Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχουμε κάνει την τρίχα τριχιά....λες και το πρόβλημα είναι τα 300mb που θα χάσουμε από το pare moirase. Που για τον μέσο χρήστη τα 300mb είναι 2 ώρες browsing. Έχουμε μαζευτεί όλοι οι λεφτάδες στην καρτοκινητή της κοσμοτε που θα κάνουμε 5 ανανεώσεις την ημέρα και έχουμε πανικοβληθεί.....Μαρουσκα το Evian!!!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 44,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Έχουμε μαζευτεί όλοι οι λεφτάδες στην καρτοκινητή της κοσμοτε που θα κάνουμε 5 ανανεώσεις την ημέρα και έχουμε πανικοβληθεί.....Μαρουσκα το Evian!!!

Κλαίω......:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

Έχουμε κάνει την τρίχα τριχιά....λες και το πρόβλημα είναι τα 300mb που θα χάσουμε από το pare moirase. Που για τον μέσο χρήστη τα 300mb είναι 2 ώρες browsing. Έχουμε μαζευτεί όλοι οι λεφτάδες στην καρτοκινητή της κοσμοτε που θα κάνουμε 5 ανανεώσεις την ημέρα και έχουμε πανικοβληθεί.....Μαρουσκα το Evian!!!

Υπάρχουν οι λεφτάδες που σπρώχνουν 10-20€/μήνα στο καρτοκινητό τους με μια προσθήκη αγνοώντας τα δώρα της ανανέωσης.

Υπάρχουν και οι υπόλοιποι που θέλουν τα 10-20€ να τα προσθέσουν ανά 5€ για να μεγιστοποιήσουν τα δώρα.

Δεν αφορά τρίχες αλλά κόστος... με δυο πάρε-μοίρασε μαζεύεις 800ΜΒ.

Για να αντιληφθείς την αξία τους σκέψου ότι τα 700ΜΒ η cosmote τα τιμολογεί 7€.

Όταν ο πάροχος σου σε ενημερώνει για νέα μέτρα-περιορισμούς, η σχεδίαση αντίμετρων από μέρος σου συνάδει με πρόνοια και όχι με πανικό

Εν πάση περιπτώσει... το evian δε μου αρέσει, πες στη Μαρούσκα να πιάσει μια κρύα μπύρα.

Βγήκε ανανέωση της εφαρμογής cosmote σε android και μόλις μπήκα,μετά το update, στην εφαρμογή μου έβγαλε μήνυμα για 1gb δωρεάν για 5 μέρες.

Βγήκε ανανέωση της εφαρμογής cosmote σε android και μόλις μπήκα,μετά το update, στην εφαρμογή μου έβγαλε μήνυμα για 1gb δωρεάν για 5 μέρες.

καλημέρα, τι εχεις whats up ? εμενα δεν εχει βγαλει κατι...

Ποια έκδοση έχεις τώρα? Εμένα είναι στην 7.4.8
No root->No problem

Εμενα μολις ηρθε η ενημέρωση αλλά δεν εδωσε τιποτα. Δεν ξέρω αν παίζει ρολο που μπαινω με λογαριασμό με 3 νουμερα περασμενα μεσα και οχι απευθείας με τη sim.

.

Edited by kmpatra

Ήρθε και σε εμένα η αναβάθμιση αλλά δώρο δεν είδα

το ιδιο κ σε μενα δεν εχει καποιο δωρο

και το 200mb στα 10€ για 30 μέρες μέσα από το app ισχύει καιρό τώρα
Αυτό τι είναι ακριβώς;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Έκανα τιν ενημέρωση και πήρα το δώρο. Εκανα άμεσα απεγκασταση, την ξανακατεβάζω και πηρα ξανά το δωρακι γιατι έχω δυο νούμερα στην εφαρμογή

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ήρθε και σε εμένα η αναβάθμιση αλλά δώρο δεν είδα

μια απο τα ιδια, βροχη εντωμεταξυ τα updates απο το πρωι,

αναβαθμισα cosmote και whatsup, πιο πριν το chrome,

sd maid, επαφες (google), appmgr και νομιζω οπου ναναι ερχεται και skype;

πως ειναι η patch tuesday στα windows,

patch wednesday για το android το καναμε; :D

Ισχύει και για ανανέωση σε αριθμό what's up;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Πότε έγινε 7 ευρώ το πακέτο με τα 1000 λεπτά στους φοιτητές ρε σεις? Από τα 4 πήγε 6 τωρα 7. Απαράδεκτοι.

Πρέπει να πήγε 7 ευρώ από τις 3 Σεπτέμβρη μαζί με τις άλλες αλλαγές που είχαν γίνει τότε.

Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει...

Πρέπει να πήγε 7 ευρώ από τις 3 Σεπτέμβρη μαζί με τις άλλες αλλαγές που είχαν γίνει τότε.

Τι να πω και εις ανώτερα. Αλλού δίνουν απεριόριστα λεπτά εδώ να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι.

Τι να πω και εις ανώτερα. Αλλού δίνουν απεριόριστα λεπτά εδώ να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι.

Αυτοί θα χάσουν φίλε king.Κάποτε με τα 4 ευρώ έβαζα ανελλιπώς κάθε μήνα το πακέτο.Τώρα το αποφεύγω να βάζω πακέτα.Προσωπικά ο καθένας κοιτάει τι τον συμφέρει με τα οικονομικά του.Αν η Cosmote θεωρεί ότι είναι λογική η αύξηση πακέτου κατά 87,5% και εγώ με την σειρά μου δεν θα το χρησιμοποιήσω.

Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει...

Αυτοί θα χάσουν φίλε king.Κάποτε με τα 4 ευρώ έβαζα ανελλιπώς κάθε μήνα το πακέτο.Τώρα το αποφεύγω να βάζω πακέτα.Προσωπικά ο καθένας κοιτάει τι τον συμφέρει με τα οικονομικά του.Αν η Cosmote θεωρεί ότι είναι λογική η αύξηση πακέτου κατά 87,5% και εγώ με την σειρά μου δεν θα το χρησιμοποιήσω.

Συμφωνώ αλλά κάπως πρέπει να μιλήσουμε. Η αισχροκερδεια τους και το θράσος του καρτέλ δεν έχει προηγούμενο. Μακάρι να χάσουν και να καταλάβουν τι λάθη κάνουν.

Καλημέρα, μπορει αυτό με το δωρο να βγαινει σε επιλεγμενους αριθμούς και όχι σε ολους!

και άλλη φορα παλι τα ιδια συζητούσαμε εδώ περα!

και εγω τις περασα τιποτα δεν εβγαλε όμως! :O

είσαι λάθος φίλτατε Brola

για να διατηρείς (δεν αναφέρομαι σε χρήση) καρτοκινητό σήμερα απαιτούνται 30€

πριν τις τροποποιήσεις της 3/9/2018 χρειαζόσουν 20€

και φυσικά αν πας πιο πίσω ακόμα λιγότερα...

ακόμα και αν εσύ καταφέρεις να μηδενίσεις την κατανάλωσή σου, ο πάροχος θα κερδίζει περισσότερα και μάλιστα του είναι αδιάφορο αν κάνεις χρήση των πακέτων του ή αν το ποσό θα παραμένει υπόλοιπο στην κάρτα σου...

όσο ο πάροχος χτίζει όλο και ακριβότερο "ψευδοπάγιο" στα καρτοκινητά εμείς είμαστε οι χαμένοι

Και επειδη και γω πλεον ειμαι φοιτητης βλεπω το εξης.

Συμφερει το πακετο των 8,5€ πλεον οχι το αλλο στα 7€.

Οσο με ενα 10αρικο καλυπτομαι καλως.

Αλλιως γυρναω σε promo4 που εχω με 5€ καρτα και 4€ το πακετο.

Και επειδη εχω 2 καρτες τωρα,θα παροπλισω την 2η.Στο 4μηνο μονο ανανεωση και καταργηση κι ολας.

Το Whats Up για μενα ειναι το πιο value for money καρτοκινητο της κοσμο στα 10€ και με τα κολπα που κανουμε με τα δωρακια.

Και το λεω αυτο,γιατι εχω και τους 2 ανταγωνιστες της.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Όσοι έχουμε promo 4 όντως αξίζει πολύ. Στα πακέτα η wind έχει με 6 ευρώ 300 λεπτά νομίζω η whats up πήγε στα 7.5 το λιγότερο. Απλά με τα πάρε μοίρασε πάρε δώσε κτλ βολευόμαστε μια χαρά.

Κάποτε θυμάμαι είχαμε 2 συμβόλαια εποχές 2002 στη wind από 2 ώρες προς όλους το καθένα δίναμε 52 ευρώ το μήνα και για τα 2. Τότε όμως είχαν τηλέφωνο μόνο οι γονείς τώρα όλοι έχουμε από ένα και οι καρτες πάνε βολίδα.