aenaos15 Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 11 minutes ago, Mobileras said: Μόνο τηλέφωνο μου ζήτησε. Εντωμεταξύ στην αρχή με ρωτάει "να σας εκτυπωσω ή να το στείλω στο κινητό;" (Βασικά δεν σκόπευε να δώσει απόδειξη εάν δεν ζητούσα.) Και της της απαντάω ότι θέλω εκτύπωση και μου απαντάει "δεν κάνουμε εκτύπωση", δηλαδή ότι να'ναι. Τότε τί με ρώτησες (είπα από μέσα μου). Έφυγα χωρίς να δώσω περισσοτερη σημασία. Δεν ήθελα να δώσω το κινητό μου διότι σίγουρα θα έμπαινε σε λίστα ενημερωτικών σμσ για προσφορες κλπ. Το ιδιο ισχυει και στα media markt. Ηρθε η αποδειξη αγορας στο mail και για μενα καλυτερα ετσι παρα εκτυπωσεις. 1 1 Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 10 minutes ago, aenaos15 said: Το ιδιο ισχυει και στα media markt. Ηρθε η αποδειξη αγορας στο mail και για μενα καλυτερα ετσι παρα εκτυπωσεις. Εμένα δεν μου είπε να της δωσω email. Κινητό τηλέφωνο (αριθμο) μου ζήτησε. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios120 Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 Καλησπέρα. Μια ερώτηση να κάνω. Σε λίγες μέρες γίνεται η μεταφορά μου σε What's up και μόλις λήξη και το άλλο συμβόλαιο θα μεταφέρω και τον άλλο αριθμό. Επειδή οι κάρτες είναι σε ξεχωριστά τηλέφωνα θα πρέπει στην εφαρμογή του κάθε τηλεφώνου διαφορετικό λογαριασμό ή τον ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 7 minutes ago, stelios120 said: Καλησπέρα. Μια ερώτηση να κάνω. Σε λίγες μέρες γίνεται η μεταφορά μου σε What's up και μόλις λήξη και το άλλο συμβόλαιο θα μεταφέρω και τον άλλο αριθμό. Επειδή οι κάρτες είναι σε ξεχωριστά τηλέφωνα θα πρέπει στην εφαρμογή του κάθε τηλεφώνου διαφορετικό λογαριασμό ή τον ίδιο; Το what's up app δέχεται μόνο έναν αριθμό what's up. Το mycosmote app δέχεται πολλους αριθμους και οποιαδήποτε πακέτα καρτοκινητης κοσμοτε. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios120 Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 24 minutes ago, Mobileras said: Το what's up app δέχεται μόνο έναν αριθμό what's up. Το mycosmote app δέχεται πολλους αριθμους και οποιαδήποτε πακέτα καρτοκινητης κοσμοτε. Άρα σε κάθε κινητό θα πρέπει να έχω ξεχωριστό λογαριασμό και στο mycosmote app θα τα περάσω όλα για να έχω το Cosmote one Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 7 ώρες πριν, stelios120 said: Άρα σε κάθε κινητό θα πρέπει να έχω ξεχωριστό λογαριασμό και στο mycosmote app θα τα περάσω όλα για να έχω το Cosmote one Δεν γνωρίζω να σου πω για το cosmote one, εγώ απλά τα έχω βάλει όλα της οικογένειας (διαφορετικά ΑΦΜ) στο mycosmote app για να φροντίζω να έχουν υπόλοιπα και πακετα. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 Άρα σε κάθε κινητό θα πρέπει να έχω ξεχωριστό λογαριασμό και στο mycosmote app θα τα περάσω όλα για να έχω το Cosmote oneΓια να έχεις το κοσμοτε one πρέπει όλα να έχουν την ίδια διεύθυνση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 Χωρίς να είμαι σίγουρος αν ποστάρω στο σωστό νήμα αλλά επειδή έχω cosmote καρτοκινητο μου λέτε πως απενεργοποιώ την αυτόματη περιαγωγή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 Εμένα δεν μου είπε να της δωσω email. Κινητό τηλέφωνο (αριθμο) μου ζήτησε.Έρχεται η απόδειξη σε μορφή smsSent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 1 hour ago, HEO said: Έρχεται η απόδειξη σε μορφή sms Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Και πώς ενημερώνεται η εφορία; Πώς αποδίδει τον ΦΠΑ; Ρητορική η ερώτηση... Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. August 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 1 hour ago, HEO said: Έρχεται η απόδειξη σε μορφή sms Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Αυτό εμένα μου έχει τύχει αλλά για την απόδειξη της πληρωμής με κάρτα. Όχι για την κανονική. 16 ώρες πριν, nodasz said: Χωρίς να είμαι σίγουρος αν ποστάρω στο σωστό νήμα αλλά επειδή έχω cosmote καρτοκινητο μου λέτε πως απενεργοποιώ την αυτόματη περιαγωγή ? Είναι ενεργοποιημένη η περιαγωγή δεν χρειάζεται κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 Και πώς ενημερώνεται η εφορία; Πώς αποδίδει τον ΦΠΑ; Ρητορική η ερώτηση... Γιατί αν κόψει χαρτί, πως ενημερώνεται η εφορία? Από poco f3 via Tapatalk 2 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 1 hour ago, minotavros said: Γιατί αν κόψει χαρτί, πως ενημερώνεται η εφορία? Από poco f3 via Tapatalk Δεν ενημερώνεται; Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 21 ώρες πριν, Mobileras said: Δεν ενημερώνεται; Ασφαλως και ενημερωνεται!! Απο τα Ζ Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 47 minutes ago, aenaos15 said: Ασφαλως και ενημερωνεται!! Απο τα Ζ Σαν όμως δεν σου κόψει απόδειξη, στο Ζ δεν θα φαίνεται το σμσ. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 Γίνεται να απενεργοποιήσω τον τηλεφωνητή ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 Καλησπερα , εριξα μια ματια στα πακεα τις cosmote και σιγκεκριμενα στο What's Up και βλεπω οτι εχει να κανεις δικο σου πακετο με το DIY και θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος τι αλλο extra περνεις με καθε ανανέωση ( online ) τωρα ειμαι wind με 600 προς ολους 1000 wind 3,5 GB με 12.77 το μηνα και ηθελα να δω αν με το What's Up θα εχω περισωτερα ???? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 Με 12€ κάρτα παίρνεις 1,5gb δώρο μέσω token για ένα μήνα και μένουν μέσα 10.91€ με τα οποία μπορεις να αγοράσεις πακέτο diy. Βέβαια με αυτά τα χρήματα δηλαδή τα 10€ θα παίρνεις απο το diy 1gb,200 προς όλους και τα 2 δώρα. Οπως βλέπεις δηλαδή θα είσαι πολύ πιο κάτω σε λεπτά προς όλους 1 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 (edited) 5 ώρες πριν, DARKMAN74 said: Καλησπερα , εριξα μια ματια στα πακεα τις cosmote και σιγκεκριμενα στο What's Up και βλεπω οτι εχει να κανεις δικο σου πακετο με το DIY και θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος τι αλλο extra περνεις με καθε ανανέωση ( online ) τωρα ειμαι wind με 600 προς ολους 1000 wind 3,5 GB με 12.77 το μηνα και ηθελα να δω αν με το What's Up θα εχω περισωτερα ???? Thanks Φτηνότερα από τη wind ίσως μόνο σε vodafone να υπάρχει κάτι.. Αυτή τη στιγμή όμως το δίκτυο της Cosmote δεν συγκρίνεται.. Και υπάρχει και το φοιτητικό της Cosmote το οποίο σου δίνει πολλά αν μπορείς να το αποκτήσεις 😉 Edited August 18, 2022 by kalitexnis_g 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 12 ώρες πριν, Mobileras said: Σαν όμως δεν σου κόψει απόδειξη, στο Ζ δεν θα φαίνεται το σμσ. Ελπίζω ότι κανεις πλάκα!!! Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 Καλησπέρα, Μετά από πολλά χρόνια στο δίκτυο της Vodafone δεν την πάλεψα άλλο και είπα να έρθω στο Whatsup. Δεν θα είναι φοιτητικό το νούμερο. Μπορείτε να μου πείτε το ιδανικότερο πακέτο που πρέπει να βάλω για περισσότερα data και λιγότερα λεπτά ομιλίας; ευχαριστώ προκαταβολικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 43 minutes ago, aenaos15 said: Ελπίζω ότι κανεις πλάκα!!! Καθόλου. Για εξήγησε και σε εμάς τους γερόλυκους πώς δουλευει το σύστημα με το σμσ και πώς φαίνεται στο Ζ... Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 Καλησπέρα, Μετά από πολλά χρόνια στο δίκτυο της Vodafone δεν την πάλεψα άλλο και είπα να έρθω στο Whatsup. Δεν θα είναι φοιτητικό το νούμερο. Μπορείτε να μου πείτε το ιδανικότερο πακέτο που πρέπει να βάλω για περισσότερα data και λιγότερα λεπτά ομιλίας; ευχαριστώ προκαταβολικά. Μήπως να πας σε frog?Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 Καθόλου. Για εξήγησε και σε εμάς τους γερόλυκους πώς δουλευει το σύστημα με το σμσ και πώς φαίνεται στο Ζ... Προφανώς είναι διαφορετικό πράγμα το δεν κόβω απόδειξη από το δεν εκτυπώνω απόδειξη. Νομίζω πως είναι κατανοητό το ότι οι περισσότερες ταμειακές είναι απλά υπολογιστές που κάνουν αυτή τη δουλειά και είναι συνδεδεμένοι με έναν εκτυπωτή. Εάν απλά δεν τυπωθεί η απόδειξη αλλά ωστόσο εκδοθεί γιατί να είναι πρόβλημα; Εάν η απόδειξη που θα σου στείλουν έχει αυτό το μακρυνάρι από ψηφία (φορολογική σήμανση λέγεται;) απλά γλυτώνουμε μια εκτύπωση που συνήθως είναι και άχρηστη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2022 5 ώρες πριν, Mark_K said: 7 ώρες πριν, Mobileras said: Καθόλου. Για εξήγησε και σε εμάς τους γερόλυκους πώς δουλευει το σύστημα με το σμσ και πώς φαίνεται στο Ζ... Προφανώς είναι διαφορετικό πράγμα το δεν κόβω απόδειξη από το δεν εκτυπώνω απόδειξη. Νομίζω πως είναι κατανοητό το ότι οι περισσότερες ταμειακές είναι απλά υπολογιστές που κάνουν αυτή τη δουλειά και είναι συνδεδεμένοι με έναν εκτυπωτή. Εάν απλά δεν τυπωθεί η απόδειξη αλλά ωστόσο εκδοθεί γιατί να είναι πρόβλημα; Εάν η απόδειξη που θα σου στείλουν έχει αυτό το μακρυνάρι από ψηφία (φορολογική σήμανση λέγεται;) απλά γλυτώνουμε μια εκτύπωση που συνήθως είναι και άχρηστη. Τότε γιατί δεν το κάνουν και άλλες επιχειρήσεις; Να γλυτώνουν και μελάνι και χαρτί. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts