johnny_htc Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 7 minutes ago, opmgls said: Μπαααα.... Του κάναμε όμως μια καλή κηδεία τις προάλες! Πέρα από την πλακα νομίζω ότι θα υποκύψει και θα δώσει κανα τριήμερο Μ Πέμπτη. 14 minutes ago, elkons said: Κάνα τζάμπα δε λέει.. Και γω πιστεύω, ίδιο μοτίβο με των Χριστουγέννων. Έδωσε πρώτα ένα τέτοιο πακέτο και μετά 7ημερο αν θυμάμαι καλά τσαμπε, κάπως έτσι το πάνε 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Η βονταφονάρα έδωσε 7 ημερες δωρεαν παντως... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Χθες παρελήφθη η κάρτα sim, από φορητότητα. Έγινε η διαδικασία ενεργοποίησης αργά το βράδυ. Εμπειρικά, πόσο διάστημα θα χρειαστεί για την μεταφορά στην cosmote; 2 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Πέμπτη στις 12:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:38 μμ Έχω το cosmote NEO με όλα απεριόριστα και μου έδωσε 'δωρο' 1500 λεπτά και απεριόριστα GB για 7 ημέρες... ΥΓ. Η μόνη λογική που έχει είναι ότι αυτή είναι η πασχαλινή προσφορά... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. Πέμπτη στις 01:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:13 μμ 1 ώρα πριν, andreasomageiras said: Χθες παρελήφθη η κάρτα sim, από φορητότητα. Έγινε η διαδικασία ενεργοποίησης αργά το βράδυ. Εμπειρικά, πόσο διάστημα θα χρειαστεί για την μεταφορά στην cosmote; λγκ μετά τις 6 σήμερα θα μπεις . 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. Πέμπτη στις 07:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:27 μμ Με προβληματίζει το "περίοδος υπαναχωπώρησης" Είναι φυσιολογικό; Περάσαμε τις 24 ώρες και ξεκίνησε η σύζυγος την διαμαρτυρία γιατί λήξαν τα πακέτα από την vodafone και δεν συνδέθηκε ακόμη στην cosmote. 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. Πέμπτη στις 07:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:42 μμ Είχατε επιλέξει άμεση φορητότητα; 1 Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν οι "ειδήμονες" γράφουν ιστορία και μετά απαιτούν και λογοκρισία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. Πέμπτη στις 07:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:44 μμ 16 minutes ago, andreasomageiras said: Με προβληματίζει το "περίοδος υπαναχωπώρησης" Είναι φυσιολογικό; Περάσαμε τις 24 ώρες και ξεκίνησε η σύζυγος την διαμαρτυρία γιατί λήξαν τα πακέτα από την vodafone και δεν συνδέθηκε ακόμη στην cosmote. Και να παρακαλάς να μην συνδεθεί. Δεν χωράει άλλους το δίκτυο δεν βλέπετε τι γίνεται; Βλάβη προσπαθούν να φτιάξουν από χθες και ακόμα παλεύουν… 1 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 07:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:48 μμ Ασύρματο δίκτυο είναι,όλοι οι πάροχοι έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα με το δίκτυο τους. Σε καμία περίπτωση δεν μένει κανένα με πρόβλημα. Άλλο η βλάβη άλλη η χωρητικότητα. 2 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. Πέμπτη στις 08:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:07 μμ (edited) 25 minutes ago, Serafeim1981 said: Είχατε επιλέξει άμεση φορητότητα; Δεν βρήκα κάποια επιλογή. Βασικά, δε θυμάμαι να μου έδινε κάπου την επιλογή για άμεση ή όχι. Edited Πέμπτη στις 08:08 μμ by andreasomageiras 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. Πέμπτη στις 10:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:02 μμ 1 ώρα πριν, andreasomageiras said: Δεν βρήκα κάποια επιλογή. Βασικά, δε θυμάμαι να μου έδινε κάπου την επιλογή για άμεση ή όχι. Δε θυμάσαι, αλλά υπήρχε κουτάκι που έλεγε ΑΜΕΣΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ - με την επεξήγηση του - και προφανώς δεν το τσέκαρες. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. Πέμπτη στις 11:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:01 μμ 3 ώρες πριν, andreasomageiras said: Με προβληματίζει το "περίοδος υπαναχωπώρησης" Είναι φυσιολογικό; Περάσαμε τις 24 ώρες και ξεκίνησε η σύζυγος την διαμαρτυρία γιατί λήξαν τα πακέτα από την vodafone και δεν συνδέθηκε ακόμη στην cosmote. Το έχει ως κουτάκι που πρέπει να το επιλέξεις, δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις ακύρωση και να κάνεις την αίτηση εκ νέου με την ίδια σιμ. Κανονικά τώρα θα πρέπει να περιμένετε 14 μερες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Παρασκευή στις 01:20 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:20 πμ 5 ώρες πριν, andreasomageiras said: Με προβληματίζει το "περίοδος υπαναχωπώρησης" Είναι φυσιολογικό; Περάσαμε τις 24 ώρες και ξεκίνησε η σύζυγος την διαμαρτυρία γιατί λήξαν τα πακέτα από την vodafone και δεν συνδέθηκε ακόμη στην cosmote. Αυτό που σου λένε, έκανες χαζομάρα. Θα περιμένεις 14 μέρες. 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Παρασκευή στις 01:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:26 πμ 5 ώρες πριν, andreasomageiras said: Με προβληματίζει το "περίοδος υπαναχωπώρησης" Είναι φυσιολογικό; Περάσαμε τις 24 ώρες και ξεκίνησε η σύζυγος την διαμαρτυρία γιατί λήξαν τα πακέτα από την vodafone και δεν συνδέθηκε ακόμη στην cosmote. Κάνε υπαναχώρηση και εκ νέου αίτηση ΧΩΡΙΣ δικαίωμα υπαναχώρησης. 2 ώρες πριν, MIKU said: Αυτό που σου λένε, έκανες χαζομάρα. Θα περιμένεις 14 μέρες. ΤΩΡΑ δηλαδή σε ποια εταιρεία είναι? , vodafone? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Παρασκευή στις 05:21 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:21 πμ Σε αυτη που ηταν,δεν αλλαξε κατι. Θα ελεγα να τους παρει ενα τηλέφωνο να τους εξηγησει το λάθος, μηπως την τρεξουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. Παρασκευή στις 05:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:39 πμ 4 ώρες πριν, GREGORYMO said: Κάνε υπαναχώρηση και εκ νέου αίτηση ΧΩΡΙΣ δικαίωμα υπαναχώρησης. ΤΩΡΑ δηλαδή σε ποια εταιρεία είναι? , vodafone? Vodafone είναι ακόμη. 17 minutes ago, kmpatra said: Σε αυτη που ηταν,δεν αλλαξε κατι. Θα ελεγα να τους παρει ενα τηλέφωνο να τους εξηγησει το λάθος, μηπως την τρεξουν. Αυτό θα κάνω στις 09:00 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Παρασκευή στις 05:57 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:57 πμ 16 minutes ago, andreasomageiras said: Vodafone είναι ακόμη. Αυτό θα κάνω στις 09:00 Βάλε πακέτο vodafone μια 1 μήνα και στις 14 ημέρες θα είσαι cosmote 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. Παρασκευή στις 07:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:01 πμ 1 hour ago, GREGORYMO said: Βάλε πακέτο vodafone μια 1 μήνα και στις 14 ημέρες θα είσαι cosmote Αυτό ξεκίνησα να κάνω, αλλά μετά από επικοινωνία με την Cosmote, όταν γίνει η φορητότητα (23/4/25) δεν θα λάβει την προσφορά. Θα δοκιμάσω το μεσημέρι να κάνω ακύρωση μέσα από την εφαρμογή cosmote και προσπάθεια της διαδικασίας εκ νέου, αν και δεν νομίζω να μπορεί να γίνει. Οπότε παραμονή στην Vodafone. 🤔 2 επιλογές έχω: 1) ακύρωση και δοκιμή εκ νέου (που δεν νομίζω να γίνεται). 2) το αφήνω να πάει cosmote (όταν πάει) και Ποντάρω να πάρει άλλες 2-3 μέρες παράταση. Σε περίπτωση που δεν λάβει την προσφορά (ξανά ελπίζω) επιστροφή στην Vodafone με την ίδια προσφορά! 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. Παρασκευή στις 09:53 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:53 πμ 2 ώρες πριν, andreasomageiras said: 2 επιλογές έχω: 1) ακύρωση και δοκιμή εκ νέου (που δεν νομίζω να γίνεται). Εδώ, στην παράγραφο 13. https://www.foritotita.gr/?page_id=95 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Παρασκευή στις 12:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:04 μμ (edited) Σωστο,μια χαρά γίνεται να ακυρωθεί και να ξαναγίνει η αίτηση, άλλωστε αυτό το νόημα έχει η έμμεση φορητότητα, να έχεις χρόνο να την ακυρώσεις. Παλιά ήταν το 13897 που καλούσες από το τηλέφωνο που ήθελες να μεταφέρεις, για να ακυρώσεις, με αυτόματο σύστημα, δουλεύει ακόμα αυτό; Edited Παρασκευή στις 12:05 μμ by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. Παρασκευή στις 12:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:08 μμ 3 minutes ago, kmpatra said: Σωστο,μια χαρά γίνεται να ακυρωθεί και να ξαναγίνει η αίτηση, άλλωστε αυτό το νόημα έχει η έμμεση φορητότητα, να έχεις χρόνο να την ακυρώσεις. Παλιά ήταν το 13897 που καλούσες από το τηλέφωνο που ήθελες να μεταφέρεις, για να ακυρώσεις, με αυτόματο σύστημα, δουλεύει ακόμα αυτό; Αν έχεις τον κωδικό της αίτησης λογικά θα συμβαίνει και με την αίτηση που γινεται μεσω του WhatsUp/Cosmote App. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. Παρασκευή στις 02:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:43 μμ (edited) 6 ώρες πριν, motoboots said: Εδώ, στην παράγραφο 13. https://www.foritotita.gr/?page_id=95 3 ώρες πριν, kmpatra said: Σωστο,μια χαρά γίνεται να ακυρωθεί και να ξαναγίνει η αίτηση, άλλωστε αυτό το νόημα έχει η έμμεση φορητότητα, να έχεις χρόνο να την ακυρώσεις. Παλιά ήταν το 13897 που καλούσες από το τηλέφωνο που ήθελες να μεταφέρεις, για να ακυρώσεις, με αυτόματο σύστημα, δουλεύει ακόμα αυτό; 3 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Αν έχεις τον κωδικό της αίτησης λογικά θα συμβαίνει και με την αίτηση που γινεται μεσω του WhatsUp/Cosmote App. Πτοχορησα σε ακύρωση φορητότητας μέσα από την εφαρμογή της cosmote, μου έγραψε πως "μετά το πέρας της περιόδου υπαναχωπώρησης, σε 14 μέρες, δεν θα αποσταλεί το αίτημα στον πάροχο δότη". Το αποτέλεσμα είναι να μην γίνεται εκ νέου 6η διαδικασία ενεργοποίησης της sim γιατί "εκκρεμεί παραγγελία" σε αυτό τον αριθμό. Οπότε, απλά δεν θα πάει cosmote η σύζυγος! Update! Έρχομαι να ενημερώσω εκ νέου. Έπειτα από πολλές φορές που προσπάθησα (μπορεί να είχε φάει κόλλημα το δίκτυο, η εφαρμογή ή απλά να ήθελε περισσότερο χρόνο) διαγράφηκε το αίτημα φορητότητας. Έγινε η διαδικασία, μέσα από την εφαρμογή της cosmote, και έπειτα από μερικές προσπάθειες, πέτυχε. Το μόνο εμπόδιο τώρα είναι το Σαββατοκύριακο. Edited Παρασκευή στις 04:01 μμ by andreasomageiras 2 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Σάββατο στις 04:23 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:23 πμ (edited) 14 ώρες πριν, andreasomageiras said: Update! Έρχομαι να ενημερώσω εκ νέου. Έπειτα από πολλές φορές που προσπάθησα (μπορεί να είχε φάει κόλλημα το δίκτυο, η εφαρμογή ή απλά να ήθελε περισσότερο χρόνο) διαγράφηκε το αίτημα φορητότητας. Έγινε η διαδικασία, μέσα από την εφαρμογή της cosmote, και έπειτα από μερικές προσπάθειες, πέτυχε. Το μόνο εμπόδιο τώρα είναι το Σαββατοκύριακο. Πολύ ωραία! Συνοψίζοντας όσον αφορά την ενεργοποίηση σιμ από φορητότητα: 1) Αν καταλάθος δεν πατήσουμε το κουμπάκι της άμεσης φορητότητας, απλώς ακυρώνουμε το αίτημα και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία. 2) Η παραγγελία της κάρτας σιμ μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε νούμερο μη Cosmote και να ενεργοποιηθεί τελικά σε άλλο. Δεν υπάρχει δέσμευση στο νούμερο που δηλώθηκε αρχικά. Υ.Γ: Αν και offtopic, να πω ότι για όσους έχουν Εθνική τράπεζα, πάει να μας φορτώσει αυτόματα προνομιακό λογαριασμό με 0,80€/ μήνα. Αν δεν το επιθυμείτε ακυρώστε από το app. Edited Σάββατο στις 05:26 πμ by cu2goup 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Niktak Δημ. Σάββατο στις 07:21 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:21 πμ Καλημέρα! Με ποιόν τρόπο ακυρώνω την αυτόματη μηνιαία ανανέωση σε whats up? όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. Σάββατο στις 09:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:10 πμ 1 ώρα πριν, Niktak said: Καλημέρα! Με ποιόν τρόπο ακυρώνω την αυτόματη μηνιαία ανανέωση σε whats up? όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι.... Καλημέρα! Στο αυτόματη ανανέωση στο app (wu ή cosmote) δεν έχει κάποια επιλογή για απενεργοποίηση? Στο cosmote app, στις πιστωτικές κάρτες, δες αν σου εμφανίζει την ανανέωση στις πάγιες εντολές και δες εκεί αν διαγράφετε. Η έσχατη λύση...αν διαγραφεί η χρεωστική κάρτα από το app, δεν θα μπορέσει να γίνει ανανέωση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts