Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν εχει καλο σημα η wind και πρακτικα ειναι πολυ δυσκολο να κανεις κληση η να λαβεις

το wifi call της κοσμοτε που θα εξυπηρετουσε πολυ.

εχω ενα παλιο νουμερο f2go και σκεφτομαι να το παω σε κοσμοτε , αξιζει η μεταβαση λέτε?

Ναι, αξίζει η μετάβαση! :yahoo:

• Απαντήσεις 44,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Νικόλα, σ' ευχαριστώ πολύ που με κατατόπισες και για την αναλυτική παρουσίασή σου.

Είσαι από τα μέλη που έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν και το κάνεις πάντοτε.

Εγώ προσωπικά δεν κουράστηκα καθόλου, ίσα ίσα εκτιμώ πολύ που ασχολήθηκες και χάρηκα για την εκτενή απάντηση.

Για νέο αριθμό ενδιαφέρεται, όχι φορητότητα.

Και πάλι ευχαριστώ.

Edited by p_k

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Καλησπερα στην παρεα,

εχω ενα παλιο νουμερο f2go και σκεφτομαι να το παω σε κοσμοτε , αξιζει η μεταβαση λέτε?

Η χρηση που κανω ειναι βασικα κλησεις γυρω στα 400 λεπτα το μηνα και τρωω και 2 GB απο data περισσοτερο θελω να το κανω γιατι στην περιοχη που βρισκεται το νουμερο δεν εχει καλο σημα η wind και πρακτικα ειναι πολυ δυσκολο να κανεις κληση η να λαβεις , ο κυριοτερος λογο βεβαια ειναι ειναι το wifi call της κοσμοτε που θα εξυπηρετουσε πολυ. Η συσκευη που εχει το νουμερο ειναι μεσα στην λιστα που υποστηριζει το wifi call βασει του site της κοσμο.

ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις

Εχεις και τα 300' με 10€ υποθετω...

Αν ναι,γιατι να μην πας ισα ισα και λογω καλυψης σε συμφερει.

Με 7,5€ εχεις 400' προς Whats Up και 300' προς ολους μαζι με 100MB.

Με 1€ ακομα,εχεις οσα λεπτα δινει το πακετο με 7,5€ μαζι και sms και 100MB ακομα

Μεταφερονται λεπτα και μηνυματα.

1.200MB καθε μηνα με Reload it.

Σε δεδομενα παιρνεις με 2 ανανεωσεις των 5€ 200MB και 600MB να δωσεις μεσω παρε μοιρασε.

Αν βρεις ενα ατομο να μοιραζεις τα παρε μοιρασε παιρνεις 2GB/μηνα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Παιδιά καλησπέρα,τα mb στην εφαρμογή τρέχουν πιο γρήγορα κι απ'την αντλία στο βενζινάδικο, κατά την γνώμη μου, σίγουρα μπαίνει δαχτυλακι, ειδικά σε ότι αφορά μπόνους, δώρα, κτλ, αλλά άντε να βρεις το δίκιο σου τώρα.

Προσωπικά θεωρώ ότι τα mb με το 4g <<φεύγουν πιο γρήγορα>> γιατι πολύ απλά ο χρήστης ξεγελιέται απο την ταχύτητα και το χρησιμοποιεί περισσότερο. πχ στο yt μπορεί να φορτώσει βίντεο 720p αντί 360 oπότε στο ίδιο βίντεο, θα φύγουν περισσότερα mb. Η γενικότερα στον ίδιο χρόνο με το 3g, φορτώνεις περισσότερα πράγματα.

Tα υπόλοιπα και εγώ τα θεωρώ απλά.. να έχουμε να λέμε...

Παιδιά καλησπέρα,τα mb στην εφαρμογή τρέχουν πιο γρήγορα κι απ'την αντλία στο βενζινάδικο, κατά την γνώμη μου, σίγουρα μπαίνει δαχτυλακι, ειδικά σε ότι αφορά μπόνους, δώρα, κτλ, αλλά άντε να βρεις το δίκιο σου τώρα.

Λογικά χρησιμοποιείς smartphone. Μπορείς λοιπόν να παρακολουθήσεις τα MB που κινούνται μέσω του δικτύου κινητής ακόμα και από τις ρυθμίσεις του Android (αν όχι και με κάποια επιπλέον εφαρμογή δηλαδή), για να βεβαιωθείς, ότι δεν σε κλέβει κανείς.

Πιο πιθανή εξήγηση είναι ότι, όπως ειπώθηκε ήδη, λόγω των γρήγορων ταχυτήτων προφορτώνονται ολόκληρες σελίδες ή video γρήγορα, πριν καν το ζητήσεις ρητώς από τις εφαρμογές...

Εχεις και τα 300' με 10€ υποθετω...

Αν ναι,γιατι να μην πας ισα ισα και λογω καλυψης σε συμφερει.

Με 7,5€ εχεις 400' προς Whats Up και 300' προς ολους μαζι με 100MB.

Με 1€ ακομα,εχεις οσα λεπτα δινει το πακετο με 7,5€ μαζι και sms και 100MB ακομα

1.200MB καθε μηνα με Reload it.

Σε δεδομενα παιρνεις με 2 ανανεωσεις των 5€ 200MB και 600MB να δωσεις μεσω παρε μοιρασε.

Αν βρεις ενα ατομο να μοιραζεις τα παρε μοιρασε παιρνεις 2GB/μηνα.

οχι δεν εγω τα τα 300 με τα 10 ευρω , δυστυχως..

το προς ολους με εξυπηρετει ομως

το reload it δεν εχω καταλαβει τι ειναι :confused:

ανανεωσεις δεν εχω προβλημα να κανω , το θεμα ειναι μεχρι ποια αξια συμφερει για να εχεις τα bonus.

Και δεν εχω και ατομο για το παρε μοιρασε οποτε μαλλον δεν θα μπορω να το αξιοποιησω αυτο.

Τα μηνύματα μέχρι στιγμής δε μεταφέρονται.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

το reload it δεν εχω καταλαβει τι ειναι :confused:

Καθε φορά που βάζεις κάρτα 10€ ειτε απευθείας,ειτε με 2 πεντάρες (μέσω του app) έρχεται στο κινητό σου ένας κωδικός με τον οποιο μπορεις να επιλέξεις να πάρεις είτε 1200mb για ένα μήνα,ειτε 2gb για μια εβδομάδα, είτε 240 λεπτά προς wu για μια εβδομάδα. Αυτα αν κάνεις online ανανέωση μέσω του app.

Αν κάνεις σε κατάστημα ή μέσω περιπτέρου με κάρτα, έρχεται πάλι κωδικός αλλά αντι για 1,2gb δίνει 600mb για ένα μήνα και αντίστοιχα 1gb και 120΄.

Για το πάρε-μοίρασε μπορείς να το κάνεις και με παιδιά απο εδώ στο φόρουμ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7655773#post7655773 και να ανταλάσσετε mb αν δεν έχεις δικό σου άτομο με την ανάλογη υπηρεσία

υπάρχει πουθενά σε καμιά σελίδα του whatsup να δηλώσεις (όπως δηλώνεις σε cu/vodafone) οτι δεν επιθυμείς κλήσεις/sms για προσφορές κλπ ;

Στείλε τους μήνυμα από τη σελίδα τους ότι θες να μπεις στο μητρώο 11 και θα σε πάρουν τηλέφωνο.

Καλημέρα. Για Φιλιππίνες υπάρχει κάποιο πακέτο ομιλίας? Η μέσω viber out τα λεπτά δουλεύουν προς εξωτερικό?

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βασικά προς Vodafone cu Ελλάδας θέλουμε να πάρουμε αλλά που βρίσκεται Φιλιππίνες όμως. Μόνο η wind είδα έχει πακέτο αλλά έχουμε what's up μόνο.

Άμα παίρνεις ελληνικό νούμερο δεν παίζει ρόλο που βρίσκεται πάντα η χρέωση είναι σαν να είναι Ελλάδα...

Άμα παίρνεις ελληνικό νούμερο δεν παίζει ρόλο που βρίσκεται πάντα η χρέωση είναι σαν να είναι Ελλάδα...

Οι Φιλιππίνες είναι Ασία αυτό είναι μόνο για Ευρώπη από όσο ξέρω. Βρήκα τελικά με viber out 5 ευρώ για 50 λεπτά ομιλίας οπότε όλα κομπλέ.

Δεν παίζει ρόλο που βρίσκεται αυτός που καλείς και στο φεγγάρι να είναι από την στιγμή που είναι ελληνικό νούμερο δεν υπάρχει παραπάνω χρέωση...

Ο μόνος που χρεώνεται παραπάνω είναι αυτός που βρίσκεται εκτός Ελλάδος δηλαδή υπάρχει χρέωση εισερχόμενης κλήσης.

Δεν παίζει ρόλο που βρίσκεται αυτός που καλείς και στο φεγγάρι να είναι από την στιγμή που είναι ελληνικό νούμερο δεν υπάρχει παραπάνω χρέωση...

Ο μόνος που χρεώνεται παραπάνω είναι αυτός που βρίσκεται εκτός Ελλάδος δηλαδή υπάρχει χρέωση εισερχόμενης κλήσης.

Κατάλαβα άρα αν πάρω τώρα από whats up κινητό στην Ελλάδα έχοντας 5 ώρες προς όλους δεν θα χρεωθω αλλά θα χρεωθεί το άλλο κινητό που βρίσκεται Φιλιππίνες. Γνωρίζουμε χρέωση για εκείνο το νούμερο? Με το viber βλέπω να βολεύομαι πάντως με 5 ευρώ δίνει 55 λεπτά προς Φιλιππίνες ότι νούμερο και να είναι χωρίς χρέωση στο άλλο και γενικά μιλάς με όλο τον κόσμο χωρίς πρόβλημα. Γιατί αν είναι να μην χρεώνομαι αλλά να χρεώνεται ο άλλος 2 3 ευρώ το λεπτό δε συμφέρει.

H χρέωση εισερχόμενης σε CU από ότι είδα είναι 1,8€/λεπτο

Το πακέτο του viber που αναφέρεις σου είναι άχρηστο γιατί αφορά νούμερα Φιλιππίνων και όχι ελληνικά που αρχίζουν από +30

Αυτά τα πακέτα είναι μόνο για όταν καλείς τοπικά νούμερα κάθε χώρας.

Χρέωση εισερχόμενης πάντα θα πληρώνει αυτός που παίρνεις γιατί βρίσκεται σε roaming.

Ο μόνος τρόπος για δωρεάν ομιλία είναι μέσο internet δηλαδή skype, viber, whatsApp κτλ...

Edited by dkat

Σωστά!! Με viber out ο άλλος θα λάβει κανονική κλήση σαν να την έκανες απο το κινητό σου, οπότε μπορεί να συμφέρει τον καλούντα αλλά ο παραλήπτης θα χρεωθεί αυτο το 1.8€/1΄μιας και θα ειναι γιαυτον σαν κανονική κλήση εφόσον δεν ειναι φιλιππινέζικο νούμερο

Ωχ κατάλαβα οπότε μόνο με WiFi δεν ήξερα ότι και με viber χρεώνετε ο άλλος

Μιλήστε με WiFi να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Μιλήστε με WiFi να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Ναι με WiFi κάνουμε τη δουλειά απλά σε πολλά σημεία δεν έχει μόνο ξενοδοχείο και είναι λίγο θέμα.

παιδειά να σας κάνω μια ερώτηση.

Εδώ στη περιοχή μου και συγκεκριμένα στο χωριό μου (Μελίβοια Ξάνθης) όταν γίνεται διακοπή ρεύματος (π.χ. αύριο 8-10:30 πμ) δεν λητουργεί το δίκτυο της COSMOTE. Ούτε 2G ούτε 3G/4G. Με λίγα λόγια Καμία υπηρεσία. Και όχι μόνο στο χωριό, και σε άλλα χωριά εδώ γύρω. Μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί; Απο την εξυπηρέτηση της COSMOTE μου είπανε πως, δεν φτάνει το ρεύμα στο σταθμό βάσης της COSMOTE και για αυτό το λόγο έχετε πρόβλημα στο χωριό δηλαδή το θέμα είναι στους σταθμούς της ΔΕΗ. Ναι όμως πώς οι άλλοι δυο εταιρείες (WIND, Vodafone) έχουνε σήμα κανονικά. Μόνο COSMOTE δεν πιάνει.