konakis Δημ. August 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2024 Πριν από λίγο πέρασα update με patches Αυγούστου... 2 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. September 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2024 Την καίει λίγο παραπάνω τη μπαταρία του, πάντως. Περιμένω επόμενη έκδοση, μήπως ισιώσει λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2024 Άστο να δουλέψει εμένα ίσιο μου φαίνεται...πάντως δεν έχει το παραμικρό σπασιματάκι δουλεύει πολύ σμουθ βελούδινη λειτουργία εμπειρία σε όλα του, με ένα ios theme που το έχω τα σπάει για τα δικά μου γούστα πάντα... * θα πάρουμε κι άλλο update?? Δεν το πιστεύω 🤫🫨 2 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. September 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2024 45 minutes ago, konakis said: Άστο να δουλέψει εμένα ίσιο μου φαίνεται...πάντως δεν έχει το παραμικρό σπασιματάκι δουλεύει πολύ σμουθ βελούδινη λειτουργία εμπειρία σε όλα του, με ένα ios theme που το έχω τα σπάει για τα δικά μου γούστα πάντα... * θα πάρουμε κι άλλο update?? Δεν το πιστεύω 🤫🫨 Είμαι ακόμα στην 1.0.2.0 εγώ, για το VF variant, εδώ και 2+ εβδομάδες που την πήρα. Δεν έκανα reset μετά, δεν είχα το κουράγιο να το στήσω από την αρχή. Έχει λίγο λόξυγγα κάποιες φορές, ανεπαίσθητο συνήθως, αλλά τον καταλαβαίνω. Γενικά, είναι πιο γρήγορο από πριν. Όταν λέω για επόμενη έκδοση, απλά τις αναβαθμίσεις που ίσως σε κάποιο σημείο κάτσουν κάπως καλύτερα σε εμένα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. September 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2024 Εμφανίστηκε και η 1.0.3.0, με ενημέρωση ασφαλείας Σεπτέμβρη. Όλα κι όλα γράφει 23ΜΒ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasGG Δημ. October 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2024 Καλησπέρα. Συνεχίζονται οι ενημερώσεις Google Play με του Σεπτεμβρίου 24, για το Mi 11i. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasGG Δημ. October 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2024 Καλησπέρα. Νέο update 1.0.9.0, με Security Patch Σεπτεμβρίου 2024, για το mi 11i. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasGG Δημ. November 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2024 (edited) Καλησπέρα. Νέο update 1.0.10.0, με Security Patch Οκτώβριος 2024, για το mi 11i. Τι πάθανε και κάθε μήνα μας δίνουν security patch? Πολύ καλό βέβαια. Και με attention. Edited November 7, 2024 by nikolasGG 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2024 Σήμερα είπα να ρίξω μια ματιά και είδα την ενημέρωση... μόλις την κατέβασα. @nikolasGG Hyper OS rules 🤙🤳😁😁 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. November 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2024 Κάπου έσκασε λίστα συσκευών που θα πάρουν και τη 2η έκδοση του Hyper. Από όσο καταλαβαίνω, μέσα είμαστε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2024 Αντε ρε συ... τί πάθανε οι Κινέζοι, τόσο καιρό παρατημένη η συσκευή όλα μαζεμένα τώρα τα update Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. November 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2024 On 16/11/2024 at 11:27 ΠΜ, Dekaohtoura said: Κάπου έσκασε λίστα συσκευών που θα πάρουν και τη 2η έκδοση του Hyper. Από όσο καταλαβαίνω, μέσα είμαστε. Πρώτο 3μηνο 2025 θα πάρει και το Mi11 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2024 Το mi11i παίζει να ήταν η καλύτερη συσκευή της Xiaomi. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasGG Δημ. November 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2024 Καλησπέρα. Συνέχεια των updates με την 1.0.11.0, με Security Patch November 2024, για το mi 11i. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2024 Ωραίος 🤙 την πέρασα κι εγώ πριν από λίγο Είμαστε στους τυχερούς πιστεύω που ακόμη και σήμερα υποστηρίζει η σιαόμι μια τέτοια "παλιά" συσκευή πάντα σύμφωνα με τα δεδομένα της εταιρείας με τα τόσα πολλά μοντέλα που παρουσιάζει συνεχώς, πόσο δε όταν πρόκειται ουσιαστικά για midrange κινητό με specs ναυαρχίδας όπως είναι το δικό μας... 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. December 1, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2024 Η Voda τα έχει φορτώσει στο δικό της variant, είμαι ακόμα στην 1.0.3.0 με έκδοση ασφαλείας 2024-09-01. Για να δούμε τί θα γίνει και πότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. December 3, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2024 Πριν προλάβω να γκρινιάξω πολύ, εμφανίστηκε σήμερα το 1.0.4.0, με έκδοση ασφαλείας 2024-11-01. Οκ, καλό αυτό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasGG Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου (edited) Καλή Χρονιά, Χρόνια Πολλά με υγεία και ότι καλύτερο σε όλους. Με τη νέα χρονιά ήρθε και η 1.0.13.0, 112MB. Παραμένει το Security Patch November 2024, αλλά με System Stability, για το mi 11i. Edited 2 Ιανουαρίου by nikolasGG 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Καλημέρα μόλις την κατέβασα...καλή χρονιά σε όλους 2 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasGG Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Καλησπέρα. Νέο update για το Mi 11i με Security Patch Ιανουάριος 2025 και ένα Optimization. Σαν ακόμη πιο smooth η εμπειρία, αν και δεν αναφέρει άλλες αλλαγές. Του Google play έμεινε σε Οκτώβριος 2024. Απ' ότι διαβάζω πολλά Xiaomi έμειναν με παλιότερο update στο Google play, παίζει και Αυγούστου σε κάποια. Καλά είμαστε εμείς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. Παρασκευή στις 05:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:47 μμ (edited) Μόλις μου εμφανίστηκε στο VF Mi11i η 1.0.6.0, μικρή (160κάτι ΜΒ), ως "ενημερωμένες εφαρμογές" και security patch Ιανουαρίου 2025. Καλή φάση! Edited Παρασκευή στις 05:52 μμ by Dekaohtoura 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. Κυριακή στις 08:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:46 πμ Ωραίος 🤙 thx. Τώρα την κατεβάζω κι εγώ... 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. Κυριακή στις 11:17 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:17 πμ On 30/11/2024 at 6:26 ΜΜ, konakis said: Ωραίος 🤙 την πέρασα κι εγώ πριν από λίγο Είμαστε στους τυχερούς πιστεύω που ακόμη και σήμερα υποστηρίζει η σιαόμι μια τέτοια "παλιά" συσκευή πάντα σύμφωνα με τα δεδομένα της εταιρείας με τα τόσα πολλά μοντέλα που παρουσιάζει συνεχώς, πόσο δε όταν πρόκειται ουσιαστικά για midrange κινητό με specs ναυαρχίδας όπως είναι το δικό μας... Αυτό είναι γάμος, τέλος! Το έχεις παντρευτεί το εργαλείο 😄😄😄 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. Κυριακή στις 06:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:04 μμ Non stop παίζει το εργαλείο καθημερινή χρήση,,πολύ ευχαριστημένος ως δεύτερο το έχω μαζί με το 23u. 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts