Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 44,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

η ελαχιστη ανανεωση απο καταστημα γερμανος,ειναι ηδη 10 ευρω.

Μην το γενικευεις διοτι δεν ισχυει, την Τριτη 22/8 εβαλα 5€ σε κεντρικοτατο καταστημα γερμανου. Καποια καταστηματα του οντως σου λενε ελαχιστη 10€ (και οποιος τσιμπησει) ενω το συστημα τους (κοινο για ολο το δικτυο) επιτρεπει ΚΑΙ για 5€.

Edited by stefanos1999

Κατάστημα οτε δεν δίνουν το ειδικό πακέτο, πήγα σε δύο σήμερα.οπότε βλακείες λένε στο 13888 ότι το δίνουν

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Στο Συνταγμα (στην εξοδο του μετρο επι της πλατειας) εδιναν παντως χθες τετοια "φοιτητικα" wu με 1.500', ομως στον Ευαγγελισμο στο σταθμο (στην εξοδο του νοσοκομειου) που συνηθως υπαρχει ατομο τις πρωινες ωρες που προωθει της κοσμοτε δεν ηταν κανενας... μαλλον εχουν παει διακοπες. Edited by stefanos1999

Κατάστημα οτε δεν δίνουν το ειδικό πακέτο, πήγα σε δύο σήμερα.οπότε βλακείες λένε στο 13888 ότι το δίνουν
Φίλε, έγραψα πριν ότι ακριβώς μου είπε η κοπέλα στο τηλέφωνο...

Συγνώμη αν ταλαιπωρήθηκες

Edited by elephant
[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε, έγραψα πριν ότι ακριβώς μου είπε η κοπέλα στο τηλέφωνο...

Συγνώμη αν ταλαιπωρήθηκες

Καλά δεν είπα κάτι κακό για σένα, απλά να γνωρίζουν οι λοιποί συμφορουμιτες, μην τρέχουν τσάμπα.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Τωρα σοβαρα, περιμενε κανενας οτι ειναι δυνατον ποτε να δινουν πακετο καρτοκινητης με 1500'λεπτα + 1,5gb με 8,5€/μηνα στα επισημα καταστηματα του δικτυου;;; Ελεος βρε παιδια!!! Δεν θα μεινει ουτε ενα συμβολαιο ενεργο, θα κλεισουν τα μισα καταστηματα συν οτι θα χασει τη δουλεια του σημαντικος αριθμος υπαλληλων/πωλητων.

Μονο μεσω εξωτερικων πωλητων δινονται τετοια "φοιτητικα" και οπως εχουν αναφερει αλλα μελη και με απευθειας προσφορα απο το 13888.

Edited by stefanos1999

Έκανες ανανέωση αυτές τις μέρες και δεν σου μετέφερε τον χρόνο ομιλίας που σου είχε απομείνει;

Ναι. Βέβαια έβαλα απλά λεφτά . Δεν ξέρω αν βάλεις παλι promo 4 αν τα προσθέτει τα προηγούμενα λεπτά ομιλίας.

----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

η ελαχιστη ανανεωση απο καταστημα γερμανος,ειναι ηδη 10 ευρω. Σε καταστημα κοσμοτε ηταν 5,δεν ξερω αν εχει αλλαξει ακομα,αλλα ο προγραμματισμος ηταν να αλλαξει κι εκει. Προφανως σε αυτο αναφερονταν.

Δεν ισχύει αυτό που λες. Έβαλα πριν λίγες μέρες 5 ευρώ σε Γερμανό.

Για κάποιον που τον ενδιαφέρει να αγοράσει νούμερο καινούριο, με πρώτη προτεραιότητα να έχει το νούμερο ως back-up σε ταξίδια (ως λήψη σήματος) και δεύτερη τα δεδομένα, τι συμφέρει να πάρει what's up ή κοσμοκαρτα? Η ανανέωση θα είναι η τυπική διατήρησης του αριθμού, αλλά θα θέλαμε και έχει προσφορές σε δεδομένα (καλοκαίρι, τριήμερα κ.ο. κ.)

Στάλθηκε από το HT17Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι. Βέβαια έβαλα απλά λεφτά . Δεν ξέρω αν βάλεις παλι promo 4 αν τα προσθέτει τα προηγούμενα λεπτά ομιλίας.

Λογικά θα γίνεται ό,τι και με τα υπόλοιπα πακέτα. Για να προστεθεί το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας από το promo4, θα πρέπει να βάλεις και πάλι το ίδιο πακέτο.

Αν δε το έκανες λογικό μου ακούγεται να έχασες τα λεπτά ομιλίας που είχες.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Για κάποιον που τον ενδιαφέρει να αγοράσει νούμερο καινούριο, με πρώτη προτεραιότητα να έχει το νούμερο ως back-up σε ταξίδια (ως λήψη σήματος) και δεύτερη τα δεδομένα, τι συμφέρει να πάρει what's up ή κοσμοκαρτα? Η ανανέωση θα είναι η τυπική διατήρησης του αριθμού, αλλά θα θέλαμε και έχει προσφορές σε δεδομένα (καλοκαίρι, τριήμερα κ.ο. κ.)

Στάλθηκε από το HT17Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν το θες για 2ο νουμερο ως back up και παιζεις με προσφορες whats up.Αν θες να μαζευεις GB και να εχεις back up πας φρογκ.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Καλημέρα..! Προχθές έκανα τη σύνδεσή μου σε καρτοκινητό φοιτητικό... έμεινε μια μέρα το τηλέφωνο νεκρό και επανήλθε χθες σε κάρτα και το έκανα what's up.. αλλά δεν έχει γίνει ακόμα φοιτητικό... γιατί; Πόσες μέρες κάνει..; Ευχαριστώ πολύ...

Αν κάποιος μπορεί να επιβεβαιώσει. Έχω κινητό με περίσσια 200 λεπτά προς what's up και 200 προς όλους που ληγουν σε 3 μέρες. Ήταν από το combo them all. Αν βάλω το πρόγραμμα με τα 400 προς what's up και 100 προς όλους θα τα ανανεώσει τα λεπτά ή θέλει ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα?

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Αν κάποιος μπορεί να επιβεβαιώσει. Έχω κινητό με περίσσια 200 λεπτά προς what's up και 200 προς όλους που ληγουν σε 3 μέρες. Ήταν από το combo them all. Αν βάλω το πρόγραμμα με τα 400 προς what's up και 100 προς όλους θα τα ανανεώσει τα λεπτά ή θέλει ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα?

Κι εγώ ρώτησα κάτι παρόμοιο τις προάλλες, αλλά δεν το έχει δοκιμάσει κανένας μάλλον.

Εγώ θέλω να κάνω το ανάποδο. Ενώ έχω μικτό πακέτο, να βάλω ένα 200άρι για να δω αν μου μαζέψει τα λεπτά προς όλους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μαζέψει τα MB.

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Κι εγώ ρώτησα κάτι παρόμοιο τις προάλλες, αλλά δεν το έχει δοκιμάσει κανένας μάλλον.

Εγώ θέλω να κάνω το ανάποδο. Ενώ έχω μικτό πακέτο, να βάλω ένα 200άρι για να δω αν μου μαζέψει τα λεπτά προς όλους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μαζέψει τα MB.

Το ίδιο είναι απλά εγώ θέλω να βάλω αυτό με τα 400 και 100 με τα 6 ευρώ να δω αν ανανεώσει τα άλλα από το combo them all

Το ίδιο είναι απλά εγώ θέλω να βάλω αυτό με τα 400 και 100 με τα 6 ευρώ να δω αν ανανεώσει τα άλλα από το combo them all

Εγώ πάντως με το πακέτο που βάζω (αυτό των 8€ μέσω 1330) δεν έχω καταφέρει να μαζέψω λεπτά προς wu και μηνύματα. Μάλλον όλα τα μεταφέρεις μόνο αν βάλεις πακέτο από το σάιτ ή από το application.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Εγώ πάντως με το πακέτο που βάζω (αυτό των 8€ μέσω 1330) δεν έχω καταφέρει να μαζέψω λεπτά προς wu και μηνύματα. Μάλλον όλα τα μεταφέρεις μόνο αν βάλεις πακέτο από το σάιτ ή από το application.

Μόνο από την εφαρμογή βάζω πακέτα. Αν και αυτό με τα 400 100 μόνο στο 1330 υπάρχει και τα ανανεωσε κανονικά πριν κάτι μέρες τα προηγούμενα.

Μόνο από την εφαρμογή βάζω πακέτα. Αν και αυτό με τα 400 100 μόνο στο 1330 υπάρχει και τα ανανεωσε κανονικά πριν κάτι μέρες τα προηγούμενα.

Και τα λεπτά προς WU σου μάζεψε;

Ναι όλα

Ωχ, ρε συ, τώρα το τσέκαρα ξανά. Έκανα λάθος. Κι εμένα μου μάζεψε τα λεπτά προς WU. Μόνο μηνύματα τελικά δε μεταφέρονται. :)

Αν δοκίμασε κανείς να δει αν μεταφέρονται τα λεπτά του promo4 ας μας ενημερώσει παρακαλώ. Προσωπικά θα το δοκιμάσω αρχές του επόμενου μήνα.
Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Μετά την ενεργοποίηση του Giga Summeriazo δηλαδή, επιστρέφουμε έτσι απότομα στα 600MB με 6 ευρώ;!!! Μιλάω αποκλειστικά για διάρκεια 30 ημερών, όχι Σαββατοκύριακα ή βράδυα.