Jump to content

Samsung Galaxy S21 Ultra

George6633
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 minute ago, Kostas_Ts_86 said:

Εμένα το μάτι μου έπεσε σε κάτι τέτοιο:

IMG_3999.thumb.jpeg.515236d01e4e8e0d3bb8e85b1980909e.jpeg

Μακάρι αλλά το έγραψε το επίσημο site αυτό που ανέβασα..

1 hour ago, LELELO said:

https://news.samsung.com/global/samsung-one-ui-7-beta-rolls-out-to-more-galaxy-devices

Δεν βλέπω το s21ultra να παίρνει αναβάθμιση..

Αυτό που έχεις παραθέσει δεν λέει κάτι τέτοιο βρε. 

20 minutes ago, challenge143 said:

Αυτό που έχεις παραθέσει δεν λέει κάτι τέτοιο βρε. 

Ναι είπα βλακεία..

Σε αυτό το site: https://techmaniacs.gr/h-samsung-epiteloys-anakoinonei-tin-kykloforia-toy-episimoy-one-ui-7-update-syskeyes/ δεν βλέπω το s21 ultra.. μακάρι να την πάρει όπως ξέραμε..

Θα την πάρει  λογικά κ σε ορισμένα YouTube δειχνει είδη να έχουν βάλει beta ui7 . Αλλά κ να μην την πάρει το κινητό πάει μπάλα κ δεν μου έχει παραπονεθεί ούτε καν η γυναίκα μου κ κρατάει κ η μπαταρια ρε παιδιά.  Βέβαια έχω αφήσει το κινητό 4 ενημερώσεις πίσω γιατί σε αυτή την ενημέρωση είχα παρατηρήσει ότι δεν πέφτει με τίποτα η μπαταρια.  

12 minutes ago, challenge143 said:

Θα την πάρει  λογικά κ σε ορισμένα YouTube δειχνει είδη να έχουν βάλει beta ui7 . Αλλά κ να μην την πάρει το κινητό πάει μπάλα κ δεν μου έχει παραπονεθεί ούτε καν η γυναίκα μου κ κρατάει κ η μπαταρια ρε παιδιά.  Βέβαια έχω αφήσει το κινητό 4 ενημερώσεις πίσω γιατί σε αυτή την ενημέρωση είχα παρατηρήσει ότι δεν πέφτει με τίποτα η μπαταρια.  

Και σε μένα το κινητό στη γυναίκα μου πάει για όσο κρατήσει.. είχε ένα redmi note 12 pro και τις δίνω και αυτό... Εγώ πήρα το 25 ultra και την πέμπτη που το παρέλαβα αν και το έστησα την κυριακή έκανα την αλλαγή.. δεν μου πήγαινε η καρδιά να τα αφήσω.. το κινητό τρέχει απροβλημάτιστα ακόμα και σήμερα και αν και έχει 4 χρόνια διαφορά με το 25άρι δεν έχει τρελές διαφορές.. αν δεν έπαιρνα τζάμπα το 25άρι θα πήγαινα στο 26 οριστικά...

Edited by LELELO

Ωραίος καλορίζικο.  Τραβά ένα format κ μια καινούργια μπαταρία κ θα πάθει σοκ η γυναίκα σου μόλις το λειτουργήσει.  Όπως εμένα είχε το A52s  κ της έδωσα το 21υ κ είδε το φως το αληθινό.  Τώρα εσύ με το 25αρι δεν θα δεις το φως το αληθινό αλλά σίγουρα είναι ανωτέρω από το 21 κ σε καθημερινή χρήση δεν θα καταλάβεις κάτι το ιδιαίτερο.  Εγώ που το δούλεψα το 25αρι για κανένα 10λεπτο σε ένα κατάστημα δείχνει πολύ premium κατασκευή από το 24αρι μου κ έχει πολύ καλύτερο κράτημα στο χέρι. Μου έκανε πολύ θετικές εντυπώσεις το 25αρι θα το ευχαριστηθεις να είσαι σίγουρος.  ( κ μην ακούς διάφορα άλλοι που λένε εγώ έχω το s23u διαμάντι πάλι καλά που δεν έκανα την αλλαγή εγώ έχω το s24u διαμάντι πάλι καλά που δεν πήγα στο 25 ...εεεεεε ακούς πάλι το s23u είναι πολύ δυνατό γιατί να πάω στο 25 ...   κ άλλα τέτοια και μας ζαλίζουν το νήμα.  " σε ρωτήσαμε ρε μεγάλε γιατί να αφήσεις το s23u η το 24 η 21υ;  κ να πας στο 25 αρι ; αν αξίζει η δεν αξίζει;  δικαίωμα του καθενός είναι σε ποιο μοντέλο θα πάει κ πόσα θα δώσει.  Κουμάντο στην τσέπη του θα κάνεις;  . Συγνώμη φίλε δεν πήγαινε εννοείται για σένα αλλά στα άλλα νήματα που διαβάζω αυτά τα χαζά κ ήθελα να τα βγάλω τα εσώψυχα μου εδώ :classic_biggrin:. όσοι έχων την προηγούμενη συσκευή κράζουν το 25αρι . Όποιος διαθέτει χρήμα την κάνει την κίνηση Όποιος δεν διαθέτει κάθετε στα αυγά του κ δεν πετάει κουταμαρες τέτοιου είδους.  

Όπως τα λες είναι.. είναι πολύ ανώτερο από το 21 το 25 αλλά δεν είπα ουαου.. 

Μόλις έκανα φορμάτ στο 21 και φεύγει αύριο για σμαρτεκ.. για κανένα χρονο-η γυναίκα μου θα το ευχαριστηθεί (είναι και ο μικρός και θέλω να του βγάζουμε ωραίες φωτός).. όσο για τις απόψεις όλων.. σεβαστές .. αν τις είχα ακούσει κατά γράμμα δεν θα είχα πάρει το 25.. 

• 2 weeks later...

@LELELO κοιτάω στο επίσημο σαιτ πάντως φτηνά σου πήραν για μπαταρία κ μεμβράνη.  Η αλήθεια είναι ότι στεναχωρηθηκα με το καπάκι που ανέφερες.  Περιμένουμε εντυπώσεις από την μπαταρία.  

Screenshot_20250315_114734_Samsung Internet.jpg

On 15/3/2025 at 11:52 ΠΜ, challenge143 said:

@LELELO κοιτάω στο επίσημο σαιτ πάντως φτηνά σου πήραν για μπαταρία κ μεμβράνη.  Η αλήθεια είναι ότι στεναχωρηθηκα με το καπάκι που ανέφερες.  Περιμένουμε εντυπώσεις από την μπαταρία.  

Screenshot_20250315_114734_Samsung Internet.jpg

Ναι οικονομικά είναι πολύ καλά.. και σε τηλεφωνική εξυπηρέτηση αν και δεν απάντησαν σε όλες τις κλήσεις (λογικά θα γίνεται χαμός από κόσμο) μία χαρά ανταποκρίθηκαν . 

Τώρα για μπαταρία ακόμα δεν το έχει πάρει στα χέρια της καθώς θέλω να της το ρυθμίσω και κόλλησα στο πιο βασικό.. εγώ που το έχω στα χέρια μου και το στήνω βλέπω μια χαρά μπαταρία αλλά θα δείξει όταν το χρησιμοποιήσει και και θα μάθει τις ρουτίνες της..

1. Από χθες δεν με άφηνε να βάλω το email της.. εκτός από gmail έχει και yahoo και δεν έμπαινε με τίποτα.. μόλις πριν το έβαλα...

Δευτερο και πιο σημαντικό είναι πως δεν μπορώ να συγχρονίσω τις φωτογραφίες της με το παλιό κινητο. εχω χώρο στο OneDrive οικογενειακό(1τερα εγω και ένα αυτή..τα υπόλοιπα απλά υπαρχουν) και στο redmi note 12 pro που έχει τώρα, συγχρονίζουν όλες με το λογαριασμό της που έχει στο Yahoo.. προσπαθώ να βάλω στις ρυθμίσεις συλλογής (στο συγχρονισμό με OneDrive) το λογαριασμό αυτό και για κάποιο λόγο μου παίρνει το λογαριασμό του gmail.. έχω κάψει το κεφάλι μου και δεν ξέρω τι πατάτα έχω κάνει και δεν παίρνει το Yahoo για να φέρει όλες τις φωτογραφίες της και να συγχρονίζει και τις νέες όταν με το καλό το πάρει..

Καμία ιδέα;

Edited by LELELO

Για να δεις τις φωτογραφίες στη συλλογή φαντάζομαι θες?

Πρέπει να είναι κάτω από συγκεκριμένο φάκελο που φτιάχνει το σαμσουνγκ όταν ενεργοποιείς τον συγχρονισμό με το ονεδρινε

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

6 ώρες πριν, OverClocker said:

Για να δεις τις φωτογραφίες στη συλλογή φαντάζομαι θες?

Πρέπει να είναι κάτω από συγκεκριμένο φάκελο που φτιάχνει το σαμσουνγκ όταν ενεργοποιείς τον συγχρονισμό με το ονεδρινε

Καλημέρα. από το μήνυμά σου κατάλαβα πώς πρέπει ο φάκελος που υπάρχουν όλες οι φωτογραφίες να μετακινηθεί σε αυτόν τη samsung.. οπότε ξεκίνησε και ο συγχρονισμός.. προφανώς επειδή το κινητό ήταν άλλης εταιρείας δεν γίνονταν αυτόματα όπως το έκανα πρόσφατατώρα που άλλαξα σε έχεις 25 ultra..

Σε ευχαριστώ πολύ που με ξεμπλόκαρες..

Καλησπέρα σας.. αυτός ο φορτιστής https://www.e-shop.gr/samsung-travel-charger-ep-ta800nw-25watt-usb-no-cable-white-bulk-p-TEL.201766 είναι safe για το κινητό(σίγουρα δεν είναι ο γνήσιος σωστά);; Τον έχει σε καλή τιμή και λέω να τον τσιμπήσω..

13 minutes ago, LELELO said:

Καλησπέρα σας.. αυτός ο φορτιστής https://www.e-shop.gr/samsung-travel-charger-ep-ta800nw-25watt-usb-no-cable-white-bulk-p-TEL.201766 είναι safe για το κινητό(σίγουρα δεν είναι ο γνήσιος σωστά);; Τον έχει σε καλή τιμή και λέω να τον τσιμπήσω..

εφόσον διαθέτεις 1000 και ευρώ να πάρεις ένα κινητό, δεν νομίζω ότι αξίζει να λυπηθείς να δώσεις 10 ευρώ παραπάνω για ένα γνήσιο.   https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/fortistes-kiniton/223354-samsung-usb-type-c-25w-black

Μπανανια από το eshop?

Κατα τα άλλα ο φορτιστής μια χαρά είναι για το κινητό αρκεί να μην χωροπηδάει.

Edited by OverClocker

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

Ειναι ακριβως ο ιδιος φορτιστης που ειχε μεσα η σειρα S20. Τον εχω παρει σε μαυρο και εχω και τον φορτιστη του S20 plus και ειναι ακριβως ιδιοι.

Για να σας βοηθήσω με το θέμα γνησιότητας ο Φορτιστής ο γνήσιος,  θα τον βρείτε ΜΟΝΟ σε τέτοια συσκευασία. Αν το πάρετε σε σακουλάκια το καταλαβαίνετε ότι δεν είναι γνήσιο.  Σας παραθέτω φωτογραφίες πως θα τον πάρετε. 

20250324_185437.jpg

20250324_185419.jpg

20250324_185516.jpg

Παίδες σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.. το κινητό το έχω ήδη δώσει στη γυναίκα μου (είναι και 4ετιας με νέα βέβαια μπαταρία) γιατί εγώ πήγα στο 25ρι και υπάρχει γνήσιος φορτιστής.. είδα το φθηνό και είπα να πάρω και ένα δεύτερο για να υπάρχει για ευκολία.. οπότε αν είναι θέμα να χει ζήτημα το κινητό για μη γνησιότητα πάω στον Κωτσόβολο που είπε ο boymanos και όλα καλά..

Ναι μια χαρά είναι.. βέβαια απλή χρήση του κάνει.. δεν έχειτα  mails που έχω συνδέσει εγώ.. ούτε άπειρες εφαρμογές..2 κάρτες κλπ..

Η διαφορά με πριν εννοείται ότι είναι αισθητή..

Παιδιά το νου σας. Κάποια λ@λ@κια έχει κάνει η samsung με το update της εφαρμογής επαφές όχι μόνο εδώ αλλά σε αρκετά μοντέλα πρόβλημα αποθηκευτικό χώρο επαφών. Σβήνει μόνο του επαφές 50-60 τις κάνεις επαναφορά και μετά από λίγο τις ξανά σβήνει. Έτυχε σε μένα στο s21 ultra αλλά και στο A53 της γυναίκας μου.. Θέλει backup.. Wipe cache και wide data άδειασμα χειροκίνητο εντελώς και ξανά εισαγωγή... Εμένα έτσι έστρωσε αλλά πολύ κουλό.. Έχει τύχει και σε κανέναν άλλο να δούμε αν είναι γενικό η έχει Πρόβλημα η τελευταία έκδοση της εφαρμογής??? Έκδοση 15.1.99 αυτή που έχει θέμα..

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Κ πως το κατάλαβες για να το καταλάβουμε κ εμείς; 

2 minutes ago, challenge143 said:

Κ εγώ αυτή την version έχω.

Edited by challenge143

Εγώ το κατάλαβα από 3 μεριές.. Με πήραν γνωστοί μου και έβγαζε μόνο νούμερο και όχι όνομα την αλλη μέρα έψαχνα να βρω μια επαφή που ήθελα και δεν την βρήκα συν ότι είχα και battery drain στην Μπαταρία ο χώρος αποθήκευσης επαφών έγραφε 24,5 % κατανάλωση.. Μετά μπήκα στα διαγραμμένα και είχε σβήσει 60 επαφές... Στην γυναίκα σήμερα σε A52s είχε σβήσει 34... Το κουλό κιόλας είναι ότι κάνεις επαναφορά επαφών και μετά από λίγο τα ξανά σβήνει.. Έκδοση 15.1.99... Απίστευτο μεν αληθινό δε... Έκανα backup το σωστό νούμερο επαφών με την εφαρμογή super backup έσβησα τα πάντα με wipe data και χειροκίνητα και μετά επαναφορά επαφών και μάλλον στρώνει έτσι... 

Screenshot_20250322_142646_Device care.jpg

Screenshot_20250322_142657_Device care.jpg

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Πολύ περίεργο αυτό αν ισχύει κ έχει κάνει τέτοια πατάτα η samsung.  Προς το παρόν από την ώρα που το έχεις γράψεις εχω παρακολουθήσει κ τις 3 συσκευές s21u/24υ/ 52s αλλά Προς το παρόν δείχνουν όλα ρολόι. Θα το παρακολουθήσω και θα αναφέρω.  

Εκτός κ οφείλεται κάτι άλλο όπως έχουν γραφτεί για την τελευταία ενημέρωση του viber :classic_blink:

4 ώρες πριν, challenge143 said:

Για να σας βοηθήσω με το θέμα γνησιότητας ο Φορτιστής ο γνήσιος,  θα τον βρείτε ΜΟΝΟ σε τέτοια συσκευασία. Αν το πάρετε σε σακουλάκια το καταλαβαίνετε ότι δεν είναι γνήσιο.  Σας παραθέτω φωτογραφίες πως θα τον πάρετε. 

20250324_185437.jpg

20250324_185419.jpg

20250324_185516.jpg

Από το e-shop είχα πάρει τον 25άρη και βρισκόταν σε αυτήν ακριβώς τη συσκευασία.

Edited by Serafeim1981

😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν οι "ειδήμονες" γράφουν ιστορία και μετά απαιτούν και λογοκρισία...

6 ώρες πριν, challenge143 said:

Πολύ περίεργο αυτό αν ισχύει κ έχει κάνει τέτοια πατάτα η samsung.  Προς το παρόν από την ώρα που το έχεις γράψεις εχω παρακολουθήσει κ τις 3 συσκευές s21u/24υ/ 52s αλλά Προς το παρόν δείχνουν όλα ρολόι. Θα το παρακολουθήσω και θα αναφέρω.  

Εκτός κ οφείλεται κάτι άλλο όπως έχουν γραφτεί για την τελευταία ενημέρωση του viber :classic_blink:

Έτσι ξαφνικά το παρουσίασε.. Δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ... Το viber τι έπαθε τι κάνει?? 

Edited by zerv_5800