Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανένα κόστος φίλε Μόλ.

Μόλις ενεργοποίησα την προσφορά απο τον βάτραχο, θα με ενημερώσουν τις 18:00 ότι μπήκαν τα γκιγκαμπάητια.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα! το 3μερο θα παω στο μπανσκο. θα ηθελα να ρωτησω αν πρεπει να ενεργοποιησω κατι για να εχω απλα roaming για εισερχομενες κλησεις? προφανως θα χρειαζεται καποιο υπολοιπο να εχει η καρτα? να πω οτι σκεφτομαι να παρω απο κει σιμ με 5 ευρω τα 2γιγα. εχει κανενα καλυτερο πακετο η κοσμοκαρτα?δεν νομιζω... Edited by johni41

Οκ, μόλις ενεργοποίησα.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Τι κρίμα να μην μπορώ να ενεργοποιήσω και απο γουατσάπι αφού έχω αρνητικό υπόλοιπο στην κάρτα.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ: Μια χαρα ενεργοποιήθηκε η προσφορά απο το wu app παρ'ολο που έχω να βάλω κάρτα από τα τέλη Αυγούστου του 2016!!!

Edited by Mark_K
off topic

αν αγορασω το πακετο με τα 120 mb τα υπολοιπα ανανεώνονται για ακομα ενα μηνα??

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Μολις τωρα κατάλαβα οτι εχω μια αναπαντητη απο αριθμο που ξεκινάει με 6973 ομως εχει 12 ψηφια!!!!!!! Τι φάση?

αν αγορασω το πακετο με τα 120 mb τα υπολοιπα ανανεώνονται για ακομα ενα μηνα??

ναι, κανονικα, αυτο παιρνω τελευταια γιατι φτασαμε τα 20gb, ε, ενταξει, που να φτασουμε πια;

ναι, κανονικα, αυτο παιρνω τελευταια γιατι φτασαμε τα 20gb, ε, ενταξει, που να φτασουμε πια;

αααα οκ ευχαριστω εγω δεν εχω παει τοσα ειμαι στα 2,5 αλλα δεν λεει να τα χασω και τελευταια βαζω πακετα με περισσότερο χρονο προς ολους γιατι φευγουν αερα και εβαλα αυτο που εχει προσφορα αλλα δεν ειχε τα κλασικά 100mb να ανανεωθούν ολα και τωρα θα παρω αυτο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

ΤΩΡΑ ΔΩΡΑΡΑ από το What’s Up με το #GIGA_SouKou που απογειώνεται και αντί για 3GB με 2€, σου δίνει 5GB ΔΩΡΕΑΝ ειδικά για αυτό το ΣουΚου και επιπλέον ΔΩΡΟ 1 ακόμα μέρα για να σερφάρεις φουλ μέχρι και τα μεσάνυχτα της Καθαράς Δευτέρας!

Mπες στο What’s Up Application ή κάλεσε στο 1330 και ενεργοποίησέ το ΤΩΡΑ!

Από ποστ στο Facebook!

Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1

Κανένα κόστος φίλε Μόλ.

Μόλις ενεργοποίησα την προσφορά απο τον βάτραχο, θα με ενημερώσουν τις 18:00 ότι μπήκαν τα γκιγκαμπάητια.

Και εμένα στις 18.00 έλεγε για το frog αλλά μου ήρθε μήνυμα πριν λίγο ότι ενεργοποιήθηκαν και όντως ισχύει.Καλή φάση.Θα βγάλω live όλους τους φανούς της Κοζάνης :lol:

Το γουατς απ δινει 3γιγα με 2 ευρω;

Ναι τα Σαββατοκυριακα.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Ναι τα Σαββατοκυριακα.

Και γω χάρηκα.....

----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορεις να αγορασεις τα 3γιγα κ μετα να βάλεις μηνιαίο ίντερνετ και να μεταφερθου ολα για 1 μηνα;

----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορεις να αγορασεις τα 3γιγα κ μετα να βάλεις μηνιαίο ίντερνετ και να μεταφερθου ολα για 1 μηνα;

Και εμένα στις 18.00 έλεγε για το frog αλλά μου ήρθε μήνυμα πριν λίγο ότι ενεργοποιήθηκαν και όντως ισχύει.Καλή φάση.Θα βγάλω live όλους τους φανούς της Κοζάνης :lol:

Μόλις τα πήρα

Επιβεβαιώνω και γω , στο φρογκ μου ήρθε το μήνυμα στις 15:38 ενώ στο γουάτσαπ φοιτητικό στις 15:50 .

Ουσιαστικά το δωράκι διαρκεί μισή Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Καθαρά Δευτέρα. Μας έσωσε αυτή η προσφοράρα.

LAZSGK είναι δωρεάν αυτή την εβδομάδα το γκίγκασουκού. Δηλαδή αντί για 3γκίγκα με 2Ε , σου δίνει 5γκίγκα δωρεάν.

Edited by Inevar

Παιδιά, δεν ξέρω αν οφείλεται στο ότι έχει αυτό το ΣΚ δώρο, αλλά μέσα στην εφαρμογή δεν βλέπω αυτή τη στιγμή πουθενά το πακέτο των 3GB με 2€ για ΣΚ.

Παιδιά, δεν ξέρω αν οφείλεται στο ότι έχει αυτό το ΣΚ δώρο, αλλά μέσα στην εφαρμογή δεν βλέπω αυτή τη στιγμή πουθενά το πακέτο των 3GB με 2€ για ΣΚ.

Για δες λίγο καλύτερα

http://imgur.com/a/rH6th

Τα δινει κ σε φρογκ παιδια; Δε μου ρθε τπτ

Δεν χρειάζεται να έρθει, απλά στείλε το μηνυματακι GIGASK στο 1330 και όλα μέλι γάλα Μάνο.

Για δες λίγο καλύτερα

http://imgur.com/a/rH6th

Αυτό το είδα. :P

Λόγω του δώρου προφανώς δεν αναφέρει το πακέτο που δίνεις 2€.

Το έψαχνα προηγουμένως για να δω τους όρους, σχετικά με αυτό που ρωτούσε ο LAZSKG, αλλά δεν το αναφέρει προς το παρόν.

Ερώτηση

Έχω what's up

Ενεργοποίησα την ευρωπαϊκή κάρτα νέων και μου λέει θα έχετε δώρο 600' και 600mb κάθε μήνα με την ανανέωση αλλά δεν λέει ποσά χρήματα ανανέωση

10€ λέτε να είναι;

Με κανα 5€ γίνεται η δουλειά μας η τζάμπα θα τα βαλω;

Δες εδω.

Και πληροφοριακά αν και έχει λήξει η ευρωπαϊκή κάρτα μου εδώ και 3 χρόνια η προσφορά συνεχίζει κανονικά κάθε μήνα ενώ στην Vodafone ακριβώς την ίδια μέρα που έληξε η κάρτα έληξε και η προσφορά.

Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by GiannisSma

Δες εδω.

Και πληροφοριακά αν και έχει λήξει η ευρωπαϊκή κάρτα μου εδώ και 3 χρόνια η προσφορά συνεχίζει κανονικά κάθε μήνα ενώ στην Vodafone ακριβώς την ίδια μέρα που έληξε η κάρτα έληξε και η προσφορά.

Οκ ευχαριστω. Οποτε θελει 10ευρω καθε μηνα ανανεωση

Nokia 8800 Scirocco

Δες εδω.

Επειδη ενδιαφερομαι για τη προσφορα,αξιζει να ασχοληθω και να την παρω; Εχω Whats Up και θελω να πιασω 1-1,5GB(για 3G κυριως,δεν με καιει το 4G γιατι εχουν και τα 2 ιδια καλυψη πανω κατω).

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Σε WU δωρεαν 5 GB μέχρι το βράδ της Καθαράς Δευτέρας.Στέλνουμε gigask στο 1330 δωρεαν.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.