achillesgk Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Δεν μπορω πλεον να ενεργοποιησω τα 300' προς ολους με ανανεοση 10€? Μιλαω για καινουργιο αριθμο. Όχι αυτό έχει σταματήσει εδώ και καιρό, μπορείς να αγοράζεις πακέτο προς όλους 200 λεπτών με 5 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 να κανω μια ερωτηση?επειδη θα ξαναβαλω αναγκαστικα whatsup μετα απο τρια χρονια θυμαμαι τοτε εαν ειχες ενεργοποιησει πακετο μηνυματων η λεπτων ομιλιας και ενεργοποιουσες ξανα το πακετο πριν την ληξη του προστιθονταν το υπολοιπο και εληγε την ημερομηνια που ληγει το νεο πακετο που ενεργοποιουσες.ισχυει ακομα?στο cu απ οσο ξερω ισχυει.αν ξερει καποιος ας μου απαντησει. Μόνο στο Internet ισχύει αυτό. Όλα τα άλλα διατηρούν την ημερομηνία λήξης τους . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skous Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Σήμερα πήγα σε έναν Γερμανό για να κάνω φορητότητα (από άλλο πάροχο) σε Cosmoκάρτα. Η υπάλληλος μου ζήτησε μόνο ονοματεπώνυμο, αρ. ταυτότητας και το νούμερο, το πέρασε στο σύστημα και μου είπε ότι θα με καλέσουν από εβδομάδα από την Cosmote. (δεν μου έδωσε κάποιο έγγραφο ούτε υπέγραψα πουθενά) Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εάν έγινε ουσιαστικά το αίτημα φορητότητας. Ή μήπως έγινε απλά "αίτηση" προς τα κεντρικά της Cosmote και το αίτημα θα γίνει όταν με καλέσουν και μου ζητήσουν και άλλα πράγματα;; Παράθεση 111s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 εστειλα απο το κινητο της μανας μου 200 sms στο δικο μου αριθμο (απο το xmas.cosmote.gr) αλλα περασαν 2 ωρες και ακομα δεν εχει ερθει.Αργουν τοσο πολυ ή επεσα στην πριπτωση;εστειλα 100' στον αδελφο μου και τα πηρε σε λιγοτερο απο 15' :worry: τι γινεται τωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 εστειλα απο το κινητο της μανας μου 200 sms στο δικο μου αριθμο (απο το xmas.cosmote.gr) αλλα περασαν 2 ωρες και ακομα δεν εχει ερθει.Αργουν τοσο πολυ ή επεσα στην πριπτωση;εστειλα 100' στον αδελφο μου και τα πηρε σε λιγοτερο απο 15' :worry: τι γινεται τωρα; Ξαναδοκιμσε. Μερικες φορες κολλαει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 μεσα στο site λέει οτι το δωρο είναι σε διαδικασια αποστολης και δεν με αφηνει να γραψω παλι τον αριθμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Α ναι? Σε μενα απλα δεν το χε δεχτει και ξαναεκανα την διαδκασια.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Ρε παιδιά μου ήρθε ένα μήνυμα (το παρακάτω) τι είναι αυτό; Μπήκαν 600mb. TO DATA BUNDLE ΓΙΑ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ. ΚΑΛΟ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ! Αν έχεις Φοιτητικό whats up, πήρες το μηνιαίο δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMOSFC Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλημέρα και καλή χρονιά...σήμερα είδα το υπόλοιπο μου και είναι -25 ευρο!!!!(whats up)...Γίνετε να φτάσει τόσο??τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλημέρα και καλή χρονιά...σήμερα είδα το υπόλοιπο μου και είναι -25 ευρο!!!!(whats up)...Γίνετε να φτάσει τόσο??τι μπορώ να κάνω? Να βαλεις καρτα? :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλημέρα και καλή χρονιά...σήμερα είδα το υπόλοιπο μου και είναι -25 ευρο!!!!(whats up)...Γίνετε να φτάσει τόσο??τι μπορώ να κάνω? H cosmote αργεί να χρεώσει τα μηνύματα , αλλά όσα και να στείλεις δεν προλαβαίνεις θα σε κόψει μόλις χρεώσει τα πρώτα . Μου έχει τύχει μέχρι -1,50 . Πάρε τηλέφωνο στο 13838 και ζήτα να σου πιστώσουν το ποσό . Επίσης μπορείς να αλλάξεις νούμερο ή να κάνεις ανανέωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMOSFC Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 δεν σκοπευω να πεταξώ τοσα λεφτα χωρις λογο....επρεπε να σταματισει στο -1...κατι αλλο?αν αλλάξω αριθμό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMOSFC Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 H cosmote αργεί να χρεώσει τα μηνύματα , αλλά όσα και να στείλεις δεν προλαβαίνεις θα σε κόψει μόλις χρεώσει τα πρώτα . Μου έχει τύχει μέχρι -1,50 . Πάρε τηλέφωνο στο 13838 και ζήτα να σου πιστώσουν το ποσό . Επίσης μπορείς να αλλάξεις νούμερο ή να κάνεις ανανέωση.. ωραια φιλε ευχαριστω πλ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 καλησπέρα, παιδιά και χρόνια πολλά! Στις 20 Δεκέμβρη ανανέωσα το φοιτητικό μου με 10€ και έλαβα χωρίς να έχω κάποιο υπόλοιπο μέσα, 600mb από την προσφορά. Πριν λίγες μέρες (3-4), μου ήρθε μήνυμα από την ανανέωση των στοιχείων μου στη φοιτητική προσφορά και ως δώρο έλαβα 600 λεπτά και 600mb (όπως δίδεται σε όλους όσους εγγραφούν στη προσφορά τον πρώτο μήνα). Σήμερα, έλαβα μήνυμα ότι πήρα 600 λεπτά και 600mb λόγω της ανανέωσης του Δεκέμβρη, αλλά ενώ τα mb μεταφέρθηκαν τα λεπτά όχι. Γιατί; Στο μήνυμα που έλαβα από την ανανέωση έγραφε ότι τα 600 λεπτά ισχύουν για ένα μήνα και τα έβλεπα κανονικά μέσω της εφαρμογής και ενώ είχα ξοδέψει περίπου 100, τώρα στην εφαρμογή, αντί για 1100, έχω 600 λεπτά, ενώ από mb έχω 1,400 (λόγω του ότι από τα της ανανέωσης ξόδεψα τα 400). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 καλησπέρα παιδια, πως μπορώ να κάνω reload σε whatsup απο windows phone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 καλησπέρα παιδια, πως μπορώ να κάνω reload σε whatsup απο windows phone? μπορείς είτε μέσω του m.whatsup.gr, είτε μέσω της εφαρμογής "Υπηρεσίες Cosmote" που βρίσκεται στο store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 μπορείς είτε μέσω του m.whatsup.gr, είτε μέσω της εφαρμογής "Υπηρεσίες Cosmote" που βρίσκεται στο store. στο m.whatsup.gr δεν έχει μενου για reload μαλλον το βγάλανε και την εφαρμογή την εχω η οποια σε παει στο m.whatsup.gr. για αυτο ρωτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 καλησπέρα, παιδιά και χρόνια πολλά! Στις 20 Δεκέμβρη ανανέωσα το φοιτητικό μου με 10€ και έλαβα χωρίς να έχω κάποιο υπόλοιπο μέσα, 600mb από την προσφορά. Πριν λίγες μέρες (3-4), μου ήρθε μήνυμα από την ανανέωση των στοιχείων μου στη φοιτητική προσφορά και ως δώρο έλαβα 600 λεπτά και 600mb (όπως δίδεται σε όλους όσους εγγραφούν στη προσφορά τον πρώτο μήνα). Σήμερα, έλαβα μήνυμα ότι πήρα 600 λεπτά και 600mb λόγω της ανανέωσης του Δεκέμβρη, αλλά ενώ τα mb μεταφέρθηκαν τα λεπτά όχι. Γιατί; Στο μήνυμα που έλαβα από την ανανέωση έγραφε ότι τα 600 λεπτά ισχύουν για ένα μήνα και τα έβλεπα κανονικά μέσω της εφαρμογής και ενώ είχα ξοδέψει περίπου 100, τώρα στην εφαρμογή, αντί για 1100, έχω 600 λεπτά, ενώ από mb έχω 1,400 (λόγω του ότι από τα της ανανέωσης ξόδεψα τα 400). Τα MB και τα λεπτά προς What's Up ισχύουν έως τέλος του μήνα. Για κάποιο λόγο τα MB προστίθενται με τα ήδη υπάρχοντα. Κανονικά δεν θα έπρεπε. Ίσως είναι μια "τρύπα" που λειτουργεί υπερ του πελάτη Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Καλημέρα και καλή χρονιά...σήμερα είδα το υπόλοιπο μου και είναι -25 ευρο!!!!(whats up)...Γίνετε να φτάσει τόσο??τι μπορώ να κάνω? Εγώ στη θέση σου θα έπερνα τηλ. το 13838 για να ρωτήσω τι έγινε κι να ζητούσα πίστωση. Αν δεν έβγαζα άκρη και ταυτοχρόνως δεν είχα ενεργοποιημένη φοιτητική προσφορά, τότε θα έκανα το νούμερο φορητότητα σε άλλον πάροχο και ξανά πίσω σε Cosmote , όπου θα είχα και € 1 υπόλοιπο χρόνου ομιλίας Αν ο αριθμός δεν σε ενδιαφέρει , τότε όπως είπαν και άλλοι, το αφήνεις να λήξει και ενεργοποιείς νέο αριθμό. Edited January 2, 2014 by Wamu Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 οκ, αστο αυτο, εχω υπολοιπο καμια 500αρια mb στην κοσμοκαρτα μου κ δεν νομιζω να τα καταναλωσω απ το κινητο κ ηθελα να τα χρησιμοποιησω μεσω laptop, ο αδερφος μου π.χ. εχει ενα τετοιο στικακι, που του το καναν δωρο, με αγορα notebook ηταν τωρα; δεν θυμαμαι καλα.. μπορω να βαλω την καρτα μου σ' αυτο; ή μπορω να αγορασω αλλο; Kατεβασε το pdanet στο smartphone σου ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pdanet ) και το αντιστοιχο στο laptop σου (http://junefabrics.com/android/downloadold.php το 2ο που λεει "Version 3.50 All Windows") και ανοιγοντας τα και τα 2 χρησιμοποιεις το Internet του κινητου σου στο laptop. Aπλα να προσεχεις να κλεινεις τα περιττα που τρεχουν στο laptop γιατι θα στα φαει γρηγορα τα 500. καλη χρονια σε ολους και ολες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 χθες μπηκα καταλαθος στο νετ και με χρεωσε 1 ευρω. σε λιγα λεπτα ξεπερασα το οριο των 20mb και με ενημερωσε οτι θα μειωθει η ταχυτητα. εχω κλειστα τα δεδομενα τωρα. θα με παρει και αλλο ευρω οταν περασουν οι 24 ωρες ή θα πρεπει να στειλω end day για να μη χρεωθω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 χθες μπηκα καταλαθος στο νετ και με χρεωσε 1 ευρω. σε λιγα λεπτα ξεπερασα το οριο των 20mb και με ενημερωσε οτι θα μειωθει η ταχυτητα. εχω κλειστα τα δεδομενα τωρα. θα με παρει και αλλο ευρω οταν περασουν οι 24 ωρες ή θα πρεπει να στειλω end day για να μη χρεωθω; Εφόσον έχεις κλείσει τα δεδομένα δεν θα σε χρεώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Παιδιά μου χάρησαν το καλοκαίρι είναι nokia 3410, γιατί τελευταία έχω την τάση να μαζεύω παλιά κινητά. Υπάρχει τρόπος να μπω στο wap με αυτό να δω-θυμηθώ πως ήταν?? Πέρασα καποιες ρυθμίσεις χειροκίνητα αλλα δεν έβγαλα άκρη.. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Παιδιά μου χάρησαν το καλοκαίρι είναι nokia 3410, γιατί τελευταία έχω την τάση να μαζεύω παλιά κινητά. Υπάρχει τρόπος να μπω στο wap με αυτό να δω-θυμηθώ πως ήταν?? Πέρασα καποιες ρυθμίσεις χειροκίνητα αλλα δεν έβγαλα άκρη.. έλα, πες την αλήθεια, πλάκα μας κάνεις, έτσι; :p Μόνο για φιδάκι ή για (το καλύτερο παιχνίδι στα Nokia) space impact είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Παιδιά μου χάρησαν το καλοκαίρι είναι nokia 3410, γιατί τελευταία έχω την τάση να μαζεύω παλιά κινητά. Υπάρχει τρόπος να μπω στο wap με αυτό να δω-θυμηθώ πως ήταν?? Πέρασα καποιες ρυθμίσεις χειροκίνητα αλλα δεν έβγαλα άκρη.. στειλε internet στο 1333 ή στο 1330 αν θυμάμαι καλά και ακόλουθα τις οδηγίες. Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts