Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 44,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

δοκίμασε την τύχη σου στο 6971013888, αναφέρει ρητά ότι λειτουργεί από κινητό που βρίσκεται στο εξωτερικό... ίσως δουλέψει...
Δεν δουλεύει όχι.

Στάλθηκε από το Poco F3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από Vodafone δουλευει.
Από what's up λεει δεν χρησιμοποιείται. Θα πάρω από το σπίτι μετά στο 13888 να κάνω τη δουλειά μου.

Στάλθηκε από το Poco F3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα σας μια ερωτηση

η ανανεωση υπολοιπου στη σελιδα της cosmote https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/topUp.jsp?_requestid=119065

με paypal λειτουργει κανονικα ή όχι

Προσπαθω ακι τις προηγουμενες ημέρες και δεν λειτουργεί

ευχαριστω

Όταν λέω εγώ οτι μας τεστάρει η Cosmote να δεί πόσοι ενεργοποιούν τα πακέτα και πόσοι εξαντλούν τα δεδομένα σε συνδιασμό με τις προσφορές με € και τα άλλα δώρα τριημέρων μετά με λέτε φαντασιόπλικτο😉

data.png

Redmi By Xiaomi

Στο whatsup υπάρχει δυνατότητα αυτόματης ανενωσης υπολοίπου μέσω χρεωστικής και αυτόματης ενεργοποίησης πακέτου απεριόριστων;

Ναι στο πρώτο οχι στο δεύτερο. Μονο το calls to all έχει δυνατότητα αυτόματης ενεργοποίησης, δίνοντας άλλα 100' προς όλους (σύνολο 700')

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ DATA για 1 μήνα το καλοκαίρι με 9,90€, από το What's Up.

ενεργοποιήσεις απο What's Up app , 

Μήνυμα Στείλε δωρεάν ''summer'' στο 1330 ;

Κλήση Κάλεσε δωρεάν στο 1330

1227720836_2022-06-07at00_27.18cotedata.thumb.jpg.a8e255b1f5872bf3180252d1dc35a9cc.jpg1229098665_2022-06-07at00_20.03cotedata.thumb.jpg.d2f4f6ac9f7c13a863ecf1ef30fd1325.jpg

Πολύ πιθανόν θα πάρει παράταση και για κάποιες μέρες του Σεπτέμβρη η δυνατότητα ενεργοποίησης του 9,90Ε, όπως κάθε χρονιά.

Πρόταση για την πράσινη: Στις #3# ενεργοποιήσεις η επόμενη δωρεάν: Έστω, ως "απάντηση".

6 ώρες πριν, cameranek said:

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ DATA για 1 μήνα το καλοκαίρι με 9,90€, από το What's Up.

ενεργοποιήσεις απο What's Up app , 

Μήνυμα Στείλε δωρεάν ''summer'' στο 1330 ;

Κλήση Κάλεσε δωρεάν στο 1330

1227720836_2022-06-07at00_27.18cotedata.thumb.jpg.a8e255b1f5872bf3180252d1dc35a9cc.jpg1229098665_2022-06-07at00_20.03cotedata.thumb.jpg.d2f4f6ac9f7c13a863ecf1ef30fd1325.jpg

Μέχρι 2 ενεργοποιήσεις γράφουν οι όροι της προσφοράς. 

Banned for 14 days

Μέχρι 2 ενεργοποιήσεις κάθε 30 ημέρες. Δηλαδή δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις τρίτη φορά αν δεν έχει λήξει η πρώτη. 

Παίρνοντας την προσφορά με τα απεριόριστα δεδομένα μπορείς να τα μοιραστείς π.χ. με το tablet σου δηλαδή να κάνεις hotspot το κινητό

Έκανα ανανέωση σε 2 what's up 12 € στο καθένα πριν καμία ώρα αλλά ακόμη δεν φαίνονται τα χρήματα να έχουν μπει.
Μου ήρθαν τα sms από την τράπεζα για τις χρεώσεις αλλά στην εφαρμογή what's up τίποτα.
Συνέβη σε κάποιον άλλο αυτό;

Όλα καλά! Άργησαν λίγο αλλά μπήκαν.

Sent from my SM-G780F using Tapatalk

Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Αν θέλω να βάλω το πακέτο με τα 8,50€ το φοιτητικό που έχω για την ομιλία, και θέλω να βαλω και τα απεριόριστα mb με τα 9,90€ πόσα χρήματα πρέπει να βάλω?

Sent from my iPhone using Tapatalk

8,5+9,9 μας κάνει 18,4. Τόσα χρειάζεται αν έχεις 0 αυτή τη στιγμή. Επί 1,1 που είναι το τέλος καρτοκινητής ισούται με 20,24. Άρα δεν φτάνει μια κάρτα των 20€. Είτε θέλει από κατάστημα αν μπορούν να σου βάλουν 21, ή ηλεκτρονικά βάζεις 25 (1 των 15 και μια των 10 ίσως γιατί βλέπω δεν έχει επιλογή για 25 στην εφαρμογή του what's up).

Εκτός αν έχεις υπόλοιπο από 0,22€ και πάνω, οπότε οριακά θα σε φτάσει μια κάρτα των 20€.

Sent from my TCL 20 5G

Καλησπέρα σε όλους,

Έκανα ένα καινούριο καρτοκινητό στη μητέρα μου και θα ήθελα να ρωτήσω αν συμφέρει να το κάνω COSMOKAΡΤΑ ή What's Up γιατί στο ίντερνετ που κοίταξα πάνω κάτω τα ίδια μου φάνηκαν.

Μιλάμε για μια γυναίκα η οποία δεν μιλάει πολύ στο τηλέφωνο (πάνω από 500' το μήνα δεν μιλάει σίγουρα) και ζήτημα είναι να χρησιμοποιεί 500 ΜΒ σε data.

Αν μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει θα το εκτιμούσα πολύ.

Ευχαριστώ.

1 ώρα πριν, Fetelln said:

Καλησπέρα σε όλους,

Έκανα ένα καινούριο καρτοκινητό στη μητέρα μου και θα ήθελα να ρωτήσω αν συμφέρει να το κάνω COSMOKAΡΤΑ ή What's Up γιατί στο ίντερνετ που κοίταξα πάνω κάτω τα ίδια μου φάνηκαν.

Μιλάμε για μια γυναίκα η οποία δεν μιλάει πολύ στο τηλέφωνο (πάνω από 500' το μήνα δεν μιλάει σίγουρα) και ζήτημα είναι να χρησιμοποιεί 500 ΜΒ σε data.

Αν μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει θα το εκτιμούσα πολύ.

Ευχαριστώ.

Ρίξε μιά ματιά και στα πακετα στο σάιτ της φρογκ. 

Banned for 14 days

500' το μηνα δεν ειναι μικρη καταναλωση ομως και δε θα το βρεις φθηνα στην cosmote και οταν λεω φθηνα εννοω με καρτα λιγοτερη απο 12€ το μηνα.

Σε αυτά τα λεφτά σκεφτόμουν οπότε ντάξει. Κοίταξα και τη φρογκ αλλά φοβάμαι ότι δεν θα φτάνουν τα λεπτά ομιλίας.

Μεταξύ των παρακάτω πακέτων είμαι:

What's Up:

CALLS TO ALL: 100’ προς WHAT’S UP, 600’+300 SMS προς όλα τα δίκτυα και 512 ΜΒ για σερφάρισμα στο Internet για 1 μήνα με χρέωση 10,9€

COSMOΚΑΡΤΑ:

COSMOKAPTA COMBO TO ALL: 800 λεπτά ομιλίας/βιντεοκλησεων προς όλα τα εθνικά δίκτυα & 500MB & 400 SMS με χρέωση 10,9€ για 1 μήνα με χρέωση 10,9€

Απλά νομίζω ότι αυτό του What's Up με τα bonus από του Reload It συμφέρει μάλλον περισσότερο. Αν είναι το What's Up όπως το θυμάμαι.

Ναι ισχύει κανονικά το reloadit που πλέον λειτουργεί με token και δίνει στην 12αρα κάρτα 1,5gb για 30 ημέρες ή 90' προς όλους για 30 ημέρες