Jump to content

sv2brj

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

sv2brj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. “Oι 5G Ready συσκευές θα πιστοποιούνται σταδιακά από τους κατασκευαστές για να παρέχουν πρόσβαση στο Vodafone 5G δίκτυο”. Στο site οι περισσοτερες συσκευες ακομα εχουν σημα 5G Ready, ελαχιστες εχουν 5G. Για περισσοτερες πληροφοριες ανεβασαν και βιντεακι ( )
  2. Καλημερα. Και σε μενα με iPhone11 σε 14.2 το WiFiCalling δε δουλεψε ποτε σωστα. Δεν ακουω καλα και με ακουνε με διακοπες. Με speedtest/fast.com απο το κινητο η ταχυτητα μου σε wifi δεν ειναι κατω απο 60Mbps, οποτε σιγουρα δε φταιει το internet. Εξαλλου το facetime ηχου, καθως και οι κλησεις μεσω viber & whatsapp λειτουργουν αψογα...
  3. Και στον Π. Παντελεημονα Πιεριας τα ιδια...
  4. Χριστός Ανέστη! Παιδιά τα φώτα σας παρακαλώ: Έκανα μόλις ανανέωση στο Whats Up μου και όντας ήδη γραμμένος στη νέα υπηρεσία με τα 1500 λεπτά και sms, μου ήρθε μήνυμα οτι μέχρι τις 4/5/2010 θα έχω 0 λεπτά και 1500 sms... Πού πήγαν τα 1500 λεπτά???
  5. Κι όμως γίνεται.. Εδώ και μερικές μέρες στο κεντρο της Αθήνας μπορώ τόσο να λαμβάνω όσο και να κάνω κλήσεις από το AtHome που έχω για το εξοχικό μου και που έχει πρόθεμα 2296... Η πλάκα είναι οτι όταν κάνω εξερχόμενες δε μου βγάζει αυτό το "ΕΚΤΟΣ ΖΩΝΗΣ" που έλεγε παλιά. Μυστήρια πράγματα...
  6. Δεν δίνει αντίστοιχα πεδία. Στο Settings -> Safari έχει Search Engine, Java, Plug-ins, Block Pop-Ups, και Accept Cookies. Δινει επίσης τη δυνατότητα να κάνεις Clear Histor, Clear Cookies, Clear Cache...
  7. Ευχαριστώ. Τώρα εαν πάω για την 1η λύση (3.5 ευρώ) πώς περνάει κανείς τα proxy/port στο iPhone? Δε μου δίνει τη δυνατότητα. Υπάρχουν μόνο 3 πεδία (APN, user, pass)...
  8. Παιδιά τα φώτα σας διότι έχω πάρει 100 φορές τηλέφωνο το cc της Vf κι έχω πάρει 100 διαφορετικές απαντήσεις: Έχω το iPhone με πρόγραμμα συμβολαίου στην Vf. Επι του παρόντος το τηλέφωνο μπαίνει κανονικότατα στο internet και όλες οι υπηρεσίες του λειτουργούν άψογα με τις γνωστές ρυθμίσεις EDGE (APN: internet.vodafone.gr, User: user, Password: pass). Ως εδώ καλά. Η ερώτηση είναι η εξής: Σε ποιό πακέτο μπορώ να μπώ ωστε να έχω προπληρωμένο κάποιο όγκο (λ.χ. 30MB το μήνα) έναντι κάποιου παγίου και με ποιές ρυθμίσεις?? To CC με παρότρυνε να μπώ στο live + με τα EUR 3.5 το μήνα, αλλά αν κατάλαβα καλά (πράγμα που δε μου το έιχαν πει) το APN για το συγκεκριμένο πακέτο ΔΕΝ είναι το internet.vodafone.gr, αλλά το wap.vodafone.gr. Σημειώνω οτι με το τελευτάιο δεν συνδέεται καθόλου. Έχει βρεί κανείς άκρη? Διότι η ογκοχρέωση τύπου "pay as you go" δε συμφέρει καθόλου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  9. Κι εγώ μόλις το πήρα το Pearl (ΤΙΜ). Ερώτηση για όποιον ξέρει: πώς γίνεται να κρύβω την blackberry address μου? Όταν στέλνω email σαν αποστολέας φαίνεται ο χχχχχχχχ@timgr.blackberry.com, ενώ εγώ θέλω να φαίνεται η διεύθυνση email του γραφείου μου. Δοκίμασα τόσο από τη συσκευή, όσο και μέσα απο το site, αλλά τίποτα. Στο παλιό δεν είχα πρόβλημα, αλλά δεν θύμάμαι πώς το είχα κάνει... Ευχαριστώ.
  10. Live Unlimited: Το ενεργοποίησα στις 18/4 στις 13.48, οπότε μου ήρθε και το sms οτι η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε. Σήμερα είδα τον λογαριασμό μου μέσω e-billing. Χρεώθηκα τα 5 (μαζί με ΦΠΑ) αλλά για τις επόμενες 2 μέρες με χρέωνε κανονικά εισιτήριο εισόδου (0.35 + ΦΠΑ) για περίπου 50 εισόδους... Αφήστε που τα τέλη συνδρομητών κινητής πήγαν στα ύψη... Βέβαια, οι χρεώσεις ήταν μέχρι τις 19/4 στις 23.47. Μετά όλα ΟΚ. Το δήλωσα στο CC και περιμένω απάντηση σε 5 εργάσιμες. ΠΡΟΣΟΧΗ. ----------------------------------- "Http Status 406": το έχει συναντήσει κανείς άλλος στο live! ? 9 στις 10 φορές που πάω να μπώ μου βγάζει αυτό το μήνυμα και πρέπει να δοκιμάσω 3-4 φορές μέχρι να τα καταφέρω. Ευχαριστώ.
  11. Εμένα πάλι με LG L600v, 8 στις 10 φορές που μπαίνω στο live, μου βγάζει αντί για την αρχική οθόνη ένα μήνυμα "http status 406". Πρέπει να κάνω διακοπή και να δοκιμάσω είσοδο άλλες 2-3 φορές μέχρι να καταφέρω να μπώ. Πήρα 3 φορές στο 13830 και πήρα 3 διαφορετικές απαντήσεις, τουτέστιν δεν ξέρουν τι είναι. Έχει κανείς καμιά ιδέα? Ευχαριστώ.
  12. Sthn Thessaloniki http://img02.picoodle.com/img/img02/7/2/18/t_CIMG0869xm_59b4aa6.jpg
  13. Τελικά γίνεται ή θα βρεθώ να έχω αγοράσει το πακετάκι της Vodafone χωρίς να υπάρχει απόλυτη συμβατότητα με την 3G/GPRS PCMCIA της ΤΙΜ? Υπάρχει κανείς που να το έχει δοκιμάσει? Ευχαριστώ και πάλι.
  14. Παιδιά, ποία είναι η πιό πρόσφατη έκδοση λογισμικού? Εγώ είμαι ακόμη με την R252211_U_85.97.C3P Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...