Mark_K Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Mόνο τα MB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Mόνο τα MB. Ευχαριστω. Kαι αλλη μια παρακαλω. Υπαρχουν προσφορες ( οχι τα φοιτητικα) σε ανανεωση χρονου ομιλιας η ΜΒ που να ισχυουν μονο για τα καταστηματα ή ολες ισχυουν και για ανανεωση απο την whaatsup app ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Μου ήρθε αυτό εδώ: http://i802.photobucket.com/albums/yy305/bfc_xxx/emobile/Screenshot_2017-02-22-09-58-33-1_zpsjxjtu4zl.png Για όποιον ενδιαφέρεται (εάν του ήρθε μήνυμα) τα MB προστίθενται στο προηγούμενο υπόλοιπο και με ανανέωση της ημερομηνίας λήξης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Ωπα! Ισχύει για όλους? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Ωπα! Ισχύει για όλους? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Πρέπει να σου έρθει μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Παιδιά καλησπέρα..Η γυναίκα μου είναι σε συμβόλαιο και θέλει να γυρίσει σε κάρτα.Η μηνιαία χρήση που κάνει είναι καμια 500αρα λεπτά προς όλους και 1gb Internet. Τώρα στο περίπου πάντα ισως και λιγότερα λεπτά ομιλίας. Τι προτείνετε να κάνει;; Ps.Απαραιτητες οι βιντεοκλήσεις μεσω δικτύου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 καλησπέρα. έχω ένα whatsup και θέλω να δω αν υπάρχει τρόπος όταν ανανεώνω να μην μου δίνει ΜΒ, αλλά χρόνο ομιλίας. υπάρχει τρόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Απο το reload μπορείς να επιλέξεις τι θα σου δίνει. Συνηθως εχει λεπτα προς wu. Tα mb που δίνει σε ανανεωση online ή κατάστημα δεν μπορείς να τα αλλάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatista88 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Καλησπέρα. Έκανα πρόσφατα what's up στον πατέρα μου. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω επειδή είμαι στη Vodafone είναι, για να του ανανεώνω χρόνο ομιλίας (combo call them all) on line, ώστε να παίρνω τα +100 προς όλους, πρώτα αγοράζω 10€ από το site και μετά το ενεργοποιώ με μήνυμα από το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Καλησπέρα. Έκανα πρόσφατα what's up στον πατέρα μου. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω επειδή είμαι στη Vodafone είναι, για να του ανανεώνω χρόνο ομιλίας (combo call them all) on line, ώστε να παίρνω τα +100 προς όλους, πρώτα αγοράζω 10€ από το site και μετά το ενεργοποιώ με μήνυμα από το κινητό; Δε παιζει ρολο για το συγκεκριμενο πακετο απο που θα κανεις ανανεωση, για να παρεις τα 100' που δινει δωρο θα πρεπει να ενεργοποιησεις το πακετο ειτε απο την εφαρμογη του WhatsUp ειτε απο τον brownser του κινητου που ειναι το WhatsUp μεσο του m.whatsup.gr. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatista88 Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Δε παιζει ρολο για το συγκεκριμενο πακετο απο που θα κανεις ανανεωση, για να παρεις τα 100' που δινει δωρο θα πρεπει να ενεργοποιησεις το πακετο ειτε απο την εφαρμογη του WhatsUp ειτε απο τον brownser του κινητου που ειναι το WhatsUp μεσο του m.whatsup.gr. Στην προκειμένη περίπτωση που το κινητό του είναι συμβατικό Nokia με κουμπιά, δεν υπάρχει τρόπος να αποδοθούν τα επιπλέον 100' δλδ...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyb88 Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Δε παιζει ρολο για το συγκεκριμενο πακετο απο που θα κανεις ανανεωση, για να παρεις τα 100' που δινει δωρο θα πρεπει να ενεργοποιησεις το πακετο ειτε απο την εφαρμογη του WhatsUp ειτε απο τον brownser του κινητου που ειναι το WhatsUp μεσο του m.whatsup.gr. Παιδιά επειδή και ο δικός μου πατέρας ενεργοποιήθηκε στη κοσμοκάρτα και του δίνει τα 100 λεπτά με την ανανέωση απ' το site, ήθελα να ρωτήσω αν αυτό ειναι κάτι μόνιμο ή ισχύει π.χ. για 6 μήνες ; Επίσης γίνεται και με 5 ευρη κάρτα; ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην προκειμένη περίπτωση που το κινητό του είναι συμβατικό Nokia με κουμπιά, δεν υπάρχει τρόπος να αποδοθούν τα επιπλέον 100' δλδ...; Κάνε του ανανέωση εσύ απ' το whats up στον υπολογιστή και θα μπαίνουν τα 100 λεπτά μετά! Θα εχεις επιλέξει σε ποιον αριθμό θα μπουν τα 10 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 (edited) Λάθος αυτα τα 100' του ducatista στο wu δεν αποκτωνται λογω της ανανέωσης. Είναι online bonus από ενεργοποίηση του πακέτου. Επομενως στο παλιο νοκια οχι δεν μπορεί να τα πάρει. Τα 100' που λες εσύ λόγω ανανέωσης μπορεί να ειναι ειδική προσφορά της κοσμοκάρτα. Edited February 23, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 με την υπαγωγη στο αρθρο τι εγινε ρε παιδια; γιατι με πηραν μολις απ την wind; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Μεσα σ' ενα μηνα απο την αιτηση βγαίνεις απο τους καταλόγους. Κάποιοι από αυτούς που καλούν βέβαια δεν το τηρούν,και δεν ενημερώνουν τους καταλόγους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Μπορω να δω καπου ποτε ακριβως ληγει το φοιτητικο μου? Για 13 μηνες με ειχαν πει, ομως θελω να δω ακριβως ημερομηνία ληξης Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Ερώτηση Έχω what's up Ενεργοποίησα την ευρωπαϊκή κάρτα νέων και μου λέει θα έχετε δώρο 600' και 600mb κάθε μήνα με την ανανέωση αλλά δεν λέει ποσά χρήματα ανανέωση 10€ λέτε να είναι; Με κανα 5€ γίνεται η δουλειά μας η τζάμπα θα τα βαλω; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Μεσα σ' ενα μηνα απο την αιτηση βγαίνεις απο τους καταλόγους. Κάποιοι από αυτούς που καλούν βέβαια δεν το τηρούν,και δεν ενημερώνουν τους καταλόγους. δεν το σκεφτηκα εκεινη την ωρα να τους το/την πω, και το κακο/χειροτερο απ ολα ειναι οτι αν σε παρουν μια φορα σε παιρνουν ξανα και ξανα και στην δουλεια χρησιμοποιω feature phone (twin sim), στην αλλη συσκευη θα φανε block που θα παει συννεφο, anyway, την επομενη φορα που θα παρουν θα ειμαι προετοιμασμενος και θα τα ακουσουν καλα και οι της wind και οι της cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Μπορω να δω καπου ποτε ακριβως ληγει το φοιτητικο μου? Για 13 μηνες με ειχαν πει, ομως θελω να δω ακριβως ημερομηνία ληξης Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Βαιζεσαι να τελειώσει; Δε λήγει. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Δε βιαζομαι, απλα να ξερω. Δεν ειναι με φοιτητικό πασο, αλλα με αντιπροσφορα φορητοτητας Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Δε βιαζομαι, απλα να ξερω. Δεν ειναι με φοιτητικό πασο, αλλα με αντιπροσφορα φορητοτητας Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk 1/9/2016 "ξεκίνησες"... Ως 30/9/2017 θα έχεις ό,τι σου υποσχέθηκαν στην αντιπροσφορά (9/2017 ο τελευταίος μήνας από τους 13 που σου υποσχέθηκαν)... Ακόμα και να τους πάρεις τελ. :"Πότε λήγει..."... 1) Δεν είναι φοιτητικό αυτό που έχεις. 2) Τα παραπάνω για τους 13 μήνες θα σου πουν. Τί άλλο θες; Να σου δώσουν κάτι που δε σου υποσχέθηκαν για το να μην κάνεις φορητότητα από το whats'Up σου; ΑΝ γίνει κάτι τέτοιο, ΜΟΝΟ την 1/10/2017 θα το ξέρεις..... Αλλά, λες να κάνει τέτοια λάθη η Κ-Οτε; Δε νομίζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Δώρο 5GB mobile data για συνδρομητές COSMOΚΑΡΤΑ, δίνει η COSMOTE για το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας, Για την ενεργοποίηση της προσφοράς στείλτε την λέξη " GIGASK" στο 1330. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Και σε what's up. Sent from my XT1524 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 (edited) και σε frog δεν το σκεφτηκα εκεινη την ωρα να τους το/την πω, και το κακο/χειροτερο απ ολα ειναι οτι αν σε παρουν μια φορα σε παιρνουν ξανα και ξανα και στην δουλεια χρησιμοποιω feature phone (twin sim), στην αλλη συσκευη θα φανε block που θα παει συννεφο, anyway, την επομενη φορα που θα παρουν θα ειμαι προετοιμασμενος και θα τα ακουσουν καλα και οι της wind και οι της cosmote αντε παλι σημερα τηλ wind... απο αλλο αριθμο εννοειται, κινητο αυτη την φορα, τους ειπα για την υπαγωγη στο αρθρο 11 και μου ζητησαν χιλια συγνωμη.. Edited February 24, 2017 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 1/9/2016 "ξεκίνησες"... Ως 30/9/2017 θα έχεις ό,τι σου υποσχέθηκαν στην αντιπροσφορά (9/2017 ο τελευταίος μήνας από τους 13 που σου υποσχέθηκαν)... Ακόμα και να τους πάρεις τελ. :"Πότε λήγει..."... 1) Δεν είναι φοιτητικό αυτό που έχεις. 2) Τα παραπάνω για τους 13 μήνες θα σου πουν. Τί άλλο θες; Να σου δώσουν κάτι που δε σου υποσχέθηκαν για το να μην κάνεις φορητότητα από το whats'Up σου; ΑΝ γίνει κάτι τέτοιο, ΜΟΝΟ την 1/10/2017 θα το ξέρεις..... Αλλά, λες να κάνει τέτοια λάθη η Κ-Οτε; Δε νομίζω! Οκ Δώρο 5GB mobile data για συνδρομητές COSMOΚΑΡΤΑ, δίνει η COSMOTE για το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας, Για την ενεργοποίηση της προσφοράς στείλτε την λέξη " GIGASK" στο 1330. Αυτο δεν έχει κάποιο κοστος??? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts