kostas_v Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Με δυο λόγια, η κοσμοτέ είναι για λίγους (ή όσους την αντέχουν! ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Με δυο λόγια, η κοσμοτέ είναι για λίγους (ή όσους την αντέχουν! ). Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα ειναι ολες.Αλλου υπερτερει η μια αλλου η αλλη. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Στειλτε 3 στο 1330 300 sms + 300' μεχρι Δευτερα στις 12:00 για What's Up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Με πόσα χρήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Υπαρχει κανενα πακετο για whats up για ομιλια προς ολους κατω απο 5 ευρω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Στειλτε 3 στο 1330 300 sms + 300' μεχρι Δευτερα στις 12:00 για What's Up Είσαι ωραίος... το ενεργοποίησα!!! Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Υπαρχει κανενα πακετο για whats up για ομιλια προς ολους κατω απο 5 ευρω;; Στο φρογκ μόνο υπάρχει. Με 3Ε 60'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Μόλις με ενημέρωσαν ότι η μεταφορά χρόνου ομιλίας τηλεφωνικά καταργείται στα τέλη Απριλίου.... Από εκεί και πέρα μεταφορά χρημάτων μόνο μέσω μηνύματος με ανάλογη χρέωση.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lord1982 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Μόλις με ενημέρωσαν ότι η μεταφορά χρόνου ομιλίας τηλεφωνικά καταργείται στα τέλη Απριλίου.... Από εκεί και πέρα μεταφορά χρημάτων μόνο μέσω μηνύματος με ανάλογη χρέωση.... Το ίδιο ισχύει και για μεταφορές από το my cosmote; καταργούνται και αυτές; από που πήρες αυτή την πληροφορία; Ωραία τώρα πρέπει να πληρώνουμε για να κάνουμε μία μεταφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Δεν καταργείτε η μεταφορά μέσω myaccount. Και με την τηλεφωνήτρια πληρώνεις 0,19 την κλήση . με μήνυμα 0,20 . (άλλο αν μερικοί καλουν από άλλη εταιρεία το 6971013838 για να μην χρεωθούν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Από το τμήμα εξυπηρέτησης μου το είπαν.... Και όπως είπε ο Βασίλης και εγώ καλώ μέσω άλλης εταιρείας και δεν χρωνομαι... Τώρα τέλος το τζάμπα :P Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lord1982 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Δεν καταργείτε η μεταφορά μέσω myaccount. Και με την τηλεφωνήτρια πληρώνεις 0,19 την κλήση . με μήνυμα 0,20 . (άλλο αν μερικοί καλουν από άλλη εταιρεία το 6971013838 για να μην χρεωθούν) Άρα καταργείται μέσω της εξυπηρέτησης πελατών σωστά; Απλά συνέφερε γιατί μπορούσα να καλέσω από άλλο τηλέφωνο cosmote (π.χ. από αυτό που θα πήγαιναν τα χρήματα) και να μη χρεωνόμουν τα 0,19 εγώ και επίσης μέσω εξυπηρέτησης μπορείς να κάνεις με ένα τηλέφωνο περισσότερα αιτήματα για διαφορετικά νούμερα και να επιλέξεις περισσότερα ποσά π.χ. απο 5Ε ΕΩΣ 15Ε (δηλαδή μπορείς να μεταφέρεις 6Ε, 7Ε), ενώ τώρα με μήνυμα χρεώνεται κάθε μεταφορά 0,20Ε και μπορείς να στείλεις μόνο 2Ε ή 5Ε ή 10Ε, όχι ενδιάμεσα ποσά! Ευτυχώς που παραμένει η δυνατότητα στο my account Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 γιατί όταν με καλούν και το έχω κλειστό, όταν το ανοίγω δεν μου βγάζει τις κλήσεις;; Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 γιατί όταν με καλούν και το έχω κλειστό, όταν το ανοίγω δεν μου βγάζει τις κλήσεις;; μαλλον δεν εχεις ενεργοποιησει την ειδοποιηση κλησεων κοιτα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=143595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Σε φοιτητικό whats up, το 4 g δουλεύει με τα mb που δίνει η cosmote ή πρέπει να αγοράσεις κάποιο πακέτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Σε φοιτητικό whats up, το 4 g δουλεύει με τα mb που δίνει η cosmote ή πρέπει να αγοράσεις κάποιο πακέτο? Σου δίνει 4G αλλά μέχρι 15 mbps αν βάλεις και το πρόγραμμα με τα 500 γιγα τότε σου ανοίγει την ταχύτητα. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Σου δίνει 4G αλλά μέχρι 15 mbps αν βάλεις και το πρόγραμμα με τα 500 γιγα τότε σου ανοίγει την ταχύτητα. . Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Ευχαριστώ πολύ. Να είσαι καλά! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 EINAI ΩPAIO NA EIΣAI ANOIXTOΣ ΣTON KOΣMO TOY INTERNET. ME THN COSMOKAPTA MΠOPEIΣ! KAΛEΣE 1330 & ΠAPE ΔΩPO 200MB ΓIA ΞEΓNOIAΣTO ΣEPΦAPIΣMA ΓIA TO ΠΣK (10/4-12/4) Μου ήρθε αυτό το μήνυμα. Κάλεσα και πήρα 200MB. Έχει έρθει και σε κάποιον άλλο; Δεν νομίζω όταν θα αρχίσω να το χρησιμοποιώ το σαββατοκύριακο να αρχίσει να μου τρώει από την κάρτα. Το καλό με την COSMOTE είναι ότι εάν μπεις Internet χωρίς πακέτο, σου έρχεται αμέσως το σχετικό μήνυμα για την χρέωση του 1 ευρώ και όχι την επόμενη όπως στη WIND π.χ. Τουλάχιστον να χρεωθούμε μόνο με 1 ευρώ. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 EINAI ΩPAIO NA EIΣAI ANOIXTOΣ ΣTON KOΣMO TOY INTERNET. ME THN COSMOKAPTA MΠOPEIΣ! KAΛEΣE 1330 & ΠAPE ΔΩPO 200MB ΓIA ΞEΓNOIAΣTO ΣEPΦAPIΣMA ΓIA TO ΠΣK (10/4-12/4) Μου ήρθε αυτό το μήνυμα. Κάλεσα και πήρα 200MB. Έχει έρθει και σε κάποιον άλλο; Δεν νομίζω όταν θα αρχίσω να το χρησιμοποιώ το σαββατοκύριακο να αρχίσει να μου τρώει από την κάρτα. Το καλό με την COSMOTE είναι ότι εάν μπεις Internet χωρίς πακέτο, σου έρχεται αμέσως το σχετικό μήνυμα για την χρέωση του 1 ευρώ και όχι την επόμενη όπως στη WIND π.χ. Τουλάχιστον να χρεωθούμε μόνο με 1 ευρώ. Στο what's up το μοναδικό που είδα είναι ότι για Πασχαλινή προσφορά έχει με 5 ευρώ 1Gb ιντερνετ. Τίποτα άλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrakos Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 EINAI ΩPAIO NA EIΣAI ANOIXTOΣ ΣTON KOΣMO TOY INTERNET. ME THN COSMOKAPTA MΠOPEIΣ! KAΛEΣE 1330 & ΠAPE ΔΩPO 200MB ΓIA ΞEΓNOIAΣTO ΣEPΦAPIΣMA ΓIA TO ΠΣK (10/4-12/4) Μου ήρθε αυτό το μήνυμα. Κάλεσα και πήρα 200MB. Έχει έρθει και σε κάποιον άλλο; Δεν νομίζω όταν θα αρχίσω να το χρησιμοποιώ το σαββατοκύριακο να αρχίσει να μου τρώει από την κάρτα. Το καλό με την COSMOTE είναι ότι εάν μπεις Internet χωρίς πακέτο, σου έρχεται αμέσως το σχετικό μήνυμα για την χρέωση του 1 ευρώ και όχι την επόμενη όπως στη WIND π.χ. Τουλάχιστον να χρεωθούμε μόνο με 1 ευρώ. Ευχαριστώ για την ενημέρωση, μόλις το ενεργοποίησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Ευχαριστώ για την ενημέρωση, μόλις το ενεργοποίησα. Και ποια επιλογή κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Καλείς στο 1330. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Καλείς στο 1330. Κάλεσα,Έχει τόσες επιλογές αλλά πουθενά δεν λέει για προσφορά.Δεν έχω λάβει όμως sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 μαλλον αργησες... πιστευω θα επαιρνες αν επαιρνες τηλ πριν απο 2-3 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts