Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά...χρειάζομαι την βοήθεια σας αν γνωριζετε.Πήρα χθες ενα τηλέφωνο σε αυτό το παιχνίδι του Ant1 που δινει 500€ και σήμερα μου έστειλαν μήνυμα "Το TV Quiz του Ant1 σου δινει σημερα 5 προσπάθειες να κάνεις δικα σου τα 500€".Γνωριζετε πως μπορώ να το σταματήσω και να μην μου έρχονται μηνύματα?Δεν εχει κάποιον 5ψηφιο...

οταν παιζεται καπου δειχνει ενα τηλεφωνο παραπονων.. καλεσε εκει

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

οταν παιζεται καπου δειχνει ενα τηλεφωνο παραπονων.. καλεσε εκει

Ωραία θα το κοιτάξω αυριο...αν δεν μου ξαναστείλουν το αφηνω.Αν αυριο μου στείλουν πάλι θα πάρω Τηλ. Ευχαριστώ

Πέρσι με την φοιτητική προσφορά είχε βάλει ο αδερφός μου τον αριθμό του και λίγο αργότερα τον έβαλα κι εγω. Δεν το έλεγξαν και είχα κι εγώ φοιτητική προσφορά. Τώρα μου ήρθε εμένα μόνο μήνυμα να κάνω ανανέωση των στοιχείων μου, την οποία έκανα και με πήραν τηλέφωνο να μου πούνε ότι δεν γίνεται δεκτή γιατί υπάρχουν δύο αριθμοί σε ένα όνομα το οποίο δεν επιτρέπεται. Ο αδερφός μου όμως έδωσε πέρσι πανελλήνιες, μπήκε σε μια σχολή αλλά μετά ξανά έδωσε πανελλήνιες και μπήκε σε άλλη σχολή. Το παλιό το πάσο το έδωσε κι έχει μόνο το καινούριο. Εχω μια απορία τώρα, αν τον στείλω σε κάποιο κατάστημα κοσμοτε με το καινούριο πάσο που έχει και κάνει εκ νέου δήλωση θα την δεχτούν; ή από την ταυτότητα θα καταλάβουν και πάλι ότι θα υπάρχουν δύο αριθμοί σ' ένα όνομα; όποιος μπορεί ας μου πει την γνώμη του :) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

Πέρσι με την φοιτητική προσφορά είχε βάλει ο αδερφός μου τον αριθμό του και λίγο αργότερα τον έβαλα κι εγω. Δεν το έλεγξαν και είχα κι εγώ φοιτητική προσφορά. Τώρα μου ήρθε εμένα μόνο μήνυμα να κάνω ανανέωση των στοιχείων μου, την οποία έκανα και με πήραν τηλέφωνο να μου πούνε ότι δεν γίνεται δεκτή γιατί υπάρχουν δύο αριθμοί σε ένα όνομα το οποίο δεν επιτρέπεται. Ο αδερφός μου όμως έδωσε πέρσι πανελλήνιες, μπήκε σε μια σχολή αλλά μετά ξανά έδωσε πανελλήνιες και μπήκε σε άλλη σχολή. Το παλιό το πάσο το έδωσε κι έχει μόνο το καινούριο. Εχω μια απορία τώρα, αν τον στείλω σε κάποιο κατάστημα κοσμοτε με το καινούριο πάσο που έχει και κάνει εκ νέου δήλωση θα την δεχτούν; ή από την ταυτότητα θα καταλάβουν και πάλι ότι θα υπάρχουν δύο αριθμοί σ' ένα όνομα; όποιος μπορεί ας μου πει την γνώμη του :) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Όχι, θα δουν ότι ταιριάζουν τα στοιχεία της ταυτότητας και θα ακυρώσουν την αίτηση.

Σε πόσες μέρες από την επιβολή της αίτησης σε κάλεσαν; Έκανα εκ νέου αίτηση την προηγούμενη Παρασκευή και είμαι ακόμα σε αναμονή! :mad:

Όχι, θα δουν ότι ταιριάζουν τα στοιχεία της ταυτότητας και θα ακυρώσουν την αίτηση.

Σε πόσες μέρες από την επιβολή της αίτησης σε κάλεσαν; Έκανα εκ νέου αίτηση την προηγούμενη Παρασκευή και είμαι ακόμα σε αναμονή! :mad:

δεν νομίζω να είχαν σκοπό να με καλέσουν ποτέ... μετά από 50 μηνυματα στην σελίδα τους στο facebooκ με πήραν μετά από 3 βδομάδες!!!

w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια προσφορά να έρθει κάποιος με φορητότητα στην κοσμοκάρτα; Ή γενικά αν θα παίξει κάποια προσφορά; Είμαι στο f2go είναι πολύ καλό από οικονονικής άποψης, κάνω τη δουλειά με 10 ευρώ αλλά καμιά φορά το σήμα δεν είναι το καλύτερο και το σκέφτομαι για φορητότητα. Η ειρωνία είναι ότι έχω νούμερο κοσμοκάρτα με τα 300' αλλά το βρήκαν οι εισπρακτικές και έπαιρναν 5 φορές την μέρα.

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια προσφορά να έρθει κάποιος με φορητότητα στην κοσμοκάρτα; Ή γενικά αν θα παίξει κάποια προσφορά; Είμαι στο f2go είναι πολύ καλό από οικονονικής άποψης, κάνω τη δουλειά με 10 ευρώ αλλά καμιά φορά το σήμα δεν είναι το καλύτερο και το σκέφτομαι για φορητότητα. Η ειρωνία είναι ότι έχω νούμερο κοσμοκάρτα με τα 300' αλλά το βρήκαν οι εισπρακτικές και έπαιρναν 5 φορές την μέρα.

Kάνε μεταβίβαση σε φίλο σου τον αριθμό και συνέχισε να το χρησιμοποιείς μήπως και σώσεις τα 300 λεπτά της ανανέωσης, γιατί δεν βλέπω να παίζει προσφορά! Αν σε πάρουν τηλέφωνο θα πεις ότι δεν σε ξέρεις και ότι η γραμμή ανήκει στο τάδε όνομα και τέλος το παραμύθι:) Τους τραβάς και μια μήνυση αν ξαναπάρουν.

Edited by achillesgk

Καλησπερα παιδια..

Εχω καρτα whats up ,κ πηρα το προγραμμα ομιλιας 120' προς ολα τα δικτυα για 1 μηνα με 5 ευρω.

Οταν λεει προς ολα τα δικτυα, περιλαμβανονται κ το δικτυο της whats up ή ολα εκτος απο whats up?:cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα παιδια..

Εχω καρτα whats up ,κ πηρα το προγραμμα ομιλιας 120' προς ολα τα δικτυα για 1 μηνα με 5 ευρω.

Οταν λεει προς ολα τα δικτυα, περιλαμβανονται κ το δικτυο της whats up ή ολα εκτος απο whats up?:cry:

Γράφει κάπου ότι το όλα αποκλείει τα what's up?

Γράφει κάπου ότι το όλα αποκλείει τα what's up?

Οχι αλλα λεω μηπωσ ειναι "διαφημιστικο τρικ"..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι αλλα λεω μηπωσ ειναι "διαφημιστικο τρικ"..

Όχι αν δεν έχεις καθόλου προς What's up τρώει απο τα 120' προς ολους.

πρόσφατα μετέτρεψα το συμβόλαιο σε καρτοκινητο και έκανα ανανέωση 15 ευρώ,τα 300 λεπτά προς όλους τα παίρνεις μόνο με ανανέωση με 10 ευρώ?

πρόσφατα μετέτρεψα το συμβόλαιο σε καρτοκινητο και έκανα ανανέωση 15 ευρώ,τα 300 λεπτά προς όλους τα παίρνεις μόνο με ανανέωση με 10 ευρώ?

Aυτό δεν ισχύει πλέον. Μπορείς να αγοράσεις με 5 ευρώ 200 λεπτά προς όλους.

Aυτό δεν ισχύει πλέον. Μπορείς να αγοράσεις με 5 ευρώ 200 λεπτά προς όλους.

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_freetalktime_allnetworks/section/COSMOKARTA_Services

τα 200 με 5 ευρώ τα έχω ενεργοποιησει

•Διατίθεται μόνο σε συνδρομητές COSMOKAΡΤΑ που έχουν εγγραφεί στην προσφορά έως 30/4/2013

Διαβάσε τα ψιλά γράμματα ;)

Διατίθεται μόνο σε συνδρομητές COSMOKAΡΤΑ που έχουν εγγραφεί στην προσφορά έως 30/4/2013

καλήμερα

εχω χάσει εδω και καιρό την κάρτα wh μπορώ να βγάλω νέα ?? και πόσο χρεώνουν ??

:ninja:

καλήμερα

εχω χάσει εδω και καιρό την κάρτα wh μπορώ να βγάλω νέα ?? και πόσο χρεώνουν ??

Ναι εννοείται...5€ κοστίζει.

παιδιά καλησπέρα.

γνωρίζει κανείς σε ποιόν αριθμό στέλνω σμσ για να ενημερωθώ για το υπόλοιπο του δωρεάν χρόνου ομιλίας και των δωρεάν σμσ μου??

έχω κοσμοκάρτα, την προσφορά με τα 300' σε κάθε ανανέωση των 10$.

ευχαριστώ πολύ

Στέλνεις ΥΠ στο 1314.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

παιδιά καλησπέρα.

γνωρίζει κανείς σε ποιόν αριθμό στέλνω σμσ για να ενημερωθώ για το υπόλοιπο του δωρεάν χρόνου ομιλίας και των δωρεάν σμσ μου??

ευχαριστώ πολύ

Υ στο 1330

Σου λεει υπολοιπο χρονου ομιλιας και ποτε ληγει, υπολοιπο SMS, ΜΒ πληρης αναφορα :)

Edited by johnsot-1

Χτες έστειλα μήνυμα για ενεργοποίηση του 4G σε wu, να ανησυχώ που ακόμα δεν πείρα απάντηση όπως έλεγε το SMS ?

Χτες έστειλα μήνυμα για ενεργοποίηση του 4G σε wu, να ανησυχώ που ακόμα δεν πείρα απάντηση όπως έλεγε το SMS ?

Το έκανα κι εγώ, αλλά πρώτα μου ήρθε απάντηση ότι ενεργοποιήθηκε και μετά μου ήρθε μήνυμα ότι θα πρέπει να περιμένω απάντηση. :p

Άλλαξε το σε GSM/3G/4G, κι αν δεις ένδειξη 4G σε σημείο όπου καλύπτεται, τότε έχει ενεργοποιηθεί στη γραμμή σου.

Το έκανα κι εγώ, αλλά πρώτα μου ήρθε απάντηση ότι ενεργοποιήθηκε και μετά μου ήρθε μήνυμα ότι θα πρέπει να περιμένω απάντηση. :p

Άλλαξε το σε GSM/3G/4G, κι αν δεις ένδειξη 4G σε σημείο όπου καλύπτεται, τότε έχει ενεργοποιηθεί στη γραμμή σου.

Ναι σωστά, ενεργοποιήθηκε και σε εμένα χωρίς να έρθει κάποιο μήνυμα.

παιδιά καλησπέρα.

ευχαριστώ πολύ

Εάν έχεις android κινητό μπορείς να τα δεις αυτά και από την επίσημη εφαρμογή της Cosmote

The more things change, the more they stay the same...