Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά από κοσμοκάρτα σε whats up πως πάω?

Στέλνεις ΑΛΠΑΚ στο 1314 δωρεαν.

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Την πρωτη φορα ειναι δωρεαν , στην δευτερη χρεωνεσαι νομιζω.

Εννοούσα δωρεαν το μήνυμα...κανονικα έχεις δίκιο,αλλα εμένα για 3η συνεχόμενη αλλαγή δεν με έχουν χρεώσει.Μου κάνει μεγάλη εντύπωση.

Παιδιά επειδή μπερδεύτηκα λίγο με την φοιτητική προσφορά τι ακριβώς ισχύει;

Με 5 ευρώ το μήνα (10 ευρώ ανανέωση) έχουμε ΚΑΘΕ μήνα 1000 λεπτά προς όλους για ένα χρόνο ή αυτό ισχύει μόνο για τον πρώτο μήνα;

Ελπίζω να ισχύει το πρώτο και να μπορώ να το ενεργοποιήσω με ακαδημαική ταυτότητα χωρίς ισχύ πάσου όπως το δικό μου.:)

Παιδιά επειδή μπερδεύτηκα λίγο με την φοιτητική προσφορά τι ακριβώς ισχύει;

Με 5 ευρώ το μήνα (10 ευρώ ανανέωση) έχουμε ΚΑΘΕ μήνα 1000 λεπτά προς όλους για ένα χρόνο ή αυτό ισχύει μόνο για τον πρώτο μήνα;

Ελπίζω να ισχύει το πρώτο και να μπορώ να το ενεργοποιήσω με ακαδημαική ταυτότητα χωρίς ισχύ πάσου όπως το δικό μου.:)

Τα 1000 λεπτά είναι πακέτο, το ενεργοποιείς εσύ με κόστος 5€ κι έχει διάρκεια 30 ημέρες .. Με κάθε ανανέωση αξίας 10€, θα έχεις 600 λεπτά προς Whats up και 600mb .. Τα άνωθεν ισχύουν μέχρι τον Ιούνιο του 2014 ..

Ωραίος σε ευχαριστώ.Και κάτι ακόμα.

Επειδή μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα αριθμό από παλιά σύνδεση του πατέρα μου(στο όνομά του) το οποίο πλέον είναι καρτοκινητό, θα πρέπει να αλλάξω τα στοιχεία στο όνομά μου για να γίνει διασταύρωση με το πάσο;Να φανταστώ η αλλαγή αυτή γίνεται απλά σε κάποιο κατάστημα cosmote ή γερμανός.

Ωραίος σε ευχαριστώ.Και κάτι ακόμα.

Επειδή μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα αριθμό από παλιά σύνδεση του πατέρα μου(στο όνομά του) το οποίο πλέον είναι καρτοκινητό, θα πρέπει να αλλάξω τα στοιχεία στο όνομά μου για να γίνει διασταύρωση με το πάσο;Να φανταστώ η αλλαγή αυτή γίνεται απλά σε κάποιο κατάστημα cosmote ή γερμανός.

Δεν έχει σχέση το όνομα της ταυτοποίησης με το όνομα στο πάσο .. Πέρυσι που ξεκίνησε η προσφορά υπήρχε το εν λόγο πρόβλημα για λίγες μέρες, αλλά τώρα έχει διορθωθεί ..

Δεν έχει σχέση το όνομα της ταυτοποίησης με το όνομα στο πάσο .. Πέρυσι που ξεκίνησε η προσφορά υπήρχε το εν λόγο πρόβλημα για λίγες μέρες, αλλά τώρα έχει διορθωθεί ..

Δηλαδή μπορώ να έχω το what;s up στα δικά μου στοιχεία και να δώσω το πάσο φίλου για την ενεργοποίηση?

Στη σελίδα της cosmote που γίνεται η ενεργοποίηση της φοιτητικής προσφοράς, στα στοιχεία συμπληρώνουμε του κατόχου του αριθμού ή τα στοιχεία του αναγράφονται στο πάσο?

Kι εγώ την ίδια απορία έχω! Επώνυμο, όνομα και ΑΔΤ συμπληρώνουμε τα στοιχεία του κατόχου του αριθμού ή το όνομα που υπάρχει στο πάσο?

Στο site βαζετε τα στοιχεια του κατοχου του πασο οπως και την ταυτοτητα του. Καμια σχεση με τα στοιχεια του κατοχου της γραμμης.

Φετος που αλλαξα σχολη με 10% λετε να μπορω να δηλωσω με το φετινο πασο τον αριθμο αλλου; :p

2 πασα,ιδιο ονομα,αλλες σχολες..η να ανανεσωσω τον αριθμο με το καινουριο πασο;

Προς το παρον ειναι δηλωμενο με το παλιο αλλα τις προσφορες παλι τις παιρνω..

Φετος που αλλαξα σχολη με 10% λετε να μπορω να δηλωσω με το φετινο πασο τον αριθμο αλλου; :p

2 πασα,ιδιο ονομα,αλλες σχολες..η να ανανεσωσω τον αριθμο με το καινουριο πασο;

Προς το παρον ειναι δηλωμενο με το παλιο αλλα τις προσφορες παλι τις παιρνω..

μπορείς κανονικa να το κάνεις καλό θa είναι να δηλωθεί το νέο πάσο διότι έχει μακρύτερη ημερομηνία λήξης.

άλλαξα από κοσμοκάρτα σε what's up συμπλήρωσα και τη φόρμα στο site με τα στοιχεία μου για τη φοιτητικη προσφορά και μου λεει ότι θα ειδοποιηθώ με sms. πόσο περιπου να περιμένω?

άλλαξα από κοσμοκάρτα σε what's up συμπλήρωσα και τη φόρμα στο site με τα στοιχεία μου για τη φοιτητικη προσφορά και μου λεει ότι θα ειδοποιηθώ με sms. πόσο περιπου να περιμένω?

3 - 5 εργάσιμες.

τελικά με πήραν τηλ σήμερα από 697131 και με ενημέρωσαν πως δε γινεται γιατί είμαι φοιτητής του εαπ

Επειδή δεν τα κατέχω πολύ αυτά τα θέματα και θέλω να μειώσω το κόστος επικοινωνίας θα ήθελα να με βοηθήσετε.

Τώρα έχω σύνδεση cosmote απεριόριστα 20 και πληρώνω περίπου 23 ευρώ για 1500 λεπτα και 1500 μηνύματα προς cosmote, 30+60 μηνύματα προς όλους και 60mb.

Μπορώ να περάσω σε whatsup με το ίδιο νούμερο και πως? Θέλω να έχω περισσότερη ομιλία/μηνύματα προς όλους και περισσότερα MB με λιγότερα λεφτά. Επίσης να πω ότι είμαι φοιτητής, σε περίπτωση που παίζει κάποια προσφορά.

Edited by johnnytifosi
Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X

Επειδή δεν τα κατέχω πολύ αυτά τα θέματα και θέλω να μειώσω το κόστος επικοινωνίας θα ήθελα να με βοηθήσετε.

Τώρα έχω σύνδεση cosmote απεριόριστα 20 και πληρώνω περίπου 23 ευρώ για 1500 λεπτα και 1500 μηνύματα προς cosmote, 30+60 μηνύματα προς όλους και 60mb.

Μπορώ να περάσω σε whatsup με το ίδιο νούμερο και πως? Θέλω να έχω περισσότερη ομιλία/μηνύματα προς όλους και περισσότερα MB με λιγότερα λεφτά. Επίσης να πω ότι είμαι φοιτητής, σε περίπτωση που παίζει κάποια προσφορά.

Ζητάς μετάβαση σε Whats up η οποία θα διαρκέσει 1 μήνα και αφού εγγραφείς στη φοιτητική προσφορά, θα έχεις 1000 λεπτά προς όλους με 5€ και 1200 λεπτά και 100 μηνύματα προς όλους με 7€ .. Επίσης, με κάθε ανανέωση αξίας 10€ και άνω, θα λαμβάνεις την 1η του επόμενου μήνα 600 λεπτά προς Whats up και 600mb (δηλαδή, αν ανανεώσεις στις 15 Οκτώβρη, θα λάβεις τα λεπτά και τα mb την 1η Νοέμβρη) ..

Ευχαριστώ για την απάντηση. τα πακέτα των 5 και 7 ευρώ να υποθέσω ότι κρατάνε έναν μήνα; άρα κάθε μήνα πρέπει να πληρώνω 10 ευρώ για την ανανέωση + 7 για πακέτο ομιλίας και μηνυμάτων=17 ευρώ για 1200 λεπτά/100 ηνύματα προς όλους , 600 λεπτά προς whatsup και 600mb; Δεν είναι άσχημα. Την μετάβαση την κάνω μόνο σε κατάστημα οτε ή κοσμοτέ ή και αλλού (π.χ. πλαίσιο);
Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X

Ευχαριστώ για την απάντηση. τα πακέτα των 5 και 7 ευρώ να υποθέσω ότι κρατάνε έναν μήνα; άρα κάθε μήνα πρέπει να πληρώνω 10 ευρώ για την ανανέωση + 7 για πακέτο ομιλίας και μηνυμάτων=17 ευρώ για 1200 λεπτά/100 ηνύματα προς όλους , 600 λεπτά προς whatsup και 600mb; Δεν είναι άσχημα. Την μετάβαση την κάνω μόνο σε κατάστημα οτε ή κοσμοτέ ή και αλλού (π.χ. πλαίσιο);

Ναι, τα πακέτα ισχύουν για ένα μήνα .. Για ΟΤΕ/Cosmote/Γερμανός ισχύει σίγουρα, για συνεργάτες δεν ξέρω, καλύτερα να καλέσεις την εξυπηρέτηση πελατών ..

τελικά με πήραν τηλ σήμερα από 697131 και με ενημέρωσαν πως δε γινεται γιατί είμαι φοιτητής του εαπ

Πήγαινε vodafone cu φοιτητικό και ας τους να.....

Κάθε μήνα βάζεις 10 ευρώ για να έχεις τον επόμενο μήνα, εντελώς δωρεάν 600ΜΒ και 600 λεπτά προς Whatsup .

Μετά την αφαίρεση του φόρου κινητής τηλεφωνίας , μένουν στον λογαριασμό σου 8,92 ευρώ.

Από αυτά ξοδεύεις τα 7 ευρώ ή τα 5 για να αγοράσεις πακέτο.

Άρα δίνεις μόνο 10 ευρώ και σου μένει και ένα μικρό υπόλοιπο .

Έχω μια απορία. Είμαι κάτοχος φοιτητικού what's up, και θέλω να αλλάξω τον αριθμό μου. Αν το μετατρέψω σε κοσμοκαρτα και φέρω τον αριθμό που έχω στη wind με φορητοτητα σε what's up θα μπορέσω να ενεργοποιήσω εκ νεου τη φοιτητική προσφορά απο τη στιγμη που το ''παλιο'' θα το εχω κανει κοσμοκαρτα?:wacko:

Λογικά μπορείς να ζητήσεις να γίνει μεταφορά του φοιτητικού πακέτου σε άλλον αριθμό. Στo vodafone cu γίνεται σε μια μέρα, δεν βρίσκω τον λόγο να μη γίνεται και στο whats up.