Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5 minutes ago, HEO said:

εισαι δασκαλος, οτι και να πουμε εμεις εσυ δινεις μαθηματα 🙂

για λεγε, γιατι εγω ειμαι περιεργος (οπως παντα)

ποσα ξοδευες και δεν θελουν να φυγεις;

καπου πρεπει να υπαρχει μια λογικη

Δεν έχει καμία λογική ο λόγος που σε καλούν.

Φαντάσου ότι οι ψύλλοι στα αυτιά μου μπήκαν επειδή έκανα αίτηση φορητότητας για τη σύζυγο.. αλλά για αυτήν δεν αποδέχτηκα την προσφορά γιατί θέλει απεριόριστα..

Και λέω δεν τους δοκιμάζω κι εγώ;;; Είχα και τη σιμ της Νόβα που με κοιτούσε από το πλάι..

Και τα υπόλοιπα τα ξέρετε..

Τίποτα μόλις δύο μήνες είχε που είχα έρθει cosmote και από κατανάλωση το μίνιμουμ..

• Απαντήσεις 45,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

4 minutes ago, vslk said:

Για να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία στείλε sms «B_OFF» στο 1330 ή κάλεσε δωρεάν στο 1330 και πάτησε 1 - 5 - 0.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Εάν γνωρίζεις, τι πακέτο είναι αυτό; Ενεργοποιείται αυτόματα σε όλους και εάν δεν το θέλουμε το βγάζουμε;

Ρωτάω γιατί στο συγκεκριμένο καρτοκινητό είχα να βάλω κάρτα 2 χρόνια (έπαιρνε δώρο €10 κάθε μήνα) και έχω χάσει τις εξελίξεις!

Ευχαριστώ!

13 minutes ago, cu2goup said:

Δεν έχει καμία λογική ο λόγος που σε καλούν.

Φαντάσου ότι οι ψύλλοι στα αυτιά μου μπήκαν επειδή έκανα αίτηση φορητότητας για τη σύζυγο.. αλλά για αυτήν δεν αποδέχτηκα την προσφορά γιατί θέλει απεριόριστα..

Και λέω δεν τους δοκιμάζω κι εγώ;;; Είχα και τη σιμ της Νόβα που με κοιτούσε από το πλάι..

Και τα υπόλοιπα τα ξέρετε..

Τίποτα μόλις δύο μήνες είχε που είχα έρθει cosmote και από κατανάλωση το μίνιμουμ..

πολυ ενδιαφερον, δινεις ιδεες 🙂

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Άραγε η προσφορά του what’s up με την COSMOTe TV στα DIY πακέτα να συνεχιστεί ; 
γιατί από γράφουν είναι για ενεργοποιήσεις μέχρι αύριο … ελπίζω να το συνεχίσουν…

15 minutes ago, elkons said:

Μετά από καιρό την ανακάλυψα. 

Screenshot_20250530_193314_COSMOTE.thumb.jpg.a0baf9314ec9efd517fd26d7ff84c09f.jpg

Με κάτι Token και με κάτι τέτοια κοντεύω να κλείσω εβδομάδα και ακόμα δεν έχω βάλει το πακέτο με τα απεριόριστα,αλλά δυσκολεύομαι ακόμα μου σκάνε μηνύματα από παντού έχω φτάσει στο 80% ίντερνετ από κάτι πάρε μοίρασε και διάφορα τέτοια που με μπερδεύουν και είχα χρόνια να δω... Θα δούμε τι θα γίνει ως το τέλος δεν θέλω πολύ φασαρία στο κεφάλι μου 😝

Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι με τα Token τι παίζει;λεει ότι μπορείς να έχεις έως 12 χωρίς λήξη,τι εννοεί χωρίς λήξη;πχ αυτό που έκανα ανανέωση με κάρτα και την αποθήκευσα μου έχει δώσει ένα τέτοιο με απεριόριστα για τρεις μέρες χωρίς λήξη... Αυτα που λήγουν σε ένα μήνα με την ανανέωση,μέχρι πόσα μπορείς να έχεις;

Τα Token που μπαίνουν με το πακέτο κάνουν Rollover. Τα Mistery Token είναι χωρίς λήξη.

Μέχρι 15 τοκεν κάπου εκεί άμα θυμάμαι καλά μπορείς να μαζέψεις άμα πας παραπάνω χάνεται από το τελευταίο. 

Just now, elkons said:

Τα Token που μπαίνουν με το πακέτο κάνουν Rollover. Τα Mistery Token είναι χωρίς λήξη.

Δηλαδή αν εγώ ανανεώνω πριν τη λήξη και δεκα συνεχόμενους μήνες δεν βάζω κανένα τοκεν,θα έχω μέσα 10 platinum πχ (λόγω payzy) token να τα κάνω ότι θέλω; 

1 minute ago, George6633 said:

Δηλαδή αν εγώ ανανεώνω πριν τη λήξη και δεκα συνεχόμενους μήνες δεν βάζω κανένα τοκεν,θα έχω μέσα 10 platinum πχ (λόγω payzy) token να τα κάνω ότι θέλω; 

Ναι σωστά 

όσο κάνεις ανανέωση περνούν ένα μήνα παράταση ακόμα 

55 minutes ago, greatst said:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Εάν γνωρίζεις, τι πακέτο είναι αυτό; Ενεργοποιείται αυτόματα σε όλους και εάν δεν το θέλουμε το βγάζουμε;

Ρωτάω γιατί στο συγκεκριμένο καρτοκινητό είχα να βάλω κάρτα 2 χρόνια (έπαιρνε δώρο €10 κάθε μήνα) και έχω χάσει τις εξελίξεις!

Ευχαριστώ!

Έχει ενεργοποιημένη την αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου. Με βάση την 1η ανανέωση που κάνεις σου ενεργοποιεί και το ανάλογο πακέτο.

Αν δε θες να γίνεται αυτόματα, ναι το απενεργοποιείς. Αλλά μετά, μπορεί να μη ξανά βρεις το συγκεκριμένο πακέτο με τα 9€. 

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ...συνέβη τώρα, γιατί τώρα έκανες εσύ ανανέωση και η 1η ήταν τα 10€ από αυτούς. Άρα σου ενεργοποίησε με 9€ πακέτο και όχι με 11,5€.

Ρώτησε τους και στο chat.

(Το ίδιο συνέβη και σε μένα όταν έκοψα το συμβόλαιο και το κράτησα καρτοκινητό.)

Edited by vslk

1 minute ago, ANAGNPANA said:

Ναι σωστά 

όσο κάνεις ανανέωση περνούν ένα μήνα παράταση ακόμα 

Αυτό είναι ενδιαφέρον!Γιατί το platinum δίνει καλες παροχές για τα πολύ βασικά. 

Δεν ξέρω αν το έχετε δει τρέχει προσφορά με COSMOKARTA με απεριόριστα όλα με 13 ευρώ το μήνα για 9 μήνες …

23 ώρες πριν, George6633 said:

IMG_3628.png

Edited by ANAGNPANA

11 minutes ago, ANAGNPANA said:

Δεν ξέρω αν το έχετε δει τρέχει προσφορά με COSMOKARTA με απεριόριστα όλα με 13 ευρώ το μήνα για 9 μήνες …

IMG_3628.png

Ενδιαφέρον... Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λέει ο @elkonsαλλά και πάλι μια χαρά είναι 

3 minutes ago, George6633 said:

Ενδιαφέρον... Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λέει ο @elkonsαλλά και πάλι μια χαρά είναι 

Ναι 15 άρα θέλει εκτός αν είσαι μικρός και απαλλάσσεσαι από το φόρο 

Δεν ισχύει αυτή η προσφορά πλέον. Όταν συνεχίσεις σε βγάζει σε αυτή που ισχύει αυτή την περίοδο. 21.5 gb για 6 μήνες. 

1 ώρα πριν, elkons said:

Δηλαδή θέλει κάθε μήνα 15αρα γιατί άμα βάλεις 13€ σε τρώει ο φόρος. 

1 ώρα πριν, ANAGNPANA said:

Ναι 15 άρα θέλει εκτός αν είσαι μικρός και απαλλάσσεσαι από το φόρο 

Αν δείτε γράφει πάνω πάνω:

Πάρε δώρο ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΟΜΙΛΙΑ και ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ DATA κάθε μήνα επιλέγοντας ένα από τα διαθέσιμα πακέτα!  

Αν ισχύει όντως και δεν έχει ξεμείνει από της 26/5 που έληξε (wu/frog), τα δίνει με 13€ ανανέωση.

Όταν δοκιμάζω μέσω του site να παραγγείλω μου δείχνει δώρο 21,5gb για 6 μήνες.

Edited by vslk

11 minutes ago, vslk said:

Αν δείτε γράφει πάνω πάνω:

Πάρε δώρο ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΟΜΙΛΙΑ και ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ DATA κάθε μήνα επιλέγοντας ένα από τα διαθέσιμα πακέτα!  

Αν ισχύει όντως και δεν έχει ξεμείνει από της 26/5 που έληξε (wu/frog), τα δίνει με 13€ ανανέωση.

Όταν δοκιμάζω μέσω του site να παραγγείλω μου δείχνει δώρο 21,5gb για 6 μήνες.

Έχει ξεμείνει.. πού το βρήκατε; Τώρα ισχύει αυτό.

Screenshot_2025-05-31-21-21-01-759_com.sec.android.app.sbrowser.jpg

Edited by cu2goup

Το έχουν ξεχάσει στο site ενώ έχει αλλάξει 💀💀

Το Spring Offer ήταν μέχρι 30/5 και υπάρχει ακόμα σήμερα 31/5

Λογικά αύριο ή τη Δευτέρα θα μπει το Summer offer.. που Λογικά πάλι το ίδιο θα είναι. Το γεγονός οτι φέτος το πακέτο με απεριόριστα Data 1 μήνα είναι σχεδόν μόνιμο δηλαδή συνέχεια είναι διαθέσιμο, πέρυσι το καλοκαίρι έδιναν εώς 150GB. Την ίδια τακτική και η Vodafone. 

Φέτος πιστεύω απεριόριστα..άμα όχι μάλλον καμία δεν είναι σε θέση για σοβαρό δίκτυο. 

6 minutes ago, elkons said:

Φέτος πιστεύω απεριόριστα..άμα όχι μάλλον καμία δεν είναι σε θέση για σοβαρό δίκτυο. 

Κοίτα έτσι κι αλλιώς η Voda έχει κόφτη στα 300GB.. μόνο η Cosmote θα το δίνει αλλά λίγο τσιμπημένο.

Η Nova δεν θα δώσει. Πιστεύω στα 250 κλασικά θα κάτσει.

12 minutes ago, cu2goup said:

Αν πας να το προχωρήσεις όμως θα δεις ότι γράφει αυτό που έβαλα..

Κ ξέχασαν να το αλλάξουν στην αρχική τους σελίδα …

On 29/5/2025 at 7:42 ΜΜ, albiz said:

Οκ, ευχαριστώ θα δοκιμάσω και βλέπουμε 

Ενημέρωσέ μας για την κατάληξη. 

On 29/5/2025 at 5:55 ΜΜ, cu2goup said:

Όποιος θέλει να τσιμπήσει προσφορά από cosmote, εγώ χτύπησα 2/2 αυτές τις μέρες.

Μιλάμε για φορητότητα σε καρτοκινητό πάντα. Σε καλούν και σου προτείνουν 1000 λεπτά και 10€ ή 3GB το μήνα για έναν χρόνο.

Δωρέαν φορητότητα πλέον δεν παίζει online? Μόνο σε κατάστημα ή ουτε εκεί?

Edited by boban3

Πότε έπαιζε δωρεάν φορητότητα για να παίξει και τώρα;; Πάντα πληρώνεις την πρώτη ανανέωση.

Μόνο καλώντας στο γνωστό νούμερο μπορείς να κάνεις δωρεάν φορητότητα σε free2go.