Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια αυτο που γραφει στους ορους χρησης του CALL THEM ALL 1500

"Ελάχιστος χρόνος χρέωσης 3 λεπτά για κλήσεις ομιλίας και Video Κλήσεις και στη συνέχεια η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο. " πως μεταφραζεται? αφου ειναι δωρεαν, ποια ειναι η ελαχιστη χρεωση??

Απο το πρωτο δευτερολεπτο που θα μιλησεις θα αφαιρεθουν ΣΙΓΟΥΡΑ 3 λεπτα απο τον υπολοιπομενο χρονο που εχεις . Αμα μιλησεις 3:01 θα αφαιρεθουν 4 λεπτα, ενω αν μιλησεις 4:01 θα αφαιρεθουν 5.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Έτσι ακούγεται στο υπόλοιπο. Κανονικά αν μιλήσεις 3' 1'' θα σου αφαιρέσει 3' και 1'' απλά θα φαίνεται ότι σου έφαγε 4''

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Έτσι ακούγεται στο υπόλοιπο. Κανονικά αν μιλήσεις 3' 1'' θα σου αφαιρέσει 3' και 1'' απλά θα φαίνεται ότι σου έφαγε 4''

δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο αλλα οτι αμα μιλησεις 0,01 δευτερολεπτο εως και 3λεπτα θα σου αφερεσει 3 λεπτα απο τον δωρεαν χρονο ομιλιας σου ενω εαν μιλησεις πανω απο 3 λεπτα θα σου αφαιρεσει κανονικα την ακριβη ωρα που μιλησες. δηλαδη εαν μιλησεις 3,5 λεπτα θα σου αφαιρεσει 3,5 λεπτα και οχι 4!. ειναι ακριβως οπως και ο ελαχιστος χρονος χρεωσης των 30 δευτερολεπτων οταν καλεις κανονικα εναν αριθμο (εκτος απο what's up) που εαν μιλησεις απο 0,01 εως 0,30 δευτερολεπτα θα σου αφαιρεσει σε χρεωση 0,30*0,006€(που εχει το δευτερολεπτο η ομιλια) =0,18λεπτα του ευρω. διοτι το λεπτο η ομιλια προς ολα τα εθνικα δικτυα ειναι 0,36ευρω το λεπτο με ελαχιστο χρονο χρεωσης τα 30 δευτερολεπτα.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS
διορθωση

Χριστός Ανέστη! Παιδιά τα φώτα σας παρακαλώ: Έκανα μόλις ανανέωση στο Whats Up μου και όντας ήδη γραμμένος στη νέα υπηρεσία με τα 1500 λεπτά και sms, μου ήρθε μήνυμα οτι μέχρι τις 4/5/2010 θα έχω 0 λεπτά και 1500 sms... Πού πήγαν τα 1500 λεπτά???
People who think they know everything are an annoyance to those of us who really do so,

Χριστός Ανέστη! Παιδιά τα φώτα σας παρακαλώ: Έκανα μόλις ανανέωση στο Whats Up μου και όντας ήδη γραμμένος στη νέα υπηρεσία με τα 1500 λεπτά και sms, μου ήρθε μήνυμα οτι μέχρι τις 4/5/2010 θα έχω 0 λεπτά και 1500 sms... Πού πήγαν τα 1500 λεπτά???

λογω υπερφορτωσης του δικτυου λογω τις αναστασης προφανως εχει κολλησει το συστημα. δοκιμασε να στελεις το υ στο 1313 ξανα ή περιμενε λιγο και ξανα στειλτω . δεν μπορουνε να στα φανε τα λεπτα απλα ειναι συστημικο το προβλημα.

Συνάδελφος με ενεργοποιημένη τη προσφορά για τα 1500 λεπτά και ενώ έχει κάνει ανανέωση κανονικά, χρεώνεται.

Στέλνει πάλι το μήνυμα μήπως και χρειάζεται αλλά ενώ της έρχεται απαντητικό ότι η προσφορά έχει ενεργοποιηθεί μόλις καλέσει άλλο w up της αφαιρεί από το υπόλοιπό της.

Συμβαίνει μήπως και σε κάποιον άλλο αυτό;

Προσπαθεί να επικοινωνήσει με το 1313 αλλά έχει μόνο ηχογραφημένα. Υπάρχει κάποιος άλλος αριθμός κλήσης που να μπορεί να καλέσει για να πει το πρόβλημά της;

καλει στο 1313 και μετα παταει το 9

προφανως κολλημα του συστηματος να καλεσε το 1313 απο κινητο κοσμοτε ή το 6971001313 απο σταθερό τηλέφωνο. με την επιλογη 9 οπως ειπε και ο μανωλης

Σήμερα σε κατάστημα cosmote μου είπανε ότι η προσφορά 1500 λεπτά ομιλίας και 1500 sms προς όλα τα νούμερα what's up πλέον απαιτεί ελάχιστη ανανέωση χρόνου ομιλίας 10 ευρώ...:blink: Ισχύει κάτι τέτοιο...;;:(
Fiat justitia et pereat mundus.

Σήμερα σε κατάστημα cosmote μου είπανε ότι η προσφορά 1500 λεπτά ομιλίας και 1500 sms προς όλα τα νούμερα what's up πλέον απαιτεί ελάχιστη ανανέωση χρόνου ομιλίας 10 ευρώ...:blink: Ισχύει κάτι τέτοιο...;;:(

Όχι. Ισχύει ότι ίσχυε δηλαδή αρκεί μια ανανέωση χρόνου ομιλίας πάνω από 5€.

Όχι. Ισχύει ότι ίσχυε δηλαδή αρκεί μια ανανέωση χρόνου ομιλίας πάνω από 5€.

Αρκεί και ανανέωση κάρτας των 5 ευρω;

Fiat justitia et pereat mundus.

Φυσικά και αρκεί.

Να υποθέσω αντίθετα οτι δεν αρκεί η ανανέωση με τις παλιές κάρτες των 3 ευρώ (προ 15ης Σεπτεμβρίου); Έχει δοκιμάσει κανείς;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να υποθέσω αντίθετα οτι δεν αρκεί η ανανέωση με τις παλιές κάρτες των 3 ευρώ (προ 15ης Σεπτεμβρίου); Έχει δοκιμάσει κανείς;

υπαρχουν ακομα τετοιες? :wacko:

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

υπαρχουν ακομα τετοιες? :wacko:

Υπάρχουν και λήγουν (αυτές που έχω εγώ) το Νοέμβριο του 2011.

Των φρονίμων τα παιδία πριν πεινάσουν μαγειρεύουν :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω cosmocarta "ένα λεπτό το λεπτό" προς δύο αριθμούς cosmote. Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω και κάποια δωρέαν sms προς αυτά το νούμερα; (Το ένα είναι what's up και το άλλο συμβόλαιο cosmote).

σημερα εκανα τη δηλωση,μη το αφηνα τελευταια στιγμη και το ξεχνουσα..το χαρτι που μου εδωσαν (αντιτυπο) με τα στοιχεια να το κρατησω η ειναι αχρηστο?

Eχω καρτα what’s up την οποια εχω να ανοιξω απο τον ιανουαριο του 2009. Πηγα να την ανοιξω προχθεσ και μου εβγαλε το ακουλο8ο μηνυμα:

SIM failed to register

Tι να κανω;

Έχω cosmocarta "ένα λεπτό το λεπτό" προς δύο αριθμούς cosmote. Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω και κάποια δωρέαν sms προς αυτά το νούμερα; (Το ένα είναι what's up και το άλλο συμβόλαιο cosmote).

Οχι δεν υπαρχει.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Eχω καρτα what’s up την οποια εχω να ανοιξω απο τον ιανουαριο του 2009. Πηγα να την ανοιξω προχθεσ και μου εβγαλε το ακουλο8ο μηνυμα:

SIM failed to register

Tι να κανω;

τη πετάς στα σκουπίδια τι θα μπορούσες να τη κάνεις; σου γράφει ότι απέτυχε η εγγραφή της κάρτας σιμ γιατί έχει περάσει πάνω από χρόνος χωρίς να βάλεις κάρτα και απλά ακυρώθηκε από το δίκτυο. Δεν υπάρχει τρόπος να την επαναφέρεις πλέον.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Eχω καρτα whatʼs up την οποια εχω να ανοιξω απο τον ιανουαριο του 2009. Πηγα να την ανοιξω προχθεσ και μου εβγαλε το ακουλο8ο μηνυμα:

SIM failed to register

Tι να κανω;

Να πάρεις το 1313 πατάμε 9 Από άλλο καρτοκινητό, και να ρωτήσεις πότε ακριβώς έληξε η κάρτα.

Αν δεν έχουν περάσει 6 μήνες μπορείς να ζητήσεις να στην επανασυνδέσουν βάσει του άρθρου 10 του κανονισμού εκχώρησης αριθμοδοτικών πόρων της Ε.Ε.Τ.Τ. .

Αν έχουν περάσει 6 μήνες Να πάτε να αγοράσετε μιά άλλη.

Edited by Vasileios

προφανως κολλημα του συστηματος να καλεσε το 1313 απο κινητο κοσμοτε ή το 6971001313 απο σταθερό τηλέφωνο. με την επιλογη 9 οπως ειπε και ο μανωλης

Λύθηκε μόνο του το πρόβλημα, λογικά θα ήταν κάποιο κόλλημα.

Σας ευχαριστώ και τους δυο για τις απαντήσεις.

σημερα εκανα τη δηλωση,μη το αφηνα τελευταια στιγμη και το ξεχνουσα..το χαρτι που μου εδωσαν (αντιτυπο) με τα στοιχεια να το κρατησω η ειναι αχρηστο?

Θα σου πρότεινα να το κρατήσεις, μπορεί να χρειαστεί σε περίπτωση πιθανού προβλήματος.

Στην κοσμοκαρτα ισχύουν τα πακετα μυνηματων που ισχύον και στο what's up και αφορουν ολα τα δικτυα . δεν συμφεεις να στειλεις μυνημα χωρις πακετο διοτι το μυνημα εχει 0,11ευρω το μυνημα,ενω εαν ενεργοποιησεις καποιο πακετο π.χ. 100 μυνηματα με 4 ευρω εδω το καθε μυνημα θα σου κοστιζει 0,04 ευρω. ειναι τεραστια ή διαφορα !! μπες εδω για να δεις αναλυτικα τα πακετα μυνηματων και να ενεργοποιησεις αυτο που σε ενδιαφερει δεν υπαρχει αλλος τροπος να εχεις κάποια δωρέαν sms προς αυτά τα νούμερα.

Στην κοσμοκαρτα ισχύουν τα πακετα μυνηματων που ισχύον και στο what's up και αφορουν ολα τα δικτυα . δεν συμφεεις να στειλεις μυνημα χωρις πακετο διοτι το μυνημα εχει 0,11ευρω το μυνημα,ενω εαν ενεργοποιησεις καποιο πακετο π.χ. 100 μυνηματα με 4 ευρω εδω το καθε μυνημα θα σου κοστιζει 0,04 ευρω. ειναι τεραστια ή διαφορα !! μπες εδω για να δεις αναλυτικα τα πακετα μυνηματων και να ενεργοποιησεις αυτο που σε ενδιαφερει δεν υπαρχει αλλος τροπος να εχεις κάποια δωρέαν sms προς αυτά τα νούμερα.

ΟΚ, ευχαριστώ πολύ. Όταν λες εδώ, που εννοείς;

Επίσης να ρωτήσω και κάτι άλλο. Έχω στα χέρια μου δύο κάρτες ανανέωσης χρόνου των 5 ευρώ. Έχω τοποθετήσει τη μια. Αυτές οι κάρτες έχουν bonus 5 sms προς όλα τα εθνικά δίκτυα με το που στείλεις ένα μήνυμα σε έναν αριθμό που έχει πάνω. Αν βάλω και την άλλη κάρτα, για να έχω 10 μηνύματα δωρεάν, πρέπει απλά να στείλω το μήνυμα δύο φορές;

Επίσης, για πόσο καιρό ισχύουν αυτά τα μήνυματα. Εννοώ, μέχρι πότε μπορώ να τα στείλω, από τη στιγμή που τα ενεργοποιήσω;

EDIT:

Άλλη μια ερώτηση. Μόλις είδα που γράφει ότι με ανανέωση από 15 ευρώ και πάνω, έχω 100 sms bonus. Μπορώ αν πάρω άλλη μια κάρτα των 5 και τη συνδυάσω με τις δύο προηγούμενες να τα έχω αυτά τα sms, ή έπρεπε να είχα πάρει την κάρτα των 15;

Edited by tipota