Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Σε ποια από τις δύο ;

Και στις δύο εφαρμογές.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Έχει δοκιμάσει κανείς πρόσφατα αν η μεταφορά 5 ευρώ από cosmoκαρτα σε cosmoκαρτα παρατείνει το υπόλοιπο κατά 2 μήνες;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Το έχω δοκιμάσει πρόσφατα από what's up σε what's up και παρατείνεται κανονικά. Λογικά θα ισχύει και για κοσμοκαρτα.

Έχει δοκιμάσει κανείς πρόσφατα αν η μεταφορά 5 ευρώ από cosmoκαρτα σε cosmoκαρτα παρατείνει το υπόλοιπο κατά 2 μήνες;

Πρόσφατα δηλαδή στις αρχές του μήνα και δούλευε, ναι.

Έστειλα χρηστουγενιατικο δώρο από το cosmote app και δεν έχει έρθει ακόμα. Τι γίνεται άρχισαν τα προβλήματα ακόμα δεν ξεκίνησε η πλατφόρμα καλά καλά?

Έστειλα χρηστουγενιατικο δώρο από το cosmote app και δεν έχει έρθει ακόμα. Τι γίνεται άρχισαν τα προβλήματα ακόμα δεν ξεκίνησε η πλατφόρμα καλά καλά?

Θέλει 1 ώρα.

Στελνετε και από σταθερό δώρο. Μπήκα στο my cosmote και έστειλα κανονικά επιλέγοντας το σταθερό. Δεν είναι μόνο για what's up δηλαδή.

Δώρο στέλνεις μέσω cosmote app και από τον αριθμό σταθερού προς what's up.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικά ναι, πήρε παράταση για άλλους δυο μήνες.

Να δούμε μέχρι πότε θα κρατήσει...

Δώρο στέλνεις μέσω cosmote app και από τον αριθμό σταθερού προς what's up.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω εχω αποθηκευμενες 6 συνδεσεις και σταθερο και εστειλα κανονικα απο ολες. Περσι ειχε και sms φετος δεν εχει.

Πώς στέλνουμε 5 ευρώ σε κάποιον αριθμό; Εκεί που θέλω να στείλω έχει φραγή, από αυτόν που θα στείλω βάζω κάθε μήνα 10ευρω , γίνεται;

Πώς στέλνουμε 5 ευρώ σε κάποιον αριθμό; Εκεί που θέλω να στείλω έχει φραγή, από αυτόν που θα στείλω βάζω κάθε μήνα 10ευρω , γίνεται;

Γινεται ναι. Στελνεις στο 1219 το μηνυμα

"5 ΣΤΟ 69χχχχχχχ" και κανει αποδοχη το νουμερο για να λαβει τα 5 ευρω. Αν θες να στειλεις 10 γραφεις 10 αντι για 5.

Δεν γίνεται γιατί εκεί που θέλεις να στείλεις υπάρχει φραγή.Η άλλη προϋπόθεση είναι να έχεις κάνει ανανέωση 20 ευρώ μέσα σε τέσσερις μήνες την οποία την εκπληρώνεις.

Γινεται ναι. Στελνεις στο 1219 το μηνυμα

"5 ΣΤΟ 69χχχχχχχ" και κανει αποδοχη το νουμερο για να λαβει τα 5 ευρω. Αν θες να στειλεις 10 γραφεις 10 αντι για 5.

Πώς θα κάνει αποδοχή το νούμερο φίλε; Ευχαριστώ
Δεν γίνεται γιατί εκεί που θέλεις να στείλεις υπάρχει φραγή.Η άλλη προϋπόθεση είναι να έχεις κάνει ανανέωση 20 ευρώ μέσα σε τέσσερις μήνες την οποία την εκπληρώνεις.
Αυτό με τα 20 ευρώ δε το κατάλαβα, δηλαδή; Ευχαριστώ

αποδοχη δεν κανει ο αλλος,παιρνει τα 5 ευρω κατευθειαν.

Αυτο που εγραψα ειναι οτι υπαρχει προυποθεση να εχεις βαλει στο νουμερο απο το οποιο στελνεις 20 ευρω συνολικα τους τελευταιους 4 μηνες. Αν λοιπον βαζεις 10 το μηνα εισαι οκ και μπορεις να στειλεις.

στο εγραψα και πριν. Εσυ μπορεις να στειλεις (εκτος αν εχεις φρογκ) αλλα ο αριθμος που στελνεις δεν εχει τις προυποθεσεις για να λάβει.

Δοκίμασα ξανά και δεν το δέχεται, μάλλον κάτι άλλο ισχύει, λογικά αν έχει φραγή δεν το δέχεται

Δοκίμασα ξανά και δεν το δέχεται, μάλλον κάτι άλλο ισχύει, λογικά αν έχει φραγή δεν το δέχεται

Ναι η φραγη φταιει δυστυχως. Και θελει 10αρα για να φυγει ενω μεχρι πριν 2 βδομαδες ηθελε 5. Να δουμε που θα παει αυτη η δουλεια.

Ναι η φραγη φταιει δυστυχως. Και θελει 10αρα για να φυγει ενω μεχρι πριν 2 βδομαδες ηθελε 5. Να δουμε που θα παει αυτη η δουλεια.
Οκ φίλε, ευχαριστώ, όταν χάσουμε τα νούμερα που έχουμε για ώρα ανάγκης, τοτε θα το αλλάξουν πάλι

Σήμερα είδα στο κινητό μου στην εφαρμογή τα χριστουγεννιάτικα δώρα. Η γυναίκα μου έχει λίγο πιο παλιό smart phone, είχα δοκιμάσει να της περάσω το myCosmote app αλλά όπως φαίνεται η εφαρμογή απαιτεί πιο προσφατο λειτουργικό και της γυναίκας μου είναι android 4.2 κάτι νομίζω. Πως μπορεί να στείλει δώρα αφού δε τρέχει η εφαρμογή στο κινητό της και στη σελίδα https://xmas.cosmote.gr/land αναφέρει μόνο για εγκατάσταση της εφαρμογής;