Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 44,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Προφανώς εσείς κάνεται λάθος.

Η Q δεν δίνει δωρεάν Internet το χρεώνει 1 ευρώ.

και ένα ευρώ μπορεί να είναι ασήμαντο ποσό, δωρεάν πάντως δεν είναι

Προφανώς εσείς κάνεται λάθος.

Η Q δεν δίνει δωρεάν Internet το χρεώνει 1 ευρώ.

και ένα ευρώ μπορεί να είναι ασήμαντο ποσό, δωρεάν πάντως δεν είναι

Ενώ η Cote που δε δίνει καθόλου είναι καλύτερη; Απορώ πραγματικά πώς μένετε σε μια τόσο προβληματική εταιρία. Αν και επιτέλους αρκετοί γνωστοί μου αρχίζουν και εγκαταλείπουν το Wup που το είχαν ως δεύτερο. Επιτέλους!!!

Ενώ η Cote που δε δίνει καθόλου είναι καλύτερη; Απορώ πραγματικά πώς μένετε σε μια τόσο προβληματική εταιρία. Αν και επιτέλους αρκετοί γνωστοί μου αρχίζουν και εγκαταλείπουν το Wup που το είχαν ως δεύτερο. Επιτέλους!!!

Άντε, μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι, μήπως και αναγκαστεί η Cosmote να αναβαθμίσει το άθλιο (για τα καρτοκινητά) δίκτυό της...:X

Εχει βγαλει κατι ωραια δωρακια το whats up, με καθε ανανεωση σου στελνει ενα κωδικο μπαινεις στο http://www.whatsup.gr τον συμπληρωνεις και στανταρ θα παρεις κατι, εγω με μια 5ευρη καρτουλα πηρα 60μνματα προς ολους!
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Εχει βγαλει κατι ωραια δωρακια το whats up, με καθε ανανεωση σου στελνει ενα κωδικο μπαινεις στο http://www.whatsup.gr τον συμπληρωνεις και στανταρ θα παρεις κατι, εγω με μια 5ευρη καρτουλα πηρα 60μνματα προς ολους!

Δώσε ακριβές link!

EDIT:ΟΚ,το βρήκα.Το θέμα είναι ότι έβαλα κάρτα ανανέωσης εχθές και δε μου ήρθε κάποιος κωδικός...

Edited by grsaint13
grsaint13

Δώσε ακριβές link!

Ανανεωσε το χρονο σου και θα σου στειλουν οδηγιες, η μπες http://www.whatsup.gr και πατα reload it!

Καλησπέρα,

Έχω ως δεύτερο αριθμό ένα cosmoκάρτα και παλιότερα όταν έκανα ανανέωση θυμάμαι που έδινε 45 λεπτά δωρεάν ομιλίας. Αυτό ισχύει ακόμα;

Δώσε ακριβές link!

EDIT:ΟΚ,το βρήκα.Το θέμα είναι ότι έβαλα κάρτα ανανέωσης εχθές και δε μου ήρθε κάποιος κωδικός...

Που ειναι ρε παιδια? Δεν βλεπω τιποτα!

Παιδιά το what's up reloaded μοιάζει με μεγάλη πρόκληση.Κατ' αρχήν είναι ένα μεγάλο κίνητρο για να ανανεώνεις τον χρόνο ομιλίας σου γιατί σε περιμένει ένα δώρο, είτε silver είτε gold.. Το θέμα είναι πόσο σίγουρο είναι ότι θα κερδίσεις το δώρο αυτό και τι πιθανότητες έχεις να κερδίσεις δώρα μεγάλης αξίας (πχ laptop) με μια ανανέωση αξίας μόνο 10 ευρώ??? Κερδίζεις πάντα δώρο??? Αυτήν την στιγμή βρίσκομαι στην Q και δεν θα το σκεφτώ πολύ να βρεθώ με φορητότητα στο what's up αν πραγματικά όντως κερδίζεις συνέχεια με κάθε ανανέωση.. Αναμένουμε πληροφορίες λοιπόν από τους συνδρομητές what's up...

Που ειναι ρε παιδια? Δεν βλεπω τιποτα!

http://www.whatsup.gr/reloadit

Στείλτε το μήνυμα reload στο 1313 για να εγγραφείτε στην υπηρεσία και θα πάρετε το πρώτο δωράκι σας.

Σημερα εβαλα απο περιεργεια μια καρτα των 20ευρω, εκανα reload και μου εδωσε 100μνματα προς ολους. Τα καλα δωρα δε νομιζω οτι θα τα δωσουν ευκολα..

Κι εγώ γράφτηκα, και έκανα και μια ανανέωση, και μου έδωσε 100sms πρός what's up, και 30sms πρός όλους
Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Εγώ πάντως γράφτηκα στην υπηρεσία χωρίς να κάνω ανανέωση, μου ήρθε ο κωδικός, τον πληκτρολογήσα και μου έδωσε να διαλέξω μια από τις τρεις επιλογές που είχε.

- 60' ομιλίας προς What's up για 7 ημέρες

- 100 SmS προς What's up για 7 ημέρες

- 30 SmS προς όλα τα δίκτυα για 7 ημέρες

Διάλεξα τα 60' ομιλίας και μάλιστα έλεγξα αν προστίθενται στα υπάρχοντα της προσφοράς 1.500' & 1.500 SmS με κάθε ανανέωση και όντως προστέθηκαν αλλά για 7 ημέρες.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Εμένα με την εγγραφή μου έδωσε 3 ευρώ...

Πολυ καλο το δωρο και παρα πολυ καλη η ολη ενεργεια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πριν λίγο και με κάρτα ανανέωσης 10€ μου έδωσε δώρο 6€.

Τα καλύτερα νέα λέγονται από στόμα σε στόμα. Όποιος έχει καλή μνήμη θα θυμάται φαντάζομαι ότι το call600 άργησε να διαφημιστεί αλλά και όταν αυτό έγινε όλες οι διαφημίσεις για 2 χρόνια ήταν μόνο μουσική και εικόνες, καθόλου λόγια και η επιτυχία του είναι γνωστή.

Άραγε πόσες φορές πρέπει να ανανεώσεις για να κερδίσεις το laptop sony vaio ή την βιντεοκάμερα???? Και θα υπάρχει η υπηρεσία αυτή μέχρι τότε?? Ιδού το ερώτημα...

Είμαι στο τσακ να κάνω φορητότητα αλλά δεν πέφτω τόσο εύκολα... :lol:

Άραγε πόσες φορές πρέπει να ανανεώσεις για να κερδίσεις το laptop sony vaio ή την βιντεοκάμερα???? Και θα υπάρχει η υπηρεσία αυτή μέχρι τότε?? Ιδού το ερώτημα...

Είμαι στο τσακ να κάνω φορητότητα αλλά δεν πέφτω τόσο εύκολα... :lol:

Οσες μερσεντες εδωσε η βοντα αλλους τοσους υπολογιστες θα δωσει και η κοτε. Κανενα μνμ μπορει να δωσει αλλα μεχρι εκει.

Οσες μερσεντες εδωσε η βοντα αλλους τοσους υπολογιστες θα δωσει και η κοτε. Κανενα μνμ μπορει να δωσει αλλα μεχρι εκει.

Εννοείς με το vodafone pointmania?? Αυτό πάντως δεν υπάρχει πια.. δύσκολοι καιροί-δεν είναι για δώρα τωρα.. η cosmote πάντως πιστεύω ότι ποντάρει στον μεγάλο αριθμό συνδρομητών του what's up άσχετα αν το δίκτυο της είναι προβληματικό..

Με κάθε ανανέωση υποτίθεται οτι έχουμε call them all 1500 για ένα μήνα. Υπάρχει κανένας τρόπος να δούμε τι υπόλοιπο χρόνου ομιλίας έχουμε? Σα να μη μου τα λέει καλά η cosmote....

Φαντάζομαι λες για το υπόλοιπο του χρόνου από το Call Them all 1500, έτσι?

Αν στείλεις Υ ή ΥΠΟΛ ή YPOL στο 1313, θα σου πει! (Καααααααααααάποια στιγμή!:lol:)

Καλησπέρα,

Έχω ως δεύτερο αριθμό ένα cosmoκάρτα και παλιότερα όταν έκανα ανανέωση θυμάμαι που έδινε 45 λεπτά δωρεάν ομιλίας. Αυτό ισχύει ακόμα;

Καμιά ιδέα για το παραπάνω; :)

Ισχύει ακόμα , Αλλά μπορείς να γραφτείς και στην νέα προσφορά που δίνει 120 λεπτά με ισχύ 1 μήνα με χρέωση ανά 3 λεπτά , καλώντας ξανά το 1317.