Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3€ η επέκταση και 0,35€ η χρέωση της υπηρεσίας, σύνολο -3,35€ στην επόμενη ανανέωση που θα κάνεις:happy:

ok δεν το ηξερα οτι ειχε αλλαξει . οκ σε ευχαριστω για την ενημερωση θα το εχω υποψιν μου

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

καλησπέρα

χωρίς να έχω ενεργοποιήσει αυτή την υπηρεσία μου έρχεται κάθε μέρα τα παρακάτω μήνυμα.....--->

''Μόλις συνδέθηκες στο ίντερνετ με χρέωση 1ευρω για 24 ώρες. Μπορείς να σερφαρεις απεριόριστα από το κινητό σου μέχρι τις 22/05/2002011 14:15 χωρίς επιπλέον χρέωση''

Πως μπορώ να την απενεργοποιήσω ?????

ευχαριστώ

LG G4

Ξερει κανενας πως μπορει πως μπορω οταν μιλαω στο κινητο και με καλεσει ενας αλλος να φαινεται στον αλλο σαν κατηλημενο και να μου ερχεται εμενα ειδοποιηση κλησεων.

Ξερει κανενας πως μπορει πως μπορω οταν μιλαω στο κινητο και με καλεσει ενας αλλος να φαινεται στον αλλο σαν κατηλημενο και να μου ερχεται εμενα ειδοποιηση κλησεων.

Πάτα #43# και το ΟΚ

Πάτα #43# και το ΟΚ

εκανα #43# και το ΟΚ. τωρα λεει οτι ειναι κατηλειμενο. δεν μου ερχεται ομωσ ειδοποηση κλησεων για το ποιοσ με καλεσε οσο ηταν κατηλειμενο. τι να κανω;

εκανα #43# και το ΟΚ. τωρα λεει οτι ειναι κατηλειμενο. δεν μου ερχεται ομωσ ειδοποηση κλησεων για το ποιοσ με καλεσε οσο ηταν κατηλειμενο. τι να κανω;

http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Personal/eidopoihsh_kleisewn_instructions.pdf

Για να μην μπερδευόμαστε, το αρχείο που ανέβηκε είναι ξεκάθαρο όσον αφορά στο τι λέει.

Ειδοποίηση κλήσεων ενώ είσαι κατηλειμμένος δεν μπορείς να έχεις στην Cosmote. Αυτό γίνεται μόνο στη Vodafone.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Γίνεται. Με απενεργοποιημένη την αναμονή κλήσων και με ενεργοποιημένο τηλεφωνητή & ειδοποίηση κλήσεων με ενημέρωση καλούντος, το μήνυμα έρχεται ΚΑΙ στη περίπτωση κατειλημμένου. 100% σίγουρο και δοκιμασμένο.

Ρε πεδία πως γίνεται να εχω 2 αριθμούς που έληξαν τα λεπτά πριν κάνα 2 εβδομάδες wh και το ένα να μην είναι whats up και το άλλο να είναι whats up
:ninja:

ισως καποιοι εχετε το ιδιο θεμα..

πολυ καιρο τωρα νιωθω φυλακισμενος στο να κραταω 2 κινητα.

αλλα με περιπου 10-15 ευρω το μηνα εκανα τη δουλεια μου.

1 whats up για να μιλαω φθηνα με την κοπελα και αλλους και η οικογενεια με παιρνουν μονο αυτοι δωρεαν(συμβολαιο και 2 κοσμοκαρτες με 1 λεπτο το λεπτο)

και 1 vodafone ala cart το οποιο το ειχα κυριως για ιντερνετ και τα 120' προς ολους με 10 ευρω.

και πανω που λεω ηρθε ο καιρος να κανω το w.up κοσμοκαρτα(η οποια εχει και αυτη 120' με 10 ευρω) και να μεινω επιτελους με 1 κινητο ..νταξξ λεω θα χασω ομιλια με ολα τα w.up και θα κερδισω 2 αριθμους με 0.01 το1'

μου λενε απο τον γερμανο οτι αυτο με τα 120' μπορει να κοπει απο τον Ιουλιο.

και δευτερον αυτη η κοσμοτε εχει αρχισει και με εκνευριζει..

σημα @@ρια...

χανεις κλησεις...δεν κανει κλησεις οταν δεν θελει..

και αυτο το ιντερνετ παιζει να φορτωνει στον 3πλο χρονο απο το vodafone..

εξωφρενικα αργο

αρα κριμας την χαρα μου που λεω θα μεινω με 1 κινητο..

πως τα καταφερανε ολοι οι δικοι μου και εχουν κοσμοτε με εχουν φυλακισμενο...:(

προσπαθω να σκεφτω κατι αλλα δεν καταληγω..αμα εχετε καμια καλη ιδεα πειτε..:wacko:

Δυστυχώς ή ευτυχώς(αναλόγως πως το βλέπει κανείς) ο περισσότερος κόσμος έχει Κοσμοτέ.

Ακόμα και αυτοί που είναι σε άλλες εταιρίες έχουν ένα δεύτερο τηλ που είναι What's up.

Κουβαλούσα και εγώ 2 κινητα.Ενα κοσμοκάρτα και ένα What's up.

Πρίν από ένα χρόνο έκανα συμβόλαιο κοσμοτε και ησύχασα.

Τώρα έχω ένα κινητό και έχω χρόνο πρός όλους.

Γιατί δεν κάνεις και εσύ για να γλιτώσεις από τα 2 κινητά?

και εγω για τον ιδιο ακριβως λογο εχω κανει συμβολαιο cosmote με 1500 προς cosmote και τελειωσε το προβλημα

αλλο ηθελα να πω...

ακομα και ετσι τσουκου τσουκου θα την εκανα την δουλεια μου

απλα και cosmote και vodafone κοβουν τα 120' δωρεαν με 10 ευρω απο Ιουνιο

εγω με κανα 15 ευρω το μηνα καθαριζα με ολα τα δικτυα ομιλια...και ιντερνετ...

αυτο ειναι το θεμα πρεπει να σε κανουν να σκασεις το 40ευρω

τωρα θα μεινω μονο με ομιλια με τα cosmote αν θελω να εχω ενα αριθμο και με ενα ιντερνετ που σερνετε πιο αργα και απο το θανατο...

και με το συβολαιο δεν αλλαζει κατι σε αυτο

19/5/2011 10:50

Από Cosmote:

"H COSMOTE ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ 5€! ΑΠΛΑ ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 5€ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ."

Εγώ έκανα ανανέωση την ημέρα εκείνη και απλά περιμένω την 1η Ιουνίου:D

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Το προβλημα ειναι οτι με το συμβολαιο ναι μεν εχεις 1500 λεπτα και sms προς watch up αλλα τα watch up δεν θα μπορουν να σε παρουν. ΒεβΑια αυτο λυνετε αν σ κανουν αναπαντητες και τους παιρνεις εσυ τηλ. Μονο ετσι.
iphone xs max ipad 6th gen

Το προβλημα ειναι οτι με το συμβολαιο ναι μεν εχεις 1500 λεπτα και sms προς watch up αλλα τα watch up δεν θα μπορουν να σε παρουν. ΒεβΑια αυτο λυνετε αν σ κανουν αναπαντητες και τους παιρνεις εσυ τηλ. Μονο ετσι.

Δες πόσο είναι η ελάχιστη χρέωση στα 1500 του συμβολαίου. Εμένα μου είπαν 1λεπτα (με κάθε επιφύλαξη). Άρα δεν αξίζει. Συν ότι στον υπόλοιπο χρόνο προς τους άλλους έχει την ελάχιστη χρέωση των 45 δευτερολέπτων όπως κανονικά έχει το δίκτυο της cosmote. Επίσης αν πας στο cosmote απεριόριστα 35, τα 1500 λεπτά είναι μόνο προς cosmote ενώ αν πας στο 45 και πάνω είναι και για σταθερά. Υπολόγισε ότι 35 ή 45 είναι και τα ευρώ (εκτός και δε πάρεις επιδότηση συσκευής και σου κάνουν έκπτωση κανα 5ευρω). Τέλος τα Mbs που δίνουν αν δε κάνω λάθος δε παίρνουν επέκταση. Επέκταση Mbs και sms παίρνει νομίζω μόνο η wind και η vodafone. Τέσπα. Όλα τα δίκτυα στα συμβόλαια απεριόριστα τους έχουν πάνω κάτω τα ίδια. Η αλήθεια είναι ότι αν στο whats up πληρώνεις κανα 20ευρω το μήνα δεν αξίζει να πας σε συμβόλαιο, γιατί θα έχει μεν τα 1500 προς όλη την cosmote (που δεν είναι 1500 γιατί έχει ελάχιστη χρέωση) αλλά το προς άλλους προορισμούς (δηλαδή και για σταθερά) ο χρόνος που δίνουν είναι για γέλια. Δες εδώ αν σε συμφέρει http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=COSMOTE_UNLIMITED_with_internet (διάβασε και τα μικρά γράμματα από κάτω)

Edited by ^_NikitaS_^

Δες πόσο είναι η ελάχιστη χρέωση στα 1500 του συμβολαίου. Εμένα μου είπαν 1λεπτα (με κάθε επιφύλαξη). Άρα δεν αξίζει. Συν ότι στον υπόλοιπο χρόνο προς τους άλλους έχει την ελάχιστη χρέωση των 45 δευτερολέπτων όπως κανονικά έχει το δίκτυο της cosmote. Επίσης αν πας στο cosmote απεριόριστα 35, τα 1500 λεπτά είναι μόνο προς cosmote ενώ αν πας στο 45 και πάνω είναι και για σταθερά. Υπολόγισε ότι 35 ή 45 είναι και τα ευρώ (εκτός και δε πάρεις επιδότηση συσκευής και σου κάνουν έκπτωση κανα 5ευρω). Τέλος τα Mbs που δίνουν αν δε κάνω λάθος δε παίρνουν επέκταση. Επέκταση Mbs και sms παίρνει νομίζω μόνο η wind και η vodafone. Τέσπα. Όλα τα δίκτυα στα συμβόλαια απεριόριστα τους έχουν πάνω κάτω τα ίδια. Η αλήθεια είναι ότι αν στο whats up πληρώνεις κανα 20ευρω το μήνα δεν αξίζει να πας σε συμβόλαιο, γιατί θα έχει μεν τα 1500 προς όλη την cosmote (που δεν είναι 1500 γιατί έχει ελάχιστη χρέωση) αλλά το προς άλλους προορισμούς (δηλαδή και για σταθερά) ο χρόνος που δίνουν είναι για γέλια. Δες εδώ αν σε συμφέρει http://www.cosmote.gr/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=COSMOTE_UNLIMITED_with_internet (διάβασε και τα μικρά γράμματα από κάτω)

Στα cosmote απεριόριστα η ελάχιστη χρέωση είναι 45 δευτ. και για τα δωρεάν Mb μπορείς να κάνεις επέκταση βάζοντας όποιο Internet On The Phone πακέτο επιθυμείς

ισως καποιοι εχετε το ιδιο θεμα..

πολυ καιρο τωρα νιωθω φυλακισμενος στο να κραταω 2 κινητα.

αλλα με περιπου 10-15 ευρω το μηνα εκανα τη δουλεια μου.

1 whats up για να μιλαω φθηνα με την κοπελα και αλλους και η οικογενεια με παιρνουν μονο αυτοι δωρεαν(συμβολαιο και 2 κοσμοκαρτες με 1 λεπτο το λεπτο)

και 1 vodafone ala cart το οποιο το ειχα κυριως για ιντερνετ και τα 120' προς ολους με 10 ευρω.

και πανω που λεω ηρθε ο καιρος να κανω το w.up κοσμοκαρτα(η οποια εχει και αυτη 120' με 10 ευρω) και να μεινω επιτελους με 1 κινητο ..νταξξ λεω θα χασω ομιλια με ολα τα w.up και θα κερδισω 2 αριθμους με 0.01 το1'

μου λενε απο τον γερμανο οτι αυτο με τα 120' μπορει να κοπει απο τον Ιουλιο.

και δευτερον αυτη η κοσμοτε εχει αρχισει και με εκνευριζει..

σημα @@ρια...

χανεις κλησεις...δεν κανει κλησεις οταν δεν θελει..

και αυτο το ιντερνετ παιζει να φορτωνει στον 3πλο χρονο απο το vodafone..

εξωφρενικα αργο

αρα κριμας την χαρα μου που λεω θα μεινω με 1 κινητο..

πως τα καταφερανε ολοι οι δικοι μου και εχουν κοσμοτε με εχουν φυλακισμενο...:(

προσπαθω να σκεφτω κατι αλλα δεν καταληγω..αμα εχετε καμια καλη ιδεα πειτε..:wacko:

καταρχάς μην τους πιστεύεις όλο τα κόβουνε και μετά βγάζουνε κάτι άλλο αντίστοιχο. Ακόμα και να κόψουνε στην vodafone μπορείς να ενεργοποιήσεισ το πακέτο με τα 7€ που σου δίνει 80 λεπτά προς όλα τα δίκτυα. Και να ορίσεις επίσης και το 0,01€/λεπτό σε δύο αριθμούς βοντα της επιλογής σου έτσι ώστε να μην αφαιρούνται από το πακέτο. Επίσης ενεργοποιείς και το μπόνους που σου δίνει ένα ποσοστό κάθε τρίμηνο ανάλογα με την κάρτα που βάζεις δεν θυμάμαι πως λέγεται και βγαίνεις κερδισμένος. Επίσης παίρνεις και εάν κινητό με δύο κάρτες και είσαι οκ. Π.χ.το κινεζικό zτε r221 24,90€ από την γουίντ ή κάποιο άλλο μοντέλο. Εντάξει δεν είναι 3G η συσκευή και θα αργεί το ίντερνετ αλλά τουλάχιστον θα κοβαλας ένα κινητό μαζί σου . Επίσης υπάρχει και άλλος τρόπος μπορείς να κρατήσεις το wu και να ενεργοποιήσεισ την ιντερτελεκόμ και μιλάς με χρέωση 0,10€/λεπτό προς κινητά και 2σεντ /λεπτό προς σταθερά . Απλά θα ενεργοποιήσεισ τα 1200 λεπτά με 7€ και θα καλείς έναν αριθμό πρόσβασης που είναι wu και μετά πληκτρολογείς τον αριθμό που θέλεις να καλέσεις και πατάς #. Κανείς πριν κατάθεση στην τράπεζα το πόσο που θέλεις και ανάλογα με τον χρόνο της κλήσης σου αφαιρεί από τα δωρεάν λεπτά και δεν χρεώνεσαι από το κινητό σου και παράλληλα σε χρεώνει από την κατάθεση που έχεις βάλει. Και είναι με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Άρα μένεις με μια συσκευή και βάζεις περισσότερα χρήματα στην ιντερτελεκόμ και βγαίνεις κερδισμένος διότι είναι χρέωση ανά δευτερόλεπτο στην ιντερτελεκόμ και όχι τα 3λεπτά που είναι στο μπόνους των 2ωρών. Επίσης τα χρήματα στην ιντερτελεκόμ δεν έχουνε ημερομηνία λήξης και μπορείς οπότε θέλεις να τα χρησιμοποιήσεις εσυ το κρίνεις όπως σε βολεύει πάντως δεν έχεις να χάσεις τίποτα να το δοκιμάσεις. Εμένα το δεύτερο θα με βόλευε όπως και να έχει.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Στα cosmote απεριόριστα η ελάχιστη χρέωση είναι 45 δευτ. και για τα δωρεάν Mb μπορείς να κάνεις επέκταση βάζοντας όποιο Internet On The Phone πακέτο επιθυμείς

Στα συμβόλαια, αν σου περισσέψουν ΜΒs, μπορείς να ενεργοποιήσεις πακέτο Internet On the Phone και τον επόμενο μήνα θα έχεις τα ΜΒ του μήνα + αυτά που περίσσεψαν τον προηγούμενο μήνα + τα ΜΒ από το Internet On the Phone με αντίστοιχες ημερομηνίες λήξης;

Κατάλαβα καλά;

εκτός από ανανέωση της κάρτας υπάρχει άλλος τρόπος για να ανανεωθεί η ημερομηνία λήξης της σύνδεσης;

Είχα το απεριόριστα 35 με την προσφορα που είχε βγει περίσυ και έβγαινε τελικό ποσό με φόρους και τέλη περίπου 15Ε τον μήνα. Τώρα που έκλεισα χρόνο και το πάγιο θα πήγαινε κοντά 40Ε πήγα και το έκοψα και απο άυριο θα μετατραπεί σε COSMOΚARTA.

Με λίγο που έψαξα βρήκα οτι με συμφέρει να το μετατρέψω σε What's Up και intertelecom. Θα βάλω μια κάρτα 10Ε και θα έχω 600 λεπτά σε what's up (και σε άλλους με μικρές χρεωσεις να στήσω την Intertelecom) και θα μου μείνουν και τα 10Ε στον λογαριασμό μου.

Γενικώς δεν μιλάω πολύ και με μια σωστή διαχείρηση και λίγο ψάξιμο θα μου έρχεται πολύ φτηνά.

Οι ερωτήσεις μου:

* Καλά τα σκέφτομαι ή έχω κάπου λάθος;

* Πως μετατρέπω την cosmocarta σε what's up? Πρέπει να το κάνω πριν βάλω χρήματα ή δεν παίζει ρόλο;

Οι ερωτήσεις μου:

* Καλά τα σκέφτομαι ή έχω κάπου λάθος;

* Πως μετατρέπω την cosmocarta σε what's up? Πρέπει να το κάνω πριν βάλω χρήματα ή δεν παίζει ρόλο;

1. Η intertelecom είναι voip, άρα μη περιμένεις σωστή επικοινωνία (σε ανάλυση πάντα). Το χρησιμοποιώ και εγώ, γι αυτό στο λέω. Έβγαλε και ανακοίνωση ότι σε αριθμούς whats up έχουν παρατηρηθεί προβλήματα στις κλήσεις και δεν είναι άμεσα διορθώσημο το πρόβλημα.

2. Στέλνεις ΑΛΠΑΚ στο 1314. Η πρώτη αλλαγή είναι τσάμπα. Οι επόμενες νομίζω κοστίζουν 3 ευρώ κάθε φορά.