρα στο σήμα μου βγάζει αυτήν την ένδειξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoureki4 Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Καλησπερα παιδια! Ειμαι σε σκεψη αγορας του ultra 256 εκδοση. Ερχομαι απο note 9. Εχω καποιες ερωτησεις, οποιοι φιλοι μπορουν ας δωσουν τα φωτα τους: 1) μαυρο ή ασημι; Κλινω προς ασημι αλλα διαβασα πως το μαυρο κλεβει την παρασταση. 2) με εναν φορτιστη fast charging απο note 9, γινεται καλη δουλεια; σε ποση ωρα εχουμε πληρη φορτιση; για ασυρματη τι προτεινετε; 3) εχει δοκιμασει κανεις να το δουλεψει με spen απο note 9 ή tab s4? Εχω και τα δυο. Τι στερειται σε σχεση με το spen του ultra? 4) τα buds pro αξιζουν; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Καλησπερα παιδια! Ειμαι σε σκεψη αγορας του ultra 256 εκδοση. Ερχομαι απο note 9. Εχω καποιες ερωτησεις, οποιοι φιλοι μπορουν ας δωσουν τα φωτα τους: 1) μαυρο ή ασημι; Κλινω προς ασημι αλλα διαβασα πως το μαυρο κλεβει την παρασταση. 2) με εναν φορτιστη fast charging απο note 9, γινεται καλη δουλεια; σε ποση ωρα εχουμε πληρη φορτιση; για ασυρματη τι προτεινετε; 3) εχει δοκιμασει κανεις να το δουλεψει με spen απο note 9 ή tab s4? Εχω και τα δυο. Τι στερειται σε σχεση με το spen του ultra? 4) τα buds pro αξιζουν; Ευχαριστω! 1.το μαυρο μου αρεσει πιο πολύ αυτο το θαμπο εινια ομορφο και δεν αφηνει δαχτυλιες. 3. με spen απο νοτε 10+ που εκανα δοκιμη παιζει μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Καλησπερα παιδια! Ειμαι σε σκεψη αγορας του ultra 256 εκδοση. Ερχομαι απο note 9. Εχω καποιες ερωτησεις, οποιοι φιλοι μπορουν ας δωσουν τα φωτα τους: 1) μαυρο ή ασημι; Κλινω προς ασημι αλλα διαβασα πως το μαυρο κλεβει την παρασταση. 2) με εναν φορτιστη fast charging απο note 9, γινεται καλη δουλεια; σε ποση ωρα εχουμε πληρη φορτιση; για ασυρματη τι προτεινετε; 3) εχει δοκιμασει κανεις να το δουλεψει με spen απο note 9 ή tab s4? Εχω και τα δυο. Τι στερειται σε σχεση με το spen του ultra? 4) τα buds pro αξιζουν; Ευχαριστω! 1) Εγω που τα ειδα απο κοντα πριν αγορασω, το πηρα σε μαυρο. Για μενα (υποκειμενικα παντα) ειναι πολυ πιο ομορφο. 2) Εμενα μου εκαναν δωρο τον φορτιστη της samsung στα 25W και φορτιζει απο το 20% στο 100% σε περιπου 55 λεπτα. 3) Δυστυχως δεν γνωριζω.Θα το ψαξω κι εγω οταν επιστρεψω Ελλαδα. 4) Εξαρταται... Εαν θα σου φανουν χρησιμα στην καθημερινοτητα εξαρταται απο σενα. Εγω που τα δοκιμασα σε σχεση με τα airpods 2 απο πλευρας επιδοσεων ειναι ανωτερα αλλα απο σχημα και το πως καθονται στο αυτι προτιμω τα airpods. Αυτο ομως ειναι επισης υποκειμενικο. Εχει να κανει και με το σχημα/μεγεθος του αυτιου. Εαν δεν χρησιμοποιεις γενικα ασυρματα ακουστικα, μολις τα δουλεψεις 1-2 εβδομαδες δεν θα τα αποχωριστεις ξανα. Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 (edited) Καλησπερα παιδια! Ειμαι σε σκεψη αγορας του ultra 256 εκδοση. Ερχομαι απο note 9. Εχω καποιες ερωτησεις, οποιοι φιλοι μπορουν ας δωσουν τα φωτα τους: 1) μαυρο ή ασημι; Κλινω προς ασημι αλλα διαβασα πως το μαυρο κλεβει την παρασταση. 2) με εναν φορτιστη fast charging απο note 9, γινεται καλη δουλεια; σε ποση ωρα εχουμε πληρη φορτιση; για ασυρματη τι προτεινετε; 3) εχει δοκιμασει κανεις να το δουλεψει με spen απο note 9 ή tab s4? Εχω και τα δυο. Τι στερειται σε σχεση με το spen του ultra? 4) τα buds pro αξιζουν; Ευχαριστω! Σχετικά με το s-pen εγώ έχω από note 4 και παίζει κανονικά. Και το κουμπί που έχει πάνω το s-pen δουλεύει. Δεν έχω δουλέψει πάλι s-pen βέβαια για να δω αν δεν κάνει κάποια λειτουργία αλλά δε νομίζω. Επίσης σήμερα μου ήρθε και η παρακάτω θήκη η οποία είναι τίμια. https://www.skroutz.gr/s/26663257/Spigen-Liquid-Air-Back-Cover-%CE%A3%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Galaxy-S21-Ultra-5G.html Προστατευτικά για την κάμερα σαν αυτά έχει δοκιμάσει κανείς? Αξίζουν? https://www.skroutz.gr/s/26883588/Hofi-Metal-Styling-Camera-Galaxy-S21-Ultra-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF.html?from=catspan https://www.skroutz.gr/s/26874256/Spigen-Optik-Tr-Slim-Camera-Lens-Protection-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Galaxy-S21-Ultra.html?from=catspan Edited February 4, 2021 by Devil_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Εγω πηρα αυτη : https://www.skroutz.gr/s/26662169/Spigen-Ultra-Hybrid-Back-Cover-%CE%A3%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%94%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%BF-Galaxy-S21-Ultra-5G.html Τωρα σχετικα με τα προστατευτικα των καμερων νομιζω πως ειναι κατι περιττο. Αφου θα φορας θηκη μηπως ειναι πεταμενα χρηματα? Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Παιδιά θυμίστε μου λίγο από που κλείνουμε τον ήχο ειδοποίησης μετά από άνοιγμα ή επανεκκίνηση της συσκευής? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoureki4 Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Καλησπέρα σε όλους μετά από δύο χρόνια με το πολύ καλό note 9 παράγγειλα και εγώ το s20 ultra στα 512 μαζί με τη θήκη με το πενάκι και αυτη είναι προπαραγγελία και περιμένω την παραλαβή από το Πλαίσιο αναμονή λοιπόν . Φιλε καλησπερα! Παρελαβες; ειμαι και γω κατοχος νοτε9 και ετοιμαζομαι για αγορα. Δοκιμη με spen απο note 9 μηπως εκανες; θα με βοηθουσε ενα feedback πανω σε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoman13 Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Παιδιά καλησπέρα, ξέρει κανείς γιατί δεν συνδέεται το κινητό μου s21 με το Garmin Fenix 6 pro? Παλεύω εδώ και ώρα, αλλά τίποτα. Το Garmin το βλέπει το κινητό, αλλά στο κινητό τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 4, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Ωραία η μέγιστη ανάλυση οθόνης και τα 120hz(πραγματικά άλλη αίσθηση) αλλά τσιμπάει πολύ μπαταρία...Τοσο ώστε να μην βγάζει μέρα αν το δουλεύεις αρκετά,τουλάχιστον αυτό είπα να δοκιμάσω σήμερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Ωραία η μέγιστη ανάλυση οθόνης και τα 120hz(πραγματικά άλλη αίσθηση) αλλά τσιμπάει πολύ μπαταρία...Τοσο ώστε να μην βγάζει μέρα αν το δουλεύεις αρκετά,τουλάχιστον αυτό είπα να δοκιμάσω σήμερα! Με έβγαλε 2 μέρες με 6 ώρες οθόνης και 3 ώρες sports tracker. Τι έκανες ώστε να μην σε βγάλει μια μέρα ?? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 4, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Με έβγαλε 2 μέρες με 6 ώρες οθόνης και 3 ώρες sports tracker. Τι έκανες ώστε να μην σε βγάλει μια μέρα ?? Το άνοιξα στις 8 το πρωί και τώρα είμαι στο 20% με 6 ώρες οθόνη... Τη μισή μέρα την πήγα στα 60hz και την άλλη μισή στα 120hz..τελείωσα την δουλειά στις 2 και από τότε το σκάλισα αρκετά βέβαια αλλά τώρα δεν μου φτάνει είναι 8:20.Για τα δικά μου δεδομένα θέλω εκεί στο 8 ώρες και κάτι sot για να βγάλω την μερα όπως έκανε στην πρώτη φορτιση με 60hz.Δεν λέω ότι είναι κακό,ισα ίσα αν το πιέσω πολύ μου βγάζει και άλλη μια ώρα,απλά εμένα τώρα με άφησε ξεκρέμαστο ας πούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Εγω πηρα αυτη : https://www.skroutz.gr/s/26662169/Spigen-Ultra-Hybrid-Back-Cover-%CE%A3%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%94%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%BF-Galaxy-S21-Ultra-5G.html Τωρα σχετικα με τα προστατευτικα των καμερων νομιζω πως ειναι κατι περιττο. Αφου θα φορας θηκη μηπως ειναι πεταμενα χρηματα?Η συγκεκριμένη είναι υπερυψωμένη πίσω ώστε να μην ακουμπούν οι κάμερες όταν το έχεις πχ σ ενα τραπεζι; γιατί στο s10 μου όντως προστατεύει. Εμένα μου ήρθε επιτέλους η samsung https://www.skroutz.gr/s/26689443/Samsung-Clear-Standing-Cover-%CE%94%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%BF-Galaxy-S21-Ultra-5G.html Οπότε πια αυριο δίνω το s10. Όμως δεν εχω ενθουσιαστεί με τη samsung... Κάποιος με εμπειρία από spigen ξερει αν οι armor (βλέπε και φωτο) είναι πιο χοντρές από την ultra hybrid?? Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Εγώ προς το παρόν έχω μια Spigen thin fit και μια liquid Air... Πολύ καλές και οι δύο η ίδια σειρά με την ίδια ποιότητα της Spigen οπως πάντα... Οι κάμερες προστατεύονται αρκετά καλά Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Το άνοιξα στις 8 το πρωί και τώρα είμαι στο 20% με 6 ώρες οθόνη... Τη μισή μέρα την πήγα στα 60hz και την άλλη μισή στα 120hz..τελείωσα την δουλειά στις 2 και από τότε το σκάλισα αρκετά βέβαια αλλά τώρα δεν μου φτάνει είναι 8:20.Για τα δικά μου δεδομένα θέλω εκεί στο 8 ώρες και κάτι sot για να βγάλω την μερα όπως έκανε στην πρώτη φορτιση με 60hz.Δεν λέω ότι είναι κακό,ισα ίσα αν το πιέσω πολύ μου βγάζει και άλλη μια ώρα,απλά εμένα τώρα με άφησε ξεκρέμαστο ας πούμε. Εγώ έβαλα σήμερα 60 πάλι να δω πόσες ώρες βγάζει. Μετά την 1η φόρτιση μου έβγαλε 2 μέρες στα 60 με πάνω από 6 ώρες οθόνη και αρκετό υπόλοιπο αλλά ακόμα έστρωνε. Τώρα πιστεύω θα δείξει πραγματικά. Όμως και με 120 σε μια μέρα πιστεύω πρέπει να φτάνει τις 7 εκτός αν έχεις κακό σήμα κτλ Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderum Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Το κινητό έχει αγοραστεί στις 22/1 και είναι στα χέρια μου από τις 25/1 (..άρα έχει κάνει αρκετούς κύκλους φόρτισης και λογικά αποδίδει πλήρως). ..στα προηγούμενα screen shots που είχα παραθέσει, το είχα με 4g. Στο τωρινό είναι πλέον με 3g (..καθώς τόσο στην εργασία όσο και στο σπίτι έχω πολύ καλό wifi). Η οθόνης είναι πάντα στην WQHD ανάλυση και στα ~ 120hz. Τα μόνα πού έχω απενεργοποιημένα, είναι η θέση (gps) και το always on της οθόνης. Έχω 3 mail να συγχρονίζονται + μόνιμα ανοιχτό bt για το galaxy watch 3 που έχω, καθώς και για την πηγή του αυτοκινήτου που έχει ανοιχτή ακρόαση. ..οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ περισσότερο φαίνονται. Βάζω ένα σημερινό screen shot (..το έβγαλα πριν ξεκινήσω να γράφω το συγκεκριμένο κείμενο ..και προσωπικά δηλώνω πολύ ικανοποιημένος). ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ..και άλλη μια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Παιδιά καλησπέρα, ξέρει κανείς γιατί δεν συνδέεται το κινητό μου s21 με το Garmin Fenix 6 pro? Παλεύω εδώ και ώρα, αλλά τίποτα. Το Garmin το βλέπει το κινητό, αλλά στο κινητό τίποτα...Αν πατήσεις pair στο ρολόι και το αναζητήσεις από το Bluetooth του κινητού, το βρίσκει? Εμένα συνδέθηκε αμέσως χωρίς πρόβλημα. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoureki4 Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Ισχυει ακομα η προσφορα με τα buds και το smart tag? Πηγα χθες κοσμοτε και μου ειπαν οτι ενδεχομενως υπαρχει ακομα. Μαλιστα η σελιδα για προπαραγγελια ειναι ακομα ανοικτη. Καπου ελεγε μεχρι 28/1 ή μεχρι ληξης των αποθεματων. Ισως αν υπαρχουν αποθεματα συνεχιστει και μετα το τελος Ιανουαριου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 4, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Το κινητό έχει αγοραστεί στις 22/1 και είναι στα χέρια μου από τις 25/1 (..άρα έχει κάνει αρκετούς κύκλους φόρτισης και λογικά αποδίδει πλήρως). ..στα προηγούμενα screen shots που είχα παραθέσει, το είχα με 4g. Στο τωρινό είναι πλέον με 3g (..καθώς τόσο στην εργασία όσο και στο σπίτι έχω πολύ καλό wifi). Η οθόνης είναι πάντα στην WQHD ανάλυση και στα ~ 120hz. Τα μόνα πού έχω απενεργοποιημένα, είναι η θέση (gps) και το always on της οθόνης. Έχω 3 mail να συγχρονίζονται + μόνιμα ανοιχτό bt για το galaxy watch 3 που έχω, καθώς και για την πηγή του αυτοκινήτου που έχει ανοιχτή ακρόαση. ..οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ περισσότερο φαίνονται. Βάζω ένα σημερινό screen shot (..το έβγαλα πριν ξεκινήσω να γράφω το συγκεκριμένο κείμενο ..και προσωπικά δηλώνω πολύ ικανοποιημένος). ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ..και άλλη μια Επειδή οι χρόνοι ενεργής οθόνης που βγάζεις είναι απλά τέλειοι,μπορείς να μου πεις μετά από πόσες φορτίσεις έστρωσε;η τουλάχιστον αν και σένα στην αρχή δεν σε πήγαινε σε καμία περίπτωση τόσο πολύ...Να ξέρω τουλάχιστον ότι θα στρώσει σίγουρα.Εγω τώρα κάνω την 3η φόρτιση και το έχω κλειστό. @Niko το έχω πάντα σε 2G αντε 3G(σπάνια 4G).άκουσα καμία ώρα Spotify αν παίζει ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts