Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

44 minutes ago, empeiros said:

Γεια σας ισχύουν ακόμη τα απεριόριστα στην frog για ένα χρόνο στα καταστήματα Αθήνας και Θεσσαλονίκης ;

Είναι πραγματικά απεριόριστα γιατί θέλω να τα χρησιμοποιήσω σε ένα 4g router

Είναι πραγματικά απεριόριστα αλλά πριν πας πάρε ένα τηλέφωνο για σίγουρα.

Επίσης μπορείς να τους στείλεις μνμ εδώ:

https://www.facebook.com/share/1RPLqVhGBa/

Edited by cu2goup

52 minutes ago, empeiros said:

Γεια σας ισχύουν ακόμη τα απεριόριστα στην frog για ένα χρόνο στα καταστήματα Αθήνας και Θεσσαλονίκης ;

Είναι πραγματικά απεριόριστα γιατί θέλω να τα χρησιμοποιήσω σε ένα 4g router

Screenshot_20260.thumb.jpg.8f20306898ce5226a7bf5ecc2ff174d7.jpg

14 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Το moments στο cosmote app, τι δώρο γενεθλίων δίνει?

εγώ πήρα ή 1GB γιά ενα μήνα, ή 2 γιά μια βδομαδα ή 60 λεπτα προς όλους...ίσως ειναι & ανάλογα με το τελευταίο χρηματικό ποσό

2 minutes ago, babis3g said:

εγώ πήρα ή 1GB γιά ενα μήνα, ή 2 γιά μια βδομαδα ή 60 λεπτα προς όλους...ίσως ειναι & ανάλογα με το τελευταίο χρηματικό ποσό

Είσαι frog ?

WINTER SALE ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ! KANE ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ 5G SAMSUNG GALAXY A36 6/128GB ΜΕ ΟΘΟΝΗ S-AMOLED FHD+ 6.7'' ΑΠΟ 379,90€ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΣΕ COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED! ΕΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ COSMOTE ΕΩΣ 31/01. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: HTTP://SETTINGS.COSMOTE.GR

Ζήτησα ενεργοποίηση της φραγής εισερχομένων κλήσεων από αριθμούς με απόκρυψη την Παρασκευή και ακόμα δεν την έχουν υλοποιήσει. Τόσο δύσκολο είναι; Τους ενόχλησα και χτες και σήμερα και μου είπαν ότι το ελέγχουν. 

10 ώρες πριν, Lyricmyth19 said:

Ζήτησα ενεργοποίηση της φραγής εισερχομένων κλήσεων από αριθμούς με απόκρυψη την Παρασκευή και ακόμα δεν την έχουν υλοποιήσει. Τόσο δύσκολο είναι; Τους ενόχλησα και χτες και σήμερα και μου είπαν ότι το ελέγχουν. 

Εγώ όσες φορές έχω κάνει φορητότητα απο άλλους παρόχους ερχόμενος προς cosmote και έχω ζητήσει να μην μπορούν να με καλούν αριθμοί με απόκρυψη το έχουν κάνει αμέσως πρίν καν κλείσουμε το τηλέφωνο. Και μάλιστα με ενημερώνουν οτι θα ειδοποιείται ο καλών οτι έχω επιλέξει να μην δέχομαι κλήσεις με απόκρυψη.

Redmi By Xiaomi

2 ώρες πριν, Nikos_96 said:

Εγώ όσες φορές έχω κάνει φορητότητα απο άλλους παρόχους ερχόμενος προς cosmote και έχω ζητήσει να μην μπορούν να με καλούν αριθμοί με απόκρυψη το έχουν κάνει αμέσως πρίν καν κλείσουμε το τηλέφωνο. Και μάλιστα με ενημερώνουν οτι θα ειδοποιείται ο καλών οτι έχω επιλέξει να μην δέχομαι κλήσεις με απόκρυψη.

Ναι το ξέρω κ μου κάνει εντύπωση γιατί και παλιότερα είχα έρθει με φορητότητα από άλλον πάροχο στην cosmote και μου το έκαναν άμεσα. Και όλες οι εταιρείες γενικά. Γι'αυτό μου κάνει εντύπωση.

2 ώρες πριν, Lyricmyth19 said:

Ναι το ξέρω κ μου κάνει εντύπωση γιατί και παλιότερα είχα έρθει με φορητότητα από άλλον πάροχο στην cosmote και μου το έκαναν άμεσα. Και όλες οι εταιρείες γενικά. Γι'αυτό μου κάνει εντύπωση.

Έπεσες σε ότι νά'ναι υπάλληλο. Ξανακάλεσε τώρα και πές τους να στο ενεργοποιήσουν.

Redmi By Xiaomi

Καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση για δυνατούς λύτες. Πρόκειται να ταξιδέψω εντός ΕΕ. Τα πακέτα ομιλίας και mb που ειναι διαθέσιμα για περιαγωγή έχουν κάποιο όριο το οποίο φαίνεται στα ψιλά γράμματα. Πως θα ξέρω όταν είμαι στο εξωτερικό πόσα mb και λεπτα ομιλίας έχω διαθέσιμα ανα πάσα στιγμή. Εκτός απο τα ενημερωτικά sms που έρχονται όταν κοντεύεις να τα εξαντλήσεις. Στην Vodafone για παράδειγμα αναφέρει η εφαρμογή πόσα ειναι διαθέσιμα σε περιαγωγή. Στην Cosmote δεν έβγαλα άκρη. Ούτε στην εξυπηρέτηση στο Chat. Λέω μην ξέρει κάποιος εκ πείρας αν έχει ταξιδέψει. Επίσης αυτή η προσφορά ενεργοποίησης που δίνει απεριοριστα ομιλίας και mb παίζει τπτ σε περιαγωγή. Κάπου βρήκα από την cosmote μια λίστα τι δεδομένα παρέχει κάθε πακέτο σε περιαγωγή και νομίζω σε δεδομένα έχει διαθέσιμα 115 gb. Ειναι αυτό το πακέτο στο screenshot;  Αν ξέρει κάποιος απο εμπειρία ας απαντήσει. Ευχαριστώ 

Screenshot_20260129_183524_Xodo.jpg

14 minutes ago, pn1fon1 said:

Καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση για δυνατούς λύτες. Πρόκειται να ταξιδέψω εντός ΕΕ. Τα πακέτα ομιλίας και mb που ειναι διαθέσιμα για περιαγωγή έχουν κάποιο όριο το οποίο φαίνεται στα ψιλά γράμματα. Πως θα ξέρω όταν είμαι στο εξωτερικό πόσα mb και λεπτα ομιλίας έχω διαθέσιμα ανα πάσα στιγμή. Εκτός απο τα ενημερωτικά sms που έρχονται όταν κοντεύεις να τα εξαντλήσεις. Στην Vodafone για παράδειγμα αναφέρει η εφαρμογή πόσα ειναι διαθέσιμα σε περιαγωγή. Στην Cosmote δεν έβγαλα άκρη. Ούτε στην εξυπηρέτηση στο Chat. Λέω μην ξέρει κάποιος εκ πείρας αν έχει ταξιδέψει. Επίσης αυτή η προσφορά ενεργοποίησης που δίνει απεριοριστα ομιλίας και mb παίζει τπτ σε περιαγωγή. Κάπου βρήκα από την cosmote μια λίστα τι δεδομένα παρέχει κάθε πακέτο σε περιαγωγή και νομίζω σε δεδομένα έχει διαθέσιμα 115 gb. Ειναι αυτό το πακέτο στο screenshot;  Αν ξέρει κάποιος απο εμπειρία ας απαντήσει. Ευχαριστώ 

Screenshot_20260129_183524_Xodo.jpg

Σου λεει το cosmote app πόσα έχεις διαθέσιμα όταν βρίσκεσαι στο εξωτερικό. Δεν ξέρω όμως πώς μπορείς να το ξέρεις εκ των προτέρων.

Γενικά ισχύουν και στο εξωτερικό σαν να είσαι Ελλάδα.

14 minutes ago, pn1fon1 said:

Επίσης αυτή η προσφορά ενεργοποίησης που δίνει απεριοριστα ομιλίας και mb παίζει τπτ σε περιαγωγή

Αν εννοείς το frog, δίνει 12,5GB.

Edited by cu2goup

Με το που συνδεθεις στο εξωτερικό, θα βλέπεις στο App τι έχεις για χρήση στο εξωτερικό.

Κάθε πακέτο που ενεργοποιεί αναφέρει στις λεπτομέρειες του πόσα gb από το συγκεκριμένο πακέτο μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιαγωγή 

1 ώρα πριν, albiz said:

Κάθε πακέτο που ενεργοποιεί αναφέρει στις λεπτομέρειες του πόσα gb από το συγκεκριμένο πακέτο μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιαγωγή 

Και ποιο πακέτο δίνει τα περισσότερα gb για περιαγωγή σε χώρα της Ε.Ε. γνωρίζουμε?

Πρέπει να κοιτάξεις όλα τα πακέτα που υπάρχουν και να διαλέξεις ανάλογα μα τις ανάγκες σου και το χρονικό διάστημα που θα είσαι εκτός. Π.χ. το Giga Week που κοστίζει 7€ για μια βδομάδα δίνει 10,5 GB για χρήση εντός Ε.Ε., ενώ το Giga Day με τα 6Gb που κοστίζει 1,5€ δίνει 2,5Gb για χρήση εντός Ε.Ε, το Giga Day με τα Απεριόριστα Gb που κοστίζει 2€ δίνει 3Gb για χρήση εντός Ε.Ε.

Διαλέγεις ανάλογα με τις ανάγκες σου και το πορτοφόλι σου. Δες για κάθε πακέτο internet στο Δες Περισσότερα, εκεί αναφέρει τα πάντα. 

Καλή προσφορά φαίνεται το Cosmote Gigamax 35GB, στην μισή τιμή περίπου απ΄ ότι το δίνει, αλλά να το γυρίσω σε συμβόλαιο ; 🙄

15€ βάζω κάθε μήνα...

a.jpg.0d364be08354efb2b3aafb682a4bcc7e.jpg

32 minutes ago, advantix said:

Καλή προσφορά φαίνεται το Cosmote Gigamax 35GB, στην μισή τιμή περίπου απ΄ ότι το δίνει, αλλά να το γυρίσω σε συμβόλαιο ; 🙄

15€ βάζω κάθε μήνα...

Φουλ απεριοριστα φρογκ (μέχρι αυριο) 12€/μηνα, προαγορά 144€

Φουλ απεριοριστα Neo 24€/μηνα

50gb+απερ.ομιλια Q (10€/μηνα), προαγορα 120€

Edited by VIPdriver

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Φουλ απεριοριστα φρογκ (μέχρι αυριο) 12€/μηνα, προαγορά 144€

Ναι αλλά που να τρέχω τώρα Θεσσαλονίκη από Βόλο 😆 , άσε που δεν θέλω νέο νούμερο.

Φουλ απεριοριστα Neo 24€/μηνα

😮 προτιμώ τα μισά χρήματα 🙂

50gb+απερ.ομιλια Q (10€/μηνα), προαγορα 120€

Δεν πάω NOVA λέμεεεεεεε !!! 🙃
( θέλω να παίρνω και τα GB από παραγγελίες στο BOX )

39 minutes ago, advantix said:

Ναι αλλά που να τρέχω τώρα Θεσσαλονίκη από Βόλο 😆 , άσε που δεν θέλω νέο νούμερο.

Δύσκολος πελάτης....

5 ώρες πριν, advantix said:

15€ βάζω κάθε μήνα...

Για μένα δεν πρέπει να τσιμπάει κανένας μ'αυτά. Γιατί κόβουν παροχές και κρατάνε τα ίδια ποσά ή και μεγαλύτερα! Όχι να μην τους κάνουμε την χάρη. Πιο παλιά μοιράζανε απεριόριστα εύκολα και τώρα μετράνε τα gigabytes! Όσο τους κάνουμε την χάρη τόσο θα μας πατάνε..

Redmi By Xiaomi

3 ώρες πριν, advantix said:

Είσαι για εδώ, cu 

Και κοντά,

Και μισά λεφτά,

και μπιχλιμπίδια Box κλπ

110€ κ καθάρισες για 1χρονο. 

IMG_8368.jpeg

1 hour ago, Nikos_96 said:

Για μένα δεν πρέπει να τσιμπάει κανένας μ'αυτά. Γιατί κόβουν παροχές και κρατάνε τα ίδια ποσά ή και μεγαλύτερα! Όχι να μην τους κάνουμε την χάρη. Πιο παλιά μοιράζανε απεριόριστα εύκολα και τώρα μετράνε τα gigabytes! Όσο τους κάνουμε την χάρη τόσο θα μας πατάνε..

Για πολλούς δεν είναι εύκολο στις μέρες μας ούτε για τα 100, ειδικά αν είσαι και μισθωτός, το μόνο θετικό είναι που ξεμπερδεύεις για 1 χρόνο. 

14 ώρες πριν, hercoulis said:

IMG_8368.jpeg

αχτύπητο, που κοιτάς μπας και βρω το κατάστημα κερκυρας

4 minutes ago, babis3g said:

αχτύπητο, που κοιτάς μπας και βρω το κατάστημα κερκυρας

Το κατάστημα αυτό βρίσκεται στη Λάρισα. 

Φαντάζομαι όμως τηλεφωνικά μπορείς να κάνεις αίτηση και να στο στείλουν. Πληρώνεις κατευθείαν τα 95€.

Edited by elkons