kmpatra Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 (edited) Με εξαιρεση την τελευταια η οποια δεν ξερω σε ποιους δινεται,οι αλλες ειναι για νεες συνδεσεις για τις οποιες ειναι γνωστο κατα την αγορα του αριθμου αν δικαιουσαι ή οχι (το γραφει στο φακελακι) ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απ'οτι ειδα και το αναλογο θεμα κλειδωθηκε ως ανευ ουσιας,οποτε μην ψαχνετε και πολυ τον πινακα,ειναι για νεες (συγκεκριμενες) συνδεσεις.Αφορά τον τρόπο ενεργοποιήσεις των προσφορών που συνοδεύουν τους αριθμούς αυτούς. Οσοι έχουν τέτοια νούμερα το ξέρουν εξ'αρχής πως ενεργοποιούνται οι προσφορές,δεν εχει νόημα για τους υπόλοιπους να δοκιμαζουν χωρις λόγο. Edited August 4, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 (edited) θελει κενο αναμεσα στο Α και τον αριθμο,αλλα οπως εγραψα και πριν (εκανα edit στο αρχικο ποστ),αδικος κόπος. Οπως ειχαμε συζητησει μερες πριν μοιραζουν πακετα με αυτες τις προσφορες στο δρομο (νέα νούμερα) και αυτος ειναι ο τροπος ενεργοποιησης των προσφορών. Edited August 4, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Οι άνω προσφορές είναι από προωθητικά πακέτα ή προσφορές για συνδρομητές, που έχουν να ανανεώσουν μεγάλο διάστημα. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Οι άνω προσφορές είναι για προωθητικά πακέτα ή προσφορές για συνδρομητές, που έχουν να ανανεώσουν μεγάλο διάστημα. σε αυτη την περιπτωση φανταζομαι δινουν το τελευταίο με τα 1000' ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Στο 1330 , μάλλον, αφορά {προς το παρόν, να προσθέσω} "ειδικά" πακέτα (πχ όπως αυτά που τρέχουν στις πλατείες να αγοράσουν νέες sim): Αφορά WhatsUp. Με Ζ8 και Ζ9 δείχνει να "δουλεύει". Θα δούμε (όπως έχω ξαναγράψει) τι θα "κάνει" με αυτά η Cosmote-καρτοκινητή: Άποψή μου (αλλά μην πλακώσετε πάλι ΟΛΟΙ): Ότι θα δωθούν σε όλους με το νέο έτος 2018 {Και ανάλογα πως θα κρίνει η Cosmote} ΞΑΝΑΛΕΩ: Άποψή μου....Συμπαρασύροντας το αντίστοιχο "ειδικό" μιας άλλης εταιρίας. Γιατί τα "πραγματικά φοιτητικά" των 2 δείχνουν να μην περπάτησαν (Δεν εξυπηρέτησαν μετά από 5 χρόνια που υπάρχουν τον πραγματικό σκοπό τους και ξεχειλώθηκαν εν μέρει και αυτά: ΟΧΙ, βέβαια, τόσο όσο το "ειδικό" της μιας και μοναδικής!!!): ΚΑΙ για εκεί οδηγούνται. Στο 1256 είναι προσφορές (με ανάλογο χρονικό διάστημα που δύναται όποιος τις λαμβάνει να τις ενεργοποιήσει: Μικρό ή Μεγάλο) για όλα τα καρτοκινητά. Πολύ πιθανόν να αφορά sim που έχουν πολύ χρονικό διάστημα να φορτώσουν κάρτες (Πχ , λέω τώρα: Το τελευταίο 12μηνο να έχουν βάλει μόνο 20€). Και θα δούμε.....πως θα τις εξελίξει η Cosmote στην καρτοκινητή της. Αφορά sms: Α (κενό) # όπου #: αριθμός πχ το 6 ή το 7. Γενικότερες απόψεις για το που "οδεύει" η καρτοκινητή στη χώρα μας (και όχι μόνο της Cosmote: ΑΝ κάποιος δεν έχει ακόμα καταλάβει τι "πάιζει" από τα ως τώρα δείγματα), (μέσω λειτουργικής ερμηνείας, όπως έχω ξαναπεί: Και είναι πολύ δύσκολο να κατανοηθεί και πέφτουν όλοι να με φάτε ως "ψευδοπροφήτη") δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή να αναφέρω: Πιό πολύ θύελλα θα προκαλούσα. Τις έχω αναφέρει κατά περιόδους και όταν κρίνω θα τις συγκεντρώσω όλες μαζί... Υπογραφή: Ένας ψευδοπροφήτης...χα χα!! Και θα δούμε....ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 [/b] σε αυτη την περιπτωση φανταζομαι δινουν το τελευταίο με τα 1000' ? Και το τελευταίο και το προ τελευταίο. Το πρώτο είναι προωθητικό πακέτο σύνδεσης. Ο ξάδερφός μου, που έχει να ανανεώσει καιρό, δέχεται συνέχεια ανάλογες προσφορές. Σήμερα του ήρθε αυτή: «1000' προς όλους και 1GB για ένα μήνα, μόνο με 6€. Τώρα μιλάς και σερφάρεις ασταμάτητα! Για ενεργοποίηση στείλε Α(κενό)7 στο 1256 μέχρι 10/08/2017.» Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Στο 1330 , μάλλον, αφορά {προς το παρόν, να προσθέσω} "ειδικά" πακέτα (πχ όπως αυτά που τρέχουν στις πλατείες να αγοράσουν νέες sim): Αφορά WhatsUp. Με Ζ8 και Ζ9 δείχνει να "δουλεύει". Θα δούμε (όπως έχω ξαναγράψει) τι θα "κάνει" με αυτά η Cosmote-καρτοκινητή: Άποψή μου (αλλά μην πλακώσετε πάλι ΟΛΟΙ): Ότι θα δωθούν σε όλους με το νέο έτος 2018 {Και ανάλογα πως θα κρίνει η Cosmote} ΞΑΝΑΛΕΩ: Άποψή μου....Συμπαρασύροντας το αντίστοιχο "ειδικό" μιας άλλης εταιρίας. Γιατί τα "πραγματικά φοιτητικά" των 2 δείχνουν να μην περπάτησαν (Δεν εξυπηρέτησαν μετά από 5 χρόνια που υπάρχουν τον πραγματικό σκοπό τους και ξεχειλώθηκαν εν μέρει και αυτά: ΟΧΙ, βέβαια, τόσο όσο το "ειδικό" της μιας και μοναδικής!!!): ΚΑΙ για εκεί οδηγούνται. Στο 1256 είναι προσφορές (με ανάλογο χρονικό διάστημα που δύναται όποιος τις λαμβάνει να τις ενεργοποιήσει: Μικρό ή Μεγάλο) για όλα τα καρτοκινητά. Πολύ πιθανόν να αφορά sim που έχουν πολύ χρονικό διάστημα να φορτώσουν κάρτες (Πχ , λέω τώρα: Το τελευταίο 12μηνο να έχουν βάλει μόνο 20€). Και θα δούμε.....πως θα τις εξελίξει η Cosmote στην καρτοκινητή της. Αφορά sms: Α (κενό) # όπου #: αριθμός πχ το 6 ή το 7. Γενικότερες απόψεις για το που "οδεύει" η καρτοκινητή στη χώρα μας (και όχι μόνο της Cosmote: ΑΝ κάποιος δεν έχει ακόμα καταλάβει τι "πάιζει" από τα ως τώρα δείγματα), (μέσω λειτουργικής ερμηνείας, όπως έχω ξαναπεί: Και είναι πολύ δύσκολο να κατανοηθεί και πέφτουν όλοι να με φάτε ως "ψευδοπροφήτη") δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή να αναφέρω: Πιό πολύ θύελλα θα προκαλούσα. Τις έχω αναφέρει κατά περιόδους και όταν κρίνω θα τις συγκεντρώσω όλες μαζί... Υπογραφή: Ένας ψευδοπροφήτης...χα χα!! Και θα δούμε....ΟΚ. Εγω σαν νεος στην καρτοκινητη, μετα απο 13 χρονια συμβολαιου, θα με ενδιεφεραι να μαθω την αποψη σου για το που θα παει η καρτοκινητη, μιας που δεν μπορω να υποστηριζω οικονομικα πια τα χαζοσυμβολαια της cosmote. Για αλλη εταιρια δεν το σκεφτομαι λογω σηματος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Αυτή τη στιγμή μοιράζει what's up πακέτα ένας πιτσιρικάς απέναντι από τον παταφριτα στο φανάρι της Αριστοτέλους. Το πακέτο εξωτερικά είναι μαύρο. Πιθανών να είναι της ειδικής προσφοράς δεν πρόλαβα να ρωτήσω. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Εγω σαν νεος στην καρτοκινητη, μετα απο 13 χρονια συμβολαιου, θα με ενδιεφεραι να μαθω την αποψη σου για το που θα παει η καρτοκινητη, μιας που δεν μπορω να υποστηριζω οικονομικα πια τα χαζοσυμβολαια της cosmote. Για αλλη εταιρια δεν το σκεφτομαι λογω σηματος.. Με λίγα λόγια (και μη με προκαλείτε περισσότερο γιατί έτοιμο είναι και το επόμενο bannάκι μου!!!): ΑΠΟ την μεριά των εταιριών: 1) Εξομοίωση (πχ τιμών) pay on the go και "συμβολαίων" (έχει νόημα τα εισαγωγικά: αλλά άστο!!) σε βάθος 5ετίας. Γενικά εσύ "άργησες"..... 2) Πολλά βάζ€τ€, δε μας ενδιαφέρει όσα και να παίρνετε..... ΑΥΤΑ. Το τι θα κάνουμε "εμείς", άλλο "θέμα": Ανάλογα!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Πιστευεις εσυ τωρα οτι καταλαβα τι εγραψες? Βρε γινε λιγο πιο αναλυτικος και απλος γιανα καταλαβω 2 πραγματακια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Πιστευεις εσυ τωρα οτι καταλαβα τι εγραψες? Βρε γινε λιγο πιο αναλυτικος και απλος γιανα καταλαβω 2 πραγματακια.. Ουουφφφ, ησύχασα.....που το λες....Και "φοβόμουν" αυτό που έγραψα πάνω-πάνω στο προηγούμενο post μου.... Αυτό είναι το νόημα: Να απαντά ο "κόσμος", όπως εσύ.... Άλλη φορά περισσότερα...Και ό,ποιος "κατάλαβε".....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Πιστευεις εσυ τωρα οτι καταλαβα τι εγραψες? Βρε γινε λιγο πιο αναλυτικος και απλος γιανα καταλαβω 2 πραγματακια.. Αστο δεν πρόκειται να βγει άκρη. Ειμαστε και εκτος θέματος. Το θέμα είναι τα καρτοκινητά της κοσμοτέ. Οχι το μέλλον της κινητής στην Ελλάδα. Είχα προτείνει να δημιουργηθεί ανάλογο θέμα (μιας και ειναι "γενικης" φύσεως αυτή η συζήτηση) για να μπορεσει ο τζιμης να βγαλει το αχτι του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Αστο δεν πρόκειται να βγει άκρη. Ειμαστε και εκτος θέματος. Το θέμα είναι τα καρτοκινητά της κοσμοτέ. Οχι το μέλλον της κινητής στην Ελλάδα. Είχα προτείνει να δημιουργηθεί ανάλογο θέμα (μιας και ειναι "γενικης" φύσεως αυτή η συζήτηση) για να μπορεσει ο τζιμης να βγαλει το αχτι του... No "άχτι" by me. No problem 4 me.......:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Εγω σαν νεος στην καρτοκινητη, μετα απο 13 χρονια συμβολαιου, θα με ενδιεφεραι να μαθω την αποψη σου για το που θα παει η καρτοκινητη, μιας που δεν μπορω να υποστηριζω οικονομικα πια τα χαζοσυμβολαια της cosmote. Για αλλη εταιρια δεν το σκεφτομαι λογω σηματος.. Για μενα να πας και στις αλλες.Θα σου προτεινα Wind,οπου αναβαθμιζει ειναι 2η σε ταχυτητες και καλυψη.Αν εχεις δικαρτο κινητο βαλε 2 καρτες Cosmote/Wind.Σημα παντου ειδικα για κλησεις. Για Whats Up με 10€ βαζεις 1.200Mb reload it με ονλαιν ανανεωση,απλα θα βαλεις 2 5αρες για να παρεις 400+400Mb απο το παρε μοιρασε. Τα 100 ειναι για σενα,αρα 200 και τα αλλα δωσε τα σε φιλους.Μετα με 7€ 400' σε Whats Up και 300' προς ολους.Εχει παρε καβατζα 2 ωρες το μηνα για σερφαρισμα(500Mb ανα ωρα).Επισης μπορεις να μοιρασεις με αλλους φιλους whats up 60' προς wu για 2 μερες.Μεταφορα υπολοιπου μεταξυ whats up/cosmokarta και συμβολαιων.Τα Frog ειναι εκτος.Εχει και 1+1 deals 4 you.Αξιζουν τα everest,shell και αλλα με 20 λεπτα το sms.Αν ειχε μεταφορα λεπτων θα ηταν κορυφη αλλα ερχεται σιγα σιγα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 ευχαριστω, χρησιμες οι συμβουλες σας... Ισως ψαξω και για φοιτητικο με καμια πατεντα.. ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 (edited) ευχαριστω, χρησιμες οι συμβουλες σας... Ισως ψαξω και για φοιτητικο με καμια πατεντα.. ;-) ΑΥΤΑ "είιιιιναιιιι"!!!! It's just a Game...Like Game Theory (e.g. by don Barouf : 1/2015 -7/2015) ΑΠΟ την μεριά των εταιριών: 2) Πολλά βάζ€τ€, δε μας ενδιαφέρει όσα και να παίρνετε..... Το τι θα κάνουμε "εμείς", άλλο "θέμα": Ανάλογα!!:) Έχει "νικητές" και "χαμένους" (στο ανάλογο "ποσό" κ "ποιόν").....:) Άξιο μελέτης, πάντως!!! Edited August 4, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Αυτή τη στιγμή μοιράζει what's up πακέτα ένας πιτσιρικάς απέναντι από τον παταφριτα στο φανάρι της Αριστοτέλους. Το πακέτο εξωτερικά είναι μαύρο. Πιθανών να είναι της ειδικής προσφοράς δεν πρόλαβα να ρωτήσω. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάρε το κινητό του Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 το 10gb/8 ευρω μια φορα μονο μπορουμε να το ενεργοποιησουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 το 10gb/8 ευρω μια φορα μονο μπορουμε να το ενεργοποιησουμε; Ναι, δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Παιδιά έχει κάποιος συνδρομητής What's Up εμπειρία με το deals for you και συγκεκριμένα με την προσφορά για το ekdromi.gr; Βλέπω ότι δίνει έκπτωση έως 40% και μου φάνηκε εξαιρετικό. Ευχαριστώ. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Παιδιά έχει κάποιος συνδρομητής What's Up εμπειρία με το deals for you και συγκεκριμένα με την προσφορά για το ekdromi.gr; Βλέπω ότι δίνει έκπτωση έως 40% και μου φάνηκε εξαιρετικό. Ευχαριστώ. Αυτό δεν σου δημιουργεί "υποψίες", όταν αναφέρει και το άλλο (με καφέ τονισμένο): Λίγο που το'ψαξα (τώρα που το'πες: Καινούριο είναι στο deals4U).... Δεν έχει και τις καλύτερες τιμές στα "απλά" της Ρόδου (και πολλά σε απομακρυσμένες περιοχές): https://www.ekdromi.gr/frontend/deals/live_deals?date=&category%5B%5D=%CE%91%CF%8D%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82&city%5B%5D=%CE%A1%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CF%82 Μόνο αυτές τις περιοχές αφορά (και ελάχιστη ποικιλία καταλυμάτων): Ακόμα κι έτσι, ΑΣ μας πει κάποιος έστω 1 από αυτά που έχει -40% (έστω -30% ή έστω -10%)..Το κόβω το "έως" να σημαίνει κατά Μ.Ο. -3% Φθηνότερα έκλεισα εγώ Ρόδο για φέτος το καλοκαίρι στο booking και με μεγαλύτερη "ποικιλία" καταλυμάτων (και για όλα τα βαλάντια). Αυτό είναι ενδιαφέρον, πάντως (ΑΝ εφαρμόζεται όντως, έτσι): https://www.ekdromi.gr/frontend/pages/page/40/COSMOTE-GERMANOS Πάντως η εμπειρία μου από τον κωδικό deals4U (που όντως μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις μέσα σε 2 βδομάδες σε περισσότερα από 1 επιλογές (ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ)) δεν είναι θετική για πλύσιμο 2 αυτοκινήτων σε Shell. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Αυτό δεν σου δημιουργεί "υποψίες", όταν αναφέρει και το άλλο (με καφέ τονισμένο): Λίγο που το'ψαξα (τώρα που το'πες: Καινούριο είναι στο deals4U).... Δεν έχει και τις καλύτερες τιμές στα "απλά" της Ρόδου (και πολλά σε απομακρυσμένες περιοχές): https://www.ekdromi.gr/frontend/deals/live_deals?date=&category%5B%5D=%CE%91%CF%8D%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82&city%5B%5D=%CE%A1%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CF%82 Μόνο αυτές τις περιοχές αφορά (και ελάχιστη ποικιλία καταλυμάτων): Ακόμα κι έτσι, ΑΣ μας πει κάποιος έστω 1 από αυτά που έχει -40% (έστω -30% ή έστω -10%)..Το κόβω το "έως" να σημαίνει κατά Μ.Ο. -3% Φθηνότερα έκλεισα εγώ Ρόδο για φέτος το καλοκαίρι στο booking και με μεγαλύτερη "ποικιλία" καταλυμάτων (και για όλα τα βαλάντια). Αυτό είναι ενδιαφέρον, πάντως (ΑΝ εφαρμόζεται όντως, έτσι): https://www.ekdromi.gr/frontend/pages/page/40/COSMOTE-GERMANOS Πάντως η εμπειρία μου από τον κωδικό deals4U (που όντως μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις μέσα σε 2 βδομάδες σε περισσότερα από 1 επιλογές (ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ)) δεν είναι θετική για πλύσιμο 2 αυτοκινήτων σε Shell. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε. Έχει ένα πεδίο για τον κωδικό, αλλά δεν βρήκα που αναγράφεται το ποσοστό από την προσφορά με κωδικό. Ίσως με το να έρθεις σε επικοινωνία με το εκάστοτε ξενοδοχείο, να λένε. Για τις λοιπές προσφορές, θα έλεγα ότι αξίζουν αρκετά τα 1+1. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε. Έχει ένα πεδίο για τον κωδικό, αλλά δεν βρήκα που αναγράφεται το ποσοστό από την προσφορά με κωδικό. Ίσως με το να έρθεις σε επικοινωνία με το εκάστοτε ξενοδοχείο, να λένε. Για τις λοιπές προσφορές, θα έλεγα ότι αξίζουν αρκετά τα 1+1. Δλδ, έφτασες μέχρι το τελικό στάδιο να κλείσεις κάποιο από Ρόδο, Κρήτη ή Χαλικιδική Και δε σου έβγαζε τελική τιμή € για τις 3 (συνηθέστατα σε αυτό, υποχρεωτικά διανυκτερεύσεις); "Ύποπτο" αυτό, ΑΝ είναι όπως τα λες. Θα έπρεπε να σου λέει (μετά την εισαγωγή του κωδικού deals4U, ΑΝ όχι πιο πριν, που όντως κι εγώ δεν το "είδα") τελική τιμή. Νομίζω (ΑΝ όχι σίγουρος είμαι) ότι είναι "κράχτης" το -40%...Το πιο πιθανό να σου βγάλει (ΑΝ και λες ότι δεν στο βγάζει) -3%, ΑΛΛΑ: "Η δουλειά θα έχει γίνει": Games Theory που έγραφα πιο πάνω: Ξέρουν να μας "παίζουν" καλά {Για τα "μέτρα κ σταθμά" μας ως καταναλωτές)!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε. Έχει ένα πεδίο για τον κωδικό, αλλά δεν βρήκα που αναγράφεται το ποσοστό από την προσφορά με κωδικό. Ίσως με το να έρθεις σε επικοινωνία με το εκάστοτε ξενοδοχείο, να λένε. Για τις λοιπές προσφορές, θα έλεγα ότι αξίζουν αρκετά τα 1+1. Ισχυει,everest & Shell.Για αυτα τα 2 παντως εχει λιστα συνεργαζομενων πρατηριων.Οποτε προσοχη. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts