Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η q έχει ελάχιστο χρόνο το ένα λεπτό και όχι τα τρία

πολυ σωστη παρατηρηση.ολες εκτος απο την κιου.

Τα καλα να λεγονται

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

και το σημαντικοτερο, κοστιζει 1 ευρω για 300 λεπτα, αρα αναλογικά με το ιδιο του wu ειναι μιση τιμη για 600'.... (1ε+1ε=2=600')

και το σημαντικοτερο, κοστιζει 1 ευρω για 300 λεπτα, αρα αναλογικά με το ιδιο του wu ειναι μιση τιμη για 600'.... (1ε+1ε=2=600')

δεν τιθεται θεμα συγκρισης. Η διαφορα ειναι χαωδης

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ισως η ερωτηση μου ειναι καπως offtopic, αλλα ομως αφορα και τα σημεια εξυπηρετησης cosmote...

Πειτε μου ρε παιδια, εχει αλλαξει το ωραριο λειτουργιας στα ote-shops?

Παλια τα εβλεπα και απογευματα ανοικτα, Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη. Τωρα πια οχι, ειναι κλειστα.

Εχει αλλαξει κατι? Ξερει κανεις; Τελος τα απογευματα? Μονο πρωι ανοικτα;

Ισως η ερωτηση μου ειναι καπως offtopic, αλλα ομως αφορα και τα σημεια εξυπηρετησης cosmote...

Πειτε μου ρε παιδια, εχει αλλαξει το ωραριο λειτουργιας στα ote-shops?

Παλια τα εβλεπα και απογευματα ανοικτα, Τριτη-Πεμπτη-Παρασκευη. Τωρα πια οχι, ειναι κλειστα.

Εχει αλλαξει κατι? Ξερει κανεις; Τελος τα απογευματα? Μονο πρωι ανοικτα;

στην γειτονια μου εχω την εντυπωση οτι το απογευμα ειναι κλειστα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα.

Πείτε μου σας παρακαλώ πως μαθαίνουμε ένα νούμερο αν είναι wu και πως ενεργοποιούμε σε cosmocarta τα 2 νούμερα που είναι " 1λεπτό το λεπτό";

Ευχαριστώ :)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Για το δεύτερο, εδώ.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Και για να μάθεις αν ο χρήστης που θέλεις να καλέσεις ή να στείλεις μήνυμα είναι WHAT’S UP, στείλε δωρεάν το μήνυμα WU αριθμός κινητού στο 1314 (π.χ. WU 6971234567).

Για να ορίσεις 2 αριθμούς με SMS στείλε 01 69ΧΧΧΧΧΧΧΧ 69ΧΧΧΧΧΧΧΧ στο 1313 ( όπου ΧΧΧΧΧΧΧ ται υπόλοιπα 8 ψηφία του αριθμού που θέλεις να μιλάς με 0,01

ακριβως. Οταν μπουκωνει το δικτυο σου το αναβαθμιζεις. Δεν αδιαφορεις γιαυτο επειδη εχεις μαζεψει πολλα λεφτα

Την πέμπτη πήγα να μπω με internet cosmote και ήταν τόσο μπουκωμένο που για ώρες ήταν σαν προσπαθείς να οδηγήσεις με άδειο ντεπόζιτο :lol:

Γερμανοί...;)

Γιατί οι άλλοι 2 σε τι διαφέρουν επειδή είχα με αυτούς 2 συμβόλαια ADSM και ξέρεις τι κατάλαβα οτι σε γράφουν στα @@ η Vodafone έλεγε επί 1 χρόνο οτι την άλλη εβδομάδα αναβαθμίζει το δίκτυο της και η μπλε είναι ανώμαλη ιστορία ..

Ρε παιδια, το ξέρατε οτι η cosmote ακομη χρεώνει τις sim του whats up;:wacko:

Πήγα σε έναν Γερμανο να πάρω μια whats up (επειδη δεν υπάρχει πουθενα σχεδόν frog που ήθελα) για να κάνω την αλλαγή πακέτου.

Το οτι ο Γερμανος ενώ εμφανίζεται σαν διανομέας frog δεν φέρνει το γνωρίζετε φαντάζομαι. Στο σαιτ του frog τον δίνουν σαν συνεργάτη βέβαια...ενω στα καταστηματα του σου λένε οτι ουδέποτε έφεραν frog και σε σπρώχνουν σε whats up.:X

Τελοσπάντων πάω να κάνω ταυτοποίηση το νούμερο και αφου τελειώνουμε μου λέει η κοπέλα οτι ειναι 5 ευρω για την sim.

Καλόμαθα με wind και Vodafone τόσο καιρό (που δίνουν δωρεάν τις σιμ με μια απλή ταυτοποίηση και χωρίς σέντ) και ξέχασα τα νταβατζηλίκια της cosmote.

Τελικά για πόσο μ@!@κ€$ περνάει η cosmote τους χρήστες whats up; Χρέωση με το καλημέρα!:mad:

Πήγα στο (πρώην) Saturn για αλλαγή απο wind σε vodafone και μου ζητάνε σταθερό κάτι που δεν εχω και δεν εχω να δώσω κάποιο άλλο γιατί δεν θέλω να ξέρουν τι κάνω και οτι είχε κάποια χρέωση η αλλαγή βέβαιος δεν έδωσα σταθερό και με έδιωξαν

Για ποιο λόγο θέλουν σταθερό αφού δεν κάνω σύνδεση ..

το whats up τεωει πολλα λεπτα αδικα γιατι μεσος ορος κλησεων ξερουνε οτι ειναι κατω απο 3 λεπτα δεν ειναι χαζοι αυτοι που το εφτιαξαν!Δηλαδη αμα μιλησεις 1 λεπτο σου φευγουνε 3.Ειναι αδικο σε 10 κλησεις εχεις χασει 20 λεπτα για πλακα οποτε ο χρονος δειν ειναι καθαρος 600 λεπτα.Αντε τα 2/3 να καταφερεις να φας το 1/3 παει χαμενο.

Και μια ερώτηση : Γιατί έχουν τόσα λεπτά 3λεπτα ώρες ομιλίας όταν θέλουν να προστατέψουν το δίκτυο τους απο συμφόρηση

:ninja:

Γιατί οι άλλοι 2 σε τι διαφέρουν επειδή είχα με αυτούς 2 συμβόλαια ADSM και ξέρεις τι κατάλαβα οτι σε γράφουν στα @@ η Vodafone έλεγε επί 1 χρόνο οτι την άλλη εβδομάδα αναβαθμίζει το δίκτυο της και η μπλε είναι ανώμαλη ιστορία ..

και τωρα που αναβαθμισε τα συστηματα της,εχει καταρρευσει το συμπαν.

δεν υπαρχει εξυπηρετηση στην ελλαδα απο καμια εταιρια. απειροελαχιστες διαφορες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την πέμπτη πήγα να μπω με internet cosmote και ήταν τόσο μπουκωμένο που για ώρες ήταν σαν προσπαθείς να οδηγήσεις με άδειο ντεπόζιτο :lol:

Πήγα στο (πρώην) Saturn για αλλαγή απο wind σε vodafone και μου ζητάνε σταθερό κάτι που δεν εχω και δεν εχω να δώσω κάποιο άλλο γιατί δεν θέλω να ξέρουν τι κάνω και οτι είχε κάποια χρέωση η αλλαγή βέβαιος δεν έδωσα σταθερό και με έδιωξαν

Για ποιο λόγο θέλουν σταθερό αφού δεν κάνω σύνδεση ..

Και μια ερώτηση : Γιατί έχουν τόσα λεπτά 3λεπτα ώρες ομιλίας όταν θέλουν να προστατέψουν το δίκτυο τους απο συμφόρηση

Ήθελαν να μαζέψουν κόσμο και το έκαναν τώρα απλά η συμφόρηση στα μεγάλα αστικά κέντρα είναι αναμενόμενη.

Και δεν λες ....

Είναι τραγικό Είχα στείλει ένα sms πριν 10 μέρες στον φίλο μου και το πήρε χτες :lol: λες και έκανε το γύρο του κόσμου σε 9 μέρες :lol::p

εμένα μου στείλανε ένα σμσ το οποίο δεν ήρθε ποτέ και βρήκα και τον μπελά μου οτι "έγραψα" τον αποστολέα.:mad:

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

εμένα μου στείλανε ένα σμσ το οποίο δεν ήρθε ποτέ και βρήκα και τον μπελά μου οτι "έγραψα" τον αποστολέα.:mad:

αναφορα παραδοσης δεν ειχε ο αποστολεας;

[sIGPIC][/sIGPIC]

αναφορα παραδοσης δεν ειχε ο αποστολεας;

Eίχε και του έδειξε πως μου παραδόθηκε το μνμ.

Androidoθαυμάστρια.

αληθινη ιστορια: ενα γνωστο μου ζευγαρι παραλιγο να χωρισει επειδη ο τυπος εστειλε (ως απαντηση στη κοπελα του) ενα πονηρο μηνυμα και η κοπελα το πηρε 3 μερες μετα, με (λογικο) αποτελεσμα να νομιζει η κοπελα οτι αυτος το εστειλε σε αλλη... :lol:

'Η Cosmote Κανει Κακο Στις Σχεσεις'...

χθες μου ηρθε μνμ απο what's up:

ανανεωσε το χρονο ομιλιας σου εως το τελος του μηνα και κερδισε 600' προς what's up για 1 μηνα!το δωρο θα αποδοθει με την ανανεωση αν δεν υπαρξει αλλαγη πακετου.

εχει ερθει σε κανενα αυτο το μνμ?εχει κανει κανεις ανανεωση και του εχει γινει ή προσφορα?

Δεν αντεχω.... Θελω να το πω!!!!!

Να χεσω το σημα τους και την 99.6% πληθυσμιακη καλυψη που μας 'κοροϊδευουν' οτι εχουν. Μολις χτες μετακομισα σε καινουργιο σπιτι στα Σπατα. Να βλεπεις Wind και Vodafone να εχουν FULL σημα και η Cosmote να παλευει να πιασει τη ΜΙΑ γραμμη. Αν ειναι δυνατον. Οτι και να πω ειναι λιγο πραγματικα......

αληθινη ιστορια: ενα γνωστο μου ζευγαρι παραλιγο να χωρισει επειδη ο τυπος εστειλε (ως απαντηση στη κοπελα του) ενα πονηρο μηνυμα και η κοπελα το πηρε 3 μερες μετα, με (λογικο) αποτελεσμα να νομιζει η κοπελα οτι αυτος το εστειλε σε αλλη... :lol:

'Η Cosmote Κανει Κακο Στις Σχεσεις'...

Χωρίς πλάκα και άγω δεν βρίσκω την δικιά μου παίρνω τηλέφωνο 5-6 φορές και η κλήση με το ζόρι φτάνει και το γελοίο κομμάτι είναι οτι μένει 50 μέτρα ποιο δίπλα :lol::lol::lol:

Έχω αρχίσει πλέον να σκέφτομαι σοβαρά να φύγω οικογενειακά απο την κόσμο..

Androidoθαυμάστρια.

χθες μου ηρθε μνμ απο what's up:

εχει ερθει σε κανενα αυτο το μνμ?εχει κανει κανεις ανανεωση και του εχει γινει ή προσφορα?

ηρθε και σε μενα αλλα δεν ανανεωσα ακομα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω αρχίσει πλέον να σκέφτομαι σοβαρά να φύγω οικογενειακά απο την κόσμο..

Κανε οτι σε συμφέρει και πανε όπου έχει προσφορές!