giachtas Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 (edited) Είχα το ίδιο πρόβλημα απλά σε άλλη περιοχή, Γλυφάδα. Κάλεσε το 13888 και πες τους την κατάσταση. Θα σου κάνουν το αίτημα τηλεφωνικά και θα πάρεις τη κάρτα σιμ με κούριερ. Κόστος 5€ για την κάρτα, τίποτα άλλο. Εγώ παρέλαβα σήμερα από κούριερ την κάρτα μου (multi sim) Προσπάθησα να βρω κάποια άκρη μήπως και μπορέσω να κάνω αίτηση φορητότητας online (απάντηση στον JOHNMEGARYTHMOS) αλλά δεν βρήκα άκρη. Σε κάποιο κατάστημα Cosmote μου κράτησαν (σήμερα) τα στοιχεία για να προωθήσουν αίτημα φορητότητας, αλλά μου είπαν πως αυτό θα πάρει έναν και παραπάνω μήνα. Το είχα σκεφτεί να πάρω τηλέφωνο στο 13888, αλλά τώρα που μου το έγραψες θα προχωρήσω. Τελικά «έφαγα πόρτα» και από το 13888 για φορητότητα κοσμοκάρτας. Μου απάντησαν πως τηλεφωνική αίτηση φορητότητας μπορούν να κάνουν μόνο σε σταθερό νούμερο ή σε σύνδεση/καρτοσυμβόλαιο. Για κοσμοκάρτα μόνο στα καταστήματα Cosmote/Germanos. Δεν πειράζει, θα περιμένω με τη σειρά προτεραιότητας όπως μου είπαν σε ένα κατάστημα Cosmote που μου κράτησαν τα στοιχεία. Edited January 28, 2019 by giachtas Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abab Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Είχα το ίδιο πρόβλημα απλά σε άλλη περιοχή, Γλυφάδα. Κάλεσε το 13888 και πες τους την κατάσταση. Θα σου κάνουν το αίτημα τηλεφωνικά και θα πάρεις τη κάρτα σιμ με κούριερ. Κόστος 5€ για την κάρτα, τίποτα άλλο. Εγώ παρέλαβα σήμερα από κούριερ την κάρτα μου (multi sim) Και εγώ πήρα στα κεντρικά για φορητότητα και μου είπαν ότι δεν έχουν κάρτες sim. Μάλλον έπεσες στον κατάλληλο υπάλληλο. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γεια σας, θέλω να μεταφέρω ένα F2G νούμερο (της γυναίκας μου) σε κοσμοκάρτα. Γύρισα σχεδόν όλη την Πάτρα αλλά δεν υπάρχουν πουθενά κάρτες SIM φορητότητας. Δεν προσπάθησα βέβαια μόνο σήμερα, αλλά και την προηγούμενη εβδομάδα είχα προσπαθήσει να κάνω φορητότητα, απλώς σήμερα πήγα σε περισσότερα καταστήματα Cosmote/Germanos. Τι γίνεται με αυτή την έλλειψη καρτών SIM φορητότητας; Ενώ για νέο νούμερο είτε κοσμοκάρτας, είτε σύνδεσης/καρτοσύνδεσης υπάρχουν SIM, για φορητότητα δεν υπάρχουν!!! Αν τους πεις ότι θέλεις να κάνεις φορητότητα σε καρτοσυμβολαιο έχουν κάρτες, μόνο για καρτοκινητό δεν έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 (edited) Παιδιά και εγώ όταν είχα μιλήσει στο τηλέφωνο μαζί τους μου είπαν ότι δεν είχαν αλλά κράτησαν τα στοιχεία μου και όταν είχαν με πήραν πάλι τηλέφωνο οι ίδιοι και μου το έστειλαν με κούριερ. Εγώ ειχα κάνει το εξής: έστειλα παράπονο μέσω της φόρμας στο σάιτ τους και τους έγραψα την κατάσταση ως είχε. Τότε με κάλεσαν από το 13888 και πήραν τα στοιχεία μου, κάναμε την αίτηση τηλεφωνικά, και τη προηγούμενη βδομάδα με κάλεσαν να μου πουν ότι είχαν και πάλι διαθεσιμότητα και αν ενδιαφέρομαι ακόμα.. είπα ναι, κλείσαμε ραντεβού για κούριερ και σήμερα παρέλαβα την κάρτα μου. Σε what’s up έκανα φορητότητα. Ελπίζω να βοήθησα PS: Στα χαρτιά που μου έφερε το κούριερ αποστολέας έγραφε Γερμανός, Αυλώνας Αττικής Edited January 28, 2019 by nucleogenesis Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Πάντως αν είχα ενεργή την υπηρεσία και χρεωνομουν δεν θα το άφηνα. Σου έφαγε όλη την κάρτα? Το λοιπόν, για να λέμε και τα καλά, μόλις έλαβα μήνυμα ότι πιστώθηκε το ποσό που είχα χρεωθεί για πλοήγηση. Έκανα έγγραφο παράπονο μέσω chat της cosmote, ενημέρωσαν την τεχνική υπηρεσία κι αυτοί με τη σειρά τους το διευθέτησαν. Καλού κακού πάντως έχετε το νου σας όταν τα mb φτάνουν στο τέλος τους. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Το λοιπόν, για να λέμε και τα καλά, μόλις έλαβα μήνυμα ότι πιστώθηκε το ποσό που είχα χρεωθεί για πλοήγηση. Έκανα έγγραφο παράπονο μέσω chat της cosmote, ενημέρωσαν την τεχνική υπηρεσία κι αυτοί με τη σειρά τους το διευθέτησαν. Καλού κακού πάντως έχετε το νου σας όταν τα mb φτάνουν στο τέλος τους. Προσωπικά σαν προηγούμενος πελάτης F2G αισθάνομαι καλύτερη αντιμετώπιση και από το τμήμα εξυπηρέτησης και από την ηλεκτρονική ενημέρωση. Αυτό που μου αρέσει στην εφαρμογή της Cosmote, είναι ότι εκτός από την ημερομηνία λήξης ενός προγράμματος που έχεις επιλέξει, σε ενημερώνει και για την ώρα λήξης. Π.χ. ενώ τα λεπτά ομιλίας στο F2G λήγουν λίγο πριν τα μεσάνυχτα, τα MB πίστευα ότι είχαν την ίδια πολιτική μιας και η εφαρμογή αναγράφει μόνο την ημερομηνία και όχι και την ώρα όπως στης Cosmote. Το αποτέλεσμα να χρεώνεσαι 1€ για daily internet και μάλιστα η ενημέρωση σου έρχεται την επόμενη ημέρα, ενώ στην Cosmote έρχεται άμεση ειδοποίηση, ή κάνω λάθος; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Στην cosmote με το που χρεωθείς έρχεται μήνυμα εκείνη τη στιγμή και επίσης έχει το my internet που αν το έχεις ενεργό μπλοκάρει την πρόσβαση αν δεν έχεις mb και αποτρέπει τη χρέωση ούτως ή αλλως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Στην cosmote με το που χρεωθείς έρχεται μήνυμα εκείνη τη στιγμή και επίσης έχει το my internet που αν το έχεις ενεργό μπλοκάρει την πρόσβαση αν δεν έχεις mb και αποτρέπει τη χρέωση ούτως ή αλλως Αυτό το έχω διαβάσει και πάλι, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την ενεργοποίηση. Γίνεται ηλεκτρονικά μέσα από το my internet ή την εφαρμογή της Cosmote, ή θα πρέπει να πάρω τηλέφωνο κάπου; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Και με μήνυμα ΜΙ στο 1333 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Και με μήνυμα ΜΙ στο 1333 Σ' ευχαριστώ, αυτό έκανα μιας και τόσο από το site (myinternet) όσο και από την εφαρμογή δεν κατάφερα κάτι. Έστειλα μήνυμα στο 1333 και όντως είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία. Πληροφοριακά από το site μου έλεγε πως η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω του δικτύου Cosmote. Έκλεισα το wifi και άνοιξα τα δεδομένα αλλά πάλι το ίδιο μου έγραφε χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Τελικά έστειλα το μήνυμα. Μέσω του site θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Η cosmote έκανε μεγάλη μαγκιά με την νέα χρέωση του myinternet ακόμη και αν ήταν ιδέα άλλου ή (το ξεκίνησε πρώτος άλλος) η αλλαγή στο 2€υρω... Με 2€ την ημέρα για όποια ημέρα θες, απενεργοποιείς το myinternet και σερφάρεις για 24 ώρες ασταμάτητα. Ακομη και με το όριο στην ταχύτητα μετά το 1gb, αξίζει. και λιγο πριν τελειώσει το 24ωρο επανενεργοποιείς το myinternet και όλα οκ. Μπράβο τους :D Οταν άλλοι σε βάζουν όριο 1gb με τα ίδια χρήματα.. Για άλλη μια φορά αποδεικνύει ποιος ειναι ο πραγματικός ηγέτης της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Σ' ευχαριστώ, αυτό έκανα μιας και τόσο από το site (myinternet) όσο και από την εφαρμογή δεν κατάφερα κάτι. Έστειλα μήνυμα στο 1333 και όντως είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία. Πληροφοριακά από το site μου έλεγε πως η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω του δικτύου Cosmote. Έκλεισα το wifi και άνοιξα τα δεδομένα αλλά πάλι το ίδιο μου έγραφε χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Τελικά έστειλα το μήνυμα. Μέσω του site θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο; Απ'οσο ξερω εκει στο site ελεγχεις τη χρήση ιντερνετ και ενεργοποιεις πακετα ανάλογα με το υπόλοιπό σου. Για το θέμα λειτουργίας του site μεσω δεδομένων αναφερθηκε στην προηγούμενη σελιδα η λυση απενεργοποίησης της λειτουργίας εξοικονόμησης δεδομένων. Δοκιμασε αν ειναι απο εκει το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Απ'οσο ξερω εκει στο site ελεγχεις τη χρήση ιντερνετ και ενεργοποιεις πακετα ανάλογα με το υπόλοιπό σου. Για το θέμα λειτουργίας του site μεσω δεδομένων αναφερθηκε στην προηγούμενη σελιδα η λυση απενεργοποίησης της λειτουργίας εξοικονόμησης δεδομένων. Δοκιμασε αν ειναι απο εκει το πρόβλημα. Ναι έχεις δίκιο, είχα ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση δεδομένων. Να ρωτήσω κάτι άλλο; Έχω την προσφορά με την ανανέωση 10€ να παίρνω 450 λεπτά/200MB χωρίς την χρέωση των 6€. Εάν ενεργοποιήσω την αυτόματη υπηρεσία του πακέτου π.χ. 300' & 50 SMS & 600MB με 10€, σημαίνει πως στις 11/02 που λήγουν τα λεπτά/MB από την προσφορά θα ενεργοποιηθεί αυτόματα το πακέτο μιας και έχω 15,83€ υπόλοιπο. Τον μεθεπόμενο μήνα που θα βάλω πάλι 10€, θα πάρω και την προσφορά των λεπτών/MB και θα ενεργοποιηθεί αυτόματα το πακέτο; Ρωτάω γιατί εάν συμβεί κάτι τέτοιο δεν θα με συμφέρει να ενεργοποιήσω την αυτόματη χρέωση γιατί με τη χρήση που κάνω θα χάνονται τόσο τα λεπτά όσο και τα MB. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Θελω να μετατρεψω ενα φρογκ σε whats up. Εχω αγορασμενο πακετο προς ολους. Θα χαθει με τη μετατροπη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 SUPER ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA EΣENA: ANANEΩΣE AΠO 12€ EΩΣ 05/02/2019 KAI ΠAPE ΔΩPO 1GB ΓIA 7 HMEPEΣ! Με αυτή τη σούπερ ντούπερ προσφορά που μου ήρθε τι παίζει; Να υποθέσω δεν ισχύει για online ανανεώσεις σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Θελω να μετατρεψω ενα φρογκ σε whats up. Εχω αγορασμενο πακετο προς ολους. Θα χαθει με τη μετατροπη;Γνωστός από κοσμοκαρτα σε whatsup δεν χάθηκαν τα λεπτά ομιλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 SUPER ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA EΣENA: ANANEΩΣE AΠO 12€ EΩΣ 05/02/2019 KAI ΠAPE ΔΩPO 1GB ΓIA 7 HMEPEΣ! Με αυτή τη σούπερ ντούπερ προσφορά που μου ήρθε τι παίζει; Να υποθέσω δεν ισχύει για online ανανεώσεις σωστά; Γιατί κάνεις αυτή την υπόθεση; Γιατί να μην ισχύει για online ανανεώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Κανονικά ισχύει, αλλιώς θα διευκρινιζόταν στο μήνυμα. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Γιατί κάνεις αυτή την υπόθεση; Γιατί να μην ισχύει για online ανανεώσεις;Επειδή δεν θέλω να το πιστέψω ότι θα ισχύσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Τώρα μας μπέρδεψες. Να ισχύσει τι; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Ισχυει και για ονλαιν ανανεωση το 1 γιγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zetor Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 καλησπερα Μενω σε χωριο και τα 2 παιδια μου πηγαινουν γυμνασιο σε κοντινη πολη , τους εχω δωσει λοιπον ενα κινητο για περιπτωση αναγκης . Επειδη τα τηλεφωνα που γινονται ειναι 2 τον μηνα περιπου σκεφτηκα να περνω 1 καρτα των 12e που αν εχω καταλαβει καλα ειναι για 3 μηνες ωστε να εχω ενα κοστος 50e τον χρονο για ενα καθαρα τηλεφωνο αναγκης. Προβλημα 1ο Ενεργοποιηθηκε το πακετο των 8.5e για 1 μηνα χωρις να ειδοποιηθει κανενας και εξαφανιστηκαν τα χρηματα Προβλημα 2ο Αγοραστηκε νεος χρονος ομιλιας 12e και αφου μετα απο ωρες καταφερα να ανακαλυψω στο σαιτ της cosmote αυτο " Πως μπορώ να απενεργοποιήσω την υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης; Για να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία στείλε sms «B_OFF» στο 1330 ή κάλεσε δωρεάν στο 1330 και πάτησε 1 - 5 - 0." α) ενω το τηλεφωνο λειτουργει κανονικα (η συσκευη) μου βγαζει συνεχως οτι δεν ειναι δυνατη η αποστολη του sms «B_OFF» στο 1330 β) καλωντας το 1330 , οκ το 1 , οκ το 5 , 0 ομως δεν υπαρχει επιλογη . Προβλημα 3ο Βαζοντας στο κινητο την επιλογη Λειτουργια πτησης , το κινητο εξακολουθει να καλει και να δεχεται κλησεις Πραγματικα εχω βραχυκυκλωσει . Απο το σαιτ τους δεν βρισκω ακρη και δεν υπαρχει ανθρωπος να μιλησω , πρεπει να παω στην πρωτευουσα του νομου για να βρω καποιον στον οτε. κατι που το θεωρω αδιανοητο πια. ΑΝ εχει χρονο καποιος ας βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Γνωστός από κοσμοκαρτα σε whatsup δεν χάθηκαν τα λεπτά ομιλίας. Ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Τώρα μας μπέρδεψες. Να ισχύσει τι;Μάλλον εγώ μπερδεύτηκα λίγο και μπέρδεψα και σας. Αυτή η προσφορά είναι άσχετη με το reload it; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Μάλλον εγώ μπερδεύτηκα λίγο και μπέρδεψα και σας. Αυτή η προσφορά είναι άσχετη με το reload it; Εντελώς άσχετη. Γι αυτό είναι μόνο για σένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Μάλλον εγώ μπερδεύτηκα λίγο και μπέρδεψα και σας. Αυτή η προσφορά είναι άσχετη με το reload it; Ναι. Βαζοντας ονλαιν 12 κ ανω, παιρνεις A) 1γιγα δωρο για 7 μερες (λογω ατομικης προσφορας) Β) κωδικο reload Γ) παρε μοιρασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts