panosss567 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Σε ποια από τις δύο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Και What's up και Cosmote app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Σε ποια από τις δύο ; Και στις δύο εφαρμογές. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Έχει δοκιμάσει κανείς πρόσφατα αν η μεταφορά 5 ευρώ από cosmoκαρτα σε cosmoκαρτα παρατείνει το υπόλοιπο κατά 2 μήνες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Το έχω δοκιμάσει πρόσφατα από what's up σε what's up και παρατείνεται κανονικά. Λογικά θα ισχύει και για κοσμοκαρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Έχει δοκιμάσει κανείς πρόσφατα αν η μεταφορά 5 ευρώ από cosmoκαρτα σε cosmoκαρτα παρατείνει το υπόλοιπο κατά 2 μήνες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Πρόσφατα δηλαδή στις αρχές του μήνα και δούλευε, ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Έστειλα χρηστουγενιατικο δώρο από το cosmote app και δεν έχει έρθει ακόμα. Τι γίνεται άρχισαν τα προβλήματα ακόμα δεν ξεκίνησε η πλατφόρμα καλά καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Έστειλα χρηστουγενιατικο δώρο από το cosmote app και δεν έχει έρθει ακόμα. Τι γίνεται άρχισαν τα προβλήματα ακόμα δεν ξεκίνησε η πλατφόρμα καλά καλά? Θέλει 1 ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Θέλει 1 ώρα. Τελικά ήρθε μετά από 20 λεπτά από την ενεργοποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Στελνετε και από σταθερό δώρο. Μπήκα στο my cosmote και έστειλα κανονικά επιλέγοντας το σταθερό. Δεν είναι μόνο για what's up δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Δώρο στέλνεις μέσω cosmote app και από τον αριθμό σταθερού προς what's up. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Έχει δοκιμάσει κανείς πρόσφατα αν η μεταφορά 5 ευρώ από cosmoκαρτα σε cosmoκαρτα παρατείνει το υπόλοιπο κατά 2 μήνες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Τελικά ναι, πήρε παράταση για άλλους δυο μήνες. Να δούμε μέχρι πότε θα κρατήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Δώρο στέλνεις μέσω cosmote app και από τον αριθμό σταθερού προς what's up. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω εχω αποθηκευμενες 6 συνδεσεις και σταθερο και εστειλα κανονικα απο ολες. Περσι ειχε και sms φετος δεν εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Πώς στέλνουμε 5 ευρώ σε κάποιον αριθμό; Εκεί που θέλω να στείλω έχει φραγή, από αυτόν που θα στείλω βάζω κάθε μήνα 10ευρω , γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Πώς στέλνουμε 5 ευρώ σε κάποιον αριθμό; Εκεί που θέλω να στείλω έχει φραγή, από αυτόν που θα στείλω βάζω κάθε μήνα 10ευρω , γίνεται; Γινεται ναι. Στελνεις στο 1219 το μηνυμα "5 ΣΤΟ 69χχχχχχχ" και κανει αποδοχη το νουμερο για να λαβει τα 5 ευρω. Αν θες να στειλεις 10 γραφεις 10 αντι για 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Δεν γίνεται γιατί εκεί που θέλεις να στείλεις υπάρχει φραγή.Η άλλη προϋπόθεση είναι να έχεις κάνει ανανέωση 20 ευρώ μέσα σε τέσσερις μήνες την οποία την εκπληρώνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Γινεται ναι. Στελνεις στο 1219 το μηνυμα "5 ΣΤΟ 69χχχχχχχ" και κανει αποδοχη το νουμερο για να λαβει τα 5 ευρω. Αν θες να στειλεις 10 γραφεις 10 αντι για 5.Πώς θα κάνει αποδοχή το νούμερο φίλε; ΕυχαριστώΔεν γίνεται γιατί εκεί που θέλεις να στείλεις υπάρχει φραγή.Η άλλη προϋπόθεση είναι να έχεις κάνει ανανέωση 20 ευρώ μέσα σε τέσσερις μήνες την οποία την εκπληρώνεις.Αυτό με τα 20 ευρώ δε το κατάλαβα, δηλαδή; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 αποδοχη δεν κανει ο αλλος,παιρνει τα 5 ευρω κατευθειαν. Αυτο που εγραψα ειναι οτι υπαρχει προυποθεση να εχεις βαλει στο νουμερο απο το οποιο στελνεις 20 ευρω συνολικα τους τελευταιους 4 μηνες. Αν λοιπον βαζεις 10 το μηνα εισαι οκ και μπορεις να στειλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Μόλις το δοκίμασα και μου λέει πως δεν υπάρχει αυτήν η δυνατότητα, γιατί άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 στο εγραψα και πριν. Εσυ μπορεις να στειλεις (εκτος αν εχεις φρογκ) αλλα ο αριθμος που στελνεις δεν εχει τις προυποθεσεις για να λάβει. Δεν γίνεται γιατί εκεί που θέλεις να στείλεις υπάρχει φραγή.Η άλλη προϋπόθεση είναι να έχεις κάνει ανανέωση 20 ευρώ μέσα σε τέσσερις μήνες την οποία την εκπληρώνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Αυτό με την φραγη το ξέχασα. Μεγάλος περιορισμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Δοκίμασα ξανά και δεν το δέχεται, μάλλον κάτι άλλο ισχύει, λογικά αν έχει φραγή δεν το δέχεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Δοκίμασα ξανά και δεν το δέχεται, μάλλον κάτι άλλο ισχύει, λογικά αν έχει φραγή δεν το δέχεται Ναι η φραγη φταιει δυστυχως. Και θελει 10αρα για να φυγει ενω μεχρι πριν 2 βδομαδες ηθελε 5. Να δουμε που θα παει αυτη η δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Ναι η φραγη φταιει δυστυχως. Και θελει 10αρα για να φυγει ενω μεχρι πριν 2 βδομαδες ηθελε 5. Να δουμε που θα παει αυτη η δουλεια.Οκ φίλε, ευχαριστώ, όταν χάσουμε τα νούμερα που έχουμε για ώρα ανάγκης, τοτε θα το αλλάξουν πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagogeas Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Σήμερα είδα στο κινητό μου στην εφαρμογή τα χριστουγεννιάτικα δώρα. Η γυναίκα μου έχει λίγο πιο παλιό smart phone, είχα δοκιμάσει να της περάσω το myCosmote app αλλά όπως φαίνεται η εφαρμογή απαιτεί πιο προσφατο λειτουργικό και της γυναίκας μου είναι android 4.2 κάτι νομίζω. Πως μπορεί να στείλει δώρα αφού δε τρέχει η εφαρμογή στο κινητό της και στη σελίδα https://xmas.cosmote.gr/land αναφέρει μόνο για εγκατάσταση της εφαρμογής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts