Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 44,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Με δυο λόγια, η κοσμοτέ είναι για λίγους (ή όσους την αντέχουν! ).

Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα ειναι ολες.Αλλου υπερτερει η μια αλλου η αλλη.

Στειλτε 3 στο 1330 300 sms + 300' μεχρι Δευτερα στις 12:00 για What's Up

Είσαι ωραίος... το ενεργοποίησα!!!

w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

Υπαρχει κανενα πακετο για whats up για ομιλια προς ολους κατω απο 5 ευρω;;

Στο φρογκ μόνο υπάρχει. Με 3Ε 60'.

Μόλις με ενημέρωσαν ότι η μεταφορά χρόνου ομιλίας τηλεφωνικά καταργείται στα τέλη Απριλίου....

Από εκεί και πέρα μεταφορά χρημάτων μόνο μέσω μηνύματος με ανάλογη χρέωση....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Μόλις με ενημέρωσαν ότι η μεταφορά χρόνου ομιλίας τηλεφωνικά καταργείται στα τέλη Απριλίου....

Από εκεί και πέρα μεταφορά χρημάτων μόνο μέσω μηνύματος με ανάλογη χρέωση....

Το ίδιο ισχύει και για μεταφορές από το my cosmote; καταργούνται και αυτές; από που πήρες αυτή την πληροφορία;

Ωραία τώρα πρέπει να πληρώνουμε για να κάνουμε μία μεταφορά!

Δεν καταργείτε η μεταφορά μέσω myaccount.

Και με την τηλεφωνήτρια πληρώνεις 0,19 την κλήση . με μήνυμα 0,20 . (άλλο αν μερικοί καλουν από άλλη εταιρεία το 6971013838 για να μην χρεωθούν)

Από το τμήμα εξυπηρέτησης μου το είπαν....

Και όπως είπε ο Βασίλης και εγώ καλώ μέσω άλλης εταιρείας και δεν χρωνομαι...

Τώρα τέλος το τζάμπα :P

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Δεν καταργείτε η μεταφορά μέσω myaccount.

Και με την τηλεφωνήτρια πληρώνεις 0,19 την κλήση . με μήνυμα 0,20 . (άλλο αν μερικοί καλουν από άλλη εταιρεία το 6971013838 για να μην χρεωθούν)

Άρα καταργείται μέσω της εξυπηρέτησης πελατών σωστά; Απλά συνέφερε γιατί μπορούσα να καλέσω από άλλο τηλέφωνο cosmote (π.χ. από αυτό που θα πήγαιναν τα χρήματα) και να μη χρεωνόμουν τα 0,19 εγώ και επίσης μέσω εξυπηρέτησης μπορείς να κάνεις με ένα τηλέφωνο περισσότερα αιτήματα για διαφορετικά νούμερα και να επιλέξεις περισσότερα ποσά π.χ. απο 5Ε ΕΩΣ 15Ε (δηλαδή μπορείς να μεταφέρεις 6Ε, 7Ε), ενώ τώρα με μήνυμα χρεώνεται κάθε μεταφορά 0,20Ε και μπορείς να στείλεις μόνο 2Ε ή 5Ε ή 10Ε, όχι ενδιάμεσα ποσά!

Ευτυχώς που παραμένει η δυνατότητα στο my account

γιατί όταν με καλούν και το έχω κλειστό, όταν το ανοίγω δεν μου βγάζει τις κλήσεις;;
w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

γιατί όταν με καλούν και το έχω κλειστό, όταν το ανοίγω δεν μου βγάζει τις κλήσεις;;

μαλλον δεν εχεις ενεργοποιησει την ειδοποιηση κλησεων κοιτα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=143595

Σε φοιτητικό whats up, το 4 g δουλεύει με τα mb που δίνει η cosmote ή πρέπει να αγοράσεις κάποιο πακέτο?

Σε φοιτητικό whats up, το 4 g δουλεύει με τα mb που δίνει η cosmote ή πρέπει να αγοράσεις κάποιο πακέτο?

Σου δίνει 4G αλλά μέχρι 15 mbps αν βάλεις και το πρόγραμμα με τα 500 γιγα τότε σου ανοίγει την ταχύτητα. .

Σου δίνει 4G αλλά μέχρι 15 mbps αν βάλεις και το πρόγραμμα με τα 500 γιγα τότε σου ανοίγει την ταχύτητα. .

Ευχαριστώ πολύ.

EINAI ΩPAIO NA EIΣAI ANOIXTOΣ ΣTON KOΣMO TOY INTERNET. ME THN COSMOKAPTA MΠOPEIΣ! KAΛEΣE 1330 & ΠAPE ΔΩPO 200MB ΓIA ΞEΓNOIAΣTO ΣEPΦAPIΣMA ΓIA TO ΠΣK (10/4-12/4) Μου ήρθε αυτό το μήνυμα. Κάλεσα και πήρα 200MB. Έχει έρθει και σε κάποιον άλλο; Δεν νομίζω όταν θα αρχίσω να το χρησιμοποιώ το σαββατοκύριακο να αρχίσει να μου τρώει από την κάρτα. Το καλό με την COSMOTE είναι ότι εάν μπεις Internet χωρίς πακέτο, σου έρχεται αμέσως το σχετικό μήνυμα για την χρέωση του 1 ευρώ και όχι την επόμενη όπως στη WIND π.χ. Τουλάχιστον να χρεωθούμε μόνο με 1 ευρώ.

EINAI ΩPAIO NA EIΣAI ANOIXTOΣ ΣTON KOΣMO TOY INTERNET. ME THN COSMOKAPTA MΠOPEIΣ! KAΛEΣE 1330 & ΠAPE ΔΩPO 200MB ΓIA ΞEΓNOIAΣTO ΣEPΦAPIΣMA ΓIA TO ΠΣK (10/4-12/4) Μου ήρθε αυτό το μήνυμα. Κάλεσα και πήρα 200MB. Έχει έρθει και σε κάποιον άλλο; Δεν νομίζω όταν θα αρχίσω να το χρησιμοποιώ το σαββατοκύριακο να αρχίσει να μου τρώει από την κάρτα. Το καλό με την COSMOTE είναι ότι εάν μπεις Internet χωρίς πακέτο, σου έρχεται αμέσως το σχετικό μήνυμα για την χρέωση του 1 ευρώ και όχι την επόμενη όπως στη WIND π.χ. Τουλάχιστον να χρεωθούμε μόνο με 1 ευρώ.

Στο what's up το μοναδικό που είδα είναι ότι για Πασχαλινή προσφορά έχει με 5 ευρώ 1Gb ιντερνετ. Τίποτα άλλο!

Ευχαριστώ για την ενημέρωση, μόλις το ενεργοποίησα.

Καλείς στο 1330.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅