Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην εφαρμογή σου λέει ακριβώς πότε λήγει το καθένα. Θα κοιτάς αυτά και μόνο αυτά. Άσε τους υπολογισμούς και τα ημερολόγια.
Ι need a six month vacation, twice a year.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Το ιδιο βλεπω να εγινε και το Νοεμβρη που ειχε 30 ημερες βαση των μηνυματων και των πληρωμων μου.

Γενικα βλεπω οτι στο site και στο app του whatsup αναφερει τα πακετα σαν διαρκειας ενος μηνος. Στον αναλυτικο καταλογο στο site στο cosmote βρηκα αυτη τη διευκρινιση για τις 30 ημερες.

Ισως εχεις δικιο...Δεν ξερω τι γινεται ακριβως και ειμαι νεος στην καρτοκινητη (απο τον Αυγουστο). Θα δω τι θα μου απαντησουν και στο facebook.

Λήγουν μετά από 30 μέρες και το βλέπεις στην εφαρμογή. Κανένας δεν είχε θέμα στη λήξη πακέτου. Είναι σωστά.

Τα λεπτά λήγουν στις 12 μεσημέρι και τα μηνύματα την ίδια μέρα 12 βραδυ

Στο πακέτο σου αν έχεις και λεπτά ομιλίας και μηνύματα μαζί, τα λεπτά ομιλίας λήγουν πάντα 12 το μεσημέρι και τα μηνύματα πάντα στις 12 το βράδυ. Αν εχεις και mb στο πακέτο σου, αυτά πανε ανάλογα με τι άλλα mb έχεις.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Στο πακέτο σου αν έχεις και λεπτά ομιλίας και μηνύματα μαζί, τα λεπτά ομιλίας λήγουν πάντα 12 το μεσημέρι και τα μηνύματα πάντα στις 12 το βράδυ. Αν εχεις και mb στο πακέτο σου, αυτά πανε ανάλογα με τι άλλα mb έχεις.

Εγω μονο λεπτά ομιλίας

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχουμε και δύο ώρες διαφορά .8f303a2b2c302e14329aec4fe68ea1ed.jpg

Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

Αν πάρω πακέτο dyi (οποιονδήποτε συνδυασμό) στο what's up, μεταφέρονται λεπτά ομιλίας κ mb?

(Αυτή τη στιγμή έχω ενεργοποιημένο πακέτο combo των 10 ευρώ)

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα μεταφερθούν τα λεπτά ομιλίας προς όλους και τα ΜΒ. Αν ενεργοποιήσεις από τα δώρα του DIY τα λεπτά προς Whatsup και τα μηνύματα προς όλους, τότε και αυτά θα ενωθούν με τα αντίστοιχα του Combo.

Ερώτηση, αν απενεργοποιήσουμε το my internet, ξέρουμε το κόστος ανά ΜΒ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

Για τους συνδρομητές που έχουν ενεργοποιηθεί πριν την 4/7/2016 και δεν έχουν ενεργοποιήσει την υπηρεσία COSMOTE My Internet, ή για τους συνδρομητές που έχουν ενεργοποιηθεί μετά την4/7/2016 και έχουν απενεργοποιήσει την υπηρεσία COSMOTE My Internet, όταν ο όγκος δεδομένων (MB) του πακέτου καταναλωθεί νωρίτερα από την αρχική ημερομηνία λήξης ή στη περίπτωση που λήξει το πακέτο η πρόσβαση στο Internet συνεχίζεται με χρέωση 0,2€/MB, με μέγιστη ημερήσια χρέωση τα 2€. Εφόσον οι συνδρομητές φτάσουν την μέγιστη επιτρεπτή ημερήσια χρήση των 2€, η COSMOTE με σκοπό την απρόσκοπτη παροχή των Υπηρεσιών της, ενδέχεται να εφαρμόσει πολιτική ορθής χρήσης στο 1,5Mbps, μέχρι τη συμπλήρωση 24 ωρών από την πρώτη χρήση δεδομένων

Ναι 0.2€/mb μέχρι να φτάσει την μέγιστη χρέωση των 2€ οπου σου δίνει 1gb επιπλέον και μετά απεριόριστο ίντερνετ για 24ωρες χωρίς έξτρα χρέωση! Πρακτικά επειδή το έχω κάνει με 2€/ημέρα έχεις απεριόριστο ίντερνετ με ενδεχόμενη μείωση της ταχύτητας σε 1.5mbps αν απαιτηθεί. Για 12 συνεχόμενες ημέρες που το χρησιμοποίησα δε μου έκανε πάντως καμμία μειωση στην ταχύτητα.

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

1) πώς βγάζουμε το my internet ;

2) όταν αρχίζει να χρεώνει, σου έρχεται σμσ ενημέρωσης αμέσως, ή την επόμενη ημέρα (όπως κάνει η Q) ;

Και γιατί να το βγάλουμε ;

Με το myinternet δεν έχουμε καμμία απολύτως χρέωση εκτός αν το επιλέξουμε εμείς.

Και γιατί να το βγάλουμε ;

Με το myinternet δεν έχουμε καμμία απολύτως χρέωση εκτός αν το επιλέξουμε εμείς.

Η αλήθεια είναι ότι με 1,5€ δίνει 3gb για 24 ώρες. Απλά σκέφτομαι την περιπτωση που κάποιος του τελειώσει το πακετο και έχει 2,15 ευρώ υπόλοιπο και θέλει πανω απο 3gb μέσα σε 24 ώρες.

Την ίδια ημέρα έρχεται το sms την στιγμή που πραγματοποιείται η κίνηση δεδομένων. Πας στο myinternet.cosmote.gr και στην σελίδα έχει απενεργοποίηση της υπηρεσίας. Για να μην χρεωθείς και 2η ημέρα λίγο πριν κλεισει το 24ωρο πας πάλι στο myinternet.cosmote.gr και πατάς ενεργοποίηση της υπηρεσίας

Ήθελα να ήξερα διαβάζετε τους όρους;

- Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί 1 μόνο φορά από 15/12/20 μέχρι 06/01/21 στις 23:59:59.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Ήθελα να ήξερα διαβάζετε τους όρους;

- Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί 1 μόνο φορά από 15/12/20 μέχρι 06/01/21 στις 23:59:59.

Ευχαριστώ !!!!!!

Καλησπέρα σε όλους! Με παίρνουν αρκετές φορές μέσα στην ημέρα με απόκρυψη. Υπάρχει κάποια επιλογή για να μην δέχομαι κλήσεις με απόκρυψη?Έχει τέτοια επιλογή η cosmote? Έχω Whats Up. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited by dennis99

Καλησπέρα σε όλους! Με παίρνουν αρκετές φορές μέσα στην ημέρα με απόκρυψη. Υπάρχει κάποια επιλογή για να μην δέχομαι κλήσεις με απόκρυψη? Έχω Whats Up. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές στο play store που σου δίνουν αυτή τη δυνατότητα.

Καλησπέρα σε όλους! Με παίρνουν αρκετές φορές μέσα στην ημέρα με απόκρυψη. Υπάρχει κάποια επιλογή για να μην δέχομαι κλήσεις με απόκρυψη?Έχει τέτοια επιλογή η cosmote? Έχω Whats Up. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα και καλή χρονιά!

Κάλεσε στο 13888 και ζήτησε να ενεργοποιήσουν στον αριθμό σου φραγή εισερχομένων κλήσεων με απόκρυψη.

https://www.whatsup.gr/fragi-kliseon

Καλησπέρα και καλή χρονιά!

Κάλεσε στο 13888 και ζήτησε να ενεργοποιήσουν στον αριθμό σου φραγή εισερχομένων κλήσεων με απόκρυψη.

https://www.whatsup.gr/fragi-kliseon

Προσοχή στις χρεώσεις του 13888 αν καλείτε από άλλη εταιρεία. Εγώ πχ από σταθερό Vodafone που πήρα, στα 15 λεπτά αναμονή (που τελικά μου το έκλεισαν κιόλας), με χρέωσε κάπου 5€.