Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 44,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

9 ώρες πριν, babis3g said:

θα δοκιμάσω log on/off, ευχαριστώ 👍

γιά το θέμα cosmote chat από pc ήταν μέσα στις ώρες πού αναφέρεις ... αύριο θα ξανα δοκιμάσω να δώσω φωτό πού με τερματίζει γιατί δεν έχω συμβόλαιο κινητού

ναι μάλλον αυτό έγινε γιατι αν πατήσω επάνω στο data μου δείχνει ότι λήγει την ίδια ημερομηνία, ευχαριστώ

ναι το μόλις το είδα, θα το δοκιμάσω αύριο νωρίς φανταζομαι να έχω 3 μέρες γεμάτες

Στην cosmote δεν υπάρχει πρωί η βράδυ.

Έχεις ακριβώς 72 ώρες από την ενεργοποίηση.

9 ώρες πριν, opmgls said:

Δηλαδή από τώρα μέχρι 9/3/25 κάνουμε μια ανανέωση 8€ και στις 10/3/25 αιτούμαστε επιστροφή του υπολοίπου μας. 
ΥΓ. Καλά μου έκατσε. Εχω 60€ μεσα στην frogokarta. :classic_smile:

Εγώ το ερμηνεύω ότι θα πρέπει ΉΔΗ να είχες κάνει ανανέωση "θα έχουν προβεί σε ανανέωση χρηματικού υπολοίπου μέχρι την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας ανακοίνωσης, εντός τριάντα (30) ημερών από την αίτησή τους".

Εάν κάνεις μετά την δημοσίευση της ανακοίνωσης, ίσως να έχεις πρόβλημα.

7 ώρες πριν, opmgls said:

image.thumb.png.3ffae419768c3c075451f348f64bf59a.png

Μέχρι την ημερομηνία δημοσίευσης πρέπει να έχεις κάνει ανανέωση. Όχι τώρα δηλαδή. Το 30ήμερο που λέει έχω την εντύπωση ότι εννοεί ότι την αίτηση πρέπει να την κάνεις μέσα σε 30 μέρες από την τελευταία ανανέωση.

10 minutes ago, kmpatra said:

Μέχρι την ημερομηνία δημοσίευσης πρέπει να έχεις κάνει ανανέωση. Όχι τώρα δηλαδή. Το 30ήμερο που λέει έχω την εντύπωση ότι εννοεί ότι την αίτηση πρέπει να την κάνεις μέσα σε 30 μέρες από την τελευταία ανανέωση.

οκ κάνεις οτι πρέπει να κάνεις για να σου επιστρέψουν τα χρήματα,το νουμερο σου το κλείνει η εταιρεία, μπορείς να το ξαναζητήσεις? (Βάση νόμου μέσα σε ενα εξάμηνο απο την απενεργοποίηση του αριθμού σου μπορείς να το ξαναπάρεις στα στοιχεία σου)

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Ναι βεβαίως, μέσα στο εξάμηνο μπορείς. Ανεξάρτητα από τη διαδικασία που έκανες πριν για να κοπει.