Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 47χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Στη προηγούμενη έρευνα μου έδωσαν μέσω chat 5Gb για 15 ημέρες. Χθές μόλις τελείωσε το μηνιαίο πακέτο με τα data που είχα αγοράσει και παρόλο πού είχα αυτά τα 5Gb η πρόσβαση στο ίντερνετ σταμάτησε...

5 minutes ago, GREGORYMO said:

Chat.

Σε εμένα δε τα δίνει η κυρά Ελευθερία. Παραιτήσου κοπέλα μου, δε το χεις. 

Για την ορθή λειτουργία της εφαρμογής, είναι απαραίτητο να προβείτε σε επανακαταχώρηση του αριθμού στην εγγραφή σας 698ΧΧΧΧΧ, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί. 

Είναι ήδη ο αριθμός στο ID εντομεταξυ, το δοκίμασα δεν έγινε κάτι. Επιπλέει είναι ημιτελής το ID.

Η προσθήκη και πάλι δεν ήταν ολοκληρωμένη. Στα πλαίσια εξυπηρέτησης και διατήρησης υγειών πελατειακών σχέσεων, αποδίδονται στον αριθμό σας 3gb που ισχύουν για 7 ημέρες, για αποκλειστική εθνική χρήση, σχετικά με την έρευνα που συμμετείχατε της 15/11/2025.

Δίνει και τα ρέστα από πάνω 😂

Μια ζωή άχρηστη η εφαρμογή. 

3 minutes ago, VIPdriver said:

Έχει αρχίσει να υπολειτουργεί συχνά το σύστημα της κοσμοτε και φοβάμαι οτι θα αργήσουν να το φτιάξουν. 

Άμα δεν είναι ικανοί να κρατήσουν όρθιο ένα σύστημα που έχει εκατομμύρια ενεργούς πελάτες καλύτερα να το κλείσουν, είναι επικίνδυνοι.

Just now, VIPdriver said:

Γιατι δεν βρίσκω το τσατ στην εφαρμογή της κοσμοτέ;

Βοήθεια και έχει το Bot στη μέση. Ελπίζω μη συνδεθείς με την Ελευθερία γιατί θα σου λέει μετά οι αριθμοί που ανήκουν στα ίδια στοιχεία κατόχου είναι απαραίτητο να διαχειρίζονται απο το ίδιο id. Και τι τους νοιάζει αυτό αφού λειτουργεί μια χαρά;Ο καθένας την ερεύνα του... αν είναι ολα σε ένα μόνο ενας θα μπορεί να πάρει το δώρο. 

Μπάχαλο όλα. 

7 minutes ago, elkons said:

Βοήθεια και έχει το Bot στη μέση. Ελπίζω μη συνδεθείς με την Ελευθερία γιατί θα σου λέει μετά οι αριθμοί που ανήκουν στα ίδια στοιχεία κατόχου είναι απαραίτητο να διαχειρίζονται απο το ίδιο id. Και τι τους νοιάζει αυτό αφού λειτουργεί μια χαρά;Ο καθένας την ερεύνα του... αν είναι ολα σε ένα μόνο ενας θα μπορεί να πάρει το δώρο. 

Μπάχαλο όλα. 

Ισχύει αυτό.

Αν έχεις 2 νούμερα στο app, παίρνεις για το 1.

3 minutes ago, elkons said:

Μπάχαλο όλα. 

Σε ευχαριστώ. Θα κάνω την σημερινή έρευνα και στο καπάκι θα μπω στο τσατ να κάνω παράπονα. Εαν πετύχω την Ελευθερία θα κλείσω το τσατ.

2 minutes ago, VIPdriver said:

Σε ευχαριστώ. Θα κάνω την σημερινή έρευνα και στο καπάκι θα μπω στο τσατ να κάνω παράπονα. Εαν πετύχω την Ελευθερία θα κλείσω το τσατ.

Υπάρχει το πρόβλημα ότι λόγω φόρτου εργασίας ή δουλειά πάει στα 30'...

1 minute ago, GREGORYMO said:

Ας πρόσεχαν. Αν έδιναν τα GB κανείς δεν θα είχε πρόβλημα και δεν θα είχαν τόσο φόρτο. 😃

1 minute ago, GREGORYMO said:

Όλα αυτά είναι υπέρ της βονταφον 

3 minutes ago, VIPdriver said:

Όλα αυτά είναι υπέρ της βονταφον 

Και αυτή έχει αναμονή αλλά δεν υπάρχει αυτή η ειρωνεία πως φταίς για δική τους μ@λακια. Επίσης έχει Chat της προκοπής, Cosmote λίγο να βγεις απο την εφαρμογή κλείνει και η συνομιλία τελείως, χάλια υλοποίηση. 

Edited by elkons

Μου πούλησε τρέλα το τσατ. Οτιδήποτε και να γράψω, μου ζητούσε τι θέλω να ακυρώσω. Ξαναπροσπαθησα, με ρωτησε για ποιο νούμερο και μετά μου εδινε λινκ για πακετο. 🈯🈳🉐㊙️🈺🈚

59 minutes ago, VIPdriver said:

Μου πούλησε τρέλα το τσατ. Οτιδήποτε και να γράψω, μου ζητούσε τι θέλω να ακυρώσω. Ξαναπροσπαθησα, με ρωτησε για ποιο νούμερο και μετά μου εδινε λινκ για πακετο. 🈯🈳🉐㊙️🈺🈚

Να γράφεις σύνδεση με εκπρόσωπο και θα σε συνδέσει. 

Περνάει και τους κόφτες ή κοσμοτέ. Τεστ εν κινήσει μεταξύ ελαίας και βρυσέλλας Φιλιατών. Νομός Θεσπρωτίας .

IMG_0209.png

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6