anestispro Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Έχουμε κάνει την τρίχα τριχιά....λες και το πρόβλημα είναι τα 300mb που θα χάσουμε από το pare moirase. Που για τον μέσο χρήστη τα 300mb είναι 2 ώρες browsing. Έχουμε μαζευτεί όλοι οι λεφτάδες στην καρτοκινητή της κοσμοτε που θα κάνουμε 5 ανανεώσεις την ημέρα και έχουμε πανικοβληθεί.....Μαρουσκα το Evian!!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Έχουμε μαζευτεί όλοι οι λεφτάδες στην καρτοκινητή της κοσμοτε που θα κάνουμε 5 ανανεώσεις την ημέρα και έχουμε πανικοβληθεί.....Μαρουσκα το Evian!!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κλαίω......:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Έχουμε κάνει την τρίχα τριχιά....λες και το πρόβλημα είναι τα 300mb που θα χάσουμε από το pare moirase. Που για τον μέσο χρήστη τα 300mb είναι 2 ώρες browsing. Έχουμε μαζευτεί όλοι οι λεφτάδες στην καρτοκινητή της κοσμοτε που θα κάνουμε 5 ανανεώσεις την ημέρα και έχουμε πανικοβληθεί.....Μαρουσκα το Evian!!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχουν οι λεφτάδες που σπρώχνουν 10-20€/μήνα στο καρτοκινητό τους με μια προσθήκη αγνοώντας τα δώρα της ανανέωσης. Υπάρχουν και οι υπόλοιποι που θέλουν τα 10-20€ να τα προσθέσουν ανά 5€ για να μεγιστοποιήσουν τα δώρα. Δεν αφορά τρίχες αλλά κόστος... με δυο πάρε-μοίρασε μαζεύεις 800ΜΒ. Για να αντιληφθείς την αξία τους σκέψου ότι τα 700ΜΒ η cosmote τα τιμολογεί 7€. Όταν ο πάροχος σου σε ενημερώνει για νέα μέτρα-περιορισμούς, η σχεδίαση αντίμετρων από μέρος σου συνάδει με πρόνοια και όχι με πανικό Εν πάση περιπτώσει... το evian δε μου αρέσει, πες στη Μαρούσκα να πιάσει μια κρύα μπύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Βγήκε ανανέωση της εφαρμογής cosmote σε android και μόλις μπήκα,μετά το update, στην εφαρμογή μου έβγαλε μήνυμα για 1gb δωρεάν για 5 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Βγήκε ανανέωση της εφαρμογής cosmote σε android και μόλις μπήκα,μετά το update, στην εφαρμογή μου έβγαλε μήνυμα για 1gb δωρεάν για 5 μέρες. καλημέρα, τι εχεις whats up ? εμενα δεν εχει βγαλει κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Ναι, Wu έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Βγήκε ανανέωση της εφαρμογής cosmote σε android και μόλις μπήκα,μετά το update, στην εφαρμογή μου έβγαλε μήνυμα για 1gb δωρεάν για 5 μέρες.Ποια έκδοση έχεις τώρα? Εμένα είναι στην 7.4.8 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 whatsup πηρα εγω update και πηγα στην 3.6.0, cosmote δεν ηρθε ακομα, να το περιμενω υποθετω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 (edited) Εμενα μολις ηρθε η ενημέρωση αλλά δεν εδωσε τιποτα. Δεν ξέρω αν παίζει ρολο που μπαινω με λογαριασμό με 3 νουμερα περασμενα μεσα και οχι απευθείας με τη sim. . Edited September 18, 2018 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Ήρθε και σε εμένα η αναβάθμιση αλλά δώρο δεν είδα Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Ήρθε και σε εμένα η αναβάθμιση αλλά δώρο δεν είδα το ιδιο κ σε μενα δεν εχει καποιο δωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 και το 200mb στα 10€ για 30 μέρες μέσα από το app ισχύει καιρό τώρα Αυτό τι είναι ακριβώς; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Έκανα τιν ενημέρωση και πήρα το δώρο. Εκανα άμεσα απεγκασταση, την ξανακατεβάζω και πηρα ξανά το δωρακι γιατι έχω δυο νούμερα στην εφαρμογή Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Ήρθε και σε εμένα η αναβάθμιση αλλά δώρο δεν είδα μια απο τα ιδια, βροχη εντωμεταξυ τα updates απο το πρωι, αναβαθμισα cosmote και whatsup, πιο πριν το chrome, sd maid, επαφες (google), appmgr και νομιζω οπου ναναι ερχεται και skype; πως ειναι η patch tuesday στα windows, patch wednesday για το android το καναμε; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Αυτό τι είναι ακριβώς; Ανανέωση με 10€ μέσα από το my cosmote app δίνει 200mb δώρο για 30 μέρες. Αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Ισχύει και για ανανέωση σε αριθμό what's up; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Πότε έγινε 7 ευρώ το πακέτο με τα 1000 λεπτά στους φοιτητές ρε σεις? Από τα 4 πήγε 6 τωρα 7. Απαράδεκτοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Πότε έγινε 7 ευρώ το πακέτο με τα 1000 λεπτά στους φοιτητές ρε σεις? Από τα 4 πήγε 6 τωρα 7. Απαράδεκτοι. Πρέπει να πήγε 7 ευρώ από τις 3 Σεπτέμβρη μαζί με τις άλλες αλλαγές που είχαν γίνει τότε. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Πρέπει να πήγε 7 ευρώ από τις 3 Σεπτέμβρη μαζί με τις άλλες αλλαγές που είχαν γίνει τότε. Τι να πω και εις ανώτερα. Αλλού δίνουν απεριόριστα λεπτά εδώ να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Τι να πω και εις ανώτερα. Αλλού δίνουν απεριόριστα λεπτά εδώ να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι. Αυτοί θα χάσουν φίλε king.Κάποτε με τα 4 ευρώ έβαζα ανελλιπώς κάθε μήνα το πακέτο.Τώρα το αποφεύγω να βάζω πακέτα.Προσωπικά ο καθένας κοιτάει τι τον συμφέρει με τα οικονομικά του.Αν η Cosmote θεωρεί ότι είναι λογική η αύξηση πακέτου κατά 87,5% και εγώ με την σειρά μου δεν θα το χρησιμοποιήσω. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Αυτοί θα χάσουν φίλε king.Κάποτε με τα 4 ευρώ έβαζα ανελλιπώς κάθε μήνα το πακέτο.Τώρα το αποφεύγω να βάζω πακέτα.Προσωπικά ο καθένας κοιτάει τι τον συμφέρει με τα οικονομικά του.Αν η Cosmote θεωρεί ότι είναι λογική η αύξηση πακέτου κατά 87,5% και εγώ με την σειρά μου δεν θα το χρησιμοποιήσω. Συμφωνώ αλλά κάπως πρέπει να μιλήσουμε. Η αισχροκερδεια τους και το θράσος του καρτέλ δεν έχει προηγούμενο. Μακάρι να χάσουν και να καταλάβουν τι λάθη κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Καλημέρα, μπορει αυτό με το δωρο να βγαινει σε επιλεγμενους αριθμούς και όχι σε ολους! και άλλη φορα παλι τα ιδια συζητούσαμε εδώ περα! και εγω τις περασα τιποτα δεν εβγαλε όμως! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Αυτοί θα χάσουν φίλε king.Κάποτε με τα 4 ευρώ έβαζα ανελλιπώς κάθε μήνα το πακέτο.Τώρα το αποφεύγω να βάζω πακέτα.Προσωπικά ο καθένας κοιτάει τι τον συμφέρει με τα οικονομικά του.Αν η Cosmote θεωρεί ότι είναι λογική η αύξηση πακέτου κατά 87,5% και εγώ με την σειρά μου δεν θα το χρησιμοποιήσω. είσαι λάθος φίλτατε Brola για να διατηρείς (δεν αναφέρομαι σε χρήση) καρτοκινητό σήμερα απαιτούνται 30€ πριν τις τροποποιήσεις της 3/9/2018 χρειαζόσουν 20€ και φυσικά αν πας πιο πίσω ακόμα λιγότερα... ακόμα και αν εσύ καταφέρεις να μηδενίσεις την κατανάλωσή σου, ο πάροχος θα κερδίζει περισσότερα και μάλιστα του είναι αδιάφορο αν κάνεις χρήση των πακέτων του ή αν το ποσό θα παραμένει υπόλοιπο στην κάρτα σου... όσο ο πάροχος χτίζει όλο και ακριβότερο "ψευδοπάγιο" στα καρτοκινητά εμείς είμαστε οι χαμένοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Αυτοί θα χάσουν φίλε king.Κάποτε με τα 4 ευρώ έβαζα ανελλιπώς κάθε μήνα το πακέτο.Τώρα το αποφεύγω να βάζω πακέτα.Προσωπικά ο καθένας κοιτάει τι τον συμφέρει με τα οικονομικά του.Αν η Cosmote θεωρεί ότι είναι λογική η αύξηση πακέτου κατά 87,5% και εγώ με την σειρά μου δεν θα το χρησιμοποιήσω. Και επειδη και γω πλεον ειμαι φοιτητης βλεπω το εξης. Συμφερει το πακετο των 8,5€ πλεον οχι το αλλο στα 7€. Οσο με ενα 10αρικο καλυπτομαι καλως. Αλλιως γυρναω σε promo4 που εχω με 5€ καρτα και 4€ το πακετο. Και επειδη εχω 2 καρτες τωρα,θα παροπλισω την 2η.Στο 4μηνο μονο ανανεωση και καταργηση κι ολας. Το Whats Up για μενα ειναι το πιο value for money καρτοκινητο της κοσμο στα 10€ και με τα κολπα που κανουμε με τα δωρακια. Και το λεω αυτο,γιατι εχω και τους 2 ανταγωνιστες της. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Όσοι έχουμε promo 4 όντως αξίζει πολύ. Στα πακέτα η wind έχει με 6 ευρώ 300 λεπτά νομίζω η whats up πήγε στα 7.5 το λιγότερο. Απλά με τα πάρε μοίρασε πάρε δώσε κτλ βολευόμαστε μια χαρά. Κάποτε θυμάμαι είχαμε 2 συμβόλαια εποχές 2002 στη wind από 2 ώρες προς όλους το καθένα δίναμε 52 ευρώ το μήνα και για τα 2. Τότε όμως είχαν τηλέφωνο μόνο οι γονείς τώρα όλοι έχουμε από ένα και οι καρτες πάνε βολίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts