Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 ώρες πριν, greatst said:

Ερώτηση: τα 400 λεπτά ομιλίας στο DIY του WhatsUp τι βήμα "χρέωσης" έχουν; Ανά λεπτό; Ανά τρίλετπτο; Ευχαριστώ!

Πατησε το "Δες τις σημειώσεις"

https://www.whatsup.gr/paketa/DIY

• Απαντήσεις 44,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ίσως έχει ξανα συζητηθεί. Θέλω να δοκιμάσω το δίκτυο της Cosmote σε ένα χωριό που θα πάω ως προς το internet. Υπάρχει σταθερή σύνδεση Cosmote με internet αλλά δεν πάει πάρα πάνω από 2.5  Mbps download. Πληρώνω τζάμπα δηλαδή.

Έχω κινητά και Vodafone και Nova αλλά και εδώ το ίντερνετ είναι χάλια. Ειδικά η Nova είναι εντελώς απαράδεκτη. Οι χάρτες διαθεσιμότητας βέβαια υποστηρίζουν ότι το σήμα είναι επαρκές στην περιοχή αλλά δεν είναι.

Έλεγα να δοκιμάσω με Cosmote. Τι πρόταση υπάρχει αυτή την φορά με χωρίς δέσμευση με λίγα Mb σε κάρτα sim απλά και να δοκιμάσω. Ακόμα και με νούμερο από μαγαζί της Ομόνοιας. Βρήκα με πέντε ευρώ αλλά δεν ξέρω ούτε πως να του βάλω μερικά μεγαbyte να δω προσωρινά τι παίζει. Υπάρχουν αυτά τα νόμιμα για τουρίστες αλλά Cosmote δεν βρήκα. 

20 minutes ago, Vox said:

Ίσως έχει ξανα συζητηθεί. Θέλω να δοκιμάσω το δίκτυο της Cosmote σε ένα χωριό που θα πάω ως προς το internet. Υπάρχει σταθερή σύνδεση Cosmote με internet αλλά δεν πάει πάρα πάνω από 2.5  Mbps download. Πληρώνω τζάμπα δηλαδή.

Έχω κινητά και Vodafone και Nova αλλά και εδώ το ίντερνετ είναι χάλια. Ειδικά η Nova είναι εντελώς απαράδεκτη. Οι χάρτες διαθεσιμότητας βέβαια υποστηρίζουν ότι το σήμα είναι επαρκές στην περιοχή αλλά δεν είναι.

Έλεγα να δοκιμάσω με Cosmote. Τι πρόταση υπάρχει αυτή την φορά με χωρίς δέσμευση με λίγα Mb σε κάρτα sim απλά και να δοκιμάσω. Ακόμα και με νούμερο από μαγαζί της Ομόνοιας. Βρήκα με πέντε ευρώ αλλά δεν ξέρω ούτε πως να του βάλω μερικά μεγαbyte να δω προσωρινά τι παίζει. Υπάρχουν αυτά τα νόμιμα για τουρίστες αλλά Cosmote δεν βρήκα. 

Πάρε καρτοκινητό με 13 ευρώ και θα σου δώσει κάποια GB(δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα η προσφορά με τα 200 GB)και κάνε τεστ και θα δεις αν σε καλύπτει 

Η ενα Frog καρτοκινητο κ να βάζει gb όταν πάει στο χωριό μιας και δίνει πολλά gb με φτηνά πακέτα 

Μεσα απο την εφαρμογή cosmote κάνε νεα συνδεση cosmote neo με νεο νούμερο, με τον πρωτο μηνα δωρεάν.

Το κοβεις οποτε θες μέχρι να τελειώσει ο μηνας και δεν χρεώνεσαι τίποτα. Την νέα κάρτα στη στέλνουν με κούριερ

Ναι κ αν δε πάει χωριό για καιρό με το π ξανά γίνει ανανέωση φεύγει η φραγή 

Το θέμα είναι που βρίσκεται το χωριό να ξέρουμε αν πιάνει όντως η Cosmote ή τζάμπα πάρει νούμερο,δηλαδή να χει καμία κεραία εκεί.

42 minutes ago, elkons said:

Ναι κ αν δε πάει χωριό για καιρό με το π ξανά γίνει ανανέωση φεύγει η φραγή 

Το θέμα είναι που βρίσκεται το χωριό να ξέρουμε αν πιάνει όντως η Cosmote ή τζάμπα πάρει νούμερο,δηλαδή να χει καμία κεραία εκεί.

Δίνει η Cosmote 5G φουλ. Αλλά και 4G δεν με απασχολεί αρκεί να δουλεύει σωστά. Το χωριό είναι περίπου 15χλμ από την Καλαμάτα στην παλιά Εθνική Οι χάρτες δείχνουν διαθεσιμότητα. Πρέπει να το δω στην πράξη και όχι στους χάρτες.  Δηλαδή frog και Whatsup είναι Cosmote; 

Αν πάω σε κατάστημα Γερμανό ή Cosmote τι υπάρχει διαθέσιμο;  Θα το ψάξω και μόνος μου.

COSMOKARTA,What's Up, Frog,COSMOTE NEO είναι της COSMOTE ένας χάρτης της COSMOTE ισχύει αλλά είναι και αυτός πρόχειρος. 

Άμα έχεις 5G φουλ και 4G φουλ είναι γιατί είναι NSA 5G στέκεται στο 4G.

Για τα υπόλοιπα ξέρουν καλύτερα @VIPdriver @cu2goup

1 ώρα πριν, elkons said:

COSMOKARTA,What's Up, Frog,COSMOTE NEO είναι της COSMOTE ένας χάρτης της COSMOTE ισχύει αλλά είναι και αυτός πρόχειρος. 

Άμα έχεις 5G φουλ και 4G φουλ είναι γιατί είναι NSA 5G στέκεται στο 4G.

Για τα υπόλοιπα ξέρουν καλύτερα @VIPdriver @cu2goup

Φουλ 5G δίνει στους χάρτες θα το δούμε στην πράξη. Οι άλλες δύο σέρνονται. Δοκιμασμένες.

Ευχαριστώ όλους.