pexths Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 lete odws na kani prosfora me 5 eyrw?tha ine apisteyto an simvi kati tetio.tha vithisi gia ta kala tus akkus 2.anipomonw oso den legete Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 να μειωθει το κοστος για το ιντερνετ χλωμο. δειτε ποσο κοστιζει κ εκτος συνορων, κ ειδικα σε t-mobile γερμανιας κ αγγλιας Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 toso akriva stixizi sto ekswteriko?pio poly apo ellada? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardinal13 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Εύχομαι η απάντηση του what's up να μη σε υποχρεώνει να κάνεις (τις έστω) και ελάχιστες ανανεώσεις κάθε μήνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 den nomizw .tha iparxi sigura kapia proipothesh k mallon tha ine ayth Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denom Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Θα μου άρεσε μια προσφορά του τύπου : 700' ομιλίας , 700 SMS , 70 ΜΒ με 7 ευρώ και ανανέωση όπως και οι άλλοι!!!!!!Θα ήταν ότι πρέπει...Ειδικά με αυτά τα κινητά που βγαίνουν τώρα είναι αμαρτία να στερηθείς και το ιντερνετ σου! :P Και οι χρεώσεις δεν είναι καθόλου φτηνές.Όταν στο εξωτερικό σου δίνουνε απεριόριστες κλήσεις ίσως να σου κόβουν από κάπου αλλού όπως το ιντερνετ. Αλλά για εδώ και για την τσέπη των παρόχων μας μια χαρούλα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grsaint13 Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Πάντως πιστεύω ότι έχουν αργήσει αρκετά να το ανακοινώσουν... Παράθεση grsaint13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Εμένα πάντως αφού μου το ακύρωσαν την πρώτη φορά την δεύτερη μου το έχουν αφήσει ακόμα. Αν στο πακέτο είναι και βιντεοκλήσεις τότε είναι super. Στην αναμονή όλοι μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Όντως,και αυτό είναι ανησυχητικό...μπορεί και να μη βγάλει τίποτα...Τι σου ακύρωσαν alany? Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Όντως,και αυτό είναι ανησυχητικό...μπορεί και να μη βγάλει τίποτα...Τι σου ακύρωσαν alany? Θα βγάλουν δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Μάλλον το καθυστερούν για να αλλάξει ο μήνας για να μην μπερδευτούν οι συνδρομητές. Τρεις μέρες έμειναν άλλωστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grsaint13 Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Εμένα πάντως αφού μου το ακύρωσαν την πρώτη φορά την δεύτερη μου το έχουν αφήσει ακόμα. Αν στο πακέτο είναι και βιντεοκλήσεις τότε είναι super. Στην αναμονή όλοι μας. Βιντεοκλήσεις θα έχει σίγουρα πιστεύω,άλλωστε υπάρχουν ήδη στο call600.Το θέμα είναι να έχει και mms! Παράθεση grsaint13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 κατι για τα σταθερα υπαρχει?? καποιο πακετο? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grsaint13 Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 κατι για τα σταθερα υπαρχει?? καποιο πακετο? Αν δεν κάνω λάθος,νομίζω πως όχι... Παράθεση grsaint13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 σημερα ηρθε μηνυμα σ'ενα φιλο μου οτι κερδισε 20 ευρω χρονο ομιλιας απο το what's up ετσι για την καλη χρονια! σε κανεναν αλλο ηρθε? Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Ε ναι λοιπόν ήρθε η ώρα να ανακοινωθεί η απάντηση της cosmote στην wind και στην vodafone. Η απάντηση είναι καλύτερη από ότι αναφέρω σε χθεσινό post. Θα σκάσει σαν βόμβα. Με 1 ευρώ οι χρήστες whats up έχουν κάθε μήνα και για όλο το 2009 1000 λεπτά ομιλίας (και βιντεοκλήσεις) και 1000 sms προς whats up χρήστες αρκεί κάθε μήνα να κάνουν μία ανανέωση χρόνου ομιλίας. Η ενεργοποίηση γίνεται στέλνοντας δωρεάν ένα sms με την λέξη 2009 στο 1313. Η ενημέρωση για τα δωρεάν λεπτά και sms γίνεται με αποστολή μηνύματος στο 1313 της λέξης ΥΠΟΛ. Ο μήνας είναι ημερολογιακός και η χρέωση γίνεται όπως και στο call600 δηλαδή ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά και μετά ανά δευτερόλεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Ε ναι λοιπόν ήρθε η ώρα να ανακοινωθεί η απάντηση της cosmote στην wind και στην vodafone. Η απάντηση είναι καλύτερη από ότι αναφέρω σε χθεσινό post. Θα σκάσει σαν βόμβα. Με 1 ευρώ οι χρήστες whats up ;exoyn κάθε μήνα και για όλο το 2009 1000 λεπτά ομιλίας (και βιντεοκλήσεις) και 1000 sms προς whats up χρήστες αρκεί κάθε μήνα να κάνουν μία ανανέωση χρόνου ομιλίας. Η ενεργοποίηση γίνεται στέλνοντας δωρεάν ένα sms με την λέξη 2009 στο 1313. Η ενημέρωση για τα δωρεάν λεπτά και sms γίνεται με αποστολή μηνύματος στο 1313 της λέξης ΥΠΟΛ. Ο μήνας είναι ημερολογιακός και η χρέωση γίνεται όπως και στο call600 δηλαδή ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά και μετά ανά δευτερόλεπτο. Ειναι σιγουρο αυτο?και απο που το εμαθες εσυ? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Ειναι σιγουρο αυτο?και απο που το εμαθες εσυ? Το έχω ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες στην γραμμή μου και πριν λίγο το ενεργοποίησα στην αδελφή μου. Η ενημέρωση για να το πω και δημόσια σε φίλους και γνωστούς έγινε από το 1313. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grsaint13 Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Ε ναι λοιπόν ήρθε η ώρα να ανακοινωθεί η απάντηση της cosmote στην wind και στην vodafone. Η απάντηση είναι καλύτερη από ότι αναφέρω σε χθεσινό post. Θα σκάσει σαν βόμβα. Με 1 ευρώ οι χρήστες whats up έχουν κάθε μήνα και για όλο το 2009 1000 λεπτά ομιλίας (και βιντεοκλήσεις) και 1000 sms προς whats up χρήστες αρκεί κάθε μήνα να κάνουν μία ανανέωση χρόνου ομιλίας. Η ενεργοποίηση γίνεται στέλνοντας δωρεάν ένα sms με την λέξη 2009 στο 1313. Η ενημέρωση για τα δωρεάν λεπτά και sms γίνεται με αποστολή μηνύματος στο 1313 της λέξης ΥΠΟΛ. Ο μήνας είναι ημερολογιακός και η χρέωση γίνεται όπως και στο call600 δηλαδή ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά και μετά ανά δευτερόλεπτο. Πότε θα βγει η επίσημη ανακοίνωση; Και μια ερώτηση ακόμα.Ίντερνετ και mms δε θα περιλαμβάνει η προσφορά; Παράθεση grsaint13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Με 1 ευρώ οι χρήστες whats up έχουν κάθε μήνα και για όλο το 2009 1000 λεπτά ομιλίας (και βιντεοκλήσεις) και 1000 sms προς whats up χρήστες αρκεί κάθε μήνα να κάνουν μία ανανέωση χρόνου ομιλίας. Τι;Μόνο με 1€ έχουμε 1000 λεπτά ομιλίας και 1000 sms;:hypno::shock::eek::lost::dizzy:Να φανταστώ ότι θα πρέπει να κάνουμε ανανέωση 3€ όπως ισχύει και στο F2G και στο CU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Τελικά η Vodafone έχει την καλύτερη προσφορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Με 1 ευρώ οι χρήστες whats up έχουν κάθε μήνα και για όλο το 2009 1000 λεπτά ομιλίας (και βιντεοκλήσεις) και 1000 sms προς whats up χρήστες αρκεί κάθε μήνα να κάνουν μία ανανέωση χρόνου ομιλίας. και βιντεο κλησεις ! το ειδα στην διαφημηση ! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denom Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Μόλις το δοκίμασα. Ισχύει . Μου είπε ότι θα έχω 1000 λεπτά και 1000 μνμτα για όλους τους whats up. Βέβαια χαζομάρα που το έκανα μιας και μου μένουν 2 ήμερες για να καταναλώσω 1000 λεπτά και αλλά τόσα μνμτα αλλά ήθελα να το δοκιμάσω :P Πάντως δεν είναι η προσφορά που βολεύει τους πάντες. Προσωπικά θα ήθελα και λίγα ΜΒ για το ιντερνετ μιας και κάνω ελαφριά χρήση οπότε άλλο πακέτο που μου δίνει και 30ΜΒ ίσως με βολεύει περισσότερο και ας πληρώνω 9 ευρώ για ενεργοποίηση αφού αποφεύγω τα 4 που πρέπει να δίνω κάθε μήνα ώστε να μου παρέχεται η υπηρεσία και ουσιαστικά κάνω απόσβεση των 9 ευρώ στους πρώτους 2 μήνες. Βέβαια ο καθένας με τις ανάγκες του πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Μόλις το δοκίμασα. Ισχύει . Μου είπε ότι θα έχω 1000 λεπτά και 1000 μνμτα για όλους τους whats up. Βέβαια χαζομάρα που το έκανα μιας και μου μένουν 2 ήμερες για να καταναλώσω 1000 λεπτά και αλλά τόσα μνμτα αλλά ήθελα να το δοκιμάσω :P Πάντως δεν είναι η προσφορά που βολεύει τους πάντες. Προσωπικά θα ήθελα και λίγα ΜΒ για το ιντερνετ μιας και κάνω ελαφριά χρήση οπότε άλλο πακέτο που μου δίνει και 30ΜΒ ίσως με βολεύει περισσότερο και ας πληρώνω 9 ευρώ για ενεργοποίηση αφού αποφεύγω τα 4 που πρέπει να δίνω κάθε μήνα ώστε να μου παρέχεται η υπηρεσία και ουσιαστικά κάνω απόσβεση των 9 ευρώ στους πρώτους 2 μήνες. Βέβαια ο καθένας με τις ανάγκες του πάντως! Σωστό αυτό που λες για το internet αλλά περίμενε λίγο να δεις τι θα δώσει η cosmote με την άφιξη του t-zones από την T-Mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Ενεργοποίησα καινούρια κάρτα και μου είπε Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ .ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΞΑΝΑ Μετά έβαλα 3 ευρώ και αγόρασα την υπηρεσία πληρώνοντας 1 ευρώ . Τώρε με το μύνημα ΥΠΟΛ στο 1314 μου λέει ότι έχω 1000 λεπτά και 1000 sms μέχρι 27/02/2009 . Πολύ καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denom Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Σωστό αυτό που λες για το internet αλλά περίμενε λίγο να δεις τι θα δώσει η cosmote με την άφιξη του t-zones από την T-Mobile. Δυστυχώς δεν γνωρίζω επί του θέματος με την Τ-mobile (Πλήρη άγνοια όμως)... Απλά πιστεύω η σκέψη των περισσοτέρων που χρειάζονται και ένα πακετάκι δεδομένων φαντάζομαι θα είναι πάνω κάτω ίδια με την δικιά μου . Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί κάτι νωρίτερα πάνω σε αυτό με το t-zones που αναφέρεις αλλά αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου δώσεις μια ιδέα περί τίνος πρόκειται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts