KostasDj_2 Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα, με μόνη διαφορά, πως έστειλα μήνυμα για ανεργοποίηση των 100 SMS, η οποία δεν έγινε ποτέ, και έπειτα άρχισα και έστελνα αβέρτα sms, με αποτέλεσμα να μου φύγουν 8 eurο κάρτα... Και φυσικά δεν μπορούν να μου τα πιστώσουν γιατί η βλακεία ήταν δική μου! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Παιδιά γεια σας, δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό τόπικ ελπίζω να μην βγαίνω από το θέμα. Πήρα πρόσφατα 2 πακέτα σύνδεσης what's up για'μανα και το αγόρι μου και θα ήθελα να μάθω τις προσφορές που υπάρχουν για μηνύματα και κλίσεις. Να σας πω ότι με το αγόρι μου μιλάμε τρομερά πολυ και με μηνύματα και με κλίσεις οπότε θέλω αν γίνεται να μου προτείνεται τα πιο οικονομικά πακέτα με τα περισσότερα μηνύματα και κλίσεις. Ευχαριστώ πολύ.:) Γειά σου Ρόζα. http://www.cosmote.gr/ Δες εκεί όλες τις προσφορές του Whats Up. Περιληπτικά: SMS CHOICE Πακέτα των 100 sms με 4,998€ των 250 sms με 12,1975€ και των 500 sms με 23,80€ ! BONUS ΔΩΡΕΑΝ SMS Call Them All 600 600 ολόκληρα λεπτά ομιλίας, μόνο με 5€! /4 ενεργοποιήσεις ανα μήνα Call Them All για να κάνεις μόνο με 0,595€ απεριόριστες κλήσεις, συνολικής διάρκειας 1 ώρας κάθε μέρα , προς όλους τους WHAT’S UP φίλους σου ;) Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 να κλεισει το παρον θεμα το προβλημα λυθηκε σημερα το πρωι.. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Υπαρχει η δυνατοτητα ενα καρτοκινητο να γινει ξανα ανωνυμο; Εχω δωσει τα στοιχεια πριν κατι μηνες και εγινε επωνυμο αλλα τωρα θελω να το κανω φορητοτητα σε αλλο ονομα απο το δικο μου... Το καρτοκινητο ειναι frog! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Το οτι γίνεται είναι σίγουρο! Νομίζω πως πρέπει να στείλεις ένα fax, στο οποίο να φαίνονται τα στοιχεία σου, και να αιτήσαι την διαγραφή των προσωπικών στοιχείων σου. Μια κλήση στο cc της frog, θα σε κατατοπίσει σχετικά με το τι στοιχεία θα πρέπει να έχεις στην αίτηση. Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Ετσι ακριβως ειναι, φαξ με αριθμο κινητου, κωδικο χρηστη, φωτοτυπια ταυτοτητας και το αιτημα στο 2102511898! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Eλπιζω να εχεις ακομα τον κωδικο χρηστη!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Δεν πρεπει να τον εχω αλλα χωρις να τον ζητησω μου τον εδωσε το παλικαρι στο τηλεφωνο!! :wacko: Και ειχα διαβασει οτι δεν τον δινουν με τιποτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Kαι εγω ετσι ηξερα...πως απο την στιγμη που τον χασεις, δεν στον δινουν που να χτυπιεσαι, πιθανον το παλικαρι να μην ηξερε, η απλα να στον εδωσε για να μην ταλαιπωρηθεις! Παλι καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Να ελπίζουμε ότι η Cosmote θα βάλει υπηρεσία ανάλογη της Wind, δλδ σαν αυτή με 200' προς όλους του ιδίου δικτύου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Κάνοντας video-κλήση στα κινητά με τα οποία έχουμε διαλέξει να μιλάμε 0,01€/λεπτό, οι χρεώσεις είναι ίδιες (πάλι 0,01€/λεπτό) ή έχουμε διαφοροποιήσεις σε αυτή την περίπτωση; :worry: :!: κάποιος έχει να μας πει κάτι σχετικά με την ερώτησή μου? :O Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkas2004 Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 pira kainourgio kinito...evala tin karta sim mesa kai eida oti exi idi energopoieimena ta mms...prepi na ksanastilo MMS sto 1651 ksana i oxi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 κάποιος έχει να μας πει κάτι σχετικά με την ερώτησή μου? :O Οι χρεωσεις αυτες ειναι μονο για κλησεις ομιλιας. Για τις βιντεο κλησεις ισχυουν κανονικα οι χρεωσεις απο τον εκαστοτε τιμοκαταλαγο. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Παιδια αν δεν γινομαι κουραστικος πειτε μου πως ενεργοποιω την υπηρεσια ειδοποιησης κλησεων γιατι με παιρνουν τηλεφωνο και δεν γνωριζω ποιος με καλει οταν ειναι κλειστο. Ευχαριστω. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Παιδια αν δεν γινομαι κουραστικος πειτε μου πως ενεργοποιω την υπηρεσια ειδοποιησης κλησεων γιατι με παιρνουν τηλεφωνο και δεν γνωριζω ποιος με καλει οταν ειναι κλειστο. Ευχαριστω. Κανε ενα τηλεφωνακι στο 1313 και στο κανουν αμεσως. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 ξέρει κανείς/καμιά εάν η υπηρεσία ΤWinSIM ισχύει για καρτοκινητά? :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 ξέρει κανείς/καμιά εάν η υπηρεσία ΤWinSIM ισχύει για καρτοκινητά? :!: ναι : ) Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Κάνοντας video-κλήση στα κινητά με τα οποία έχουμε διαλέξει να μιλάμε 0,01€/λεπτό, οι χρεώσεις είναι ίδιες (πάλι 0,01€/λεπτό) ή έχουμε διαφοροποιήσεις σε αυτή την περίπτωση; :worry: :!: Έχει κανείς κάτι υπόψιν του? :worry: :worry: :worry: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Έχει κανείς κάτι υπόψιν του? :worry: :worry: :worry: Οι χρεωσεις αυτες ειναι μονο για κλησεις ομιλιας. Για τις βιντεο κλησεις ισχυουν κανονικα οι χρεωσεις απο τον εκαστοτε τιμοκαταλαγο. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Από 13/07/2007 η χρέωση της υπηρεσίας αλλαγής πακέτου καρτοκινητής από WHAT’SUPσε COSMOΚΑΡΤΑ και αντίστροφα, για όλους τους χρήστες καρτοκινητής τηλεφωνίας της COSMOTE, υφιστάμενους και νέους, μειώνεται από 7€ σε 3€. Από την ίδια ως άνω ημερομηνία, η πρώτη αλλαγή πακέτου, για όλους τους χρήστες καρτοκινητής τηλεφωνίας WHAT’S UP και COSMOΚΑΡΤΑ της COSMOTE, θα είναι δωρεάν όποτε και αν πραγματοποιηθεί αυτή Για την χρήση της υπηρεσίας αλλαγής πακέτου καρτοκινητής αποστέλλεται δωρεάν γραπτό μήνυμα (SMS) με την ένδειξη ΑΛΠΑΚ ή ALPAK στο 1314. Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 19%. Πηγή:Επίκαιρα και εδιαφέροντα της cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Πολύ καλά νέα αυτά!! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aniperblitos Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Καλησπερα σε ολους σας!σημερα προσπαθησα να αλλαξω το πακετο cosmocarta που εχω σε whats up μεσω μνμ στο 1314(alpak) και μετα μου ελεγε αν θελω να μετατρεψω σε whats up να στειλω W στο 1314 αλλα μολις το εστειλα μου εβγαζε λαθος πληκτρολογηση!!Τι να κανω??σιγουρα παντως εχω cosmocarta!!:cry: :cry: :cry: :cry: :!: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Το έχω πάθει κι εγώ αυτό... Κάτι κόλλημα πρέπει να παθαίνει με την κωδικοποίηση... Αν μπορείς, άλλαξε συσκευή κινητού και ξαναστείλε το μήνυμα. Εμένα πάντως με sony ericsson μου έβγαζε το ίδιο, και μόλις έστειλα το μήνυμα απο νοκια, δούλεψε με τη μια! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aniperblitos Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 φιλε μου και εγω nokia!!!θα το δοκιμασω ομως και θα σου πω!! το δοκιμασα και με ενα 3210 νοκια και τπτ και με αυτο(ν73 εχω)...σου εβγαζε ακριβως το ιδιο???τα αλλα βηματα ποια ειναι??και να καλεσεις 1314 δεν εχει πλεον την δυνατοτητα να το αλλαξεις απο τηλεφωνικα... το δοκιμασα και με ενα αλλο νοκια αλλα παλι τπτ......:((((( τι να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Ακριβως το ίδιο μου έβγαζε... δεν ξέρω δυστυχώς τι άλλο να σου πω... Αν έπαιρνες ένα τηλ στο 1313... Ισως απο εκεί να ξέρουν κάτι παραπάνω! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts