andreas545 Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου Η προσφορά ισχύει έως και 17/2. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 1 minute ago, andreas545 said: Η προσφορά ισχύει έως και 17/2. Αυτό "άνοιξε" για Cosmokarta ή Whatsup ή και για τα δύο; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου Just now, opmgls said: Αυτό "άνοιξε" για Cosmokarta ή Whatsup ή και για τα δύο; Προς το παρόν μόνο στο What's up το βλέπω.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου Και FROG 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου Εμφανίστηκε έρευνα στο cosmote app 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 27 minutes ago, albiz said: Εμφανίστηκε έρευνα στο cosmote app Πού το βρήκες; Εγω δεν εχω. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 1 minute ago, VIPdriver said: Πού το βρήκες; Εγω δεν εχω. Ούτε εγώ. 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Και FROG Κόσμο κάρτα δε το βρίσκω:( 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 1 hour ago, VIPdriver said: Πού το βρήκες; Εγω δεν εχω. ΟΥΤΕ ΕΓΩ 1 hour ago, albiz said: Εμφανίστηκε έρευνα στο cosmote app Τι ημερομηνία γράφει? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου Πιο πάνω από δω δε πάει 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου (edited) Την έρευνα την βρήκα εδω: Δεν μου έδωσε GB 😕 Edited 7 Φεβρουαρίου by andreas545 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου Ζουφια, δηλαδή. Πάντως ΠΙΣΤΕΎΩ ότι την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου θα μπει η κανονική έρευνα που δίνει ΜΒ. Είναι η ώρα της... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Πού το βρήκες; Εγω δεν εχω. Στην αρχική οθόνη, στο banner είναι το τέταρτο εικονίδιο. Το πρώτο εικονίδιο είναι για το box, το δεύτερο για cosmote gigamax το τρίτο για cosmotetv και το τελευταίο είναι η έρευνα. Αυτά δείχνει σε μένα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου Αααα να τη!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 7 minutes ago, elkons said: Αααα να τη!! Την συμπλήρωσε κανείς? Δεν δίνει ΜΒ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου Τίποτα δε δίνει, σκατουλες. Άμα το σταμάτησαν και αυτό τι να πω μάλλον η Vodafone τελικά δίνει περισσότερα δώρα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, elkons said: Τίποτα δε δίνει, σκατουλες. Άμα το σταμάτησαν και αυτό τι να πω μάλλον η Vodafone τελικά δίνει περισσότερα δώρα. Τζάμπα θέλουν να το συμπληρώσουμε δηλαδή? Την Δευτέρα θα το κάνω και θα δω τι παίζει... 3 minutes ago, elkons said: Τίποτα δε δίνει, σκατουλες. Άμα το σταμάτησαν και αυτό τι να πω μάλλον η Vodafone τελικά δίνει περισσότερα δώρα. Τι δώρο δίνει η vod ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου 23 ώρες πριν, elkons said: Τίποτα δε δίνει, σκατουλες. Άμα το σταμάτησαν και αυτό τι να πω μάλλον η Vodafone τελικά δίνει περισσότερα δώρα. Καλά πλάκα κάνεις; Εννοείται αυτό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου https://techmaniacs.gr/cosmote-ayxanei-tin-elachisti-karta-ananeosis-sta-15-eyro-se-oloys-i-anakoinosi/ 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου Η επίσημη ανακοίνωση που είναι; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, elkons said: Η επίσημη ανακοίνωση που είναι; Στο site της cosmote. Κόβουν και το 10% για όσους έχουν cosmote ONE 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, elkons said: Η επίσημη ανακοίνωση που είναι; https://www.cosmote.gr/pdf/mobile/residential/anakoikwsi-c1-kartokinitis.pdf 6 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου Ε ας ξανά βάλουν τότε τα 2GB Μη μας τα κάνει σαν τη Nova τώρα και τα καταστρέψει όλα.... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου 1 minute ago, elkons said: Ε ας ξανά βάλουν τότε τα 2GB Μη μας τα κάνει σαν τη Nova τώρα και τα καταστρέψει όλα.... Το δίνει καί καλά το 10% αν βάλεις από 18€ ΚΑΙ ΑΝΩ !! 2 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου 1 minute ago, GREGORYMO said: Το δίνει καί καλά το 10% αν βάλεις από 18€ ΚΑΙ ΑΝΩ !! Έχουν και χιούμορ 🤣 Από 10/03/2025 είναι η αλλαγή με την ελάχιστη ανανέωση όχι από Κυριακή π λένε οι τεκμανιακοί. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου Τυχερός είμαι λοιπόν που πρόλαβα και εκλεισα απο το τμημα προσφορών το gigamax unlimited με 22,14€.. Η μετάβαση σε Telekom που φοβόμουν θα βγεί σε χειρότερα για τους πελάτες-συνδρομητές μου φενεται.. 5 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts