Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε μένα γιατί βγάζει εδώ και 2 μέρες αυτο, ενω δούλευε κανονικά πριν!

[ATTACH]59887[/ATTACH]

Αν έχεις δίκαρτο τηλέφωνο πρέπει να είναι στην πρώτη υποδοχή η sim. Μήπως άλλαξες τις κάρτες;

• Απαντήσεις 44,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Whats up έχω και είναι στην πρωτη υποδοχή(είναι sim- micro sim).

Το μονο που αλλαξα τελευταια είναι οτι έβαλα 4G κάρτα sim!

Στο mobile site του whats up τα δείχνει κανονικά.

Αυτή κάνει και για cosmocarta και για whatsUp

https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_mandonis3443.Cosmokarta_WhatsUp_manager

ΔΕΝ απαιτεί ούτε καν data.... δουλεύει με δωρεάν SMS

May The Force Be With You...

μπορω να απενεργοποίησω το νουμερο αν θέλω;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

μπορω να απενεργοποίησω το νουμερο αν θέλω;

Βγάζεις την κάρτα σιμ, την κόβεις και την πετάς. Το νούμερο δεν θα υπάρχει πια.

Μπορεί κάποιος να μου πει αν το έχει ψάξει, αν πάω σε καρτοκινητο cosmote και πούμε ότι με 26€/μηνα κάνω διάφορες ανανεώσεις χρόνου και Internet, θα έχω τα ίδια ή και περισσότερα προνόμια από το cosmote προς όλους 400? Θέλω να συγκρίνω καρτοκινητη με αυτό το πρόγραμμα. Γενικά πιστεύω ότι 400' προς όλους και 500mb μου αρκούν. Θα τα έχω πιστεύετε πληρώνοντας λιγότερα με καρτοκινητη? Την ίδια ερώτηση έχω υποβάλλει και σε άλλο μέρος του forum.

400 λεπτά προς όλους και 500mb με cosmocarta ή WU = €15
Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

400' προς όλους και 500mb εχεις με 10 ευρω το μηνα, αυτο κανω κι εγω, για οτι αλλο χρειαστει υπαρχει και εταιρικο/επαγγελματικο

400' προς όλους και 500mb εχεις με 10 ευρω το μηνα, αυτο κανω κι εγω, για οτι αλλο χρειαστει υπαρχει και εταιρικο/επαγγελματικο

Αυτό πως γίνεται με €10???

Λογικά γίνεται αν έχεις παλιό νούμερο cosmoκάρτα που στην ανανέωση σου παίρνει 3€ και δίνει 400' αφήνοντάς σου και υπόλοιπο 5,80 για να αγοράσεις πακέτο internet. Αλλά δεν μπορεί να γίνει για νέα νούμερα.

Ναι αλλά να μην μπερδεύουμε τον άνθρωπο με πακέτα που δε υπάρχουν, το ερώτημα αφορούσε το τώρα

Ναι αλλά να μην μπερδεύουμε τον άνθρωπο με πακέτα που δε υπάρχουν, το ερώτημα αφορούσε το τώρα

Ακριβώς αυτό, θα ήθελα την γνώμη σας για κάποιον που θα κάνει μετατροπή από συμβόλαιο σε καρτοκινητο σήμερα-αύριο. Επιπλέον να ρωτήσω, αν έχω καρτοκινητη cosmote μπορώ να το μεταφέρω το νούμερο σε καρτοκινητη άλλης εταιρείας π.χ. Vodafone?

400 λεπτά προς όλους και 500mb με cosmocarta ή WU = €15

Να σημειωθει οτι η χρεωση ειναι για 3 λεπτα μεχρι τα πρωτα 3 λεπτα και μετα πεφτει ανα λεπτο η χρεωση.που σημαινει 133 περιπου κλησεις

βεβαια στην cosmokarta υπαρχει και το προνομιο για 2 νουμερα κοσμοτε με 1 cents το λεπτο που εξυπηρετει αρκετα εαν μιλας πολυ με 1-2 νουμερα

παντως με μια καρτα τον 20ευρω θα μπορεις να εχεις περισσοτερα απο το προγραμμα σου και να τα ενεργοποιεις οταν σου τελειωνουν και να βγαζεις και περισσοτερο.επισης θα εχεις και 4g ενω με την συνδεση πρεπει να εχεις ποιο ακριβο πακετο

ποιο μυνημα στελνω για να κανω απενεργοποιηση το 4g σε whats up??

Από περιέργεια, γιατί θέλεις να το απενεργοποιήσεις;

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

μου κανει προβλημα με τις κλησεις..και γονατιζει τη μπαταρια...

Μα δεν είναι απαραίτητο να το έχεις ενεργό. Μπορείς να επιλέξεις από τη συσκευή σου να συντονίζεται μόνο σε 3g ή 2g.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Αν βάλεις νέο πακέτο πριν τη λήξη του υπάρχοντος δεν χάνεις τα υπολοιπώμενα mb.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Ευχαριστώ! Πρέπει να είναι το ίδιο πακέτο ακριβώς?

από όσο θυμάμαι όχι ! Μόνο στην vodafone ξέρω ότι ισχύει αυτο !

Αυτό το έχω κάνει ήδη!

Κλείσε το τηλ

και άνοιξε το μετά από 1 - 2 λεπτά

Μα δεν είναι απαραίτητο να το έχεις ενεργό. Μπορείς να επιλέξεις από τη συσκευή σου να συντονίζεται μόνο σε 3g ή 2g.
σε ορισμενα τηλ δεν υπαρχει το 2g μονο 3g και 4g π.χ nokia lumia 930 Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

παιδια sorry που γραφω εδω,αλλα νομιζω οτι δεν εχει διαφορα με αυτο που θελω.

ειχα παλια συνδεσεις ασυρματο ιντερνετ με wind(huawei E169) και voda..

μετα εκοψα τις συνδεσεις και οποτε χρειαζομουν ιντερνετ(μονο το καλοκαιρι) εβαζα την καρτα της κοσμοτε στο στικακι τις vodafon και επαιζε μια χαρα.

τωρα που πηγα να τα βαλω δυστηχως δεν παιζει κανενα..(μαλλον τα win7).

μπορειτε να μου προτεινετε ενα στικακι για κοσμοτε που να εχει και εξοδο κεραιας..(θα βαλω καρτοκινητο μεσα what's up)

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)