Kartokinitos Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Σε κοσμοτε πριν λιγες μερες 5 ευρω. Στα μαγαζιά Γερμανος μερικοι εχουν καταντησει χειροτεροι και από βονταφον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 (edited) η ελαχιστη ανανεωση απο καταστημα γερμανος,ειναι ηδη 10 ευρω. Μην το γενικευεις διοτι δεν ισχυει, την Τριτη 22/8 εβαλα 5€ σε κεντρικοτατο καταστημα γερμανου. Καποια καταστηματα του οντως σου λενε ελαχιστη 10€ (και οποιος τσιμπησει) ενω το συστημα τους (κοινο για ολο το δικτυο) επιτρεπει ΚΑΙ για 5€. Edited August 25, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Κατάστημα οτε δεν δίνουν το ειδικό πακέτο, πήγα σε δύο σήμερα.οπότε βλακείες λένε στο 13888 ότι το δίνουν Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 (edited) Στο Συνταγμα (στην εξοδο του μετρο επι της πλατειας) εδιναν παντως χθες τετοια "φοιτητικα" wu με 1.500', ομως στον Ευαγγελισμο στο σταθμο (στην εξοδο του νοσοκομειου) που συνηθως υπαρχει ατομο τις πρωινες ωρες που προωθει της κοσμοτε δεν ηταν κανενας... μαλλον εχουν παει διακοπες. Edited August 25, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 (edited) Κατάστημα οτε δεν δίνουν το ειδικό πακέτο, πήγα σε δύο σήμερα.οπότε βλακείες λένε στο 13888 ότι το δίνουνΦίλε, έγραψα πριν ότι ακριβώς μου είπε η κοπέλα στο τηλέφωνο... Συγνώμη αν ταλαιπωρήθηκες Edited August 25, 2017 by elephant Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Φίλε, έγραψα πριν ότι ακριβώς μου είπε η κοπέλα στο τηλέφωνο... Συγνώμη αν ταλαιπωρήθηκες Καλά δεν είπα κάτι κακό για σένα, απλά να γνωρίζουν οι λοιποί συμφορουμιτες, μην τρέχουν τσάμπα. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 (edited) Τωρα σοβαρα, περιμενε κανενας οτι ειναι δυνατον ποτε να δινουν πακετο καρτοκινητης με 1500'λεπτα + 1,5gb με 8,5€/μηνα στα επισημα καταστηματα του δικτυου;;; Ελεος βρε παιδια!!! Δεν θα μεινει ουτε ενα συμβολαιο ενεργο, θα κλεισουν τα μισα καταστηματα συν οτι θα χασει τη δουλεια του σημαντικος αριθμος υπαλληλων/πωλητων. Μονο μεσω εξωτερικων πωλητων δινονται τετοια "φοιτητικα" και οπως εχουν αναφερει αλλα μελη και με απευθειας προσφορα απο το 13888. Edited August 25, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Έκανες ανανέωση αυτές τις μέρες και δεν σου μετέφερε τον χρόνο ομιλίας που σου είχε απομείνει; Ναι. Βέβαια έβαλα απλά λεφτά . Δεν ξέρω αν βάλεις παλι promo 4 αν τα προσθέτει τα προηγούμενα λεπτά ομιλίας. ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η ελαχιστη ανανεωση απο καταστημα γερμανος,ειναι ηδη 10 ευρω. Σε καταστημα κοσμοτε ηταν 5,δεν ξερω αν εχει αλλαξει ακομα,αλλα ο προγραμματισμος ηταν να αλλαξει κι εκει. Προφανως σε αυτο αναφερονταν. Δεν ισχύει αυτό που λες. Έβαλα πριν λίγες μέρες 5 ευρώ σε Γερμανό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Το διόρθωσαν και άλλοι απο κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATHMICH Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Για κάποιον που τον ενδιαφέρει να αγοράσει νούμερο καινούριο, με πρώτη προτεραιότητα να έχει το νούμερο ως back-up σε ταξίδια (ως λήψη σήματος) και δεύτερη τα δεδομένα, τι συμφέρει να πάρει what's up ή κοσμοκαρτα? Η ανανέωση θα είναι η τυπική διατήρησης του αριθμού, αλλά θα θέλαμε και έχει προσφορές σε δεδομένα (καλοκαίρι, τριήμερα κ.ο. κ.) Στάλθηκε από το HT17Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Ναι. Βέβαια έβαλα απλά λεφτά . Δεν ξέρω αν βάλεις παλι promo 4 αν τα προσθέτει τα προηγούμενα λεπτά ομιλίας. Λογικά θα γίνεται ό,τι και με τα υπόλοιπα πακέτα. Για να προστεθεί το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας από το promo4, θα πρέπει να βάλεις και πάλι το ίδιο πακέτο. Αν δε το έκανες λογικό μου ακούγεται να έχασες τα λεπτά ομιλίας που είχες. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Για κάποιον που τον ενδιαφέρει να αγοράσει νούμερο καινούριο, με πρώτη προτεραιότητα να έχει το νούμερο ως back-up σε ταξίδια (ως λήψη σήματος) και δεύτερη τα δεδομένα, τι συμφέρει να πάρει what's up ή κοσμοκαρτα? Η ανανέωση θα είναι η τυπική διατήρησης του αριθμού, αλλά θα θέλαμε και έχει προσφορές σε δεδομένα (καλοκαίρι, τριήμερα κ.ο. κ.) Στάλθηκε από το HT17Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν το θες για 2ο νουμερο ως back up και παιζεις με προσφορες whats up.Αν θες να μαζευεις GB και να εχεις back up πας φρογκ. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATHMICH Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Ευχαριστώ πολύ.... Στάλθηκε από το HT17Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Timwros_21 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Καλημέρα..! Προχθές έκανα τη σύνδεσή μου σε καρτοκινητό φοιτητικό... έμεινε μια μέρα το τηλέφωνο νεκρό και επανήλθε χθες σε κάρτα και το έκανα what's up.. αλλά δεν έχει γίνει ακόμα φοιτητικό... γιατί; Πόσες μέρες κάνει..; Ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Αν κάποιος μπορεί να επιβεβαιώσει. Έχω κινητό με περίσσια 200 λεπτά προς what's up και 200 προς όλους που ληγουν σε 3 μέρες. Ήταν από το combo them all. Αν βάλω το πρόγραμμα με τα 400 προς what's up και 100 προς όλους θα τα ανανεώσει τα λεπτά ή θέλει ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα? Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 (edited) Αν κάποιος μπορεί να επιβεβαιώσει. Έχω κινητό με περίσσια 200 λεπτά προς what's up και 200 προς όλους που ληγουν σε 3 μέρες. Ήταν από το combo them all. Αν βάλω το πρόγραμμα με τα 400 προς what's up και 100 προς όλους θα τα ανανεώσει τα λεπτά ή θέλει ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα? Send From Note 3 With S8 Port Rom Κι εγώ ρώτησα κάτι παρόμοιο τις προάλλες, αλλά δεν το έχει δοκιμάσει κανένας μάλλον. Εγώ θέλω να κάνω το ανάποδο. Ενώ έχω μικτό πακέτο, να βάλω ένα 200άρι για να δω αν μου μαζέψει τα λεπτά προς όλους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μαζέψει τα MB. Edited August 26, 2017 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Κι εγώ ρώτησα κάτι παρόμοιο τις προάλλες, αλλά δεν το έχει δοκιμάσει κανένας μάλλον. Εγώ θέλω να κάνω το ανάποδο. Ενώ έχω μικτό πακέτο, να βάλω ένα 200άρι για να δω αν μου μαζέψει τα λεπτά προς όλους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μαζέψει τα MB. Το ίδιο είναι απλά εγώ θέλω να βάλω αυτό με τα 400 και 100 με τα 6 ευρώ να δω αν ανανεώσει τα άλλα από το combo them all Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Το ίδιο είναι απλά εγώ θέλω να βάλω αυτό με τα 400 και 100 με τα 6 ευρώ να δω αν ανανεώσει τα άλλα από το combo them all Send From Note 3 With S8 Port Rom Εγώ πάντως με το πακέτο που βάζω (αυτό των 8€ μέσω 1330) δεν έχω καταφέρει να μαζέψω λεπτά προς wu και μηνύματα. Μάλλον όλα τα μεταφέρεις μόνο αν βάλεις πακέτο από το σάιτ ή από το application. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Εγώ πάντως με το πακέτο που βάζω (αυτό των 8€ μέσω 1330) δεν έχω καταφέρει να μαζέψω λεπτά προς wu και μηνύματα. Μάλλον όλα τα μεταφέρεις μόνο αν βάλεις πακέτο από το σάιτ ή από το application. Μόνο από την εφαρμογή βάζω πακέτα. Αν και αυτό με τα 400 100 μόνο στο 1330 υπάρχει και τα ανανεωσε κανονικά πριν κάτι μέρες τα προηγούμενα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Μόνο από την εφαρμογή βάζω πακέτα. Αν και αυτό με τα 400 100 μόνο στο 1330 υπάρχει και τα ανανεωσε κανονικά πριν κάτι μέρες τα προηγούμενα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Και τα λεπτά προς WU σου μάζεψε; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Και τα λεπτά προς WU σου μάζεψε; Ναι όλα Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Ναι όλα Send From Note 3 With S8 Port Rom Ωχ, ρε συ, τώρα το τσέκαρα ξανά. Έκανα λάθος. Κι εμένα μου μάζεψε τα λεπτά προς WU. Μόνο μηνύματα τελικά δε μεταφέρονται. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Αν δοκίμασε κανείς να δει αν μεταφέρονται τα λεπτά του promo4 ας μας ενημερώσει παρακαλώ. Προσωπικά θα το δοκιμάσω αρχές του επόμενου μήνα. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Μετά την ενεργοποίηση του Giga Summeriazo δηλαδή, επιστρέφουμε έτσι απότομα στα 600MB με 6 ευρώ;!!! Μιλάω αποκλειστικά για διάρκεια 30 ημερών, όχι Σαββατοκύριακα ή βράδυα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 1.200 MB 6 ευρώ με αυτόματη ανανέωση. 30 Ημέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts