Mark_K Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Σε μένα γιατί βγάζει εδώ και 2 μέρες αυτο, ενω δούλευε κανονικά πριν! [ATTACH]59887[/ATTACH] Αν έχεις δίκαρτο τηλέφωνο πρέπει να είναι στην πρώτη υποδοχή η sim. Μήπως άλλαξες τις κάρτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Δουλεύει μονο σε whats up.Υπάρχει ακόμα μια εφαρμογή cosmote my account αλλά δεν γνωρίζω αν κανει για cosmokarta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Whats up έχω και είναι στην πρωτη υποδοχή(είναι sim- micro sim). Το μονο που αλλαξα τελευταια είναι οτι έβαλα 4G κάρτα sim! Στο mobile site του whats up τα δείχνει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Αυτή κάνει και για cosmocarta και για whatsUp https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_mandonis3443.Cosmokarta_WhatsUp_manager ΔΕΝ απαιτεί ούτε καν data.... δουλεύει με δωρεάν SMS Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 μπορω να απενεργοποίησω το νουμερο αν θέλω; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 μπορω να απενεργοποίησω το νουμερο αν θέλω; Βγάζεις την κάρτα σιμ, την κόβεις και την πετάς. Το νούμερο δεν θα υπάρχει πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petntoul Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Μπορεί κάποιος να μου πει αν το έχει ψάξει, αν πάω σε καρτοκινητο cosmote και πούμε ότι με 26€/μηνα κάνω διάφορες ανανεώσεις χρόνου και Internet, θα έχω τα ίδια ή και περισσότερα προνόμια από το cosmote προς όλους 400? Θέλω να συγκρίνω καρτοκινητη με αυτό το πρόγραμμα. Γενικά πιστεύω ότι 400' προς όλους και 500mb μου αρκούν. Θα τα έχω πιστεύετε πληρώνοντας λιγότερα με καρτοκινητη? Την ίδια ερώτηση έχω υποβάλλει και σε άλλο μέρος του forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 400 λεπτά προς όλους και 500mb με cosmocarta ή WU = €15 Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 400' προς όλους και 500mb εχεις με 10 ευρω το μηνα, αυτο κανω κι εγω, για οτι αλλο χρειαστει υπαρχει και εταιρικο/επαγγελματικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 400' προς όλους και 500mb εχεις με 10 ευρω το μηνα, αυτο κανω κι εγω, για οτι αλλο χρειαστει υπαρχει και εταιρικο/επαγγελματικο Αυτό πως γίνεται με €10??? Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Λογικά γίνεται αν έχεις παλιό νούμερο cosmoκάρτα που στην ανανέωση σου παίρνει 3€ και δίνει 400' αφήνοντάς σου και υπόλοιπο 5,80 για να αγοράσεις πακέτο internet. Αλλά δεν μπορεί να γίνει για νέα νούμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Ναι αλλά να μην μπερδεύουμε τον άνθρωπο με πακέτα που δε υπάρχουν, το ερώτημα αφορούσε το τώρα Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petntoul Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Ναι αλλά να μην μπερδεύουμε τον άνθρωπο με πακέτα που δε υπάρχουν, το ερώτημα αφορούσε το τώρα Ακριβώς αυτό, θα ήθελα την γνώμη σας για κάποιον που θα κάνει μετατροπή από συμβόλαιο σε καρτοκινητο σήμερα-αύριο. Επιπλέον να ρωτήσω, αν έχω καρτοκινητη cosmote μπορώ να το μεταφέρω το νούμερο σε καρτοκινητη άλλης εταιρείας π.χ. Vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Μπορείς να μεταφέρεις το καρτοκινητό νούμερο σε άλλη εταιρεία πάλι καρτοκινητό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 400 λεπτά προς όλους και 500mb με cosmocarta ή WU = €15 Να σημειωθει οτι η χρεωση ειναι για 3 λεπτα μεχρι τα πρωτα 3 λεπτα και μετα πεφτει ανα λεπτο η χρεωση.που σημαινει 133 περιπου κλησεις βεβαια στην cosmokarta υπαρχει και το προνομιο για 2 νουμερα κοσμοτε με 1 cents το λεπτο που εξυπηρετει αρκετα εαν μιλας πολυ με 1-2 νουμερα παντως με μια καρτα τον 20ευρω θα μπορεις να εχεις περισσοτερα απο το προγραμμα σου και να τα ενεργοποιεις οταν σου τελειωνουν και να βγαζεις και περισσοτερο.επισης θα εχεις και 4g ενω με την συνδεση πρεπει να εχεις ποιο ακριβο πακετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 ποιο μυνημα στελνω για να κανω απενεργοποιηση το 4g σε whats up?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 ποιο μυνημα στελνω για να κανω απενεργοποιηση το 4g σε whats up?? Από περιέργεια, γιατί θέλεις να το απενεργοποιήσεις; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 μου κανει προβλημα με τις κλησεις..και γονατιζει τη μπαταρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 μου κανει προβλημα με τις κλησεις..και γονατιζει τη μπαταρια... Μα δεν είναι απαραίτητο να το έχεις ενεργό. Μπορείς να επιλέξεις από τη συσκευή σου να συντονίζεται μόνο σε 3g ή 2g. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Κανένα πρόγραμμα με MB, που να μπορείς να τα κρατήσεις παραπάνω απο μήνα, υπάρχει για what's up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Αν βάλεις νέο πακέτο πριν τη λήξη του υπάρχοντος δεν χάνεις τα υπολοιπώμενα mb. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Ευχαριστώ! Πρέπει να είναι το ίδιο πακέτο ακριβώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Ευχαριστώ! Πρέπει να είναι το ίδιο πακέτο ακριβώς? από όσο θυμάμαι όχι ! Μόνο στην vodafone ξέρω ότι ισχύει αυτο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 (edited) Αυτό το έχω κάνει ήδη! Κλείσε το τηλ και άνοιξε το μετά από 1 - 2 λεπτά Μα δεν είναι απαραίτητο να το έχεις ενεργό. Μπορείς να επιλέξεις από τη συσκευή σου να συντονίζεται μόνο σε 3g ή 2g. σε ορισμενα τηλ δεν υπαρχει το 2g μονο 3g και 4g π.χ nokia lumia 930 Edited April 29, 2015 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 παιδια sorry που γραφω εδω,αλλα νομιζω οτι δεν εχει διαφορα με αυτο που θελω. ειχα παλια συνδεσεις ασυρματο ιντερνετ με wind(huawei E169) και voda.. μετα εκοψα τις συνδεσεις και οποτε χρειαζομουν ιντερνετ(μονο το καλοκαιρι) εβαζα την καρτα της κοσμοτε στο στικακι τις vodafon και επαιζε μια χαρα. τωρα που πηγα να τα βαλω δυστηχως δεν παιζει κανενα..(μαλλον τα win7). μπορειτε να μου προτεινετε ενα στικακι για κοσμοτε που να εχει και εξοδο κεραιας..(θα βαλω καρτοκινητο μεσα what's up) Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts